Tak,vidím že se do toho nikdo moc nemá takže,jsem už sehnal nějakou tělocvičnu u IP pavlova,docela mě mrzí že to musím zařizovat opět,já, doufám že to usmlouvám co nejlevněji.
ja se ti snazil psat na ICQ ale ty neodpovidas ...
Takže jsem začal oficiálně pracovat na tom že se naše "banda" oficiálně dá a zadá se do Skupiny Neošermu-
je tu však další věc.V poslední době jsem odešel od své dřevárenské bandy a začal jsem uvažovat že založim svojí vlastní-spočívá to ve skupině jenž by byla schopná bojovat na několika dřevárnách(Zlenice 2007,Bpa apod.). Velmi rád bych skupinu Neošermu zařadil i do této části,čím by jsme velmi pomohli i neošermu samotnému- trénink by se rozšířil na zbroje,středověké meče 11.stol,12.stol,13.stol a čínské bokeny.
Výzbroj,materiály: Kostýmy SW zaměření(většina již buduje),meče(mají všichni minimálně po jednom kusu).každý jedinec si spoří na své.Dotace nejsou.
Cíl:Duelové praktiky a možnost předvádění na Conech,čistě estetický zážitek)
Řád Křížových Cest.
Tréninky:-||- to stejné jako Neošerm akorát tréninky jsou 2 nebo až 3 týdně.Ve stejné tělocvičně..v sobotu a neděli na sebe navazují.
Seskupení: Sidinus,Dromeddar
Výzbroj: Podle povolání,stavové situace,majetkového zájmu ( Příklad:Kroužkové košile pro rytířský stolec, Kožené brnění pro gardu,látkových oblečení pro domoobrany) Tak jako tak každý člen(v podobě dotace) dostává Varkoč s označením řádu(obrázek brzy pošlu) (dřevo dřevo dřevo..a spousta měkčení) Jednoruční Meč je zde v podstatě základní zbraní, Sekery,palcáty,štíty,luky...vše je poté pouze na majiteli.
Cíl: čistě zaměření na bitvy(dřevárny víceméně),výpomoc družinám.
Jinak ja mam spis zajem o nauceni neo sermu na FX duely (radsi bez FX, nechci aby mi dopadli jako sidinovy). O klasickou drevarnu moc zajem nemam. Ale chtel bych se to ucit ne byt misto toho zmlacenej, vis sidine?
Jinak ja mam spis zajem o nauceni neo sermu na FX duely (radsi bez FX, nechci aby mi dopadli jako sidinovy). O klasickou drevarnu moc zajem nemam. Ale chtel bych se to ucit ne byt misto toho zmlacenej, vis sidine?
quote:Originally posted by WereHamster Tady jsou účastníci LARPu ala "Nebezpečné známosti", doufám že budete taky tak vyfešákovaní :) (a že si třeba taky zasouložíte)
že vas to bavi ja s jorssem si budeme valet špek v pohodlny židly u PC kde mam solidni connect k netu a jistotu že se mě nestane fyzickej uraz navic nakej magor s cernym make-upem by mě mohl vyděsit
stou maskou to neni špatny napad někdo tu postoval CZ shop kde ty latexovi masky prodavali za vcelku solidni peniz a byla tam i maska mouchy si pak s jorsskem koupime webky a budeme kecat s těma maskama na xichtě
Tentokrát ale již nikoliv jen tréninky reálného šermu ale i trocha toho točení.
Do dvou týdnu zde uvidíte první SW telenovelu "Esmeralda Vrací úder" spolu s tím zde nabude první termín nově započaté FX sezony 2007! (10 minutové spoty po třech částech- pokud se chtynou bude pokračování)
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
hmm kdyz vidim ceny tech FX (skoro 4000) tak mne napada ze je lepsi investice takova japonska katana.. stoji stejne, vypada lip a je aspon funkcni ;-DD
.. ne vazne, to za ty leta co se FX sabery delaj neprisli na nejakou lepsi technologii? Vzdyt to vypada jak... no vazne hrozne. Ani za pasem se to nosit neda.
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
hmm kdyz vidim ceny tech FX (skoro 4000) tak mne napada ze je lepsi investice takova japonska katana.. stoji stejne, vypada lip a je aspon funkcni ;-DD
.. ne vazne, to za ty leta co se FX sabery delaj neprisli na nejakou lepsi technologii? Vzdyt to vypada jak... no vazne hrozne. Ani za pasem se to nosit neda.
nj ale za pořádnou katanu dáš i 60k to co je za 4k jsou šunky jen pro dekorační účely :)
Mohu potvrdit, mám doma katanu v podobné ceně a je to šunt, není ani z oceli, ale nějakého žlutého kovu (ne, zlato to není), celé je to natřeno sand netopýřím sádlem, i když je pravda, že rukojeť i pochva jsou vyřezávány ze dřeva. Ale vzhledem k ostrosti by při útoku mohla sloužit spíš na umlácení než na sekání.
A když chceš kvalitní FXko, tak jsem tady někde dával odkaz na vylepšenou technologii, která nemá v čepeli žádnou elektroniku, všechno má v rukojeti včetně čočky a navíc má čepel odnímatelnou - a to co nabízejí je originál FXko (nakupují ve velkém) upravený jejich technologií.
Ono v Evropě nemůžeš chtít něco levněji než v USA, počítej s 50% nárustem ceny (Třeba UCS Millenium Falcon, co se bude od října prodávat v USA za 500 USD, bude v Evropě za 550 EUR, i když továrny na jeho výrobu jsou právě v Evropě). A když k tomu připočítáš ještě provizi prodejců a 19% DPH, tak skoro vyjde levnějc si do USA pro Falcona zaletět.
Jinak Quarte, za 40k katana je pořád strojová výroba - katana vyrobená tradiční metodou se pohybuje kolem 250k.
Mohu potvrdit, mám doma katanu v podobné ceně a je to šunt, není ani z oceli, ale nějakého žlutého kovu (ne, zlato to není), celé je to natřeno sand netopýřím sádlem, i když je pravda, že rukojeť i pochva jsou vyřezávány ze dřeva. Ale vzhledem k ostrosti by při útoku mohla sloužit spíš na umlácení než na sekání.
A když chceš kvalitní FXko, tak jsem tady někde dával odkaz na vylepšenou technologii, která nemá v čepeli žádnou elektroniku, všechno má v rukojeti včetně čočky a navíc má čepel odnímatelnou - a to co nabízejí je originál FXko (nakupují ve velkém) upravený jejich technologií.
Ono v Evropě nemůžeš chtít něco levněji než v USA, počítej s 50% nárustem ceny (Třeba UCS Millenium Falcon, co se bude od října prodávat v USA za 500 USD, bude v Evropě za 550 EUR, i když továrny na jeho výrobu jsou právě v Evropě). A když k tomu připočítáš ještě provizi prodejců a 19% DPH, tak skoro vyjde levnějc si do USA pro Falcona zaletět.
Jinak Quarte, za 40k katana je pořád strojová výroba - katana vyrobená tradiční metodou se pohybuje kolem 250k.
jo , ale ty by se u nás neprodaly :-) za 60k se už dá něco useknout
Tentokrát ale již nikoliv jen tréninky reálného šermu ale i trocha toho točení.
Do dvou týdnu zde uvidíte první SW telenovelu "Esmeralda Vrací úder" spolu s tím zde nabude první termín nově započaté FX sezony 2007! (10 minutové spoty po třech částech- pokud se chtynou bude pokračování)
Zbývá 14 Dnů!
Zdravim. Děláte jěšte ten neošerm, celkem bych do toho šel :)
Stále děláme - máme rozjetý projekt se samostatnou SW akcí, budeme vás informovat.
Pokud má někdo zájem o FX šerm myslím že by nebylo od věci, udělat 3 nové tréninky přes prázdniny, jednalo by se o soboty a neděle. Tréninkový Areál by byl dopředu upřesněn , minimálně však hl.nádraží Prahy a odtut na místo minulých tréninků - rozbořenou stavbu v říčanech.
Dromie a Sid pozdravují ze Zlenic kde se zhostili nádherné role arabské, bohužel vypadá to že je to naše jediná fotka neb je hned po příjezdu.
Doufám že tu větu o kvalitním FX nemyslíš vážně- jediné co jsem viděl byli kvalitní střepy a naprostá nespolehlivost během šermu. Je hrozně pěkné že je to původní FX materiál ale po tom co dejmou základní diody přestává mít meč stabilitu v případě šermua celkového pohybu s mečem.To ještě nebudu jmenovat videa na kterých jsou záběry kdy tyto jak říkáš " kvalitní" FX svítili po čtvrtroce jen na dolejší část, ale to abych nehanil jen todle tak musím říci že je na youtube taky zachyceno hodně prasta kteří takle dokáží zruinovat i neupravený FX neméně obratně ( ale svojí pomocí, nejen užíváním).
Pokud máš někde ten odkaz na tu firmu velice rád bych se na ní podíval.
Doufám že tu větu o kvalitním FX nemyslíš vážně- jediné co jsem viděl byli kvalitní střepy a naprostá nespolehlivost během šermu. Je hrozně pěkné že je to původní FX materiál ale po tom co dejmou základní diody přestává mít meč stabilitu v případě šermua celkového pohybu s mečem.To ještě nebudu jmenovat videa na kterých jsou záběry kdy tyto jak říkáš " kvalitní" FX svítili po čtvrtroce jen na dolejší část, ale to abych nehanil jen todle tak musím říci že je na youtube taky zachyceno hodně prasta kteří takle dokáží zruinovat i neupravený FX neméně obratně ( ale svojí pomocí, nejen užíváním).