Hmm, tak LS nebude, v jedné prodejně se mi zželelo opuštěné krabice Lega 6211 a tak už na LS nezbudou penízky....
jo...to je super lego je to ten najinfantilnejsi vianocny darcek, aky som dostal v tomto veku
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
]vím, že závidět se nemá ... ale nemůžu si pomoct, JÁ CHCI TAKY!
sakra a ja to nemam kam davat.. to je hruza u nas, se vali po vsech koutech.. to jsou same AT-AT, AT-TE, obri detailni X-wing, pulmetrovy Yoda, Tie-Bomber, Slave 1, Jedi Starfighter.. z technicu Hailfire Droid a 30 centimetrove postavy Janga, Stormtroopera, SBD, R2-D2 a predevsim Darth Vadera.. dale Jabbuv palac i s doplnky, Mos Eisley Cantina a milion mensich setu vcetne kompletni sestavy minimodelu..
]vím, že závidět se nemá ... ale nemůžu si pomoct, JÁ CHCI TAKY!
sakra a ja to nemam kam davat.. to je hruza u nas, se vali po vsech koutech.. to jsou same AT-AT, AT-TE, obri detailni X-wing, pulmetrovy Yoda, Tie-Bomber, Slave 1, Jedi Starfighter.. z technicu Hailfire Droid a 30 centimetrove postavy Janga, Stormtroopera, SBD, R2-D2 a predevsim Darth Vadera.. dale Jabbuv palac i s doplnky, Mos Eisley Cantina a milion mensich setu vcetne kompletni sestavy minimodelu..
Oni někde podepisují, že ty figurky nesmí být podobné originálům? Nechápu jak pomocí "nejmodernější scanovací techniky" dokážou vyrobit takové noname... jedinej si je podobnej Tealc... :(((
nektere figurky O'neilla jsou si taky celkem podobne...Carterovou jsem nevidel z blizka. A thor vypada taky dobre .
Tak jsem si odchytl na Ebay Daniela Jacksona a z www.bigbadtoystore.com jsem si objednal Oneilla a Tel'aca. A mam predobjednany ten pack s Carterovou a Thorem.
Takze kdo jeste nezacal s Kotobukiyou (30cm figurky z Japonska), tak ted je skvela prilezitost. Kotobukiya vyda k 30. vyroci premiery SW figurky, ktere budou vychazet z concept art Ralph McQuarrieho. No proste bomba, jeho obrazky se mi vzdycky moc libily, a tohle je bomba - souboj Luka a Vaderem (asi dve oddelene figurky, ale stoji za to).
Vypada to fakt suprove, jenze kde brat ty prachy?? Ja si chci ted koupit Vilieho a Quilian Vose a budu rad kdyz na ne budu mit . A to touzim po AT-AT...
Jinak mi prisel Daniel Jackson. Celkem povedena figurka a bryle ma , drzi je v ruce.
Asi te zklamu, ale ucitelovani sem zabalil ke konci prosince.
Navic jsou to krome Xeny Asijske edice, tzn asi 5x levnejsi nez americka nebo evropska. A Bidnici sou Thajska edice (zaboha sem ten 4dilny TV film s G. Departieu nemohl sehnat na DVDcku nikde jinde - to same Monte Cristo, toho sem musel shanet v USA).
Hammie fakt super obrazek, pobavil me . Jen kdyz je to takhle velky tak ho tam nepostuj (pouze odkaz z popiskem). Lidem co maj slabsi net se to muze desne pomalu nacitat. dik.
pre Unionera sem treba postovat co najdlhsie panoramaticke obrazky
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Nekdo treba kouka na fora z prace kde pomalejsi net ma. To by si se divil... Proc myslis ze jsou zakazany davat obrazky do podpisu?
kdyby sem nemohly jit obrazky jen pro to, aby to nezpomalovalo lidi s pomalejsim pripojenim, tak by nemohly byt ani avatary, protoze tech musi pocitac naloadovad nekolik, takze to zpomali mnohem vic, nez jeden obrazek v podpisu.
Nekdo treba kouka na fora z prace kde pomalejsi net ma. To by si se divil... Proc myslis ze jsou zakazany davat obrazky do podpisu?
kdyby sem nemohly jit obrazky jen pro to, aby to nezpomalovalo lidi s pomalejsim pripojenim, tak by nemohly byt ani avatary, protoze tech musi pocitac naloadovad nekolik, takze to zpomali mnohem vic, nez jeden obrazek v podpisu.