1) Zdravim nejako sa pokusam hrad na gelenii ci ja sa to vola rangera, kedze zatial nikde nic neni napsane moc o charakterech , nemate nekdo nake info ci si vie ranger tamnut na vyssich leveloch zver?
1a) Dalej som videl nejaky obrazek ako sa ranger vozil na wyverne co by sa mi pacilo. Aj ked na zaciatku mi pride moc slabi , oproti clerikovi co prezije aj utok 2 o 3lvl vysie. A pri lagoch ci sekani hry pri zelenych pingoch. A to som si kupil nove pc specialne lvoli tomuto.
2) Potom ako je to s postavami v gilde ak su rozhadzane po celom svete predsa len su tri kontinety.
3) Potom otazka este na craft je pravda ze okolo lvl 10-11 sa to deli na specializacie.
Dakujem za ochotu a odpovede , popripade zmete topic na otazky a odpovede pre noobikov.
1a) To bude mozna nejaky DD, a kdyz uz tak pro vsechny
2) Mezi kontinenty se da cestovat, po tydnu hrani uz to budes mit i pres rozlehlost vsude "za par minut", takze je jedno kde hrajes. Pokud budes chtit s nekym tymovat, tak se nejak slezete
3) Na levelu 11 je quest na specializaci
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)
Doba po kterou budes mit potvoru tamnutou se bude stupnem kouzla prodluzovat takze na poslednim by ses mel priblizit recastu (odvozeno logicky bez nerfu a unnerfu) a pomoci rootu a znovu tamnuti muzes mit potvurku porad pri sobe. Dal budes mit pritelicka ale ten je jeste horsi nez tamnuty mob pac vydrzi par minut (min nez 10) a recast kouzla je 1 hodina :o(
K tomu tamovani je to moc ubah vec pri addech. Je-li jeden z addu zvire mas sanci (pokud nerezistne) ho vyuzit ve svuj prospech :o)
Na vyssich levelech s rootama by si mel byt schopny udrzet jednoho 2 addy bokem, pri delsim fightu a zveri je aktivne vyuzivat v boji.
k tomu craftingu.. nevite kde v Thastre najit Jutu? pohybujeme se s kamosem kolem Tursh a shield (ta prehrada) a vsude jen cotton plant na kterej neni vejska skill ... pripadne jak jinak natrenit reaping na L1
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
k tomu craftingu.. nevite kde v Thastre najit Jutu? pohybujeme se s kamosem kolem Tursh a shield (ta prehrada) a vsude jen cotton plant na kterej neni vejska skill ... pripadne jak jinak natrenit reaping na L1
Nezkusíme se držet alespoň TROCHU téma daného topicu? Tohle vytváří opravdu šílený maglajs.
"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude." Roger Zelazny, Znamení Chaosu
Aktuálně jen Defiance V alpha verzi: Landmark (Galerie) pár poznámek z historie: Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)