Author |
Topic |
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 19:40:15
|
quote: Originally posted by Shamirr
quote: Originally posted by Almych
Hm, ta stary mi prisli prehlednejsi
QFE! Neviem či je to len nastavením farieb, ale tie staršie sa mi tiež viac pozdávali. Navyše pri transfere pobabrali niektoré posty, takže miesto textu je tam HTML kód - čitateľnosť nula.
Me se na nich libi, ze se muzes prepinat z EQ2 fora do SWG ci dalsich for. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 20:34:38
|
Jak prepinat? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 23:22:29
|
Akoh - Koukni na tu cenu, aby to nebyla nejaka chujovina. Napr nehratelny klon falloutu...
K soundtrackum: Spolehlivej obchod?? Hmm ja soundtracky k Epizode 4,5,6 shanel po cele republice pac byli vsude vyprodane. Ani nevite jak jsem spokojenej ze sem je nakonec vsechny ziskal. Kdyz nekdo neco chce, tak pro to neco musi udelat a nemuze cekat ze to k nemu dojde az do domu. |
Edited by - Jorssk on 19/02/2007 23:24:33 |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 23:55:09
|
quote: Originally posted by Jorssk
Akoh - Koukni na tu cenu, aby to nebyla nejaka chujovina. Napr nehratelny klon falloutu...
K soundtrackum: Spolehlivej obchod?? Hmm ja soundtracky k Epizode 4,5,6 shanel po cele republice pac byli vsude vyprodane. Ani nevite jak jsem spokojenej ze sem je nakonec vsechny ziskal. Kdyz nekdo neco chce, tak pro to neco musi udelat a nemuze cekat ze to k nemu dojde az do domu.
já bych pod slovy vyprodané hledal spíš nechuŤ takový věci objednávat a mít to pak 3 roky na krámu |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 07:14:28
|
Otázka k SWG. Neviete niekto či ešte padá "Technical console schematic" a ak áno, tak z čoho ? Je to jednorázová schéma, alebo má viac použití ? |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 09:06:37
|
Otázka k SWG. Neviete niekto či ešte padá "Technical console schematic" a ak áno, tak z čoho ? Je to jednorázová schéma, alebo má viac použití ?
Tohle schema mi nekolikrat padlo z rebelu v Rryattu. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 09:12:11
|
quote: Originally posted by Unioner
Otázka k SWG. Neviete niekto či ešte padá "Technical console schematic" a ak áno, tak z čoho ? Je to jednorázová schéma, alebo má viac použití ?
Tohle schema mi nekolikrat padlo z rebelu v Rryattu.
ale no fuj |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 19:50:22
|
quote: Originally posted by SNowie
quote: Originally posted by Unioner
Tohle schema mi nekolikrat padlo z rebelu v Rryattu.
ale no fuj
tak c ojinyho s nema? uvidis => zastrelit |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 02:12:51
|
Quartax - Ee byli vsude vyprodane, ptal jsem se a vzdy mi bylo zdelene todle. Ze to bylo hned rozebrany.
|
|
|
tom19835
Starting Member
86 Posts |
Posted - 27/02/2007 : 21:37:05
|
Quartax - Ee byli vsude vyprodane, ptal jsem se a vzdy mi bylo zdelene todle. Ze to bylo hned rozebrany.
Hmm, tak sem obesel par obchodu po Brne a skoro ve vsech to nikdy nemeli a asi ve dvou to prej jako meli, ale jelikoz se to moc neprodavalo, tak uz to nebrali... no nic, budu se muset podivat v reichu, kdyz u nas nic |
SWG - Daae, Daandra, Everon, Werwolf - RIP SWTOR - Everon, Eweron - RIP WoW - Everon - Thunderhorn LotRO - Eweron - Human Champion - Laurelin - RIP LotRO - Fieron - Human Hunter - Laurelin - RIP |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 08/03/2007 : 22:12:29
|
Udalo se neco zajimaveho v SWG? Jaka je/byla Chapter 5? Co nas ceka noveho?
|
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 10/03/2007 : 00:16:23
|
Chapter 5 je cool, jen jsou nefrunte baze takze se dost hure ziskavaji GCW. Jinak z Entu je vydelecne povolani, a jsou pridani bojovi droidi a droideky jako peti. A crafti umi tezit z loot junku veci ze kterych skladaji clothing attachmenty. V pristim chapter nas cekaji nove questove linie a Beastmaster. |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 10/03/2007 : 00:53:39
|
Chapter 5 je cool, jen jsou nefrunte baze takze se dost hure ziskavaji GCW. Jinak z Entu je vydelecne povolani, a jsou pridani bojovi droidi a droideky jako peti. A crafti umi tezit z loot junku veci ze kterych skladaji clothing attachmenty. V pristim chapter nas cekaji nove questove linie a Beastmaster.
Super pane Varanku tak to se prijdu mrknout mam pocitac i SWG |
|
|
|
Eki
Moderator
123 Posts |
Posted - 10/03/2007 : 13:22:16
|
quote: Originally posted by WanargiMort
Chapter 5 je cool, jen jsou nefrunte baze takze se dost hure ziskavaji GCW. Jinak z Entu je vydelecne povolani, a jsou pridani bojovi droidi a droideky jako peti. A crafti umi tezit z loot junku veci ze kterych skladaji clothing attachmenty. V pristim chapter nas cekaji nove questove linie a Beastmaster.
Super pane Varanku tak to se prijdu mrknout mam pocitac i SWG
Wanargi ma pocitac |
EQ2 LOTRO SWG |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 04:41:32
|
Ja mam taky počitač!!! A šupinky!! |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 08:58:36
|
Ja mam taky počitač!!! A šupinky!!
A kladelko |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 10:32:39
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Ja mam taky počitač!!! A šupinky!!
A kladelko
to nevíš |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/03/2007 : 19:08:08
|
quote: Originally posted by Akoh Adi
Mozna to sem uz nekdo hodil ale i kdyby tak 21.3. vychazi nová knizka "Namluvy princezy Leiy" http://www.egmont.cz/index.php?okno=books&kat=22
Jo, uz sem to sem hazel, do Figurek.... |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 15:03:56
|
quote: Originally posted by Eki
Wanargi ma pocitac
Byl jsem ted bez pocitace a SWG
|
|
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 16:43:47
|
http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?topic_id=274621
nova anketa na oficialnom fore...kedze najviac ludi hlasovalo za novy PVE content, tak teraz mozu hlasovat za to, co chcu, aby bolo sucastou noveho PVE contentu
Gardening: Player created structures in the world where players can play a variety of mini games to make their gardens grow. Reward items are hooked up to successful harvests. Gardens would be grown from exotic seeds found throughout the galaxy and different seeds would provide different appearances, uses, etc. There would be a heavy crafting element involved, as well as adventuring and collecting.
Heroic Mobs and Quests: This would be a new level of mob above elite that would present a major challenge to players to defeat and yield bigger and better loot. We envision them requiring anywhere from 5-10 players or more to defeat. There would be new quests which feed players into the territories where these new NPC’s would spawn.
Droid Commander: Similar to Beast Master, the Droid Commander expertise would allow players to add specialty skills in crafting and commanding their own droids. This implementation would include a major overhaul to the Droid systems currently in the game.
Space Content: There are fewer specifics to offer here. It would undoubtedly mean some additional craftable ships, quests, and engineering schematics. |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 16:53:45
|
Me osobne by se libila implementace v tomto poradi:
1-2) Space content 1-2) Heroic Mobs and Quests 3) Droid Master 4) Gardening |
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 17:01:32
|
no, jestli vyhraje ta volba heroic mobs and quests tak si tak pul roku pockam a pak se na 258% vratim |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 17:23:20
|
ja bych šel do : 1. hero mobs 2. droid mastery 3. gardening 4. space
jak vidím tak zahrádky a droidi lidem moc nevoní hehe |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 13/03/2007 17:28:15 |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 17:24:19
|
quote: Originally posted by Carmax
no, jestli vyhraje ta volba heroic mobs and quests tak si tak pul roku pockam a pak se na 258% vratim
pokud ti do ty doby nesmáznou igráčky :) |
jůůz d fóós |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 13/03/2007 : 17:29:46
|
quote: Originally posted by Kravka
quote: Originally posted by Carmax
no, jestli vyhraje ta volba heroic mobs and quests tak si tak pul roku pockam a pak se na 258% vratim
pokud ti do ty doby nesmáznou igráčky :)
nesmaznou |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 04:31:40
|
Ja hlasoval pro zahrady, jinak vesmir nechci ten je mi na prd! |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 07:45:00
|
Ja hlasoval pro zahrady, jinak vesmir nechci ten je mi na prd!
Mno, me se u zahrad nelíbí to slovo minihry - jak si to představují, rostlina po tobě bude plivat semínka a ty musíš uskakovat? Nebo budou jednotlivé rostlinky usychat a ty je musíš hbitě zalévat? Co bude když mi (jako obvykle) na chvíli zamrzne připojení - a bude lag?
K tem high level mobům - ale fuj, zase budou výpravy, kde bude mít každý už dva měsíce dopředu zamluvený loot - to nesnáším. Navíc prosit se ostatních, jestli by ti náhodou nešli pomoct, to taky nemám rád. Asi proto ještě nemám dokončeného Lorda Blackscale, ten vesmír nešel solnout :o((( |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 09:18:23
|
Jak to teď vlastně v SWG funguje? Všechna povolání můžou léčit sama sebe a jen medic může i léčit ostatní? Existujou tu nějaké možnosti pro tankování, agro management? Nějak si nedokážu bez toho představit nějaký high-end content, který by nebyl jen o proběhnutí jeskyně za svistu ls..
Dříve se do DWB mohlo až po nagrindění x jedi, tak sestřelili obtížnost na 0, takže to každý solnul, teď to je zergovačka.. ?
To že se řeší loot "zamluvením dopředu" záleží jen na domluvě, co, takže je vždy možnost to změnit, zavést nějaké body za účast a pak dle nich bidovat a rozdělovat dle zásluh?
Stále se musí do x sec po smrti npc vykrást coprsnička, nebo loot nenávratně zmizí? |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:54:57
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jak to teď vlastně v SWG funguje? Všechna povolání můžou léčit sama sebe a jen medic může i léčit ostatní? Existujou tu nějaké možnosti pro tankování, agro management? Nějak si nedokážu bez toho představit nějaký high-end content, který by nebyl jen o proběhnutí jeskyně za svistu ls..
Dříve se do DWB mohlo až po nagrindění x jedi, tak sestřelili obtížnost na 0, takže to každý solnul, teď to je zergovačka.. ?
To že se řeší loot "zamluvením dopředu" záleží jen na domluvě, co, takže je vždy možnost to změnit, zavést nějaké body za účast a pak dle nich bidovat a rozdělovat dle zásluh?
Stále se musí do x sec po smrti npc vykrást coprsnička, nebo loot nenávratně zmizí?
No říkali, že chtějí vybalancovat povolání, takže Armorer teď asi dává stejný dmg jako Jedi (aby byli všichni vyrovnaní). Tanečnice se teď začne na parketu točit a chapadlama dává facky ostatním hráčům v mando armoru, slave girl je zase nakazí... ehm, ospalostí. Všechny povolání jsou si rovna, ale některá jsou si rovnější - to už jsem někde slyšel. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 16:57:46
|
Ja hlasoval pro zahrady, jinak vesmir nechci ten je mi na prd!
Ten rozdil v hlasovani pro heoric mobs a space proti zbyvajicim dvema moznostem je uz obrovsky. Novinky do vesmiru urcite ano uz dlouho nic do vesmiru nepridali .... o chybejicim vesmiru v TOOW radsi nemluvim |
|
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 20:09:32
|
Mno nejlepsi tanker je jedi a nevim jak ted namakanej ent mozna kdyz ma na nejlepsim unarmed boj a dobry armor ze taky slusne tankuje, ale musi ho nekdo lecit. Jedine medic muze lecit a davat area healy, jinak ostatni povolani maji slaby heal. Ent a craft nemaji tusim zadnej. Povolani co dokazou solovat na loot dwb jsou jedi, commando a spy. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 15/03/2007 : 22:42:53
|
Mno nejlepsi tanker je jedi a nevim jak ted namakanej ent mozna kdyz ma na nejlepsim unarmed boj a dobry armor ze taky slusne tankuje, ale musi ho nekdo lecit. Jedine medic muze lecit a davat area healy, jinak ostatni povolani maji slaby heal. Ent a craft nemaji tusim zadnej. Povolani co dokazou solovat na loot dwb jsou jedi, commando a spy.
Rekl bych ze to zvladne s pazourkem v nose i Jorsskina... |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 11:28:25
|
Jak se teď vlastně leveluje entertainer? Kopáním žabiček do hlavy, nebo stále tancováním v kantýně? |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 11:49:53
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jak se teď vlastně leveluje entertainer? Kopáním žabiček do hlavy, nebo stále tancováním v kantýně?
hamsterharvestingem |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 16/03/2007 : 12:16:24
|
To ne, krecci sou mali, kdyby stahnul jednoho, tak to neni ani za 50 EXP. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 11:34:34
|
Porad tancenim a hranim jen si vyberes jestli se bude venovat buffovani nebo bojovani.
Nejak jsem nepochopil proc koudy spojoval zahradnika z minihrama, kdyz kazda vec ma svoje extra hlasovani. Minihrama se mysli to co je v kotor, napr. hrat sabacc. |
Edited by - Jorssk on 17/03/2007 11:35:41 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 19:52:52
|
Trocha nostalgie, kdyz redaktori levelu hrali beta test swg a psali o nem jako ja pisu denik lovce lidi. Po nich jsme nastoupili ja s koudym :). Musim priznat ze diky nim jsme zacal hrat na eclipse. Koudak si jiste jeste na ashnobeho pamatuje :) http://www.level.cz/default.asp?page=NEWS&textID=238 |
Edited by - Jorssk on 17/03/2007 19:53:20 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 20:42:03
|
Porad tancenim a hranim jen si vyberes jestli se bude venovat buffovani nebo bojovani.
Nejak jsem nepochopil proc koudy spojoval zahradnika z minihrama, kdyz kazda vec ma svoje extra hlasovani. Minihrama se mysli to co je v kotor, napr. hrat sabacc.
Že by pro tohle?
Gardening: Player created structures in the world where players can play a variety of mini games to make their gardens grow. |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 21:59:27
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Nejak jsem nepochopil proc koudy spojoval zahradnika z minihrama, kdyz kazda vec ma svoje extra hlasovani. Minihrama se mysli to co je v kotor, napr. hrat sabacc.
Že by pro tohle?
Gardening: Player created structures in the world where players can play a variety of mini games to make their gardens grow.
imo tie minigames budu nejak spojene s pestovanim burin...asi manazment zalievania, hnojenia a inych blbosti, aby nezhebli |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 22:59:36
|
Jako to mela kytka z vesnice, schvalne jestli ji jeste nekdo ma.... |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 17/03/2007 : 23:35:16
|
Mawgax |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 18/03/2007 : 00:02:35
|
Jako to mela kytka z vesnice, schvalne jestli ji jeste nekdo ma....
mám jí zamklou v domku pod obchodem na tatoine :-) sem tam vyplivne jedno ovoce ale nedá se zatím jíst. |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 18/03/2007 : 23:12:53
|
tak ted trochu z jineho soudku Nemate nekdo Prison Break? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 19/03/2007 : 08:52:47
|
mam |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/03/2007 : 17:00:26
|
To nektery lidi uz nevedi coby s onlinovkama tak ulitavaj na tedlech free uchylarnach? |
|
|
Topic |
|