Me zase prijde drsnej ten posledni vtip. Problem je ze to je pravda. Takhle dlouho jsem lvl 10 jeste nikce nedelal.Zacinam pomalu ztracet to prvotni nadseni.
Me zase prijde drsnej ten posledni vtip. Problem je ze to je pravda. Takhle dlouho jsem lvl 10 jeste nikce nedelal.Zacinam pomalu ztracet to prvotni nadseni.
Delej questy. Questy od noveho patche davaji mraky experience.
Radost z levelování sem ztratil už hodně dávno. Nemá to smysl, když moby levelujou spolu s tebou - jdeš totiž proti těžším. Takže je to v podstatě furt to samý, jen jiný číslo u jména. Proto se soustředim na content. Nicméně je pravda, že to tu trvá dlouho ale né každému to vadí.
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
quote:Originally posted by Milan Me zase prijde drsnej ten posledni vtip. Problem je ze to je pravda. Takhle dlouho jsem lvl 10 jeste nikce nedelal.Zacinam pomalu ztracet to prvotni nadseni.
lvl 10 jsem dal hned prvni den hrani, takze bych nerekl ze je to zas az tak tezke. Kdyz delas questy tak to slo rychle a ted jeste rychleji