Jestli jste si všimnuli tak náš bývalí guild leader Enni se už nějakou dobu neobjevil ani na fórech. Na ICQ nereaguje a telefon nebere nebo ho položí (to se mu už snažim dovolat asi 3 týdny).
Nejvíce mi ale na to vadí to, že mi už čtyři měsíce posíla mojí 3D kartu kterou mi reklamoval a teď má pro mě novou. Poprvé co mi to posílal se mu to prý vrátilo (zajímavé od koudyho mi vždy došlo všechno) a řikal že mi to pošle znova. No a od té doby se s nim už nemůžu spojit. Teď lituju toho že jsem si to nevyreklamoval sám, pač to vypadá že je buď Enni naprostej idiot nebo s náma už nic nechce mít a kartu mi zatáh. Nicméně už asi počítám s tím že se nové karty nedočkám a že mě Enni slušne okradl.
Jestli jste si všimnuli tak náš bývalí guild leader Enni se už nějakou dobu neobjevil ani na fórech. Na ICQ nereaguje a telefon nebere nebo ho položí (to se mu už snažim dovolat asi 3 týdny).
Nejvíce mi ale na to vadí to, že mi už čtyři měsíce posíla mojí 3D kartu kterou mi reklamoval a teď má pro mě novou. Poprvé co mi to posílal se mu to prý vrátilo (zajímavé od koudyho mi vždy došlo všechno) a řikal že mi to pošle znova. No a od té doby se s nim už nemůžu spojit. Teď lituju toho že jsem si to nevyreklamoval sám, pač to vypadá že je buď Enni naprostej idiot nebo s náma už nic nechce mít a kartu mi zatáh. Nicméně už asi počítám s tím že se nové karty nedočkám a že mě Enni slušne okradl.
koukám enni je pěknej grázl a to ve hře vypadal dost v pohodě ... pokud byla drahá tak podej trestní oznámení, to dokáže leckdy prolomit ledy
pokud nema nejakej doklad dokazujici ze to ennimu predal a enni to prevzal tak ho svestky poslou doprdele jeste nez na to zacne vubec myslet
kazdopadne to bych od staryho Enniho necekal.. na druhou stranu nechapu proc davas Jorssku kartu na reklamaci nekomu jinymu kdyz neni problem to vyreklamovat sam
Pac sem ji mel od jeho firmy a on to reklamoval jako jeho firma, ze jim tam vyplnil nejaky formular. Oni tu reklamaci prijali tak sem jim poslal kartu a tu novou kartu poslali na enniho firmu.
Spis bych rekl, ze ma nejake problemy doma, nebo mozna zdravotni. Jestli je v nemocnici, tak se nema naladu bavit a tak tipa telefon, ja bych to tak delal taky.
Spis bych rekl, ze ma nejake problemy doma, nebo mozna zdravotni. Jestli je v nemocnici, tak se nema naladu bavit a tak tipa telefon, ja bych to tak delal taky.
no pokud Ti položí telefon jak píšeš v úplně prvním postu tak to vypovídá o tom že o tobě ví. Ledaže by pak ten tel típal někdo jinej než Enni.. Mě se taky zdál v poho a tohle bych do něj neřekl.
No buď je to obsazene, nebo to nebere nebo to položí, nikdy to ale neveme. Už jsem mu posilal i takovou nasranou sprostou SMS a taky na ni neodpověděl. A proč se neozve tady na foru?
Jorssk sráží Enniho na kraj střechy. Enni se z posledních sil drží římsy. Jorssk: Enni, jsem tvůj Guild Leader. Enni: Neeeeeeeeee. Jorssk k němu natáhne ruku: Pojď se mnou do SWG, je to tvá jediná šance. Enni se pustí římsy a padá z osmého patra...
Jorssk maskuje Enniho pád tady na fóru tím, že se mu Enni neozývá...
Jorssk sráží Enniho na kraj střechy. Enni se z posledních sil drží římsy. Jorssk: Enni, jsem tvůj Guild Leader. Enni: Neeeeeeeeee. Jorssk k němu natáhne ruku: Pojď se mnou do SWG, je to tvá jediná šance. Enni se pustí římsy a padá z osmého patra...
Jorssk maskuje Enniho pád tady na fóru tím, že se mu Enni neozývá...
zapoměl jsi napsat že ho po pádu na dlažbu lootnul (jako správnej BH) a vzal si nejen svoji grafárnu ale i všechno ostatní Třeba Mandalorian slipy atd..
Nene, Enni spadl na Century Pigeona, ktery zrovna projizdel okolo a ten ho odvezl v dali smerem ku hranicim znameho vesmiru, aby tam v klidu materske flotily nabral silu na boj s Darth Jorsskem. A proto tipa telefon, aby BHcka nevystopovala jeho pozici. Nebo mozna jenom prepnul na CZE chat a nevidi telly od Jorsska, kdovi...
Proto doporučuju Jorsskovi : v Praze na hlaváku vedle bufetu s bagetami je BH terminál, venku je parčík kde můžeš vypustit akaryd droida, tam v parku na lavičkách pak seženeš i lidi do grupy, cucněte si vasarian brandy, sedněte na skiff a jeďte to Ennimu nandat :))
No na lavickach tam spis sezene duchodce, kterym uz konci v SWG subscription, ti uz nikam nepujdou, nebo tam posedavaji SOE devove typu Smedleyho, kteri to tesne pred cilem bugnou. Jo a jenom bacha, az budes privolavat toho droida, aby neklepl nejakeho bezdomovce po hlave...
Omlouvam se ale mel jsem docela velike zdravotni potize... rozplacl jsem se na strese a k tomu jsem musel resit dost hodne neprijemnosti a mel jsem fakt hodne spatnou naladu... nehraju skoro vubec nic, nejsem v zadne jine onlinovce.. a duvod neni na to vubec nalada... Jorssku kartu tady mam.. zkousel jsem ji a funguje je zabalena v orig. baleni a ceka tady na tebe, bud ti ji poslu a nebo bych ti ji privezl. Tim ze jsem prisel o auto tak to nebude tak jednoduche priject autem... No jak bych rekl par mesicu uplne idot. Chtel bych priject nekdy pristi tyden do PHA, musim tam vyresit par veci a sehnat si zbrojni prukasku abych odpraskl par lidi... Jorsku jestli chces napis mi na ICQ... a muzeme pokecat... par lidi co ma na me ICQ tak budu snaset narazky a pokud jsem nekomu ublizil tak se mu omlouvam...
A proc neberes vubec mobil, nebylo by to prez nej snazsi? Jinak tu kartu neposilej, radsi ji privez. Doufam ale ze nebudu na to az prijedes zase cekat pul roku. Mas kliku dneska sem chtel objednavat na netu novou grafarnu. Musime se ale dohodnout na presnem dnu, protoze ja taky pracuju, aby si neprijel a ja nebyl dostupnej. Pac ted delam mimo prahu.
A proc neberes vubec mobil, nebylo by to prez nej snazsi? Jinak tu kartu neposilej, radsi ji privez. Doufam ale ze nebudu na to az prijedes zase cekat pul roku. Mas kliku dneska sem chtel objednavat na netu novou grafarnu. Musime se ale dohodnout na presnem dnu, protoze ja taky pracuju, aby si neprijel a ja nebyl dostupnej. Pac ted delam mimo prahu.
No tak hlavne si to zarid co nejdriv neminim na kartu cekat dalsi mesic, a napis mi na icq svoji adresu jestli se naseru tak abych vedel kde te hledat.
No tak hlavne si to zarid co nejdriv neminim na kartu cekat dalsi mesic, a napis mi na icq svoji adresu jestli se naseru tak abych vedel kde te hledat.
Některý lidi mě nepřestanou překvapovat.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
vzhledem k okolnostem se Jorsskovi vůbec nedivím že je nasranej. Já bych taky byl.
myslim, ze pokud bys mel u nekoho nekolik mesicu kartu, kterou ti reklamoval, a ani by ti nebral telefony, taky bys neskakal nadsenim.....
quote:Originally posted by Carmax myslim, ze pokud bys mel u nekoho nekolik mesicu kartu, kterou ti reklamoval, a ani by ti nebral telefony, taky bys neskakal nadsenim.....
Avšak dokázal bych to pochopit, zvláště potom co enni napsal. A rozhodně bych se neprojevil jak ukřivděný dítě.
Navíc co psal Jerzee je taky pravda... přesto tu nikde žádnou omluvu nevidím, tak doufám, že někteří jedinci jsou natolik chlapi, že se omluví aspoň přes ICQ.
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
myslim, ze pokud bys mel u nekoho nekolik mesicu kartu, kterou ti reklamoval, a ani by ti nebral telefony, taky bys neskakal nadsenim.....