Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 BUDDY KEY ZA 5$
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/03/2007 :  18:35:04  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
UZ sem tam kupoval par trialek, takze se jim da verit.
http://onlinecdkey.com/index/vanguardsagaofheroes10daytrialkey-p-183.html

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Standa
Starting Member

18 Posts

Posted - 25/03/2007 :  19:47:32  Show Profile Send Standa a Private Message  Reply with Quote
jo ja ho koupil dolši 2 maily ale ani v jednem neni KEY
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 26/03/2007 :  05:03:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hm zajimavy jestli chces napis mi na icq 10905813 a nejak to vyresime..
mozna vtom mejlu jsou naky instrukce

edit: tak sme zjistili ze mu napsali ze je o ty trialy enormni zajem a tak mu ho dodaj az behem nekolika dalsich dni (max 72 hodin)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 27/03/2007 01:24:37
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 27/03/2007 :  09:02:46  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

hm zajimavy jestli chces napis mi na icq 10905813 a nejak to vyresime..
mozna vtom mejlu jsou naky instrukce

edit: tak sme zjistili ze mu napsali ze je o ty trialy enormni zajem a tak mu ho dodaj az behem nekolika dalsich dni (max 72 hodin)

Ja nevim, ale clovek ktery neumi ani slovo anglicky by si nemel objednavat na angl. serveru. Vzdycky to vyzaduje neco potvrdit nebo obcas maji nejaky dotaz a pak je problem se domluvit.
Go to Top of Page

Standa
Starting Member

18 Posts

Posted - 28/03/2007 :  10:19:20  Show Profile Send Standa a Private Message  Reply with Quote
Tak klič došel zadal sem new acc vyplnil vše potvrdil zadal klič vše v pohodě ale po zadani kliču mi to vypsalo tenhle trial klič mužete použivat jen 10 dni tak sem to odklik a hned na to hlaška že musim kupit hru plnou ted už když zadam ten klič tak nic nejde prostě asi zustanu u WOW sem tam od Betaverze chtěl sem zkusit Vanguarda a možna by mě chytnul ale takhle už když u trialu mě vyfakuje Sony online tak opravdu rači zustanu u WOW pač todle sem ješte neviděl nejde ani o tych 5 dolaru to mam někde ale spiš o ten system jak to maj udělane prostě ggthxbye
Go to Top of Page

Standa
Starting Member

18 Posts

Posted - 28/03/2007 :  10:25:14  Show Profile Send Standa a Private Message  Reply with Quote
Prostě to nejde zadam ten klič kterej sem dal předtim a už nejde vubec :D Sony ho už registroval ale ne na muj nick nevadi lidi přeju vam všem hezke hrani u Vanguarda snad se tam někdy podivam prozatim zustanu pořad u WOW a miho Shamana pač todle mě dostalo je vidět a jen se utvrzuje že Vanguarda ješte pořad nema vichitaniho snad to někdy udělaj.
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 28/03/2007 :  11:22:05  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
no nevím ale s tím nemá Sony ani Vanguard nic společnýho,jestli že si dostal nějakej zcestnej kód od onlinecdkey,tak bych řekl že chyba bude na straně onlinecdkey

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 28/03/2007 :  11:32:48  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
ja bych to spis videl na chybu mezi klavesnici a zidli

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 28/03/2007 :  12:07:04  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
heh...no to nie je chyba registracneho systemu SOE, SOE ako takeho, a ani Vanguardu...ani u Blizzardu nezaregistrujes kluc, ktory uz ma registrovany niekto iny...proste si si kupil pouzity kluc a stazovat sa mozes iba tam, kde si ho kupil

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Kaz
Moderator

901 Posts

Posted - 28/03/2007 :  12:19:49  Show Profile  Send Kaz an ICQ Message Send Kaz a Private Message  Reply with Quote
no on pise, ze zadal klic, v pohode, vyhodilo mu to hlasku ze je na 10 dni, to by melo byt taky ok, to ze musi koupit hned ted plnou hru se mi nezda...
post 2: kdyz zadam klic co jsem zadal predtim tak nefunguje, no jasne ze nefunguje, kdyz jsi ho v poradku pouzil v nejakym uctu

EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen
R.I.P.
Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia
EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye
Go to Top of Page

robiwan
Moderator

1035 Posts

Posted - 28/03/2007 :  12:57:28  Show Profile  Send robiwan an ICQ Message Send robiwan a Private Message  Reply with Quote
no ano...zle som to pochopil...asi moj mozog mal problem spracovat informaciu, ze sa niekto pokusa registrovat ten isty kluc na dva svoje accounty, a este sa mu nepaci, ze druhykrat mu to neslo

I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time.
(Omnius Evermind)
---------------------------
Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)

Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 28/03/2007 :  14:45:10  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem svuj trial klic normalne zaregistroval a teprve az po 10 dnech jsem do nej pridal klic od plne verze.
Jses si uplne jistej ze to pise tohle, viz tvuj predchozi problem s anglictinou?
Zkus free trial EQ2 a budes mit predstavu jak vypada VG.
Go to Top of Page

Standa
Starting Member

18 Posts

Posted - 30/03/2007 :  07:33:34  Show Profile Send Standa a Private Message  Reply with Quote
Dik všem ale anglicky umim ne na 1 sice ale umim a vim co tam psali po zakoupeni 2 kliče je vše ok registrovanej a ted stahuju nejakych snad 20 GIGA prostě hruza sosani na tejden z moji 512 kb/s wifinou ale snad to stihnu aspon se loadnout at mrknu na svět a na questy pak možna zakoupim full verzi a na wow zanevřu možna.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/03/2007 :  19:26:22  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
On je spis problem v tom, ze SoE ma ty registrace strasne prasacky udelany. Napriklad po mem kamosovi kdyz registroval buddy key ode mne, to chtelo vlozit muj original klic - absolutne nechapu proc.

Jako kdyby soe chtelo, aby ty buddy keye vyuzivali jen skutecni kamaradi, kteri jsi jsou ochotni nasdilet nejen buddy key, ale i jiz pouzitej full key. A to nemluvim o uzavreni uctu..videli ste to nekdo? totalni prasarna.
Misto jednoducheho uzavreni uctu vas to nuti vyplnit 20 otazek PROC ste se rozhodli tak a tak. Hruza, (Teda u EQ2 to tak bylo, takze pocitam ze VG to tak bude mit taky.. zlatej blizzardi account system.. nebo vlastne jakejkoliv mimo toho sony, kde pokud fakt neumite poradne anglicky tak sou schopni vam s mesicnim placenim prodat i velblouda ;)))

----
----
----
edit: tak klice opet v prodeji. Dneska se mi ozval ve hre jeden hrac, v UO hral pod jmenem Saukendar, ze si precetl moji recenzi kde jsem v komentarich tohle zminoval a bez problemu koupil klic hned ho ziskal a dneska zacal hrat.

Edited by - Rodier on 02/04/2007 01:56:03
Go to Top of Page

GeronimoCZ
Starting Member

4 Posts

Posted - 02/04/2007 :  12:30:08  Show Profile  Send GeronimoCZ an ICQ Message Send GeronimoCZ a Private Message  Reply with Quote
JJ, pres http://onlinecdkey.com/index/vanguardsagaofheroes10daytrialkey-p-183.html to jde v pohode.Akorat musite mit PayPal nebo kreditku,ale tu uz asi vetsina hracu MMORPG stejne ma :)

Geronimo, Darius
UO,GW,L2,WoW,DDO,Vanguard,...
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 05/04/2007 :  12:57:39  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
Asi budu OT, ale nechci zbytečně zakládat nový topic. Mám tady VG účet na prodej, bude aktivní do 2.5. Účet je bratrův, takže za něj plně ručím (a to doslova, protože je na moji kreditku). Důvod prodeje - bráchův "jáchcitaky" syndrom Cena je samozřejmě oproti shopu poloviční.

Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer.
Aktuálně SW: TOR

Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/04/2007 :  10:21:21  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
hehe to znam.. jeden znamej kamose si zaplatil vanguarda na pul roku a nelognul uz aspon 14 dni ;-)

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 16/04/2007 :  22:25:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Koupím Buddy key, na ceně se nebude problém dohodnout...

Dost dlouho si chci VG vyzkoušet, ale radši ybch dal přednost jistotě než této pokoutné službě. Pokud by někdo měl zájem, nechť mne kontaktuje na ICQ 94827372. Popř. na mailu jedi.knight@atlas.cz

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Eskel
New Member

390 Posts

Posted - 17/04/2007 :  11:53:31  Show Profile  Send Eskel an ICQ Message Send Eskel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Koupím Buddy key, na ceně se nebude problém dohodnout...

Dost dlouho si chci VG vyzkoušet, ale radši ybch dal přednost jistotě než této pokoutné službě. Pokud by někdo měl zájem, nechť mne kontaktuje na ICQ 94827372. Popř. na mailu jedi.knight@atlas.cz

Nazdar Janku :)
V patek ti ho muzu poslat mailem :)

Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR)
Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO)
Dark Templar of Xanadu (AoC)
Brigand of Xanadu (EQ2)

Go to Top of Page

jahha
Starting Member

15 Posts

Posted - 29/04/2007 :  18:33:26  Show Profile  Send jahha an ICQ Message Send jahha a Private Message  Reply with Quote
nazdar nemel by jeste nekdo ten trial key?s takovyma sluzbama mam spatny zkusenosti a prece jen 100,- je 100,-,
jiste bysme se nejak dohodli
mail: jahha@email.cz

danke

Jenom blbej nováček v online hrách.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000