k 30. výročí vyjde spousta artu od Ralph McQuarrie. Kromě už dřív zmíněného Luka/Vadera od Kotobukiye, teď ještě původní koncept Boby Fetta jako action figure:
Zajímavé, já myslel že bobu vymyslel ten fanoušek jako masku na nějakou tu přehlídku a tím že šel vedle vadera se stal populární postavou a lucas ho dal do SW....
Jakej trapas to je mazec, hasbro se ještě tolik žádné hře nevěnovalo aby udělalo tolik figurek podle ní. Jinak bude figurka darth revana a malaka. Už sem viděl foto vypadá suprově.
Poslední dobou nemám moc času, jinak já myslel cenu jako celkově když si to kupoval najednou.
To je skoda, pac je tam ted dost novacku. A Dromie uz dela eventy pro jednoho v Nyms
Ne nedal, dohromady cca asi lehce pres 100 USD. Oni davaji slevy pokud si u Barnes&Noble kupujes vic knizek najednou. A na nejake veci uz maji slevy treba 20% takze za paperback das misto 8 USD jenom 4 USD po vsech slevach.
Mam v planu objednat si par komiksu a knizek primo na Dark Horse pristi mesic. Pokud by si chtel taky nejake knizky ci komiksy tak se muzem nejak domluvit na spolecne objednavce.
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
aj zvysne clanky na stranke by si mohol prerobit na bielo (:
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
aha.. a kupoval ste tam nekdo neco? nejake figurky?
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
U obou platí, že při objednávce teprve objednají zboží ze zahraničí (pokud nemají výslovně psané, že je mají v česku skladem - u eshop.stargate plati, kdyz je tam skladem, znamená to, že je skladem u jejich zahraničního dodavatele). Ale z obou mi garantovali jak kvalitu zboží (žádné z druhé ruky, jen originální balení) a také cenu, za kterou jsem objednal (i když některá figurka trvala třeba měsíc a půl, než došla).
Výhoda je, že když objednáš odtud, tak máš jistotu, že ti na hranicích nepřirazí clo a tím ti neudělají čáru přes rozpočet. Tady to riziko nese prodejce.
A třeba cena většiny Kotobukia figurek - v Anglii 39.99 GBP, tj. při kursu 42Kč 1680 Kč, na těchhle shopech jej mají za 1800, těch 120 Kč rád dám navíc, poštovné by mě vyšlo skoro o pětikilo víc (neberu ve větším množství, oni ano a tak to poštovné spíš rozpustí.
Jinak sorry, ty helmy jsou fakt plastové, i když to bude klasický plast, ne tvrzený. Co jsem viděl prodávat v Brně, to byly jenom nechutné gumové placky na obličej, nebo na celou hlavu.
Nevite jestli existuje nejaky shop kde by prodavali rc modely letadla/heli/auta/lode tematikou SW nebo scifi obecne?
Chci si koupit nejaky elektro rc nejlepe heli/letadlo no a radeji bych scifi tematicky