Author |
Topic |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 26/04/2007 : 20:42:59
|
Tak co rikate na novy zpusob jezdeni? U nas v permagrupe polovina breci ze zas je hra o neco mene HC a ze vyslechli brekot deti.
Ja si myslim ze to proste ke hre patri, faktem je, ze to docela pokurvilo zajem o lode. Meli nejdrive dat duvod proc mit lod (vodni dungy, monstra, boje na lodich) a az potom udelat teleportaci.
A taky neni moc dobre to, ze je teleportace doslova vsude kde je housing chunk. To docela ovlivnuje nutnost mit dum (aspon teda co jsem slysel).
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
| |
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 26/04/2007 : 21:02:01
|
quote: Originally posted by Rodier
Tak co rikate na novy zpusob jezdeni? U nas v permagrupe polovina breci ze zas je hra o neco mene HC a ze vyslechli brekot deti.
Ja si myslim ze to proste ke hre patri, faktem je, ze to docela pokurvilo zajem o lode. Meli nejdrive dat duvod proc mit lod (vodni dungy, monstra, boje na lodich) a az potom udelat teleportaci.
A taky neni moc dobre to, ze je teleportace doslova vsude kde je housing chunk. To docela ovlivnuje nutnost mit dum (aspon teda co jsem slysel).
Tahle hra opravdu HC neni ani nahodou. A nejaka teleportace uz to neovlivni. Muzes tu teleportaci nejak popsat.Docela me to zajima, ale nic jsem neslysel.To je nejake kouzlo, nebo pres nejakej item.Zatim mam jen bind port, nejblizsi respawn a house. Existuje jeste neco vic? |
Edited by - Milan on 26/04/2007 21:06:17 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 26/04/2007 : 22:05:17
|
ano dneska to zavedli jmenuje se to riftway. vsude kde jsou altary mas takovej kamen navic kterej si naklikas (otevres) no a potom toje jako litaci griffini ve wowku.. da se tak pres new targonor cestovat vsude..
http://vgplayers.station.sony.com/newsArchive.vm?id=103§ion=News
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Eskel
New Member
390 Posts |
Posted - 27/04/2007 : 02:35:50
|
Imo je to super napad a kazdemu to usetri hodiny cestovani. Nevim jak ostatni, ale ja chci HC hrat a ne HC cestovat |
Eskel - Sith Marauder of Golden Circle (SWTOR) Rune-Keeper of Sid eb Yside (LOTRO) Dark Templar of Xanadu (AoC) Brigand of Xanadu (EQ2)
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 27/04/2007 : 09:41:18
|
kdo delal quest na jednorozce tak se i hodne HC nacestoval :P a muzu rict ze mi lod hodne pomohla bez ni bych se asi scvokl |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
stoupa101
New Member
253 Posts |
Posted - 27/04/2007 : 10:40:04
|
Nahodou ta teleportace je hodne hezka neni to call na kazdy misto ale jen mezi zasitovanyma portalamacoz znamena ze muzu z Qa River do Infiniea. Ovsem z Ahgramu nemuzu nikam to je jen cilova stanice. A kazdy si nejdriv musi obehat vsechny kameny ktere chce pouzit. |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 27/04/2007 : 11:07:30
|
Eda chtel at to sem dam, si to uzite
|
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 29/04/2007 : 06:22:17
|
Mi prislo podle toho vypisu na VGplayers ze New Targonor bude takove centrum vseho - ze se tam ty site maj prolinat ne?
Jinak ja jsem taky rad za ty teleportace - JENZE - spoustu lidi to nasralo kvuli tomu, ze to vzalo praci kraftum, protoze lode jsou ted na nic.
Proc kupovat drahou lod a pachtit se sni pres more, kdyz se muzete easy teleportnout? Lode ted nemaji zadny smysl a to se mi nelibi. Zalibi super featuru jinou featurou. At teda pridaji nejake ostrovy se zonama 30+ nebo 40+ kde budou treba jen hafo mobu + spawny pokladu .. at maj ty lode aspon nejake vyuziti. |
|
|
|
stoupa101
New Member
253 Posts |
Posted - 29/04/2007 : 06:26:20
|
Teleporty nevzali praci vyrobcum lodi. to jim vemou az litaci mounti a ty sou planovany uz davno. Zde mas recall do Khalu a do Qa na prvni sit si dojedes lodi.
EDIT: Jo a centrum je spis Ahgram, kousek od nej sou vsemi smery vsechny 3 site u Trangoru neni poradne nic. |
RIFT: Stoupa * Ceska Legie * Steampike PvE EU * Weaponsmith * Male Dwarf Guardian |
Edited by - stoupa101 on 29/04/2007 06:30:18 |
|
|
|
Topic |
|