Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 State of game?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 03/05/2007 :  06:53:32  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

LL, Attro - Presne posty tohto typu som potreboval, asi to bude zniet naivne, no robi to na mna velky psychologicky efekt - vidiet ludi ktory hru neodpisuju.
Vcera jsem jeste prochazel nejake thready o raidech a vzhledem k zvetsujicimu se vlivu SOE je to celkem znat. Predpokladana max velikost raidu 24 lidi, raidy mensi i pro 12 lidi. Maj padat dusty na top lvl crafty (doufam ze to nedopadne jako v eq2).
Brtnika si urcite pamatujes. Ten rikal, ze v eq2 se vlastne z raidu stala 'spartakiada' - stejni mobove, stejna taktika, jen si projit instanci, pozbirat stejny loot a tradaa muzeme to ukoncit. Takze stejne si myslim, ze ve VG se budou raidy tak pul roku ladit (ty prvni mozna dyl). Ale bude alespon money-sink za opravy

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:15:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

VG je presne ten typ hry kterou kdyby nekdo ze dne na den smazal tak bych si rekl hmm no coz popojdem dal :), kdyz sem hral bylo to prima jeden den sem si rekl tak dneska se asi neognu nejak se me nechce a od tehle myslenky sem se nelogl uz vubec :)

no slava. po prve v zivote si napsal neco, pod co se muzu podepsat ;-D

navic ty q linie co ve VG jsou vubec zabavne nejsou.. (vyjma te prvni - infineum).

VG = NUDA od L 3x....

Ostatne sami vyvojari to v tom kecu o future pripustili ze za pul roku za rok to bude jiste "o necem jinem" :-)

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:17:48  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot
jediny problem ktory mi branil v plne si uzit hru bola otazka jej buducnosti, no verim ze hra sa bude (i ked pomaly) dalej rozvijat a ja sa stanem jej sucastou :-).

no stimhle moc nepocitej. po tehle hre za rok ani pes nestekne.. tohle FAKT NENI UO/Eve.....

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:45:35  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

[quote]Originally posted by †… Havran …†
no slava. po prve v zivote si napsal neco, pod co se muzu podepsat ;-D

navic ty q linie co ve VG jsou vubec zabavne nejsou.. (vyjma te prvni - infineum).

VG = NUDA od L 3x....

Ostatne sami vyvojari to v tom kecu o future pripustili ze za pul roku za rok to bude jiste "o necem jinem" :-)

To ze tebe nebavi to co delas, at je to co je to neznamena, ze je ta hra nudna.

Problemem tehle hry pro nektere hrace je to, ze neni itinerar typu na lvl 1-5 tenhle dung, na levelu 5-10 sem atd. "Bohuzel" clovek travi spoustu casu objevovanim a hledanim kam dal. A dost casto taky musi prioritizovat, jestli jit delat to, nebo ono.

Nekdo se pachtil s Wardshipem, nekdo ne, nekdo z Greystonem, nekdo ne, nekdo s Arenou, nekdo ne (to jsou tri nejznamejsi grindy (jejichz vyhodou je solovatelnost/pikapitelnost) ve VG, ja absolvoval jen jeden). Kazdy dela co ho bavi.

Nekdo zase dela jen questy typu Infineum, Trengal, xxx Hakrel , Rahz Inkur atd (to jsou pro zmenu nejznamejsi zabavne linie). ktere pro zmenu vyzaduji cim dal tim vic sehranejsi groupy a na vyssich levelech tohodle typu se pickup moc nechyta.

Ale pro tyhle hrace dobra zprava, tipuju, ze tak do pul roku bude navod na to kam na kterym levelu jit!

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 03/05/2007 :  12:46:28  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
no stimhle moc nepocitej. po tehle hre za rok ani pes nestekne.. tohle FAKT NENI UO/Eve.....

Copak, uz je to na tebe moc tezky, takze jdes na dva mesice do LOTRO a tady budes prudit, jak si to za rok nikdo nezahraje?

Go to Top of Page

LL
New Member

297 Posts

Posted - 03/05/2007 :  13:50:48  Show Profile Send LL a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

No pro spoustu hracu je tato hra asi obtiznejsi .... bo:
1) nejsou zatim poradne navody - tim padem pro lidi zvykle byt vozen za pacicku - neprekonatelny problem :o)
2) ano je vice HC a je vice zalozena na frakcnim/itemovem grindu v Qst lajnach. Spousta lidi si mysli, ze dostane hned vse "uber" za par easy Qstu ... a jak maj delat neco par dnu/tydnu ... tak uz hned rvou jak je ta hra na pikacu a zabugovana a pod ....
3) hra je hlavne koncipovana jako GROUP PLAY, takze v dungu je to o souhre vsech a na maximalnim se spolehnuti, ze kazdy dela to co ma a chovani vsech je predvidatelne za kazde "krizove" situace. Pro nekoho to muze byt opet problem bo nestaci na ostatni/nebo naopak ma prilis vysoke naroky na hru spoluhracu a tim padme je i sam nespokojen.
4)od cca 20tyho levelu uz je vetsina contentu s dobrym rewardem urcena pro small/groupovou hru - tot take asi kazdy moc neprekousne, pokud nema to stesti, ze si najde lidi podobnych casovych a hernich moznosti, ochotnych hrat chary ktere jsou vyhodne pro GROUPU jako celek.
5) ve hre jsou sem tam bugy (na necem pracuji rychle, na nekterych to trva dele) a ve ktere nejsou? . Toto je na individualnim pristupu .. bud me hra bavi a jsem to schopen tolerovat, nebo jsem proste gamesovy turista, ktery stejne u niceho dlouho nevydrzi a jen hleda duvody jak kazdou hru zkritizovat a pak o ni whinovat na forech.. protoze ji prece hral "skoro celej mesic" prosel smesny % contentu ale přesto mu to staci pro sebeudeleni titulu "ZNALEC a hlavni kritik dane hry"

Edited by - LL on 03/05/2007 13:59:36
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 03/05/2007 :  14:15:42  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
mylsim si ze za mesic aktivniho hrani (rozumnej 10+ hodin denne) poznas tu hru vic nez dost...

to spojeni par bugu si doufam bral jako zert...

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Xantus
Moderator

504 Posts

Posted - 03/05/2007 :  15:02:34  Show Profile  Send Xantus an ICQ Message Send Xantus a Private Message  Reply with Quote
Pokud si člověk od známých bugů odečte ty, které ho nezajímají (tj. bugy spojené s pvp) tak těch bugů je opravdu jenom pár.
Go to Top of Page

Tyriael
Starting Member

39 Posts

Posted - 03/05/2007 :  16:43:33  Show Profile Send Tyriael a Private Message  Reply with Quote
hmm s tim taky jak havran nesouhlasim... jen pvp? uz nekolikrat se me stalo ze sem nemohl ani dokoncit quest.
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 03/05/2007 :  19:34:09  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tyriael

hmm s tim taky jak havran nesouhlasim... jen pvp? uz nekolikrat se me stalo ze sem nemohl ani dokoncit quest.

Ja zas nesouhlasim s vami (a to je asi tak vse, co s tim muzu delat;-)).

Bugy typu nesedicich textur ci nefunkcnich nekterych nedulezitych questu nejsou vec co mne odradi od hrani (hodnotim jen PvE).

Od bety jsem narazil na nula bugu, ktere by mi znemoznovali hrat tak jak chci a asi tak tri, co mne fakt vadili (crash pri zone, logovani jako mrtvola a mozna jeste neco).

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/05/2007 :  20:25:28  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Od bety jsem narazil na nula bugu, ktere by mi znemoznovali hrat tak jak chci a asi tak tri, co mne fakt vadili (crash pri zone, logovani jako mrtvola a mozna jeste neco).

Od bety jsem narazel tak na 10 az 20 bugu denne (ale to bylo tim, ze jsem mel za prvni mesic hry played 20 dni).

Vzhledem k tomu, ze jsem hral 99.99% v grupe tak vim, ze Vanguard byl alespon pred mesicem dvema pekne zabugovanej co se grupy tyce. Kazdych x nebo xx minut jsme museli regroupovat/relogovat a po 16 - 20 hodinach hrani v kuse uz to zacalo lezt na mozek.

Ja osobne jsem nepoznal vice zabugovanou hru nez je VG (hure na tom bylo uz jenom AO v zacatcich, pravdepodobne).

Nicmene jsem se u Vanguarda bavil a pokud mi Alan konecne posle CE verzi tak se budu bavit sem tam i nadale.

Edited by - VT on 03/05/2007 20:26:56
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/05/2007 :  20:41:31  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Hrali jsme stejnou hru ?

Osobne si myslim ze to tak zly nebylo. Vetsina her z tech co jsem hral snad jen krome WoW na tom byla po startu hure.

VG mel/ma jednu jedinou vadu - uspechali release.

Me osobne vadi do dnes pouze jen jedinej bug kvuli kterymu jsme nebyli schopni jako mozna druzi worldwide dokoncit pantheon po nekolik tydnu az z toho nakonec seslo.
A jako druhy bych dal nespusteni fellowshipu po startu, cili nase pomala smrt perma grupy.

Nic vic mi nebranilo v kvalitni zabave a to ze se muselo nekolikrat za vecer regrup nebo za xx hodin preventivni restart kvuli precashovani. No a co, vetsina her na tom byla stejne tesne po spusteni.

Spis co mi zacina nejvic vadit je, jak si lidi timto sami kazi zabavu a skoro ty bugy sami vyhledavaj aby si mohli najit duvod proc neco nejde a na co si zas muzu zanadavat. Fakt tohle nechapu.

Black
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:08:18  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Kdyz jsem hraval pravidelne tak jsem si bugy nepripoustel. Vecne relogovani, neviditelnosti apod. - naucili jsme se s tim zit, naucili jsme se to tak nejak nevidet.

Rekl bych, ze Vanguard bude po nekolik nasledujicich let fungovat jako precedens. Nikdo si nedovoli pustit na trh nedodelanou ackovou mmorpg. Viz. napr. odlozeni Warhammera.

Vsechno spatny je pro neco dobry.

Edited by - VT on 03/05/2007 21:08:45
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/05/2007 :  21:15:06  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VT

quote:
Originally posted by Black

Kdyz jsem hraval pravidelne tak jsem si bugy nepripoustel. Vecne relogovani, neviditelnosti apod. - naucili jsme se s tim zit, naucili jsme se to tak nejak nevidet.

Rekl bych, ze Vanguard bude po nekolik nasledujicich let fungovat jako precedens. Nikdo si nedovoli pustit na trh nedodelanou ackovou mmorpg. Viz. napr. odlozeni Warhammera.

Vsechno spatny je pro neco dobry.

...naucili jsme se s tim zit - ano o tom to je a melo by bejt, jinak ma clovek moc smutnej zivot (plati to i v RL) i kdyz si to nepripousti

s precedensem si nejsem jistej spis bych rek ze se to stava trendem vydavat nehotove hry (vsak ona je to MMO a muzem to dodelat prubezne)

...ale kez bys mel pravdu, nicmene v tomto pripade jsem spis realista nez optimista.

Kazdopadne se budu opakovat MMO neni az tak o hre/bugach jako o lidech co ji hrajou ...

Black
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:38:29  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Takze prvni veci po prevzeti Sigilu SOE bylo vyhozeni 50 lidi z tymu...
A na forech uz se objevuji veci typu:

Rakshasa ring quest (Sunset Pointe) S I L K Y V E N O M
Yesterday, 08:45 PM - by MauxFaux
I'm afraid that I will no longer be able to get those changes I discussed earlier in. As you can imagine, they opted not to move me over to the new team and as such, Rakshasa Citadel will remain untouched for a time.

My most humble apologies.

Rekl bych ze SOE pujde cestou orezani nakladu na kost a jde jim jen o to vlastnit jedineho soucasneho konkurenta EQ2....

IMHO RIP Vanguard :(

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:46:22  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

I'm afraid that I will no longer be able to get those changes I discussed earlier in. As you can imagine, they opted not to move me over to the new team and as such, Rakshasa Citadel will remain untouched for a time.

Rekl bych ze SOE pujde cestou orezani nakladu na kost a jde jim jen o to vlastnit jedineho soucasneho konkurenta EQ2....

Ach jo, kdyz informace, tak uplne.
Byla vyhozena mene nez polovina zamestnancu Sigilu. Pokud vyrazis vedeni, ktery firmu dostalo tam kde je, prihodis nejaky redundantni personal (redundantni diky prekryvani s aktivitami SOE), napriklad webdesignery, GMka (tech se louci na foru dost), PR, HR atd, tak se k tomu cislu dostanes pomerne snadno.
Na foru se tam louci tenhle dev a pak jeste tri, z nich jeden uz tri mesici pro SOE pracuje na jinym projektu.

Urcite ted bude spousta slibenych veci viset ve vzduchu a dost mozna se zmeni, ale davat tomu RIP VG...

SOE se ted musi vyrovnat s tim, ze musi jasne a srozumitelne odlisit VG a EQ2 (whineri reknou ze VG schvalne zrusi a bude).
Jsem zvedav jak to bude. Puvodni predstava byla VG je hardcore. Uvidime, jestli se k te predstave vrati, nebo to odlisi nejak jinak.

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:52:31  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:

....

Byl bych moc rad kdybys mel pravdu... ale podle asi nezajimavejsiho prispevku co jsem nasel:

There is much I would love to unload about right now, but seeing as I am feeling pretty emotional while trying to respect the wishes of remaining Vanguard management, I will refrain.

I knew this was coming months ago, as did most others, so I made arrangements prior to the whole unfolding of events today. Sony was kind enough to invite me and a few others to form a small team and to start prototyping a 'new' project. While we've done some 'secret' preliminary work, we begin in earnest tomorrow after we officially sign on with SOE. Don't bother asking about details, because you won't get any.

I became increasingly disenfranchised with the situation since the forced premature launch, which then culminated several weeks back when I decided I could not, in good conscience, continue serving the Sigil management staff in my over-extended capacity and stepped down. I would have walked away completely if this recent opportunity had not presented itself when it did.

I did the best I could with the time and resources I had at my disposal, but in the end it simply wasn't enough to bring the game up to the standards we all had hoped for in the time we had remaining. I apologize for any disappointments players have experienced. During the final year, I was pulling 80-100 hour weeks, and I was not at all alone in the building. I wish things could have been different.

While I was fortunate to stay employed, there were near 50 people today who were not, and it was painful watching the procession of stunned coworkers packing their belongings into little cardboard boxes with blank looks on their faces. I've never had to endure something like this, and I hope to never have to do it again. I know it is easy to point fingers at 'why' things ended up this way, but the vast, vast majority of the folks losing their jobs today had very little control on how events unfolded and many were skilled and creative people who simply wanted to make a great game.

The Vanguard team, obviously now much smaller, will go back to improving and fixing the game tomorrow. Myself and four others will be moving to a new location and beginning anew. The others will begin the process of trying to find a new place to work.

I promised not to be publically scornful, but I will say this: I hope those truly responsible for the deep rooted failings of the company lay in bed tonight and relive the events that transpired today in their heads, over and over. For not ONE of you is without your job come tomorrow morning.

tak slo o vyhozeni na hodinu - cili zadny predavani prace. A podle posledniho odstavce NESLO o vyhazov pro managery - ale naopak pro kreativce.... jediny logicky vysledek bude hra plna pomnicku rozdelanejch veci, ktery da tezko nekdo dohromady.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 16/05/2007 :  10:52:36  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:

zrovna jsem to cetl taky...
no mozna maji jine plany na jiny lokace, tohle byla spis takova bonusovka sem a lidem se pomerne zalibila
nerekl bych, ze to nebude az tak kruty jak pises (ten RIP), myslim, ze primarni je pro ne ted zabavit lidi na 50tce raidama a contentem dal, protoze spousta lidi uz Tehatamani a RI ma hotovo a Gorgolok jeste neni dodelanej

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 16/05/2007 :  11:02:50  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

....

Byl bych moc rad kdybys mel pravdu... ale podle asi nezajimavejsiho prispevku co jsem nasel:

tak slo o vyhozeni na hodinu - cili zadny predavani prace. A podle posledniho odstavce NESLO o vyhazov pro managery - ale naopak pro kreativce.... jediny logicky vysledek bude hra plna pomnicku rozdelanejch veci, ktery da tezko nekdo dohromady.

Jo, ja mam precteny vsechny rozluckovy prispevky. Jak jsem rikal, asi 4 devove (a ten kteryho citujes uz si v dobe launche hledal jinou praci a nasel ji, jak jsem psal vyse;-)). Ale ten posledni odstavec je mireny na Brada a asi obecne cely vedeni (kritizuje tam vse od predcasnyhou launche atd).

Samozrejme muze SOE zkusit hru potopit, ale levnejsi a rychlejsi pro SOE by bylo v tom nechat Sigil utopit.

Selskym rozumem mi vychazi vyrazit vedeni co to podelalo a podpurny oddeleni, co uz v SOE maji.

Ja si pockam, jak bude chtit SOE odlisit VG od EQ2 a podle toho uvidim.

Go to Top of Page

chariot
New Member

Chariot

111 Posts

Posted - 16/05/2007 :  12:56:29  Show Profile Send chariot a Private Message  Reply with Quote
Peknej topik je videt ze kazdej ma na hru jinej nazor a potreby co od hry chce. Nekdo Raidovat, nekdo questit nekdo vdolky a jinej holky.

Vanguard je hra ktera ma predpoklady vybudovat monstrozni svet s politikou, craftem, pribehem. Jen je dost malada, aby vsechno zakomponovala do hry. Takze je na hracich zda ji podrzi a nebo pockaji jak se to vyvine.

†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
Go to Top of Page

Mankind
Starting Member

21 Posts

Posted - 16/05/2007 :  18:33:38  Show Profile  Send Mankind an ICQ Message Send Mankind a Private Message  Reply with Quote
Trial nahodou neni? Na ofic strankach jsem nic nenasel,ale to jsem kolikrat nenasel ani u her,kde trial meli. Rad bych si to vyzkousel,uz kvuli craftingu. A jeste jeden dotaz: jde hrat za craft-only postavu bez nutnosti boje a levelovani?
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 16/05/2007 :  19:22:42  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mankind

Trial nahodou neni? Na ofic strankach jsem nic nenasel,ale to jsem kolikrat nenasel ani u her,kde trial meli. Rad bych si to vyzkousel,uz kvuli craftingu. A jeste jeden dotaz: jde hrat za craft-only postavu bez nutnosti boje a levelovani?

Jsou budy keye, trial zatim neni, a IMHO dokud nedodelaji raid content a pak zpet udelaji zacatecni zony, aby lidi rikali juuuu, wooot a tak, tak asi ne;-)

Jinak ano, craft tak jde delat, ale je problem s presunama. Potkas cestou hada na silnici a vis jak to dopadne;-).
Takze bud ochranka, nebo nejaky adv level na cestovani se hodi.

Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 16/05/2007 :  20:06:40  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chariot

Peknej topik je videt ze kazdej ma na hru jinej nazor a potreby co od hry chce. Nekdo Raidovat, nekdo questit nekdo vdolky a jinej holky.

Vanguard je hra ktera ma predpoklady vybudovat monstrozni svet s politikou, craftem, pribehem. Jen je dost malada, aby vsechno zakomponovala do hry. Takze je na hracich zda ji podrzi a nebo pockaji jak se to vyvine.

podrzim :P

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

chariot
New Member

Chariot

111 Posts

Posted - 17/05/2007 :  10:45:33  Show Profile Send chariot a Private Message  Reply with Quote
quote:
... aby lidi rikali juuuu, wooot a tak, tak asi ne;-)

Jinak ano, craft tak jde delat, ale je problem s presunama. Potkas cestou hada na silnici a vis jak to dopadne;-).
Takze bud ochranka, nebo nejaky adv level na cestovani se hodi.

Kdyz jsem zacal hrat a prisel k Wood elfum do Ccaial Braiel tak slovum juuu a woot jsem se neubranil :).

Jinak craft, diplomacie. Maji to dobre udelane. Muzes byt 30lvl crafter a mit 10lvl v adv. A preesto si koupis kone pro 30lvl. Takze je to na tobe jakym smerem se vydas.
Je ale dobre si udelat aspon 11lvlAdv. coz docilis za par hodinek hrani.

†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
Go to Top of Page

Wilda
Brzda

Wilda

2124 Posts

Posted - 17/05/2007 :  11:05:14  Show Profile Send Wilda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mankind

A jeste jeden dotaz: jde hrat za craft-only postavu bez nutnosti boje a levelovani?

Jde to, ale dre to :) Mam to vyskouseno alta lvl 4 adv a lvl 22 outfiter, ale pokud pocitas s tim, ze budes delat tier questy, budes delat craft questy ci se ucit specializace na plachty, lanovi a hadry na baraky tak zivotnost toho charu je pomerne miziva. Lvl 4 na nem mam jen z duvodu fakce s trposema, ze jsem tam jel delat neco na quest (uz si nevzpomenu na co) a v tu dobu kdy jsem to delal jeste za craft nebyla fakce normalni, ale jen artisantska (s trposema) takze jsem mlatil lvl 1 potvory na fakci ve startovaci zone trposu. Problem s presunem na Thestru (char jsem mel v Lomshiru) ani tak nebyl, kdyz si jel po ceste, moc to neagruje, ale parkrat jsem urcite po ceste lehnul. Horsi to bylo kdyz jsem delal quest na plachty a lana, lvl 4 char a kolem lvl 26 moby.... aggro pomalu pres pul mapy, no nakonec jsem to dodelal, ale tech sprostejch slov co padlo a nervu... Pak jsem si jeste dodelaval fakci s Thestra artisants v outpostu nad Thursem (ted si nevzpomenu na jmeno) a zacal jsem craftit a za chvili prisla slepice(tak 30m byla) a sezrala me.... za 10min tam na me skocilo jiny zvire, takze jsem tam taky solidne nadaval... Jeste jsem mel pak quest nekam do Beranid Hills a to uz jsem nedodelal, protoze sotva jsem zazonoval (lvl 40+ moby) uz se to na me sypalo ze vsech stran a to byly ty moby pomerne hooodne daleko...
Tim to pro me skoncilo a presouvam craft na maina (lvl 50), ale je to slozitejsi skloubit craft s adventuringem, protoze potrebuju craftit na Thestre (jsem thestra human) kvuli fakci na obyc recepty a tier questy. No a s perma grupou jsme na Qualii v Rhaz Inkuru, navic na Qualii hodlame do budoucna zustat jeste chvili (Tehatamani atp.), takze craft hodne vazne.

AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired
VG:Willma - retired
EQII:Willma
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 17/05/2007 :  11:45:24  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wilda
navic na Qualii hodlame do budoucna zustat jeste chvili (Tehatamani atp.), takze craft hodne vazne.
Proste to flakas a nechces to priznat

WTB: 14 adv. lvl

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page