quote:Originally posted by Carmax myslim, ze pokud bys mel u nekoho nekolik mesicu kartu, kterou ti reklamoval, a ani by ti nebral telefony, taky bys neskakal nadsenim.....
Avšak dokázal bych to pochopit, zvláště potom co enni napsal. A rozhodně bych se neprojevil jak ukřivděný dítě.
Navíc co psal Jerzee je taky pravda... přesto tu nikde žádnou omluvu nevidím, tak doufám, že někteří jedinci jsou natolik chlapi, že se omluví aspoň přes ICQ.
Jorsska se tu urcite nezastavam, jen rikam, ze ho svym zpusobem chapu.. A enni by ten telefon taky vzit mohl...
Tu kartu mi posilal dva měsíce ještě před tim co se mu to stalo pak dva měsíce nebere telefony, icq ani neni na fóru. Teď se tu jednou ozve a je zase ticho po pěšině. Na ICQ se opět neozívá.
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Tu kartu mi posilal dva měsíce ještě před tim co se mu to stalo pak dva měsíce nebere telefony, icq ani neni na fóru. Teď se tu jednou ozve a je zase ticho po pěšině. Na ICQ se opět neozívá.
NeozÝvá
amaghad, grammar police!
nechápu že vás toho jorsska furt baví kvůli pravopisu prudit
Enni je fakt šulin už zase nereaguje. Byli jsme dohodnutý na začátku měsíce že se staví v Praze a nic, den předtím zase přestal reagovat. On je opravdu nějakej vadnej.
Reklamace dávno proběhla, kartu má už rok a půl u sebe a neni schopný mi ji dotat. No on neni ani schopný se ozvat. Tudle když sem venčil psa, sem mu volal 30 min v jednom kuse. Telefon zvonil, ale nikdo to nebral akorát mi to jednou někdo zavěsil...
Reklamace dávno proběhla, kartu má už rok a půl u sebe a neni schopný mi ji dotat. No on neni ani schopný se ozvat. Tudle když sem venčil psa, sem mu volal 30 min v jednom kuse. Telefon zvonil, ale nikdo to nebral akorát mi to jednou někdo zavěsil...
máš jen dvě volby: 1. Vykašlat se na to. 2. Soudit se.
Problém je, že nevim jeho skutečné jméno, adresu nic...
a jaks to od něj koupil? máš účtenku kde je jeho firma? V rejstříku si zistíš vše podstatné, pokud to bylo z ručky do ručky bez papírů tak pak ti nezbyde než se na to vykašlat
Buď tak hodnej a smaž to, stačí když to Jorsskovi pošleš přes ICQ, postování osobních údajů bez souhlasu jedince na veřejně přístupná místa je za a) dosti neetické b) teoreticky to může být i soudně napadnutelné.
*wink*
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Buď tak hodnej a smaž to, stačí když to Jorsskovi pošleš přes ICQ, postování osobních údajů bez souhlasu jedince na veřejně přístupná místa je za a) dosti neetické b) teoreticky to může být i soudně napadnutelné.
*wink*
co je neetického na tom, dávat kontakt na firmu, která svou adresu a všechno tohle info má na netu? nebo myslíš, že jsem naboural databázi spořitelny?
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
to by mohla byt celkom pekna RP akcia...sud v nepritomnosti (:
to by mohla byt celkom pekna RP akcia...sud v nepritomnosti (:
Bude odsouzen k mesicni brigade na verejnych zachodnich v Bohemce.
jo...a mohol by pritom opravit ich nazov...Public Toalets nie je zrovna spisovne (:
Mozna Enni na Jorsska pripravil padawan trials. In peace you must be. Only then the light side of the Force will guide you. Anger, pain and suffering to the dark side will lead you. Careful Jorssk must be.