Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Budoucnost Vanguard/Sigil
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 26/07/2007 :  23:23:45  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

http://vgplayers.station.sony.com/newsArchive.vm?id=191§ion=News

tak uz je tu brotherhood

Hezky ale stale me jeste nepresvedcili. Chci zakladani mest, uzemi ovladane guildama, lodni souboje a vyvazene PvP. Do te doby pujdou moje penizky nekam jinam.
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/07/2007 :  08:40:40  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
tohle mas v EVE :)

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/07/2007 :  09:09:55  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
a jako bonus jsi usetren mecu a magie :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/07/2007 :  09:43:32  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
presne tak je to zastarala technologie :)

Go to Top of Page

chariot
New Member

Chariot

111 Posts

Posted - 27/07/2007 :  15:11:15  Show Profile Send chariot a Private Message  Reply with Quote
Mno ale na druhou stranu mas klid nemusis resit palivo, prehrati kulometu ci spatne propocitanerj hyper skok :)

Zastarala? Mno a cim vy chladite kulomety? Asi vodmim elementalem tezko Evicko :P

†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 27/07/2007 :  16:10:19  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
kulomet je zastarala technologie :)

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/07/2007 :  17:06:52  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chariot

Mno ale na druhou stranu mas klid nemusis resit palivo, prehrati kulometu ci spatne propocitanerj hyper skok :)

Zastarala? Mno a cim vy chladite kulomety? Asi vodmim elementalem tezko Evicko :P

minmatar omg :P
ti jsou taky radi, ze jim lode vubec litaj

Edited by - nekrotyrael on 27/07/2007 17:07:08
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/07/2007 :  10:33:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
s ohledem na nejaky ten volny cas jsem si rekl ze je na case lognout do vg a kouknout co se zmenilo.

nejdriv jsem skusil pvp server kde jsem zjistil ze classy ktere byly predtim overpovered tak byly posileny (affinity u clericu) a gimple classy jako rogue zustaly uplne stejne. Na eu rvr serveru bylo v primetimu online asi 130 lidi, na free ultima pvp server by to nebylo spatne.

tak jsem se lognul na pve gelenii eu server, kde jsem byl mile prekvapen ze v primetimu bylo online skoro 1000 lidi coz bez ironie neni tak spatne cekal jsem to horsi. Nadruhou stranu vzhledem k mnozstvi kontentu jsem se obcas s lidma doslova tahal o moby coz me fakt zarazilo. Najit pickup partu je prakticky nemozne, nastesti jako cleric zabiju tak asi 3x vic nez prumerna classa takze pohodicka.

pobavil me bug s plavanim ktery zustal od bety stejny a zda se ze nebude nikdy opraven, mozna to proste nejde. Propadavani skrz svet pri klouzani z kopce me prekvapilo prijemne jelikoz se mi nepodarilo ale lidi mi rikali ze se to jeste obcas stava. Kazdopadne po tom posileni clerica to ma ten klad ze cleric uz neni tak zoufale nudny, zapor je ze polovina lidi na serevru jsou clerici, opravdu nechapu tohle vyvazovani class, o to horsi bude nerf ktery zakonite jednou prijde.

klient mi prumerne jednou za dve hodiny problikne a proste zmizi a ocitnu se ve windows.

hra me po 3 mesicni pauze velmi bavi a myslim ze bude trvat minimalne tyden nez me dokonale omrzi na dalsi 3 mesice i kdyz kdo vi

lastfm

Edited by - Rashaverak on 30/07/2007 10:34:36
Go to Top of Page

marekk
Starting Member

12 Posts

Posted - 30/07/2007 :  11:56:38  Show Profile  Send marekk an ICQ Message Send marekk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

tak jsem se lognul na pve gelenii eu server, kde jsem byl mile prekvapen ze v primetimu bylo online skoro 1000 lidi coz bez ironie neni tak spatne cekal jsem to horsi. Nadruhou stranu vzhledem k mnozstvi kontentu jsem se obcas s lidma doslova tahal o moby coz me fakt zarazilo. Najit pickup partu je prakticky nemozne, nastesti jako cleric zabiju tak asi 3x vic nez prumerna classa takze pohodicka.

No ja som spozoroval prave opacny efekt. Logol som sa po 2 mesiacoch. Pickup grupu najdem na Gelenii prakticky ihned (shaman), co sa mi predtym nedarilo a bolo aj jednym z dovodov mojej pauzy.
Vela bugov spred 2 mesiacoch uz opravili, hram teraz 5 den za sebou a padlo mi to len 1x za celu tu dobu.
Rovnako zmizli loot bugy, cez svet som sa ani raz neprepadol. Ostali uz hadam len tie group bugy, ale disband a re-group vzdy zabera.

Takisto Game Update #2 nevyzera zle:
http://vgplayers.station.sony.com/newsArchive.vm?id=191§ion=News

Takze na mna urobili aj napriek vsetkym background udalostiam dojem.

VG 37 Shaman Marekki
VG 23 Bard Marekk
EQ1 62 Ranja (Marekk)(retired)http://www.magelo.com/eq_view_profile.html?num=809498
EQ1 65 Cleric Sova (retired)
Go to Top of Page

crawlerin
Starting Member

Dark Elf

20 Posts

Posted - 14/08/2007 :  15:10:00  Show Profile  Visit crawlerin's Homepage  Send crawlerin an ICQ Message Send crawlerin a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hezky ale stale me jeste nepresvedcili. Chci zakladani mest, uzemi ovladane guildama, lodni souboje a vyvazene PvP. Do te doby pujdou moje penizky nekam jinam.

Hm skus sa kuknut po Darkfall tam mozno raz casom bude to co chces.

There is no light without darkness.

7? Shillien Elder @Calixtines $Armada
Hindemith

5x Dwarfies, 4x BD/WC

Edited by - crawlerin on 14/08/2007 15:10:19
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 14/08/2007 :  15:43:48  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by crawlerin

quote:

Hm skus sa kuknut po Darkfall tam mozno raz casom bude to co chces.

Az vyjde Darkfall, tak uz budu stary a senilni dedek s Alzhajmerem a budu mit jine starosti nez hrani her.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 16/08/2007 :  18:39:25  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
tak to vypada ze gameupdate #2 je out

lastfm
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 16/08/2007 :  19:48:52  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Posledni patch docela fajn:
- Tehatamani Empire - The waves in the beacon events in Tehatamani empire should all spawn 3 minutes apart now.

- Gorgalog Swamp – Raea the Phage, Myrdicos the Binder, and Euralon the Timeweaver have placed a spell of banishment around Hegnerian’s Temple. Anyone attempting to bypass their seal will instantly be banished from Hegnerian’s Temple. This will also affect players who log out within the walls of the temple or attempt to confront Hegnerian if the guardians are alive. Defeat the guardians and the seal is broken.

A dropuje ted vsecko na gorgalog.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Tisenka
Starting Member

20 Posts

Posted - 18/08/2007 :  15:26:57  Show Profile  Send Tisenka an ICQ Message Send Tisenka a Private Message  Reply with Quote
Otazka hraje to jeste vubec nekdo? Kdykoli se pripojim nikdo z vas neni online.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 18/08/2007 :  21:23:46  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Už tam jenom chybí možnost si udělat vlastní kryptu, do které jít umřít a už se více do hry nevracet.
Go to Top of Page

godlike
New Member

209 Posts

Posted - 18/08/2007 :  23:40:21  Show Profile  Send godlike an ICQ Message Send godlike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tisenka

Otazka hraje to jeste vubec nekdo? Kdykoli se pripojim nikdo z vas neni online.

zaplacene to stale mam a cekam na raid content

Vanguard-Xanadu-retired
EQ2-MDK-retired
Go to Top of Page

Tisenka
Starting Member

20 Posts

Posted - 20/08/2007 :  19:18:24  Show Profile  Send Tisenka an ICQ Message Send Tisenka a Private Message  Reply with Quote
Takze to ted nikdo nehraje...
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 20/08/2007 :  23:04:58  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
ne
Go to Top of Page

Krvezbrote
New Member

344 Posts

Posted - 20/08/2007 :  23:26:31  Show Profile  Send Krvezbrote an ICQ Message Send Krvezbrote a Private Message  Reply with Quote
Je to skoro katastrofa, ale sem tam tam nekdo nakoukne ... 2-3 lidi denne tam vidam. A mam dojem, ze Ceska legie jeste uplne neskoncila ... alespon tyden zpet to platilo.

"Nemá žádný význam umět se přenést kamkoli, když je někdo kretén všude."
Roger Zelazny, Znamení Chaosu

Aktuálně jen Defiance
V alpha verzi: Landmark (Galerie)
pár poznámek z historie:
Krvezbrote, Stistko & spol - EQ, EQ2, Vanguard, Age of Conan, EVE .. (mimo craft v EQ2 a Vanguard vše pohřbeno)

Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 21/08/2007 :  16:47:46  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja to hraju vstoupil jsem do aktivni zahranicni guildy ktera ma denne cca 10-20 online, ovsem dost lidi uz se blizi 50tce a potom to hrat prestanou cimz zrejme guilda zanikne

lastfm
Go to Top of Page

Tisenka
Starting Member

20 Posts

Posted - 26/08/2007 :  12:59:37  Show Profile  Send Tisenka an ICQ Message Send Tisenka a Private Message  Reply with Quote
No nic, tak ja zrusim platbu. Skoda, ze to nikdo nehraje, ta hra vypada hezky a ma spoustu vychytavek. Ani me to nebude mrzet, pac 35 babek je docela dost za hru kterou skoro nikdo nehraje, respektive hraje do 50lvl a pak konci.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/08/2007 :  11:16:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
35 ? babka je vyraz pro 10 kc ?

lastfm
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 27/08/2007 :  12:14:48  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
35 babek stojí station,nebo se pletu ?

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Tisenka
Starting Member

20 Posts

Posted - 27/08/2007 :  12:50:29  Show Profile  Send Tisenka an ICQ Message Send Tisenka a Private Message  Reply with Quote
Pri zakladani uctu byly na vyber nejaky kravinky jako zobrazovani itemu, moznost zalozit vice postav (aspon sem to tak pochopil) + pristup do nejake databaze (ktera podle me nefunguje, mozna ze je to tim, ze pouzivam Operu, IE sem nezkousel, kazdopadne me to nic nenajde) a nejaka sfinska prirazka pro Evropu, dohromady 35 dolaru. 35 dolaru bych klidne platil, ale kdyz to hraje opravdu jen minimum cechu, zda se mi to moc. Koukal sem jaky je rozdil mezi station a placeni za hru, station stejne musim zaplatit ne?
Go to Top of Page

Yurekk
Junior Member

503 Posts

Posted - 27/08/2007 :  13:05:24  Show Profile  Send Yurekk an ICQ Message Send Yurekk a Private Message  Reply with Quote
Díky station accountu můžeš hrát další hry ze stáje SOE(EQII,SWG,Planetside..atd.) a nemusíš platit další měsiční poplatky za každou zvlášť.

SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server
WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side,
DF:Twombly-meč,srp a kladivo
WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 27/08/2007 :  13:33:49  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
Ta databaze funguje ale ne pres Operu. Pres IE nebo Firefox mi to jede v poho.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 27/08/2007 :  14:38:40  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
no vanguard ale $35 nestoji, station access si platis tusim kompletni spektrum soe her

lastfm
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 27/08/2007 :  14:55:51  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pri zakladani uctu byly na vyber nejaky kravinky jako zobrazovani itemu, moznost zalozit vice postav (aspon sem to tak pochopil) + pristup do nejake databaze (ktera podle me nefunguje, mozna ze je to tim, ze pouzivam Operu, IE sem nezkousel, kazdopadne me to nic nenajde) a nejaka sfinska prirazka pro Evropu, dohromady 35 dolaru. 35 dolaru bych klidne platil, ale kdyz to hraje opravdu jen minimum cechu, zda se mi to moc. Koukal sem jaky je rozdil mezi station a placeni za hru, station stejne musim zaplatit ne?

Ono na zalozeni acountu pro VG je opravdu potreba umet dobre anglicky. Maji to udelane tak, ze pokud jdes intuitivne tak opravdu vyplaznes tech 35dolacu. Musis to cist a vse jim odklikavat ze to nechces.Pak to vyjde na 14.99

Edited by - Milan on 27/08/2007 15:02:55
Go to Top of Page

Tuberkul.es
New Member

107 Posts

Posted - 27/08/2007 :  15:11:50  Show Profile Send Tuberkul.es a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:

Ono na zalozeni acountu pro VG je opravdu potreba umet dobre anglicky. Maji to udelane tak, ze pokud jdes intuitivne tak opravdu vyplaznes tech 35dolacu. Musis to cist a vse jim odklikavat ze to nechces.Pak to vyjde na 14.99

myslim ze anglicky moc neumim (samouk :D) a rozhodne tam neni nic nepochopitelnyho, akorat clovek musi davat bacha, ale kdy ne kdyz jde o penize a navic vlastni :)

rogue
shaman
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 27/08/2007 :  15:55:11  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tuberkul.es

quote:

quote:

myslim ze anglicky moc neumim (samouk :D) a rozhodne tam neni nic nepochopitelnyho, akorat clovek musi davat bacha, ale kdy ne kdyz jde o penize a navic vlastni :)

Samouci jsme vsichni
Jde o to, ze se pri zakladani proklikavas jednotlivima oknama. V jednom mas treba napsano. "Chcete mit prehled o sve postave, plus mit moznost prohlizet podrobne statistiky? ANO/NE." Nikde nebylo uvedeno jest-li to je free nebo zpoplatnene. Jelikoz ctu tohle foru uz dlouho tak vim, ze tahle statistika stoji 1USD, tak jsem dal radeji NE. Muzu se jen domnivat, ze pokud zmacknes ANO tak na tebe vyskoci okno "Jste si jity? Stoji to totiz dolar navic!!" Ale moc si tim jistej nejsem. A podobnych speku je tam vic.
Jak rikam ani se nedivim ze si tam nekdo naklikal 35USD.
Go to Top of Page

Tisenka
Starting Member

20 Posts

Posted - 28/08/2007 :  08:00:05  Show Profile  Send Tisenka an ICQ Message Send Tisenka a Private Message  Reply with Quote
35 dolaru me financne nepolozi. jde spis o to, ze hra se mi moc libi (az na to zasekavani postavy obcas), ale nikdo ji nehraje nebo uz nechce hrat. Skoda, zustavam teda u Lotro. Kdykoli se muzu vratit, stahnou nekolik giga patchu :), a zacit hrat. Jinak diky za info o station blbosti.
Go to Top of Page

hofal
Starting Member

25 Posts

Posted - 28/08/2007 :  08:34:10  Show Profile Send hofal a Private Message  Reply with Quote
quote:

35 dolaru me financne nepolozi. jde spis o to, ze hra se mi moc libi (az na to zasekavani postavy obcas), ale nikdo ji nehraje nebo uz nechce hrat. Skoda, zustavam teda u Lotro. Kdykoli se muzu vratit, stahnou nekolik giga patchu :), a zacit hrat. Jinak diky za info o station blbosti.

Ahoj,

neni pravda, ze by ji nikdo nehral. V guilde ceske legie je nas asi 10 aktivnich hracu takze vzdy najdes nejake ty spriznene duse :))
Po poslednim update pak nemam problem se shanenim lidi do dungu vzhledem k velmi pekne udelanemu LFG toolu. Jestlize si necham zapnuty status LFG a jdu do nektere oblibene zony vetsinou dostanu do 10 min invite do grupy pripadne se nekam vnutim.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 28/08/2007 :  08:40:31  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Nekde jsem cetl, ze tento tyden ma dojit ke spojovani serveru. A tak k tem deseti mozna pribudou jeste dalsi lidi z evropskeho PvP serveru.Takze jich bude tak 15.
Go to Top of Page

Murdy
New Member

Murdy2

285 Posts

Posted - 28/08/2007 :  19:06:41  Show Profile  Visit Murdy's Homepage Send Murdy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nekde jsem cetl, ze tento tyden ma dojit ke spojovani serveru. A tak k tem deseti mozna pribudou jeste dalsi lidi z evropskeho PvP serveru.Takze jich bude tak 15.

Jj, to je pravda, s tím rozdílem že PvP server bude i nadále oddělen od PvE (logicky). Merge serverů bude následující :

28. Srpna - Thunderaxe, Woefeather, Gulgrethor a Hilsbury se spojí v server XETH
29. Srpna - Targonor, Florendyl, Flamehammer a Shidreth se spojí v server
-SERADON
30. Srpna - Gelenia a Infineum - vznikne server HALGAR
tentýž den se také spojí PvP servery Tharridon, Varking a Frengrot - vznikne PvP sever SARTOK

...myslim že to SOE posílalo mailem všem kdo mají aktivní account

http://soundcloud.com/unvorsum

Edited by - Murdy on 28/08/2007 19:08:36
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 28/08/2007 :  19:37:54  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Murdy

quote:

Jj, to je pravda, s tím rozdílem že PvP server bude i nadále oddělen od PvE (logicky). Merge serverů bude následující :

28. Srpna - Thunderaxe, Woefeather, Gulgrethor a Hilsbury se spojí v server XETH
29. Srpna - Targonor, Florendyl, Flamehammer a Shidreth se spojí v server
-SERADON
30. Srpna - Gelenia a Infineum - vznikne server HALGAR
tentýž den se také spojí PvP servery Tharridon, Varking a Frengrot - vznikne PvP sever SARTOK

...myslim že to SOE posílalo mailem všem kdo mají aktivní account

Na jinem forum jsem cetl ze Sartok bude FFA server. Coz samozrejme nebude vyhovat vsem co hraji na PvP serverech. A tim padem pry dostanou moznost prejit i na PvE.
Go to Top of Page

chariot
New Member

Chariot

111 Posts

Posted - 29/08/2007 :  00:07:52  Show Profile Send chariot a Private Message  Reply with Quote
O tom jsem taky cetl takze lidi co maji na PVP servrech sve avatary maji moznost se presunout tam kam budou chtit. Mno uvidime jak to vse dopadne.

Ohledne ceskych gild na PvE EU vim ze aktivni je Ceska legie. Takze dej vedet.

http://everquest.neverwinter.cz/forum/index.php?showtopic=747 cesky preklad GU2.

†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 06/09/2007 :  08:45:44  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
Ahoj chtěl bych se zeptat těch co jestě hrají jak dopadlo spojení serverů? A zlepšil se nějak chod hry celkově myslim to trhání a svapování a co kontent? Bugy? A co lidi je znát že jich je víc je to ve hře vidět? Koli jich může být ve špičce online? Ještě postava při plavání nadskakuje nad hladinu?:)
Prostě rekněte někdo nějak obecně jak to tam nyní vypadá nebyl jsem tam tušim 3 měsíce..
Děkuji za odpovědi.
Go to Top of Page

godlike
New Member

209 Posts

Posted - 07/09/2007 :  17:11:29  Show Profile  Send godlike an ICQ Message Send godlike a Private Message  Reply with Quote
jsem se lognul ale moc jsem to nezkousel, ale na ofic webu maji odkaz na zajimave interview kde posledni tretina je o te raid zone co bude v gu3.

Vanguard-Xanadu-retired
EQ2-MDK-retired
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 17/09/2007 :  16:54:20  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Kdo se budete odlogovávat z Vanguardu jako poslední, tak nezapomeňte vypnout světlo a pak za sebou zamknout...

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 18/09/2007 :  08:59:31  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Firian

Kdo se budete odlogovávat z Vanguardu jako poslední, tak nezapomeňte vypnout světlo a pak za sebou zamknout...

O tohle se postara SONY
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 22/09/2007 :  09:00:42  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Jak to ted vyapda? Chtel bych zkusit lognout:o).

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 22/09/2007 :  17:19:44  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
no mimo prime time by fronty byt nemely

lastfm
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 23/09/2007 :  22:26:36  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
Ja sem vcera lognul asi po 3 mesicich zatim good a je tam prekvapive dost lidi...

Edited by - Itchyl on 23/09/2007 22:27:20
Go to Top of Page

Dr.Krychlin
Moderator

Inquisitor

654 Posts

Posted - 24/09/2007 :  17:25:41  Show Profile Send Dr.Krychlin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Itchyl
je tam prekvapive dost lidi...

To je kolik? +/-

Imaziel

Go to Top of Page

ninoki
Starting Member

21 Posts

Posted - 24/09/2007 :  18:23:44  Show Profile Send ninoki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr.Krychlin

quote:
Originally posted by Itchyl
je tam prekvapive dost lidi...

To je kolik? +/-

neni velky problem najit group, ale zmenilo se slozeni classu >> je dost tanku a vyrazne mene dps classu

a jsou nizsi ceny na brokerech ...
Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 25/09/2007 :  09:41:22  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
Jsem Ranger 44 na Halgaru a kolik lidi +/- nevim jak se zjistuje ale server to ukazuje medium.

Spokojenost... neni problem grupa, kazdou chvilku mi chodi pm na dung ci quest. Kdyz shanim grupu ja vyplivne mi to cca 40 lidi lvl 40-46 ktery neni problem nabrat nebo se pridat. Lidi ktery to hrajou jsou uz vetsinou asi jen skalni hraci VG kteri maji hru asi opravdu radi a nedelaj v dungu a jinde hovadiny typu hrnu se pohlave kupredu a natahnu co nejvic mobu vseci se chovaj tak jak bych od jejich charu ocekaval. Zacal sem chodit do Graystone byl jsem tam 3x pokazde s jinou grupou a parada proste jsem si po trech mesicich konecne poradne zahral.

Nespokojenost = stale pretrvava problem aspon teda u me ze vic jak jedna parta v dungu znamena celkem caste sekani a obcasne padani hry.Bugu je ve hre stale dost ale ne tech ktere mi nejak zvlast vadi spis jsem proste zvyklej a kdyz se vam hra libi tak ledacos prekousnete ja sem rad ze mam content a toho je tam zatim dost + sem videl spoustu novejch questu ktere pristupne nebyl kdyz jsem hral naposled.

No uvidim jak me to bude dlouho bavit zatim je to celkem fajn a drzim hre palce at se vse zlepsi a dodela ale nevim nevim jestli to vubec SOE chce :(
Co me dost nas..lo je ze mi denne prijde asi 50x pm na levne goldy ztoho jsem obcas napalici:(

Co jsem napsal je muj dojem z hrani po trech mesicich.

Uvidime kazdy ma jine naroky:)

Edited by - Itchyl on 25/09/2007 09:53:22
Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 25/09/2007 :  20:14:37  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
oni se pm na levne goldy rozsirily i v EQ2 bohuzel ... ale tam to resej spamfilterem kterej funguje celkem dobre snad se spamfilteru dockame in ve VG

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 29/09/2007 :  21:27:29  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Hezky klasicky zpusob jak prilakat hrace:-)
http://vgplayers.station.sony.com/newsArchive.vm?id=237&month=082007§ion=News

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 30/09/2007 :  00:39:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Kdyby radši dali bývalým hráčům týden free ať zjistí co je nového.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 30/09/2007 :  01:47:25  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Hezky klasicky zpusob jak prilakat hrace:-)
http://vgplayers.station.sony.com/newsArchive.vm?id=237&month=082007§ion=News

he?

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,19 seconds. on eygor Snitz Forums 2000