Author |
Topic  |
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 19:42:08
|
koukám špatně,nebo zde na foru neni žadný topick věnovaný tehle skvělé mapě??
|
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 06/06/2007 20:07:48
|
|
| |
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 14:06:11
|
<--- ! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 14:40:32
|
quote: Originally posted by Kořka
<--- !
hmm šipka ... |
Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.
DotA - This Way
|
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 16/05/2007 : 20:09:59
|
quote: Originally posted by Sho
<--- !
hmm šipka ...
kořka je u toho posthnuntu už tak línej, že si o'rly dal do avatara  |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 17/05/2007 : 01:01:40
|
<--- !
hmm šipka ...
No já hraju občas a kamarádama na xpamu privátky :) to je asi tak vše. Ono, co o téhle hře chceš rozebírat? Taktiky, itemizaci? Na to je myslím dost jiných topiců někde jinde a navíc, zas takový magor do toho nejsem :) Ale je fakt, že náš klan, který jsem pomáhal dokonce i zakládat, byl jeden z prvních (ne-li vůbec první) českých (CZ detected!) klanů co DoTA hráli. Your e-peen has just grown a lil' more! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 17/05/2007 : 15:05:52
|
já hraju dotu deně! jak xpam tak s kamarady hamachi... klan nemáme cw nehrajem .. hrajem to jen tak 4fun.. le deně! O dotě se dá dlouze,dlouze hovořit... dnes to hraje už X hračů, pač je to fakt masox řežba... Dota se hraje už dlouho a hrati se bude... jen mi přišlo líto že na tak prestignim forum ,kde se hovoří o x dalších podobných hrách neni ani topíček o tak skvělé mapě jako je pravě DotA:)) |
DotA - This Way
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 20/05/2007 : 15:04:51
|
jen mi přišlo líto že na tak prestignim forum ,kde se hovoří o x dalších podobných hrách neni ani topíček o tak skvělé mapě jako je pravě DotA:))
Nesrovnával bych dotu s MMORPG. Ale jinak souhlasím, že lepší skloubení PvP a RPG elementů jsem neviděl.
Kar-Chee on Xpam/Abuser
Na ligu jsem línej trénovat, ale na meziherňácích mě potkat můžete :-)
|
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 01/06/2007 : 19:04:22
|
quote: Originally posted by Kar-Chee Na ligu jsem línej trénovat, ale na meziherňácích mě potkat můžete :-)
Progres,progres,progres - to je to oč tu běží:))
|
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 01/06/2007 19:04:52 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 06/06/2007 : 16:58:27
|
hm koupil jsem si war3+tft a sem docela z toho vaseho velkeho battlenetu zklamanej
cekal jsem nakej poradnej lobby system jako ma EA u C&C .. desitky mistnoti...
misto toho jedno neprehledne okno, par her, na poradne zalozenou dotu aby clovek cekal pul dne.. zkousel jsem northrend :((
tezke zklamani "z oficu".. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/06/2007 : 17:36:17
|
Blizzard nemůže za to, že tě nikdo nechce do hry :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 06/06/2007 : 19:25:36
|
Isac: :) Rodier: Mno, ono na dobré doty je potřeba si najít soukromé channely. Bohužel s originálními servery mám málo zkušeností, ale pamatuju si že tehdá ještě za Guinsaa a toho minulého fora (už mi vypadl název) bylo na Azerothu přímo udělána místnost pro officiální ligu doty, CWčka atd. Jenže tehdá ještě nebyla tak rozšířena, teďka už to hraje každý hňup, věk hráčů se také rapidně snížil a potom ty hry tak vypadají :) Na xpamu (asi nejpopulárnější cracklý server v Evropě) existuje místnost "a", na které se hrajou private dotky, ale už to pomalu také upadá :( nejlepší je si udělat friends list a jen volat lidi které znáš.
A vyšla nová verze! 6 nových hrdinů(vcelku wimba!), nový sentinel tree, místo slepice brouk! Prostě samé plusy  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 06/06/2007 : 19:42:44
|
na oficu nehraj, pořadny doty jsou jen na xpamu /join Be.ShO a určitě bude dobra hra, hrajem tam většinou lidi co se zname.... sice to tam taky neni že by se to cz/sk dotama hemžilo ale ja si stěžovat nemužu, vždicky si zahraju kvalitně(no noobs game!! ,rmk for 5 min ingame) !!! a nebo tu je eště program hamachi a banda kamaradů:)) jenže to je zase nedomyšlený svinstvo! No prostě stručně a kratce - xp@m rulez  |
DotA - This Way
|
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 06/06/2007 : 19:58:06
|
quote: Originally posted by Kořka A vyšla nová verze! 6 nových hrdinů(vcelku wimba!), nový sentinel tree, místo slepice brouk! Prostě samé plusy 
jj velice imba herous!!! např. mě nejvice zaujal Pit LOrd masivni str. hero s imba aeo stunem a ultimátní portovací branou pro celej tym kamkoli na mapě!! prostě BliZZ, new patche ,mody ,mapy ,datadisky - to je jejich!:)) b2w.tohle je sice nerf jak krava ,le az vyjde 6.44b tak uz to bude sražený a budou se moc už začit hrat new hery a stavět new itemy ( tak mě napadá, nedělá tohle blizz taky schválně? takovej chvilkovej owning:)) |
DotA - This Way
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 12:18:00
|
Musim te zklamat, ale Blizzard nema s dotou vubec nic spolecneho... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 15/06/2007 : 12:19:23
|
Na xpamu (asi nejpopulárnější cracklý server v Evropě) existuje místnost "a", na které se hrajou private dotky, ale už to pomalu také upadá :(
Spis uz to uplne upadlo  Jinak zdravim. Vcera vcelku dobra hra... |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 11:04:43
|
Vcera sranda, som si zase pustil dotu po 3 mesiacoch, vybafol na mna nejaky novy hero ..... celkom sranda skuste to aj vy, neni to proste take ohrane ...  |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 19/06/2007 : 14:50:54
|
quote: Originally posted by Pepo
Vcera sranda, som si zase pustil dotu po 3 mesiacoch, vybafol na mna nejaky novy hero ..... celkom sranda skuste to aj vy, neni to proste take ohrane ... 
neni a nikdy nebude...        |
DotA - This Way
|
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 19:48:48
|
quote: Originally posted by Kar-Chee
Na xpamu (asi nejpopulárnější cracklý server v Evropě) existuje místnost "a", na které se hrajou private dotky, ale už to pomalu také upadá :(
Spis uz to uplne upadlo  Jinak zdravim. Vcera vcelku dobra hra...
Potvrzuji :) škoda jen, že přes prázky nemám doma net(rl ftw), takže dotu asi jen tak neuvidím :) a net taky ne... a vůbec, co já kurva budu dělat :o) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 24/06/2007 : 20:03:08
|
quote: Originally posted by Kořka a vůbec, co já kurva budu dělat :o)
užívat slunce,krásné ženy,festivaly,zahrádky s pivem?:-) |
DotA - This Way
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/07/2007 : 01:33:06
|
docela mne battle.net zklamal, cekal jsem spoustu lobby a skvele servery.. a hovno par mistnosti, dementni nazvy, kazdou chvili vas nekdo vyhazuje nikdo poradne nehraje.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 13:39:28
|
Myslíš oficiální nebo xpam?? |
DotA - This Way
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 27/07/2007 : 16:04:38
|
nerad se opakuju, ale pokud to nejsi Rodiere schopnej pochopit na poprvní, tak to klidně napíšu znovu
Blizzard nemůže za tvoji neschopnost použít alespoň základní komunikační schopnosti, dokud to nepochopíš, tak budeš hrát se stejnejma uchama jako si ty
no možná je to nakonec dobře :) |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 31/07/2007 : 13:12:58
|
quote: Originally posted by Isac
nerad se opakuju, ale pokud to nejsi Rodiere schopnej pochopit na poprvní, tak to klidně napíšu znovu
Blizzard nemůže za tvoji neschopnost použít alespoň základní komunikační schopnosti, dokud to nepochopíš, tak budeš hrát se stejnejma uchama jako si ty
no možná je to nakonec dobře :)
já myslim že mu až moc křivdíš!!     |
DotA - This Way
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 02/08/2007 : 08:35:28
|
jojo na xpamu hraju uz tak rok a pul...dota je skvela nemuzu si stezovat...za ten rok a pul sem prakticky nic jinyho nehral...obcas dotka s prateli a je to  |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 03/08/2007 : 17:14:10
|
quote: Originally posted by SHIMI
jojo na xpamu hraju uz tak rok a pul...dota je skvela nemuzu si stezovat...za ten rok a pul sem prakticky nic jinyho nehral...obcas dotka s prateli a je to 
nápodobně |
DotA - This Way
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 04/08/2007 : 21:57:40
|
jojo na xpamu hraju uz tak rok a pul...dota je skvela nemuzu si stezovat...za ten rok a pul sem prakticky nic jinyho nehral...obcas dotka s prateli a je to 
SHIMI jakej mas nick na xpamu? |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Sir Lukas
Junior Member

544 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 07:23:01
|
dota rulez vlastně co jsem skončil z wow tak už to bude tak rok a půl tak nehraju nic jinýho hraju hlavně na dota-league i když teď mám banán hlavně za kecy no když je někdo debil tak mu to prostě říct musíš na xpamu mám taky registraci, ale moc se tam nepohybuju |
Sir Lukas CzH tolik rostlin a tak málo času... momentálně na poloherním odpočinku (na pařbu a flink stačí půl člověka)
|
Edited by - Sir Lukas on 07/08/2007 07:25:25 |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 13/08/2007 : 11:58:10
|
myslim že xpam je lepší na DotA, "ALE" zase jse tam pohybuje více lamáků! ofic. Bnet je lepší na w3 .... |
DotA - This Way
|
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 07:28:41
|
SHIMI jakej mas nick na xpamu?
Shimik...a ty? :) |
i got no time to lose mon, so i prefer having fun in real life ... comprehende ? |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 07:31:32
|
Kar-Chee .... pokial si spravne pamatam tak pred par dnami sme mali spolu jednu dotku .... [VIR]Pepo Ja ta mam uz nejaku tu dobu vo friend listu, asi sme kedy si spolu castejsie hravali Ja dotku totiz pustam tak raz za mesiac (sice poslednu dobu castejsie). Je to lepsie ako wow, pretoze ked chces raidovat tak tomu musis dat 5 hodin .... dotku si pustis len tak, na hodku ... odreagovanie. |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 14/08/2007 : 10:46:11
|
SHIMI jakej mas nick na xpamu?
Shimik...a ty? :)
Kar-Chee :-)
Jinak kdyby jste me nekdy potkali na xpamu, tak pisnete... Rad zahraju. Navic TS neno VT je vzdy lepsi hra :-) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 18/08/2007 : 13:08:39
|
Co se domluvit na nejaký hře?? hmm?? xp@m/hamachi |
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 18/08/2007 18:06:47 |
 |
|
SHIMI
Junior Member

915 Posts |
Posted - 06/09/2007 : 08:15:56
|
tak ja se ozvu slezem se na vt a dame :) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/09/2007 : 10:13:51
|
Já bych si taky zahrál, jeslti chcete nějakého feedra :) hoďte echo na Imperiu kdy kde atd., ď |
Arokh Estarioll |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 07/09/2007 : 10:31:15
|
no tak jestli sháníte feedery, jsem váš člověk  |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 07/09/2007 : 13:30:58
|
Tak panove co treba v nedeli (9.9) tak od sesti? (az do nevim )
A jestli feeder nebo skiller je na xpamu uplne jedno 
Kdyztak napiste na moje ICQ kdo by si zahral at pak vim na koho cekat...
A taky by bylo dobry domluvit jestli teda TS nebo VT a jakou verzi a jestli mate server (ja mam pouze na TS), abychom to pak zbytecne neresili.. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 07/09/2007 : 16:42:57
|
A taky by bylo dobry domluvit jestli teda TS nebo VT a jakou verzi a jestli mate server (ja mam pouze na TS), abychom to pak zbytecne neresili..
Zní fér, ale aby se to lidem nekrylo s raidováním :) Já můžu poskytnout VT server verze 2.1.4. Hlavně budem potřebovat nějakého hosta, ať se nemusíme joinovat na nějakého debilka z áčka. Kdyžtak lidi podvrďte svou účast, můžeme hrát třeba i 3v3, mě je to fuk :D Mě zatím daný termín vyhovuje, pYvo je ohlášeno na sobotu =) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 08/09/2007 : 11:37:21
|
A taky by bylo dobry domluvit jestli teda TS nebo VT a jakou verzi a jestli mate server (ja mam pouze na TS), abychom to pak zbytecne neresili..
Zní fér, ale aby se to lidem nekrylo s raidováním :) Já můžu poskytnout VT server verze 2.1.4. Hlavně budem potřebovat nějakého hosta, ať se nemusíme joinovat na nějakého debilka z áčka. Kdyžtak lidi podvrďte svou účast, můžeme hrát třeba i 3v3, mě je to fuk :D Mě zatím daný termín vyhovuje, pYvo je ohlášeno na sobotu =)
Host jsem ja :-) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 15:26:52
|
Takže to platí, dnes v 18:00 hostuje Kar-Chee DotA hry. Ventrilo 2.1.4 server : mail.ceskakamenice.net port: 3784 místnost: Tam kde bude Korka :) |
Arokh Estarioll |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 14:18:49
|
dpc ... jste nemohli dřív! já tedkon bydlim v praze a internet mam k dispozici jen v praci a to ještě jen lehce! přemějšlel jsem že jim tu instalnu warcrafty. Ale to by asi neprošlo .. tak nekdy příště no až budu zase v mé rodné vísce u mého rodneho pc   |
DotA - This Way
|
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 25/12/2007 : 13:50:13
|
tak co lidi, paříte eště?? :)) |
DotA - This Way
|
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 25/12/2007 : 18:16:31
|
Jasnacka :) |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 27/12/2007 : 19:01:38
|
tak podejte naky info (vt,kde,kdy) a já pařnu moc rad svama:)) |
DotA - This Way
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 27/12/2007 : 19:29:31
|
Ted jsem zas rozjel Planetside, ale tak dotu dam vzdy, ze  |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 27/12/2007 : 21:08:44
|
ale tak dotu dam vzdy, ze 
tak ještě aby ne ,žejo.. |
DotA - This Way
|
Edited by - Sho on 27/12/2007 21:09:45 |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 01/08/2008 : 13:27:06
|
Bump.
DotA |
DotA - This Way
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 10/08/2008 : 22:05:35
|
Jsem na bnetu cca ctyrikrat tydne. Staci napsat :-) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Pepo
Average Member

2118 Posts |
Posted - 11/08/2008 : 15:59:59
|
Ja denne tak aspon jednu hru si davam, vzdy vecer pred spanim  |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 12/08/2008 : 02:52:07
|
Napsal jsem si tvoje ICQ pepo. Mas tam ode me zpravu.. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 12/09/2008 : 19:34:02
|
It's a date!'1oneoen1!1!1! |
Arokh Estarioll |
 |
|
Sho
New Member

242 Posts |
Posted - 02/10/2008 : 22:29:07
|
no tyvole, ja uz dotu nehrál dobrej měsíc... tak to běžim naopravit :-) |
DotA - This Way
|
 |
|
Topic  |
|