Author |
Topic  |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 20/09/2007 : 12:32:46
|
Pokud jo, co na to rikate?
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
| |
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 20/09/2007 : 13:18:26
|
Ja na to rikam, ze me to bavi. |
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
 |
|
RED EYE
New Member

458 Posts |
Posted - 21/09/2007 : 14:46:26
|
skousel sem jen trening .. v tom menu s kartama mi to pak reklo ze nemam ani jeden balicek kompletni tak nevim co s tim .. MtG sem nikdy nehral takze tomuhle moc nerozumim |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
 |
|
Murdy
New Member

285 Posts |
Posted - 21/09/2007 : 14:58:35
|
Myslim že systém hry je dobrej, je to dynamický, zábavný, hratelný....určitě to neni bez chyby, něco je řekl bych potřeba doladit, ale celkově je to velice povedený.
Samozřejmě musíme počítat s tim, že je to stavěný na tahání peněz z lidí, a stejně jako u "Magiců" to nutí hráče kupovat si další "balíčky", s nadějí že tam bude nějaká ta "imba" karta.....pamatuju ještě živě boom MtG, kdy jsem znal lidi, který byli schopný koupit každej měsíc karty i za několik tisíc 
Teď něco ke hře :
Pokud hrajete EQ, nebo EQ2, můžete do LoN lognout přímo ze hry. V EQ2 (nevim jak u EQ) dropuje základní balíček karet z obyč mobů, v inventáři stačí balíček nakliknout a dát "redeem" - tím se vám přesune do LoN, kde ho najdete v položce "colections" - opět nakliknout a otevřít. Tento "starter deck" však obsahuje jen Avatara a pár karet, takže si s ním nezahrajete. Můžete si přikoupit Starter decky (obsahují Avatary) za nějakejch 10 doláčů, nebo ke stávajícímu Avatarovi (avatarům) přikoupit booster pack/y za cca 3 dolary (1 BP obsahuje 15 karet+možnost náhodného dropu in-game itemu - např. koberec +50%speed, wargmount +50%speed, exp bonus lahve a jiné - předměty jsou však rozmístěny náhodně a ve většině balíčků nejsou samozřejmě žádné).
Na každou hru je potřeba mít kompletní balíček karet, ten musí splňovat podmínky, aby s ním bylo možné hrát : 1. Musí obsahovat 50 karet 2. Musí obsahovat 4 quest karty, levely 2,4,5,6 (od každé jen jednu, jakmile budete mít víc quest karet, balíček nejde použít) 3. Karty Abilit,Taktik,Itemů a Jednotek musí být povolené pro vašeho Avatara.
-můžete použít přednastavené "decky" (doporučuju pro vyzkoušení hry) nebo si vytvořit svůj vlastní, tak aby splňoval všechny zmíňené podmínky. Je třeba brát zřetel na vyváženost balíčku, jelikož karty z něj taháte "náhodně", a snadno se tak může stát, že budete několik kol bez jednotky nebo potřebné ability. -doporučuju si zkusit tutoriál a samozřejmě hrát "Scenarios" - jako odměny za dokončení jednotlivých scénářů dostanete nějaké ty karty. Ve Skirmishi si můžete otestovat svůj "deck" proti konkrétnímu typu nepřítele (Priest, Mage, Fighter, Scout).
- podrobnej návod jak hrát rozepisovat nebudu, je to celkem intuitivní a na všechno člověk přijde nejlíp při hře samotný  |
http://soundcloud.com/unvorsum |
Edited by - Murdy on 22/09/2007 01:26:59 |
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 21/09/2007 : 15:16:14
|
Velkym motorem nakupu je pro mnoho hracu moznost ziskani EQ/EQ2 loot itemu. TZN veci pouzitelnych primo ve hre (mounti, +xp lahve, mana lahve, illuze, shrink ...).
Postavit slusnej balik se IMO da (kdyz si da clovek praci s tradem) v pohode s peti koupenejma boostrama. |
 |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 23/09/2007 : 02:04:33
|
hraval jsem dost magicy, ale tohle mi prijde hrozive komplikovany a zabavnost na bodu mrazu
ono az lidi dostanou ty vysneny ingame itemy tak to prestanou kupovat... ale v tu chvili se objevi RoK, ze? - zas novy itemy + prachy za expanzi :) |
 |
|
Terudit
Moderator

185 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 12:24:57
|
Hoj Attro!  Tak musim říct, že jsem na těch kartách o víkendu totálně ulítla a dohrála všechny Scenaria (až na poslední Optional). Baví mě to uplně maximálně, hlavně že nemusim mít postřeh a rychlý reakce, což fakt nemam. Koupila jsem pár balíčků a pořád přestavuju deck, hlavně podle aktuálního soupeře. Nedostala jsem žádnou extra kartu bohužel, jen jednu "třpytící" a jednu blbost do hry. Zato sfiňa Shelaiďák má fabled warga, je uplně krásnej a vážně mu ho závidim. Na rozdíl od Shurika si nemyslim, že je hra nějak extra složitá (když jsem to pochopila i já...). Zábavnost je podle mě vysoká, když se do toho člověk dostane. Ale WoWko karty mi neposílej, prosim tě!  Měj se!  |
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 14:13:44
|
Tak me napada: Pokud byste si nekdo chtel zahrat, tak me kontaktujte ve hre. Anonymni hry s cizincema me tolik nebavi. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 14:14:27
|
quote: Originally posted by Terudit Tak musim říct, že jsem na těch kartách o víkendu totálně ulítla
Ja zatim hry jen sledoval ale nehral, nejak me to moc nechytlo. Imo je wow lepsi. Navic ten jejich klient je totalni uzivatelsky neprivetiva, pomala sr...a.
Mozna az budu mit cas projit si poradne a v klidu pravidla ze to nejak vic zkusim. Zatim muj cas spotrebovava Lotr a pak hra s pridanou hodnotou - Pirates of Burning Sea.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
RED EYE
New Member

458 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 20:04:50
|
quote: Originally posted by Berserk
Tak me napada: Pokud byste si nekdo chtel zahrat, tak me kontaktujte ve hre. Anonymni hry s cizincema me tolik nebavi.
ty hrajes kde ? na RE sem te nevidel |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 24/09/2007 : 20:12:37
|
quote:
ty hrajes kde ? na RE sem te nevidel
Nagafen |
 |
|
Drew
Junior Member

583 Posts |
Posted - 25/09/2007 : 12:56:14
|
quote: Originally posted by RED EYE
ty hrajes kde ? na RE sem te nevidel
na RE zůstali jen zevlové  |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 25/09/2007 : 13:11:35
|
Bude pvp pve diskuze, nebude?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 25/09/2007 : 14:23:57
|
Zkuste se prosim drzet tematu - tim jou karty. Diky.
|
|
 |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 26/09/2007 : 18:56:05
|
1) ty karty muzete hrat i mezi ruznejma servrama 2) pvp je stejne 100x lepčí |
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 10:32:16
|
Vcera jsem se zucastnil prvniho funkcniho turnaje. Hralo se na osm kol, 3 body za vitezstvi bod za porazku. Hrali spolu vzdy lidi se stejnym poctem bodu. Kazdy kolo pul hodiny (z toho plyne hlavni problem = celkova doba 4h s hromadou cekani).
V jednu hodinu rano sem to vzdal v sestem kole, protoze sem utrzil druhou porazku a ztratil sanci na umisteni v ocenenejch prvnich peti. Rozemlel me manik s mage deckem s provarenym avatarem co ma 1 power za token na kazdym questu a pak silne defensivni priest deck s tunou divine aur, tranquilit a questama.
Proti nekterejm deckum nemam proste se svym fajtrem prilis sanci, pokud nemaj smulu pri rozdani. Tak to asi ma bejt (kamen-nuzky-papir). |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 11:35:29
|
Taky jsem myslel ze ten turnaj zkusim, ale po tom co jsem vyhorel i na zaverecnem souboji po tutorialu jsem to radeji vzdal 
Jinak v Magicu online jsem tak 50% zapasu prohraval na cas.
|
|
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 13:06:37
|
Tady si mel na kazdej zapas 15minut. Temer vse jsem odehral do peti minut. Pouze s tim defensivnim priestem to bylo asi 10minut, takze cas neni problem. Spis to cekani mezi kolama.
Jinak tutorial souboje sou tak specificky, ze se to neda moc brat. Dulezity je, jak ti to slape proti lidskejm protivnikum  |
Edited by - Berserk on 27/09/2007 13:07:15 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 13:32:26
|
Hlavne jsem dostal jako starter wara, coz mi nevoni 
Chtel jsem makovici ale nenasel jsem zpusob jak si to navolit (mozna to pujde at do dodelam za wara)
Pokud jde o normalni hrani, zatim zkoumam karty a priklady fajtu. Obcas nevim proc se neco deja tak jak se to deje.
|
|
 |
|
Berserk
<Mor do Kuli>

477 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 18:41:47
|
Avatara si muzes udelat jakyho chces, zalezi jestli mas dost karet danyho typu abys mel s cim hrat.
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 04/10/2007 : 09:02:55
|
Koukal jsem na balicky z turnaju, neco malo jsem zkousel i slozit. Videl jsem ze hraje i Querio.
Je nekdo z vas ochoten si zahrat 'na test' s pripadnym komentarem na ventrilu?
V nekterych vecech mam porad nejasno 
edit:ingame char mam 'Attronach'
|
|
Edited by - Atronach on 04/10/2007 09:03:38 |
 |
|
Proxima
Starting Member
56 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 10:58:39
|
Ahoj. Nahodou jsem zabrousil na toto forum, desne dlouho sem tady nebyl, i kdyz stale hraju aktivne EQ2. Ale chodim jen na forum ceske legie, i kdyz jsem zase Rytir Lva. :).
Karty LON hraju docela aktivne, a snad mi to i vydrzi zucastnil jsem se uz tri testovacich turnaju, u vsech sem dohral vsechna kola, prvni byl na 8 kol, dva dalsi na 10 kol, hraci cast tak od 20:00 do 01:30. Zatim nejsem z daleka tak uspesnej jako velmi aktivni Querio.
V kartach jsem taky pod jmenem Proxima, rad si zahraju, pri hrani sem i na ventrilu, (byvale ventrilo RL ted Pohodari). Hraje dost i Ogelia na ventrilu je jako Swen von neco....
Vrazil jsem i nejake prachy do karet takze nekterych comonu mozna i uncomonu mam vic jak 4, mam navic nerozbalene startery Maga a Fightera muzu tedy nekoho kdo chce zacit lechce podporit.
Scenar 14 a 15 je opravdu dost obtizny a nelze podle nej hodonotit zda muzu jit na turnaj. Na tech prvnich turnajich hrali i lide s neupravenym starterem nebo lide co prave zacali a koupili jeden dva boostery. Ale lidi se turnaj od turnaje zlepsuji, je to samozrejme i hodne o tom jake maji karty. |
EQ2: Templar <Česká legie> AoC: PoM <Legie> |
 |
|
ninoki
Starting Member
21 Posts |
Posted - 11/10/2007 : 13:26:40
|
Problem je existence MUST karet (disable, sunder, fbss a journeymans boots - pro quest deck, paw - pro deck bez mana elfa atd.), bez nich v podstate nejde moc vyhravat. Ve vysledku potkate v turnaji jen nekolik kombinaci a obcas hrajete proti cloveku se stejnym (hodne podobnym) deckem a zalezi jen na tom, kdo zacne. |
 |
|
Raadush
Starting Member
1 Posts |
Posted - 25/12/2007 : 17:35:23
|
Zdravím. Chtěl bych LoN začít hrát tak bych chtěl někoho poprosit o to, jestli by mi nemohl říct jaká je nejlepší cesta jak získat nějaké karty... Nemám žádnou mezinárodní platební kartu jako VISA atd a nevím jak si případně karty koupit...  |
 |
|
Snek
New Member

129 Posts |
Posted - 14/01/2008 : 14:27:02
|
LoN neni jako hra spatne. Jako TCG uz to trochu spatne je, protoze karty fyzicky neexistuji. Vetsina penez do hry proudi kvuli loot predmetum, ne kvuli hrani (a protoze nova edice ma dost marne loot predmety, tak ji nikdo nema, protoze za ni nikdo nechce davat prachy).
Pristup SOE k pravnim otazkam v LoN me odradil i od reaktivace EQ2 uctu; chtel jsem si vyzkouset datadisk, ale kdyz jsem sledoval, jak SOE ignoruje vetsinu hracske komunity, ktere znemoznili hrat turnaje, tak jsem si vzpomnel, co znamena u SOE "soon" a "customer support".
A nove scenare jsou trapne lehke :(
P.S. stastny novy rok |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 16:15:07
|
quote: Originally posted by Snek Pristup SOE k pravnim otazkam v LoN me odradil i od reaktivace EQ2 uctu; chtel jsem si vyzkouset datadisk, ale kdyz jsem sledoval, jak
Sneku sneku vystrc ruzky 
Pojd do eq2 datace, je to tam prima, kasli na soe, ti to nehraji 
karty jsem prestal hrat pac mi to proste neslo. Na to nak nemam bunky.
|
|
 |
|
Snek
New Member

129 Posts |
Posted - 01/02/2008 : 11:44:56
|
Jsem na projektu mimo CR. Kdyz pominu drobnost, ze nemam na hotelu Internet (aspon ne za cenu, kterou by byl normalni clovek ochoten zaplatit), coz bych jeste zvladl asi resit nejakym mobilnim, tak z toho hlavne plyne, ze nemam na cem hrat - sluzebni notebook fakt EQ2 nezvlada. Takze zbyva jen vikend. A ten u compu stravit neplanuju...a hrat jen par hodin tydne obvykle nefunguje. Mozna casem. Q. |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|