Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - nábor
 BD hleda: 1x resto druid, mozna 1x tank
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 03/12/2007 :  01:48:59  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Pozice se tyka raidovani v Hyjalu a BT, hledame lidi se zkusenostmi, kteri znaji svoji classu a maji hotove pristupove questy. Nabizime i misto do progress raidu v budoucnu. V pripade, ze se nenajde schopny druid, je mozne ze alternativne zaplnime misto resto shamanem.

Taktez se v soucasnosti uvazuje o nabrani jednoho tanka - nejlepe (ale ne nutne) Warriora. V pripade ze mate zajem, top equip, pristup do Black Temple, znate svoji classu a jste schopni raidovat st/ct/ne (po otevreni Sunwellu 5-6 dni v tydnu), Vase prihlasky na forum.blackdivision.org jsou vitany.

Cross-realm prihlasky taktez vitany.

Urcite NEPISTE prihlasku pokud mate Karazhan equip nebo nemate dokonceny Hyjal/BT prequest.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 03/12/2007 :  09:24:12  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
Omlouvám se prandure za ty offtopicy nepsal jsem je ja ale clovek co znal moje heslo z drivejska. Heslo je zmeneny offtopic vymazan preju gl s nabiranim new clenu.

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/12/2007 :  17:56:56  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
ja jsem na lvl 63, kdyz pockate nez udelam lvl 70 coz bude tak do 3 let mozna, pokud vam nevadi ze na raid muzu tak 1x tydne a pokud mi vsichni odprisahnete ze prestanete cheatovat v arenach a vsude jinde tak vas stejne v zadnem pripade nejoinu.

lastfm
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 03/12/2007 :  18:02:16  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

ja jsem na lvl 63, kdyz pockate nez udelam lvl 70 coz bude tak do 3 let mozna, pokud vam nevadi ze na raid muzu tak 1x tydne a pokud mi vsichni odprisahnete ze prestanete cheatovat v arenach a vsude jinde tak vas stejne v zadnem pripade nejoinu.

Well, who cares, who cares what you do
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 03/12/2007 18:02:35
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/12/2007 :  18:28:23  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
^ hustej "OWNED" tohle! :D

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/12/2007 :  18:31:38  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

Omlouvám se prandure za ty offtopicy nepsal jsem je ja ale clovek co znal moje heslo z drivejska. Heslo je zmeneny offtopic vymazan preju gl s nabiranim new clenu.

... moderator

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 03/12/2007 :  18:55:37  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
Tenhle topic jeste vcera vypadal jinak... nejak nechapu proc to bylo smazano.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 03/12/2007 :  19:03:55  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-

Tenhle topic jeste vcera vypadal jinak... nejak nechapu proc to bylo smazano.

ještě odpoledne jsem tu měl post, to už je promazané podruhé
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 03/12/2007 :  19:45:04  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
To si fakt delas srandu s tou cenzurou?

Zeptam se jeste jednou, kdo a kolik ti za to zaplatil?

Takovehle svinstvo tu nema co delat.
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 03/12/2007 :  19:59:48  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
dpc to si uz delas srandu ne? odeberte mu nekdo toho moderatora

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 03/12/2007 :  20:44:45  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
no tyvooeee delas si srandu? zabit!

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 03/12/2007 :  21:06:41  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
A tohle je moderátor.

/sigh

Ještě nějaký řitní alpinismus nám předvedeš? Zadek černého brouka je pro tebe asi neodolatelný...
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 03/12/2007 :  21:19:36  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
sem asi něco minul sakra

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 03/12/2007 :  22:07:17  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Well, who cares, who cares what you do
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you

me me me :)

lastfm
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 04/12/2007 :  02:32:33  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Zeptam se jeste jednou, kdo a kolik ti za to zaplatil?

Tohle na me fakt nehodite :) Jeste vcera (negativne) editoval i moje posty.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Tuberkul.es
New Member

107 Posts

Posted - 04/12/2007 :  11:21:49  Show Profile Send Tuberkul.es a Private Message  Reply with Quote
quote:

lol, ne ze bych moda taky nedelal a troufam si rict i na velikostne stejnym foru a nikdy bych si netroufl mazat lidem posty, max LOCK a nebo pod kazdej edited a nejaky vysvetleni...

rogue
shaman
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:45:39  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Mazat posty, bych jeste prezil, napr. z duvodu urazek, vulgarismu a buh vi ceho, pochopil bych i mazani spam a +1 postu, ale editace postu z jakehokoliv duvodu (max oprava linku a i to bych radsi upravil dalsim postem) to uz je fakt moc.

Prober se Ma3xi.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:54:56  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
little mlc vis vo tom kulovy ale hlavne ze mas +1 pulka lidi tady netusi... smazal se jeden topic protoze sem vubec nepatril nic vic

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:02:29  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

little mlc vis vo tom kulovy ale hlavne ze mas +1 pulka lidi tady netusi... smazal se jeden topic protoze sem vubec nepatril nic vic

Ten topic sem cetl cely, jeste nez si ho stihl smazat, takze bych zrovna netvrdil, ze o tom vim kulovy. A to, ze si editoval naprosto bezduvodne cizi posty, je taky fakt. Navic si vymazal nejen svoje zblebty (at uz tvoje nebo domneleho "kamarada"), ale take posty ostatnich ktere se venovali trosku necemu jinemu.

A tve hlasce o heslu by se dalo verit, ale take nemusi. Nechapu, ktery normalni clovek by dal svuj login na public forum, kde si muze kazdy registraci bez problemu vytvorit, zvlast jsou-li na nem administratorska prava.

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 04/12/2007 :  14:02:31  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:

co to zvanis? co tady nepatrilo? ten screenshot z chatu z BD? Ta debata pod nim? Nebo se ti nelibili spis ty posty ktere nebyly zrovna dvakrat pochvalne k tvym kvalitam jakozto moderatora?

Myslim ze vetsina lidi sem chodi dost casto na to aby si udelala obrazek o tom co tady vyvadis za chujoviny

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:11:00  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Hehe moderator co maze posty v topicu u ktereho podeziram Prandura, ze ho zalozil schvalne na flame, nebo to mohl ocekavat. Aspon se tim nezasira jiny topic....no potes koste. Za chvili tu nebudem moc psat o nicem, asi. Proc nepromazes i topic Personal rating...stejne se tam lidi jen dohaduji, jak to asi je, takze by to tam nemelo byt, chceme preci jen informace k tematu, ne dohady.

Dalsi vec co me zarazi je, ze das heslo k moderatorskemu uctu nekomu, kdo nema tolik soudnosti, aby se ovladl. Nemluve o "obhajobe" ja nic, to on.
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 04/12/2007 :  17:12:02  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
khostri zabanoval toho kdo psal za me muzes se ho zeptat kdyz si myslis ze sem to editoval a psal ja... a to heslo sem nikomu nedal jen sem ho mel od zalozeni stejny, driv si za me psal jeden inzerat a asi si ho zapamatoval je to cca 2roky

a ten topic sem smazal protoze to bylo cely editly k cemu je topic kde sou napsany nesmysly ode vsech(ktery ty lidi samy nepsaly)?

Edited by - MA3X on 04/12/2007 17:13:01
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 04/12/2007 :  17:24:58  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

khostri zabanoval toho kdo psal za me muzes se ho zeptat kdyz si myslis ze sem to editoval a psal ja... a to heslo sem nikomu nedal jen sem ho mel od zalozeni stejny, driv si za me psal jeden inzerat a asi si ho zapamatoval je to cca 2roky

a ten topic sem smazal protoze to bylo cely editly k cemu je topic kde sou napsany nesmysly ode vsech(ktery ty lidi samy nepsaly)?

Co ty jsi vubec zac?
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 04/12/2007 :  21:58:36  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Topic jsem nečetl, netuším, co kde bylo a nebylo.
Včera ráno, tj. 3.12 někdy ráno dostalo jedno IP ban po upozornění, že používá cizí účet. Poslední login na maxe měl stejné IPčko, jako nick komatsu, kterého jsem asi před 2 týdny zamknul.

Zbytek ohledně jiného promazání netuším, pokud máte někdo nějaký problém s mazáním něčeho podstatného, tak mě na email.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Jebka
New Member

170 Posts

Posted - 07/12/2007 :  19:00:12  Show Profile Send Jebka a Private Message  Reply with Quote
vsetko je otazka penazi (v istych pripadoch to plati dvojnasob). Recnicka otazka do diskusie:

kolko by stal vstup do BD! Kazdej ma cenu, Prandur duplom -.-

Edited by - Jebka on 07/12/2007 19:00:48
Go to Top of Page

Zp
Starting Member

8 Posts

Posted - 07/12/2007 :  19:21:02  Show Profile  Send Zp an ICQ Message Send Zp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jebka

vsetko je otazka penazi (v istych pripadoch to plati dvojnasob). Recnicka otazka do diskusie:

Já bych na to SR*L
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 07/12/2007 :  19:40:16  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

A ty by jsi k nemu sel? Mno zase by te treba zasvetil do svych praktik jak vojebat Blizzard :o))
Go to Top of Page

Zp
Starting Member

8 Posts

Posted - 08/12/2007 :  12:37:10  Show Profile  Send Zp an ICQ Message Send Zp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

A ty by jsi k nemu sel? Mno zase by te treba zasvetil do svych praktik jak vojebat Blizzard :o))

why not ? sranda musi bejt vid ?

Já bych na to SR*L
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000