Author |
Topic  |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 01:48:59
|
Pozice se tyka raidovani v Hyjalu a BT, hledame lidi se zkusenostmi, kteri znaji svoji classu a maji hotove pristupove questy. Nabizime i misto do progress raidu v budoucnu. V pripade, ze se nenajde schopny druid, je mozne ze alternativne zaplnime misto resto shamanem.
Taktez se v soucasnosti uvazuje o nabrani jednoho tanka - nejlepe (ale ne nutne) Warriora. V pripade ze mate zajem, top equip, pristup do Black Temple, znate svoji classu a jste schopni raidovat st/ct/ne (po otevreni Sunwellu 5-6 dni v tydnu), Vase prihlasky na forum.blackdivision.org jsou vitany.
Cross-realm prihlasky taktez vitany.
Urcite NEPISTE prihlasku pokud mate Karazhan equip nebo nemate dokonceny Hyjal/BT prequest.
|
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
|
| |
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 09:24:12
|
Omlouvám se prandure za ty offtopicy nepsal jsem je ja ale clovek co znal moje heslo z drivejska. Heslo je zmeneny offtopic vymazan preju gl s nabiranim new clenu. |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 17:56:56
|
ja jsem na lvl 63, kdyz pockate nez udelam lvl 70 coz bude tak do 3 let mozna, pokud vam nevadi ze na raid muzu tak 1x tydne a pokud mi vsichni odprisahnete ze prestanete cheatovat v arenach a vsude jinde tak vas stejne v zadnem pripade nejoinu. |
lastfm |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 18:02:16
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ja jsem na lvl 63, kdyz pockate nez udelam lvl 70 coz bude tak do 3 let mozna, pokud vam nevadi ze na raid muzu tak 1x tydne a pokud mi vsichni odprisahnete ze prestanete cheatovat v arenach a vsude jinde tak vas stejne v zadnem pripade nejoinu.
Well, who cares, who cares what you do And, who cares, who cares about you, you, you, you, you |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 03/12/2007 18:02:35 |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 18:28:23
|
^ hustej "OWNED" tohle! :D |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 18:31:38
|
quote: Originally posted by MA3X
Omlouvám se prandure za ty offtopicy nepsal jsem je ja ale clovek co znal moje heslo z drivejska. Heslo je zmeneny offtopic vymazan preju gl s nabiranim new clenu.
... moderator  |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 18:55:37
|
Tenhle topic jeste vcera vypadal jinak... nejak nechapu proc to bylo smazano. |
Krabice je zaklad. |
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 19:03:55
|
quote: Originally posted by -Mike-
Tenhle topic jeste vcera vypadal jinak... nejak nechapu proc to bylo smazano.
ještě odpoledne jsem tu měl post, to už je promazané podruhé |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 19:45:04
|
To si fakt delas srandu s tou cenzurou?
Zeptam se jeste jednou, kdo a kolik ti za to zaplatil?
Takovehle svinstvo tu nema co delat. |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 19:59:48
|
dpc to si uz delas srandu ne? odeberte mu nekdo toho moderatora |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Gurrshael
Average Member

1888 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 21:06:41
|
A tohle je moderátor.
/sigh
Ještě nějaký řitní alpinismus nám předvedeš? Zadek černého brouka je pro tebe asi neodolatelný... |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 21:19:36
|
sem asi něco minul sakra  |
Arokh Estarioll |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 03/12/2007 : 22:07:17
|
quote:
Well, who cares, who cares what you do And, who cares, who cares about you, you, you, you, you
me me me :) |
lastfm |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
|
Tuberkul.es
New Member

107 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 11:21:49
|
Omlouvám se prandure za ty offtopicy nepsal jsem je ja ale clovek co znal moje heslo z drivejska. Heslo je zmeneny offtopic vymazan preju gl s nabiranim new clenu.
lol, ne ze bych moda taky nedelal a troufam si rict i na velikostne stejnym foru a nikdy bych si netroufl mazat lidem posty, max LOCK a nebo pod kazdej edited a nejaky vysvetleni... |
rogue shaman |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 12:45:39
|
Mazat posty, bych jeste prezil, napr. z duvodu urazek, vulgarismu a buh vi ceho, pochopil bych i mazani spam a +1 postu, ale editace postu z jakehokoliv duvodu (max oprava linku a i to bych radsi upravil dalsim postem) to uz je fakt moc.
Prober se Ma3xi. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 13:54:56
|
little mlc vis vo tom kulovy ale hlavne ze mas +1 pulka lidi tady netusi... smazal se jeden topic protoze sem vubec nepatril nic vic |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 14:02:29
|
little mlc vis vo tom kulovy ale hlavne ze mas +1 pulka lidi tady netusi... smazal se jeden topic protoze sem vubec nepatril nic vic
Ten topic sem cetl cely, jeste nez si ho stihl smazat, takze bych zrovna netvrdil, ze o tom vim kulovy. A to, ze si editoval naprosto bezduvodne cizi posty, je taky fakt. Navic si vymazal nejen svoje zblebty (at uz tvoje nebo domneleho "kamarada"), ale take posty ostatnich ktere se venovali trosku necemu jinemu.
A tve hlasce o heslu by se dalo verit, ale take nemusi. Nechapu, ktery normalni clovek by dal svuj login na public forum, kde si muze kazdy registraci bez problemu vytvorit, zvlast jsou-li na nem administratorska prava. |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 14:02:31
|
little mlc vis vo tom kulovy ale hlavne ze mas +1 pulka lidi tady netusi... smazal se jeden topic protoze sem vubec nepatril nic vic
co to zvanis? co tady nepatrilo? ten screenshot z chatu z BD? Ta debata pod nim? Nebo se ti nelibili spis ty posty ktere nebyly zrovna dvakrat pochvalne k tvym kvalitam jakozto moderatora?
Myslim ze vetsina lidi sem chodi dost casto na to aby si udelala obrazek o tom co tady vyvadis za chujoviny |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 15:11:00
|
Hehe moderator co maze posty v topicu u ktereho podeziram Prandura, ze ho zalozil schvalne na flame, nebo to mohl ocekavat. Aspon se tim nezasira jiny topic....no potes koste. Za chvili tu nebudem moc psat o nicem, asi. Proc nepromazes i topic Personal rating...stejne se tam lidi jen dohaduji, jak to asi je, takze by to tam nemelo byt, chceme preci jen informace k tematu, ne dohady.
Dalsi vec co me zarazi je, ze das heslo k moderatorskemu uctu nekomu, kdo nema tolik soudnosti, aby se ovladl. Nemluve o "obhajobe" ja nic, to on. |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 17:12:02
|
khostri zabanoval toho kdo psal za me muzes se ho zeptat kdyz si myslis ze sem to editoval a psal ja... a to heslo sem nikomu nedal jen sem ho mel od zalozeni stejny, driv si za me psal jeden inzerat a asi si ho zapamatoval je to cca 2roky
a ten topic sem smazal protoze to bylo cely editly k cemu je topic kde sou napsany nesmysly ode vsech(ktery ty lidi samy nepsaly)? |
Edited by - MA3X on 04/12/2007 17:13:01 |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 17:24:58
|
khostri zabanoval toho kdo psal za me muzes se ho zeptat kdyz si myslis ze sem to editoval a psal ja... a to heslo sem nikomu nedal jen sem ho mel od zalozeni stejny, driv si za me psal jeden inzerat a asi si ho zapamatoval je to cca 2roky
a ten topic sem smazal protoze to bylo cely editly k cemu je topic kde sou napsany nesmysly ode vsech(ktery ty lidi samy nepsaly)?
Co ty jsi vubec zac? |
 |
|
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 04/12/2007 : 21:58:36
|
Topic jsem nečetl, netuším, co kde bylo a nebylo. Včera ráno, tj. 3.12 někdy ráno dostalo jedno IP ban po upozornění, že používá cizí účet. Poslední login na maxe měl stejné IPčko, jako nick komatsu, kterého jsem asi před 2 týdny zamknul.
Zbytek ohledně jiného promazání netuším, pokud máte někdo nějaký problém s mazáním něčeho podstatného, tak mě na email. |
PC, PS3, iPad |
 |
|
Jebka
New Member

170 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 19:00:12
|
vsetko je otazka penazi (v istych pripadoch to plati dvojnasob). Recnicka otazka do diskusie:
kolko by stal vstup do BD! Kazdej ma cenu, Prandur duplom -.- |
Edited by - Jebka on 07/12/2007 19:00:48 |
 |
|
Zp
Starting Member
8 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 19:21:02
|
quote: Originally posted by Jebka
vsetko je otazka penazi (v istych pripadoch to plati dvojnasob). Recnicka otazka do diskusie:
kolko by stal vstup do BD! Kazdej ma cenu, Prandur duplom -.-
   |
Já bych na to SR*L |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 07/12/2007 : 19:40:16
|
A ty by jsi k nemu sel? Mno zase by te treba zasvetil do svych praktik jak vojebat Blizzard :o)) |
 |
|
Zp
Starting Member
8 Posts |
Posted - 08/12/2007 : 12:37:10
|
quote: Originally posted by Araya
A ty by jsi k nemu sel? Mno zase by te treba zasvetil do svych praktik jak vojebat Blizzard :o))
why not ? sranda musi bejt vid ? |
Já bych na to SR*L |
 |
|
|
Topic  |
|