Author |
Topic |
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 25/12/2007 : 13:11:39
|
CD 2x, DVD 3x, HD-HDD Videokamera (sony), Strojek na párky v rohlíku , a nějaký smradlavky (voňavky).. a určitě ještě neco co nemůžu najít :-) |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
Edited by - Quartax on 25/12/2007 13:34:36 |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 25/12/2007 : 15:23:05
|
Indiana Jones: The Complete DVD Movie Collecction a The Simpsons Movie |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 25/12/2007 : 19:05:53
|
ja musel hrozne zlobit, dostal jsem jen ctvery fusekle |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 17/01/2008 : 10:54:19
|
To je pěkný. |
|
|
Snoex
Starting Member
2 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 22:28:04
|
Miniatury SW jsou hustý :).
Tak lidi a je to tady! Právě mi dorazila první série figurek z Atlantis! Po půlročním odkladu konečně vyšli. Bál jsem se, že budou mít podělané ksichtíky jako jejich kolegové z SG-1, ale moje obavy se naštěstí nevyplnili. Ten půroční odklad měl asi svůj důvod, protože figurky jsou opravdu skvostné a propracované, a musím říct že vypadají ještě líp než na mích fotkách. Například figurka Shepparda má dokonce to svoje strniště (na fotce bohužel není vidět).
Weirová se povedla na jedničku, celá Elizabeth a její výbava je taky dokonalá - kniha Vojna a Mír, překrásně udělaná Drona a ZPM. John je taky suprový, zachytili jeho klasický úšklebek a nejvíce mě pobavil v jeho výbavě citrón na Rodneyho!! Na Wraithovi snad nejde nic zkazit. Takže první sada má půlku hvězdné brány a druhá by měla mít zbylou část.
No mrkněte sami na moji Galerii na flickerovi. Je to opravdu bomba!! http://www.flickr.com/photos/62713543@N00/sets/72157603886705147/ |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 10/02/2008 : 22:56:33
|
hehe, no ani nechci videt ty z SG-1, protoze tyhle sou strasny |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 10:23:55
|
Neřekl bych hned hnusné - jsou už dost vylepšené, hlavně tam nejdou tak vidět klouby, a třeba připojení nohou (velký to neduh SW action figurek od Hasbra)- tohle vypadá už přece jen líp, i když co se mě týká, nešel bych do nich, mám radši sošky bez pohyblivých končetin, prostě ne na hraní, ale jen na vystavení (a pokud možno co největší, 6-12" minimum, Kotobukiya mi vyhovuje tak akorát).
Btw Jorssku, Y-wingem ses nepochlubil (i když ze začátku brblals, nakonec se ti líbí, ne???) |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 10:43:16
|
Nojo ten bych taky mohl nafotit :). |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 18:13:22
|
jj, nevim, proc si jorssk kupuje hracky pro deti? vsechny ty sosky atd jsou o 100% hezci, nevypadaji tak strasne lacine a da se to aspon nekde vystavit. Tohle tak muzes nahazet do krabice nakyho 4 letyho ditete, at si hraje |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 08:46:34
|
Tak uz je to oficialni: V srpnu bude v kinech novy Star wars film! 3D animovan Clone Wars, ktery bude nasledovany serialem s dily po 30ti minutach. Zde se nam otevira otazka, jak asi bude vypadat pilotni dil hraneho serialu? Mozna se take dockame kinoverze, coz by nebylo k zahozeni. :)
Jinak termin, kdy pujdou Clone wars do kin u nas jeste neni znamy, ale rekl bych, ze premiera bude celosvetova jako to bylo u Epizody 3 |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 09:18:26
|
quote: Originally posted by Dromedarr
Tak uz je to oficialni: V srpnu bude v kinech novy Star wars film! 3D animovan Clone Wars, ktery bude nasledovany serialem s dily po 30ti minutach. Zde se nam otevira otazka, jak asi bude vypadat pilotni dil hraneho serialu? Mozna se take dockame kinoverze, coz by nebylo k zahozeni. :)
Jinak termin, kdy pujdou Clone wars do kin u nas jeste neni znamy, ale rekl bych, ze premiera bude celosvetova jako to bylo u Epizody 3
zalozil som na to novy thread s tlacovou spravou Lucasfilmu (: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 13:51:07
|
WOOT! Prvni stormtrooper armor v Ceske republice!! :) dneska mi to prislo, prave sedim u compu v stormackych botech :D to je jediny, co zatim na sebe nanadam. musim to nejdriv slozit :D vecer udelam naky fotky, ted du cumet na manual |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 15:38:26
|
Dromie - Třeba protože sošky z atlantis nejsou? Jsou jen tyhle figurky? Navíc velice pochybuju o tom že by si tohle kupovali nějaké děti, už vidim jak nějaký prckové sledujou atlantis. A jestli ti vadí že si kupuju akční figurky, tak je zajímavý že nic neřikáš na lego, který vypadá 100x víc jako by bylo pro prcky. Navíc jsou figurky ze star wars skladnější než ty velké sošky, které se mi už nikam nevejdou. Figurky jsou hezky všechny v poličce za sklem a mám tam tolik charakterů ze SW, kolik bych nikdy v podobě sošky nebo lego panďuláka nesehnal.
Wanargi - Ještě jsem nehrál, ale tendle díl plánuju koupit na Xko . Už jen kvůli těm úchylným detailům na postavách co tvůrci plánujou (znalci vědí co myslím . |
Edited by - Jorssk on 14/02/2008 15:39:58 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 14/02/2008 : 16:28:03
|
quote: Originally posted by Jorssk Wanargi - Ještě jsem nehrál, ale tendle díl plánuju koupit na Xko . Už jen kvůli těm úchylným detailům na postavách co tvůrci plánujou (znalci vědí co myslím .
Kladélko?
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 17/02/2008 : 22:44:16
|
No něco podobnýho, nějaká ženská tam má na sobě jen kožený řemeny, a prý to bude tak detailní že bude vidět jak se jí při každém pohybu zařezávají do kůže či co . |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 08/03/2008 : 17:15:46
|
Pro ty z vás, kteří mají v oblibě takové ty kostičky zvané Lego - pár nadšenců z klubu, do kterého také patřím, zorganizovalo v Brně velkou výstavu (které jsem se bohužel letos nezúčastnil jako vystavovatel). Už tam byla i televize a výstava podle předběžných fotek bude bombová. Takže jestli někdo budete mít cestu do Brna, stojí za to se tam zastavit - je to v SV rohu Svoboďáku (pro neznalé centrum nejcentrovanější Brna) v Moravském Zemském Muzeu. Není to jenom o SW, ale SW vitríny tam jsou také.
Tady je letáček http://www.kostky.org/data/pics/brno/poster/poster_semi.jpg
Jedním z největších lákadel je obrovský model Venatoru, který vyrobil jeden z nejtalentovanějších českých stavitelů, známý pod přezdívkou Robbed. Tleskám a s úctou se skláním. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 08/03/2008 17:18:53 |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 14/03/2008 : 02:58:12
|
Dromie - dobrá helma, chci vidět komplet :).
Almych - O teďlech figurkách nevím, ale vím že budou taky aciton figurky a ty bude mít www.bigbadtoystore.com jako vše od sw. |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/03/2008 : 23:11:53
|
Hele jsem byl v černym rytíři (neptejte se co tam dělám) a prodávali tam boostery z Force unleashed jeden za 599 Kč tuším a celkem velký. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 16/03/2008 : 15:25:04
|
quote: Originally posted by Dromedarr
tady je komplet :) http://img225.imageshack.us/img225/9239/stormsconxj7.jpg
pekne...v skole si v tom asi nebol, co? |
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 02/04/2008 : 20:13:22
|
3k+3k, eshop.stargate.cz |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 19/05/2008 : 16:16:36
|
Není to sice star wars, ale stejně.
Tak mi právě dorazili figurky z druhé série a je to bomba. Opravdu hodně se povedla Athosian Teyla a Rodney taky neni špatnej, čekal jsem, že dopadne hůř. Co se týče věcí co mají figurky u sebe, tak nesmí chybět Rodneyho tablet, ZPM, Wraithske stunnery, dokonce Teylin přivěšek, jo a taky Zat'knaktel nebo jak se to píše, opravdu nevím co tam dělá.
Série two obsahuje: Athosian Teyla Field Ops Teyla Field Ops Rodney McKay Dr. Rodney McKay Wraith Queen
Moje fotky si můžete prohlídnout v mé sbírce Atlantis Figurek na flickeru: http://www.flickr.com/photos/62713543@N00/sets/72157603886705147/
Konečně jsem taky složil bránu Atlantis takže jsem využil příležitosti a nafotil jak SGC bránu tak tu z Atlantis. Very good stuff... Jo a ještě jsem udělal fotky Atlantis teamu a Wraithské delegace. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 16:41:33
|
drizzt> takze kdy ze se to stehuju k vam do obyvaku :D moc pekna vecicka... momentalni by mi ale stacil 22" monitor |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 24/06/2008 : 20:47:01
|
Ne k Vám, ale ke mě, a nestěhuješ se :o) Je to jen jedna místnost, takže obývák, pracovna, ložnice i jídelna. Ale jo, je to fajn věcička (taky stála fajn prašule), horší je, že tady pořád nemám všechno co potřebuju a 100k je v háji (a ještě mi chybí kuchyňská linka, police do komory a jídelní stůl). Ale zase jsem si nakoupil po čem jsem vždy toužil - 42" plazmu, Logitech Z-5450 (THX!!! certifikace - a ten zvuk).
Jdu na Empire Strikes Back, ať ta kočka nade mnou pozná, jak to dělá Impérium
Ještě zopár foteček, ať může dromedár (a kdokoli další) kulit oči Telka (bez připojení na anténu, na TV už dva roky nekoukám) - prostě pohodička. http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/DSC00270.jpg
Místo na klidné snění a nejdůležitější věc - počítač (zatím bez počítače) http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/DSC00272.jpg
Pohodlíčko http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/DSC00271.jpg
|
Edited by - Drizzt DoUrden on 24/06/2008 20:50:00 |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 30/06/2008 : 21:14:01
|
Mam par veci na prodej, pokud by nekdo mel zajem prodal bych par vecicek...
nabidnete cenu pokud by jste mel nekdo zajem, ale prosim seriozni nabidky nikoliv zadne blaboly :) |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 03/07/2008 : 21:10:11
|
nikdo nema zajem? Treba o maketu LS od MasterReplicas? :) |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
Posted - 30/09/2008 : 18:25:03
|
Tak konečne som sa donútil dočítať Legacy of Force. Séria ma deväť dielov, celkom dobrý začiatok, príšerne nudné pokračovanie a ešte príšernejší záver. Neviem či vesmír SW je už vyčerpaný, alebo zúčastnení autory nemajú fantáziu, ale je to zlé (mierne povedané). Absolútne bezúčelné a nezmyselné akcie ústredných postáv sa striedajú s nekonečnými a nekonečne nudnými pasážami zo života Mandalorianov, aby nakoniec séria skončila tak, ako sa čitateľ, už niekoľko dielov vopred, obává, že skončí.
Nič proti Lukovi, ale lezie mi na city keď sa v kuse používa ako "Deus ex machina". Potrebuje byť na dvadsiatich miestach naraz? Niet nič ľahšieho - majster Jedi krátko pomedituje, nacvičí novú force abilitu a je na dviadsiatich miestach naraz. Ak nie aj na viacerých...
Vrelo nedoporučujem ! |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 08/10/2008 : 13:18:29
|
Almych - já jel busem . |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 09/10/2008 : 09:26:52
|
Jorssk lítá výhradně jen Lambda Shuttle. Má svoji osobní i s vlastním pilotem a Royal Guardama. |
|
|
Topic |
|