Author |
Topic |
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 14:14:49
|
jde uplne v pohode udelat 50tka jen solo hranim a delanim questu, nemusis tahat jednoho moba po druhym s co nejmensim levelem aby jeste daval expy. |
lastfm |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 16:37:32
|
quote: Originally posted by Rashaverak
jde uplne v pohode udelat 50tka jen solo hranim a delanim questu, nemusis tahat jednoho moba po druhym s co nejmensim levelem aby jeste daval expy.
Já vím že je to zvláštní ptát se po solo hře ve hře primárně založený na group hře, ale ten model kdy sám nebo ve dvou třech hraješ a questíš a pak občas jdete spolu na raid se myslím velmi osvědčil. Je pro spoustu hráčů přijatelnější než jen levelovat pomocí group hry.
dá se to ještě zadarmo reaktivovat? stýská se mi po dread knightovi, clerikovi |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 17:32:39
|
pokud vim tak zadarmo uz to nejde |
lastfm |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 20:51:49
|
Tak jsem reaktivoval, a zastavilo se mi to na Waiting for .... from world servers...... omg, tak holt Vanguarda ne, no. |
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 22/02/2008 : 21:55:47
|
quote: Originally posted by Arnold
Tak jsem reaktivoval, a zastavilo se mi to na Waiting for .... from world servers...... omg, tak holt Vanguarda ne, no.
Jsi si skutecne vybral spatnej den, za tu dobu co jsem reaktivoal je dnes prvni den kdy se neda hrat protoze je neco s login serverem opakovane.. |
Kostilam ret. (VG) Hromobyj ret. (EQ2) Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty) |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 23/02/2008 : 12:45:36
|
quote: Originally posted by Ryarr
Tak jsem reaktivoval, a zastavilo se mi to na Waiting for .... from world servers...... omg, tak holt Vanguarda ne, no.
Jsi si skutecne vybral spatnej den, za tu dobu co jsem reaktivoal je dnes prvni den kdy se neda hrat protoze je neco s login serverem opakovane..
Jojo pak se to rozjelo. Pak taky spadl servr a ještě nějaké drobnosti ale jinak to šlo
Omg, proč tu hru tak dojebali .... zkusil jsem svýho dreadknighta a paráda ... takovýhle povolání jinde asi nenajdu, warlocka kříženýho s wariorem - to je prostě nádhera. |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 25/02/2008 : 10:49:56
|
Jinak jsem sobotní odpoledne věnoval levelování ... splnil jsem asi 15 q, s random grupou jsme prošli Azerbaj dungeon, 2x dali krále, 2x královnu ... udělal jsem si 3 levely a slušně se pobavil. Vanguard je oproti releasu opravdu daleko víc user friendly, questů hodně, hráčů jsem taky potkával dost ... nelituju že jsem to zase zaplatil. Baví mě to víc než Lotro, problém jen je jestli má VG nějakou budoucnost a má smysl do něj investovat čas, nebo radši Lotro, který mi přijde obecně horší ale je tam budoucnost a rozšiřování jisté. |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 27/02/2008 : 11:19:09
|
Jinak jsem sobotní odpoledne věnoval levelování ... splnil jsem asi 15 q, s random grupou jsme prošli Azerbaj dungeon, 2x dali krále, 2x královnu ... udělal jsem si 3 levely a slušně se pobavil. Vanguard je oproti releasu opravdu daleko víc user friendly, questů hodně, hráčů jsem taky potkával dost ... nelituju že jsem to zase zaplatil. Baví mě to víc než Lotro, problém jen je jestli má VG nějakou budoucnost a má smysl do něj investovat čas, nebo radši Lotro, který mi přijde obecně horší ale je tam budoucnost a rozšiřování jisté.
hraj co te bavi a u ceho se odreagujes, otazky typu budoucnost a investovat cas res v realnem zivote ..... |
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
|
|
Topic |
|