Author |
Topic |
|
Zarel
New Member
303 Posts |
Posted - 14/04/2008 : 21:00:47
|
Prosil bych .. nez ho poradne rozjedu o nejake postrehy o paladinovi. Jake zbrane (mec a stit nebo i obojrucne zbrane?) A podobne veci. Dekuju moc
|
|
| |
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 15/04/2008 : 10:23:24
|
warr dual wield sk obouruc pal stit + jednoruc |
lastfm |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 15/04/2008 : 17:04:44
|
a DK je lepsi :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Zarel
New Member
303 Posts |
Posted - 15/04/2008 : 20:12:36
|
mozna je DK lepsi ale na RB prej zase paladin ^^ Uvidíme .. a jak je to s atributama ? STR .. CON .. a ?? |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 15/04/2008 : 23:03:41
|
na solo je nejdulezitejsi DEX (crit) na raid CON |
lastfm |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 15:55:47
|
ja bych osobne uz nesoloval s nicim jinym nez dps classou, tankum a healum vsechno trva tak hrozne dlouho a preferoval bych classu se speedem. jinak s tema atributama si nejsem jisty zda dex je zrovna to prave pro paladina. Paladin ma prej take mit nejnizsi dps z tanku. Hraju monka a nejvetsi dps mam pri max str a int(neni to preklep) a vim treba war ma blok odvozene od str coz v kompinaci s bonusem kterej to dava do attacku dela atribut cislo jedna. No a na raidy a tezky content(grifon,..) uz se opravdu resi predevsim hp(con) a schopnost udrzet agro.
Dale je pravda co tu padlo o rozdeleni a paladin je stit/mec. Oproti jinym hram to tu pri rewampu rozdelili dost striktne a nema cenu se pokouset hrat s necim jinym, stejne jako dk proste musi mit obourucku a war dual. |
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
|
|
ninoki
Starting Member
21 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 17:14:47
|
quote: Originally posted by Zarel
mozna je DK lepsi ale na RB prej zase paladin ^^ Uvidíme .. a jak je to s atributama ? STR .. CON .. a ??
dex nebo wis/vit, ale hlavni je rasa (pro tanka je dobra rasovka k nezaplaceni)
a porid si short sword, protoze ten 5% crit bonus se opravdu hodi (vic nez vetsi dmg a zbrane muzes po critu prehazovat) |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 16/04/2008 : 17:21:23
|
quote: Originally posted by godlike
ja bych osobne uz nesoloval s nicim jinym nez dps classou, tankum a healum vsechno trva tak hrozne dlouho a preferoval bych classu se speedem. jinak s tema atributama si nejsem jisty zda dex je zrovna to prave pro paladina. Paladin ma prej take mit nejnizsi dps z tanku. Hraju monka a nejvetsi dps mam pri max str a int(neni to preklep) a vim treba war ma blok odvozene od str coz v kompinaci s bonusem kterej to dava do attacku dela atribut cislo jedna. No a na raidy a tezky content(grifon,..) uz se opravdu resi predevsim hp(con) a schopnost udrzet agro.
Dale je pravda co tu padlo o rozdeleni a paladin je stit/mec. Oproti jinym hram to tu pri rewampu rozdelili dost striktne a nema cenu se pokouset hrat s necim jinym, stejne jako dk proste musi mit obourucku a war dual.
No a hlavně většinou v guildách máš main tanka a offtanka obsazenýho, tak když si vyleveluju dalšího tanka tak se moc do raidů nedostanu. S dps nebo healem mám podle mě šanci větší. |
|
|
|
Topic |
|