Author |
Topic |
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
|
| |
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 27/04/2008 : 10:12:15
|
doprdele ja se tesim, zajimavy zmeny a vylepseni.. uz jen lepsi populaci a bude to super :)
jen doufam ze CH12 nebude NGE2 :DDDDDDD |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
Shamirr
New Member
135 Posts |
Posted - 27/04/2008 : 18:39:30
|
Žiaden space heroic . |
Nekropolis: SWG: Shamirr Norrag (*10.6.2005 +9.7.2008) - Imperial Commando, Imperial Ace Pilot; Xandara Norrag (*11.8.2006 +9.7.2008) - Trader, Freelancer Pilot |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 27/04/2008 : 19:41:01
|
quote: Originally posted by Shamirr
Žiaden space heroic .
dyt by to ani neslo, byla by to jen totalni mela |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 27/04/2008 : 20:12:00
|
Uvidíme jak to vychytaj, teď se mají možnost předvést... |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 14:13:08
|
Nic, hra která neumožňuje solo splnění nových úkolů/nemá dost hráčů na složení grupy jde už mimo mě. Škoda, že po SWG se do té fáze dostalo i LOTRo. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 14:48:16
|
klid, Forochel bude hlavne o solo questech, cekam na to jak na smilovani |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 18:12:56
|
Njn to je tim serverem. Na Chimaeře je chat channel kde se nonstop formujou Heroic grupy. Grupu seženeš kolikrát i ve čtyři ráno. Naše guilda dávala Exar Kuna i třikrát denně. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 19:58:40
|
http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?start=120&topic_id=652811#7123711
Thanks for posting the notes, pwh! I would like to clarify that Droid Commander is not planned for Chapter 11 specifically, but is still planned for sometime this year.
Valara |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 28/04/2008 : 22:06:52
|
quote: Originally posted by Dargnon
Njn to je tim serverem. Na Chimaeře je chat channel kde se nonstop formujou Heroic grupy. Grupu seženeš kolikrát i ve čtyři ráno. Naše guilda dávala Exar Kuna i třikrát denně.
hmmm, ted sem prestoupil do jiny gildy a snad to bude ok |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 08:45:54
|
a kam pak? |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 09:16:35
|
jen s Dromiem do DAWN. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 11:38:57
|
Přemýšlím, jestli dát zase jednou 18 USD za CZE chat a nakouknout do hry (bojím se, že nic, co od mého odchodu přidali, mi moc nedá, na většinu věcí je potřeba grupa a to mě nezajímá). Ale aspoň se naposledy pokochat muzei (jestli ještě stojí) a vybrat nějaké ty odměny za veteran rewardy. |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 29/04/2008 : 14:49:54
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Přemýšlím, jestli dát zase jednou 18 USD za CZE chat a nakouknout do hry (bojím se, že nic, co od mého odchodu přidali, mi moc nedá, na většinu věcí je potřeba grupa a to mě nezajímá). Ale aspoň se naposledy pokochat muzei (jestli ještě stojí) a vybrat nějaké ty odměny za veteran rewardy.
no je spousta soo kolekci, ktere muzes delat do skonani sveta |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 17:37:10
|
A je to solovatelný . Víceméně . |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 21:08:22
|
Žeby solovatelné kolekce, kde musim 6x zabit hlavni Nighsister, 4x Necrosise a podobné?? Ne diky. |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 22:52:42
|
Žeby solovatelné kolekce, kde musim 6x zabit hlavni Nighsister, 4x Necrosise a podobné?? Ne diky.
Ani ne, nektere jsou zabijeci, nektere primo grindici, nektere setrelovaci a jine zase sbiraci. Pak treba u entu za buffovani a tak. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 05/05/2008 : 23:36:04
|
pro totalni antimilitaristy je tam i foceni nebohych kralicku po corellii s hezskym rewardem v podobe obrazu
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 09:25:12
|
quote: Originally posted by Miky
Žeby solovatelné kolekce, kde musim 6x zabit hlavni Nighsister, 4x Necrosise a podobné?? Ne diky.
Ani ne, nektere jsou zabijeci, nektere primo grindici, nektere setrelovaci a jine zase sbiraci. Pak treba u entu za buffovani a tak.
Zabíjecí ani střílecí mi nevadí, dokonce ani grindící, ale pokud mě hra nenutí na ně žebrat o grupu. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 06/05/2008 09:25:37 |
|
|
dawwwid
Starting Member
32 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 15:18:41
|
aby som sa vratil k tomu hothu... to ze to bude instancia je podla mna uplne najhorsie riesenie... pre soe asi to najednoduchejsie...
v sucastnosti je na eu-infinity velmi tazke najst groupu ktora by prijala nonelder jediho na instance run...
sice neviem ako sa to zmenilo po gu3 ked bol zmeneny jedi expertise... este som nelogol... expirovala mi kreditka ;) |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 18:17:14
|
quote: Originally posted by dawwwid
aby som sa vratil k tomu hothu... to ze to bude instancia je podla mna uplne najhorsie riesenie... pre soe asi to najednoduchejsie...
v sucastnosti je na eu-infinity velmi tazke najst groupu ktora by prijala nonelder jediho na instance run...
sice neviem ako sa to zmenilo po gu3 ked bol zmeneny jedi expertise... este som nelogol... expirovala mi kreditka ;)
nevim co je na elder jedim super? uz vice jak rok byla JMC lepsi nez elder roba a ted jsou uplne nove a jeste silnejsi roby |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 18:55:58
|
tiez si myslim, ze rozdiely medzi obycajnym dzedajom a elderom su minimalne, a jeden elder minibuff nerobi z elder dzedaja uber povolanie...obycajny dzedaj s JMC mal viac moznosti naboostovat svoje staty, pretoze na seba mohol dat viac kusov oblecenia (:
navyse teraz boli vsetky roby a cloaky prerobene, a su pridane nove roby atd...
inak novy jedi light expertise je velmi PvE friendly ((:
|
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 06/05/2008 : 20:58:30
|
jj, elder uz je ted pouze titul, prece jen ziskat nove roby se skoro tomu elderovi rovnaji 4/5 sith pasek bud prikladem |
|
|
dawwwid
Starting Member
32 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 12:51:37
|
no ja tiez nevidim velky rozdiel medzi elderom a nge jedim... ale bohuzial ja sa do groupy snazim dostat a nevyberam ludi ktory do nej pojdu ;)
kazdopadne hoth by som radsej videl ako komplet planetu ;) |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 13:08:44
|
Je tohle pravda?
http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?start=0&topic_id=256310
It is has been confirmed that cloaks, like robes, give 100% of their indicated protection, and any or all other Jedi Clothing Armor is simply not applied if a cloak is equipped. Skill mods present in the armor clothing *are* applied when wearing cloaks.
Takže v současné době si můžu složit obleček jako mám (Amidala Tatooine like), se staty lepšími než pyžamko? |
Edited by - WereHamster on 07/05/2008 13:12:23 |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 07/05/2008 : 13:31:55
|
quote: Originally posted by WereHamster
Je tohle pravda?
http://forums.station.sony.com/swg/posts/list.m?start=0&topic_id=256310
It is has been confirmed that cloaks, like robes, give 100% of their indicated protection, and any or all other Jedi Clothing Armor is simply not applied if a cloak is equipped. Skill mods present in the armor clothing *are* applied when wearing cloaks.
Takže v současné době si můžu složit obleček jako mám (Amidala Tatooine like), se staty lepšími než pyžamko?
hej, je to pravda
vzdy to tak fungovalo, ze rezisty na robe/cloaku mali prednost pred rezistami na jedi obleceni...rezisty na robach a cloakoch mali jednak vzdy vyssie hodnoty nez rezisty na pyzame, co padalo pre dzedajov z mobov, a jednak pyzamo bolo urcene predovsetkym pre tych, co nemali to stastie na robu alebo cloak
attachmenty so statmi mozes dat na akykolvek ukrafteny kus oblecenia a craftenu zbran (ORH sa da retrofitnut novym socketom, ale stratis +75 STR, co na nom je...)...na kazdom kuse mozes mat 3x35 nejaky stat
btw. rezisty nie su staty, a rezistove attachmenty sa nedaju vyrabat, t.j. mozes sice behat po Tatooine ako Padme v +35 oblecku, ale bez cloaku s rezistami ta zlozi cokolvek na styri rany :D
|
|
|
|
dawwwid
Starting Member
32 Posts |
|
|
Topic |
|