Author |
Topic  |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 10/07/2008 : 13:57:15
|
Zdar pani, premyslim nad cenovou kalkulaci noveho stroje. Obracim se na vas, ponevadz bych rad dosahl na body uvedene nize za co nejnizsi cenu. Vzhledem k tomu, ze nekteri lide z fora maji velmi dobry prehled o soucasnem stavu HW na trhu a zaroven vedi jak jim eve slape, tak me zajima sestava s temito podminkami....
1, nepotrebuji vylozene nadupany stroj, hraju defacto jen EVE.... 2, ocekavam nasledne dokoupeni 24 (mozna 26) palcoveho LCD, tzn. chci hrat v rozliseni 1920x1200, premium grafika, pokud mozno options nastveno na full (tzn. pokud mozno se vsema graf. ficurinkama) 3, sestava by mela produkovat minimalne 30-40fps pri fightu rekneme 40 vs 40 lidi 4, kvuli druhemu accountu (scout, carrier pilot) mam v umyslu prihodit dalsi monitor (u neho rozliseni nehraje roli).... koupit silnejsi jednu kartu, nebo mit solidni GK na main monitor a pro druhy koupit zvlast low-end?
prosim o navrhy obsahujici CPU, desku, GK (co ramka? 2 nebo 4gb?, chtel bych zustat u XP... visty me nijak netahnou)...
monitor zatim neresim...
predem diky za odpovedi
|
|
| |
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 10/07/2008 : 15:15:42
|
Ja jsem na Intely takze
- procik z 8ckove rady, idealni je 8600 - deska, pokud neprovozujes overclocking, tak taky od intelu - pamet urcite 4GB, byt XPcka ji nevyuziji celou, pameti jsou smesne levne - pri rozliseni 1920x1200 budes potrebovat nejakou lepsi VGA, takze bud Gforce9800 nebo radeon 4870 (az bude k dostani), druha karta mi prijde jako zbytecnost - nepodcenoval bych HDD, Raptor od WD sice dela kraval, ale je tam opravdu znat tech 10000 ot/min
- co se tyce Vist, neni to zadny zazrak, ale funguji a maji DX10, coz byl jediny duvod, proc jsem si je koupil, pak bych bral 64bit verzi a 8GB RAM (mam to a fachci jak po masle) |
 |
|
hippygamer
Starting Member
63 Posts |
Posted - 10/07/2008 : 23:06:53
|
quote: Originally posted by Almych
Ja jsem na Intely takze
- procik z 8ckove rady, idealni je 8600 - deska, pokud neprovozujes overclocking, tak taky od intelu - pamet urcite 4GB, byt XPcka ji nevyuziji celou, pameti jsou smesne levne - pri rozliseni 1920x1200 budes potrebovat nejakou lepsi VGA, takze bud Gforce9800 nebo radeon 4870 (az bude k dostani), druha karta mi prijde jako zbytecnost - nepodcenoval bych HDD, Raptor od WD sice dela kraval, ale je tam opravdu znat tech 10000 ot/min
- co se tyce Vist, neni to zadny zazrak, ale funguji a maji DX10, coz byl jediny duvod, proc jsem si je koupil, pak bych bral 64bit verzi a 8GB RAM (mam to a fachci jak po masle)
trosku upresnim svuj dotaz..... jsem uz dlouho clenem PCT fora, takze pokud chci neco koupit nedela mi problem si nastudovat co je v soucasnosti k dispozici a vybrat dobrou komponentu..... tenhle topic jsem zalozil proto, ze vim ze nekteri z vas maji solidni compy a vedi jak jim eve slapou... a to je pro me podstatne.... plynuly chod hry za co nejnizsi peniz, viz pozadavky nahore .... nerikam ze si nic jineho nezahraji, ale eve je priorita... takze jestli mi napr. crysis pobezi o +-10-20fps je mi celkem sumak....
prosim piste svoje zkusenosti: tzn. mam sestavu takovou makovou, hraju v rozliseni XY, jedu na XP => FPS, celkove dojmy z plynulosti hry... |
Edited by - hippygamer on 10/07/2008 23:07:30 |
 |
|
ochotnik
Starting Member
13 Posts |
Posted - 16/07/2008 : 20:37:46
|
8400 2gb 7800gtx (srot ja vim ale zatim nemam potrebu upgnout..)
fleety (600 local x) s jednim bezicim clientem uplne np... ehm kdyz nepocitame lag ehm
podobna sestava (jenom tu grafiku bych hodil asi 8800/9600) je imho idealni na tvoje potreby |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|