Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Nejaka sanca na zorganizovanie CZ/SK komunity?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 27/08/2008 :  16:50:32  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oralin

Nejde o to, že tam jít teď nechceš. Ty tam prostě jít nebudeš moci (teda pouze jako kuře).

Taky mě v betě štvalo, když nějakej člen opačné frakce projížděl kolem a já na něj nemohl zaútočit. Ale za ten téměř rok testování se mi to stal maximálně 5x. Jinak jsem si RvR užíval denodenně v zónách, k tomu určených.

Tiez sa mi to stalo par krat ale takmer vzdy som boj vyprovokoval :)..stacilo sa flagnut na RvR priamo prednim.. cim mu sice dat jasnu vyhodu prveho uderu.. spravit par rude, taunt a war emocii a vacsina hracov sa neudrzi a vystartuje po tebe :).. z mojho pohladu celkom dramaticka a zaujimava skusenost...
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 27/08/2008 :  16:57:27  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC

Tak to sme dvaja :) ja netusim este ani archtype aky chcem hrat..nie to classu :D

Budes hrat open betu?
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 27/08/2008 :  16:58:20  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Som v bete 7 mesiacov, servre su len core a ver mi.. ze PvE servre z WoWka a Core servre z WAR su OBROVSKY rozdiel..nehovoriac o tom ze ten popis co si sem dal je chybny :)..alebo respektive zavadzajuci :)
ok, pouzil sem definici z tu tadyma http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30457

quote:
A navyse vecasina ludi asi nedokaze pochopit WAR is Everywhere frazu spravne.. ( I ked je to mozno trochu chyba Mythicu)

mozna nepochopil, ale kdyz si pochopil co sem myslel to je hlavni:)

quote:

Nejde o to, že tam jít teď nechceš. Ty tam prostě jít nebudeš moci (teda pouze jako kuře).
to je pochopitelne, co bych tam taky hledal?:) muzu se tam podivat s altem.
---
otazka - jak je na CORE osetrene ono popularni 'protahovani', nebo veskere pomahani high levlama?
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 27/08/2008 :  17:02:42  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Waiden

quote:

Tak to sme dvaja :) ja netusim este ani archtype aky chcem hrat..nie to classu :D

Budes hrat open betu?

Samozrejme :).. v closed beta som uz 7 mesiacov a open betu si nenecham ujst..chcem vidiet ako ta hra bude vyzerat pri release :)

quote:
to je pochopitelne, co bych tam taky hledal?:) muzu se tam podivat s altem.

Az nato ze v nizsich tieroch je content pre tier 4 charaktery.. ak to tebe nevadi :) okej.. Pre mna to je ale celkom dolezite mat pristup ku vsetkemu co hra ponuka.
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 27/08/2008 :  17:13:17  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
ja vim ze chci hrat ranger Damage bud Sorceress nebo Bright Wizard a nebo Shadow Warrior, Squig Herder, fakt nevim. Snad se rozhodnu v Open bete

Edited by - Waiden on 27/08/2008 17:15:59
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:06:45  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Filda LNL
jestli budu dávat pvp proti Čechum nebo Maďarum je mi jedno, protože to v bitevní vřavě stejně nepoznám.

Ale poznas, pres pul obrazovky ti vyskoci CZCZCZCZCZ. :]

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:12:59  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
Nikdy jsem nepochopil lidi s nicky ktera ma koncovkou CZ, proc jenom cesi to mivaj? jeste jsem nevidel treba nikoho s koncovkou GER nebo tak
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:33:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
tak s ger si nevidel hlavne z toho duvodu, ze pro nemcoury se delava lokalizace a tedy hrajou na svych serverech...

ja videl krome cz, svk i pl napr.

no mmo
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:34:10  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
Tak nebo tak, me se to nelibi ale kazdej at si da jakej nick chce ze ano.
Go to Top of Page

Wan-Chuan
Starting Member

15 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:52:13  Show Profile  Send Wan-Chuan an ICQ Message Send Wan-Chuan a Private Message  Reply with Quote
Měl bych otaázečku na lidi co umi Anglicky nebo jsou v řadách stávajících testerů.

Jak je to s těmy servry ?

Chápu pouze dva druhy.
1.) PvE nebo RP či jak bude označený. Bez jakéhokoliv PvP (RvR ?)
Tomu rozumím to je mi jasné.
2.) Core ???? To je ten co funguje vlastně tak jako starej dobrej DAofC ??, Každá strana má svou PvE zonu do které protistrana nemuže PLUS velké zóny kde probíha PvP/RvR a to sevším všudy co pro Warhammer Online slibují ???
Pokud ano tak i tohle chápu.

A teď to čemu moc nerozumím.
3.) Servry s otevřeným PvP....
Jak tam to bude fungovat ??

a) Něco na způsob Ultima Online popřípadě EvE ?? Svět kde můžu defakto napadnout ABSOLUTNE kohokoliv ?? Pochopitelně s případním Instantem od stráží V hlídaném městě nebo tak něco ??
Svět kde mi někdo jen tak z nudy bude vytloukat PvE potvory na kterejch budu hamounit nějakej Drop. A i přesto že je ze stejné strany jako já budu mít možnost ho Máznout Palicou po lebeni ???

Nebo Je to ve stilu

b.) Něco jako ono (nezlobte se na mne jina to neumím říct/napsat) RÁDOBY PvP systému na WofW servrech ??? Kde sice můžu napadnout hráče Protistrany. A to téměř kdekoliv. Ale když mi hráč mojí strany udělá nějakou lumpárnu. Třeba to s tim dropem. Mužu mu leda zamavat nebo ho zkusit na Duel. Ale ten mi lehce odmítne a ještě se mi vysměje ????

To zda jsou či nejsou vyrovnané lvl prosím neřešte. Jde mi jen o základní systém. Ochrana nízkých lvl proti top hráčům mne teď aktuálně až tak moc nezajímá.

Chci tím říct.
Pokud podoba servrů s otevřeným PvP bude znamenat, že nebudu moct napadnout i hráče vlastní strany. Potom to pro mne není PvP servr. le jen Napodobenina. A budu volit (alespoň ze začátku) Scela určitě ten co má oddělenou PvE a PvP část (Core ???)

Předem díky za rozumné odpovědi -)) A né truhlíkoviny tahající mne za slovíčka mého písemného projevu v češtině.... Česky jsem se naučil špatně mluvit tak se nad stylem písma moc prosím nezhrozte. -)))

Váš
Wan-Chuan
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:52:58  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Me se to s tou slepici nejak nezda,Nechapu proc by udelali veci v nizsich tierech pro lidi s T4 kdyz by je pak nemohli normalne delat.Bud to tak neni nebo to stejne nakonec zmeni...neni o tom neco na forech?

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 27/08/2008 :  18:58:01  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja vim ze chci hrat ranger Damage bud Sorceress nebo Bright Wizard a nebo Shadow Warrior, Squig Herder, fakt nevim. Snad se rozhodnu v Open bete

Na "power burst" nejlépe prdelatkou elfku s gigantickýma bradavkama:D

quote:
Nikdy jsem nepochopil lidi s nicky ktera ma koncovkou CZ, proc jenom cesi to mivaj? jeste jsem nevidel treba nikoho s koncovkou GER nebo tak

Z WoW pamatuju typka s nickem SpiritmonGER, ze Zdechlin, Casuals, Myth...

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/08/2008 :  19:02:03  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt
Z WoW pamatuju typka s nickem SpiritmonGER, ze Zdechlin, Casuals, Myth...

No tohle me rozesmalo vic nez kdejakej vtip.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Waiden
Starting Member

91 Posts

Posted - 27/08/2008 :  19:07:32  Show Profile Send Waiden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wan-Chuan

b.) Něco jako ono (nezlobte se na mne jina to neumím říct/napsat) RÁDOBY PvP systému na WofW servrech ??? Kde sice můžu napadnout hráče Protistrany. A to téměř kdekoliv. Ale když mi hráč mojí strany udělá nějakou lumpárnu. Třeba to s tim dropem. Mužu mu leda zamavat nebo ho zkusit na Duel. Ale ten mi lehce odmítne a ještě se mi vysměje ????

To zda jsou či nejsou vyrovnané lvl prosím neřešte. Jde mi jen o základní systém. Ochrana nízkých lvl proti top hráčům mne teď aktuálně až tak moc nezajímá.

Chci tím říct.
Pokud podoba servrů s otevřeným PvP bude znamenat, že nebudu moct napadnout i hráče vlastní strany. Potom to pro mne není PvP servr. le jen Napodobenina. A budu volit (alespoň ze začátku) Scela určitě ten co má oddělenou PvE a PvP část (Core ???)

Nejsem si tim scela jistej ale jo to pro tebe bohuzel tak(ja jsem za to rad, je to proste Order proti Destruction a tak to ma byt), na zadnym serveru nebudes moct jen tak napdnout svoji frakcy... Pokud ano, nekdo me vyvedte z omylu pls

Edited by - Waiden on 27/08/2008 19:09:07
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 27/08/2008 :  19:15:23  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Me se to s tou slepici nejak nezda,Nechapu proc by udelali veci v nizsich tierech pro lidi s T4 kdyz by je pak nemohli normalne delat.Bud to tak neni nebo to stejne nakonec zmeni...neni o tom neco na forech?

Mno posledne informacie su z Elderskeho fora a je to presne tak ako som nechcel aby to bolo.. na na kura sa zmenis ked si flagnuty na RvR a nie si vo svojej tier zone.. na Open si flagnuty na RvR stale okrem tusim prveho tieru (alebo prvych 2 chapterov..teraz neviem presne)..takze ako tier 4 char mozes byt len v tier 4 zonach..

Wan-Chuan: RP server je vlastne core kde su pravidla pre roleplaying
Core server je nieco ako DAoC server akurat ze ty mozes ist do nepriatelskych zon ( i ked je fakt ze tam nemas co robit).. akurat ze nemozes zautocit na nepriatela ak neni flagnuty..
Open je kazdy flagnuty vsade.
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 27/08/2008 :  19:20:55  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wan-Chuan

Měl bych otaázečku ...

Je to tu o par radku niz: http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30457
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 27/08/2008 :  20:16:39  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Snad ty servery shrnu jednou pro vždy:

RP - roleplaying - hráči kladou větší důraz na jména, lore a konverzaci. Herně se od "normálního" nijak nelyší.

Open - PvP flag mají všichni všude a pořád. Kdo má PvP flag a je v nižším tieru než má být, je změněn ve slepici.

Core - PvP mají všichni ve scénářích, v PvP zónách, vlastním zapnutím a přenesením PvP flagu akcí jiného hráče (například když healnete někoho, kdo flag už má). A opět kdo má PvP flag a je v nižším tieru než má být, je změněn ve slepici.

Takhle to je! Takhle to psali v ofic zprávách. Takhle je to potvrzeno na ofic fórech.
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 27/08/2008 :  22:00:30  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
Jen pro doplneni:

typ open byva obecne nazyvany full pvp a core je obdoba rvr. RP muze byt jakykoliv druh serveru rozdil je pouze v tom co pise Oralin plus v dalsich omezenich ktera uz zalezi na konkretnich podminkach provozovatele.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 27/08/2008 :  22:03:29  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Tohle jsem nasel ohledne chicken a oRvR na WHA:

What is the clear definition of open RvR server ruleset?

Josh Drescher: We're still working that out with some of the internal elder testers and some of our EA testers, primarily that's going to mean a lot more open field RvR. One of the things we're looking at right now, is do we keep the chicken mechanic in, if so, where, how do we implement it. We want to do it in a way that is sensible, but we don't want to turn it into chaos where it it's nonsense the entire time. We don't want to waste resources it will take to put up servers like that, and then have it turn out as something nobody actually likes playing on.

The easiest answer is you flag everyone for RvR all the time and leave the chicken in, but we don't know what actually feels right for what that type of server is going to be. We'll probably end up trying three or four different versions and see what the community thinks.

Tak uvidime

Edited by - Lobos on 27/08/2008 22:04:58
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 27/08/2008 :  22:14:01  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Snad ty servery shrnu jednou pro vždy:

Osobne se mi dost nelibi ten slepici problem. Tu hru prakticky neznam, betu sem nehral a tak mam dotaz: Kolik je tech tieru? Jak sou velky? To jako high end bude par zon a do zbytku sveta se uz nepodivam protoze by se ze me stala slepice?

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 27/08/2008 :  22:27:19  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -Mike-
Osobne se mi dost nelibi ten slepici problem. Tu hru prakticky neznam, betu sem nehral a tak mam dotaz: Kolik je tech tieru?
4
quote:
Jak sou velky?
To nevim. :[
quote:
To jako high end bude par zon a do zbytku sveta se uz nepodivam protoze by se ze me stala slepice?
Ano.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Edited by - nekrotyrael on 28/08/2008 07:37:45
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 27/08/2008 :  22:27:40  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Tiery jsou 4 pro kazdy pairing, ty jsou celkem 3, v kazdem Tieru je nekolik zon, cim vetsi Tier tim vetsi zony. Tier 4 jich ma nejvic. Nejlepsi bude podivat se na podcasty na ofic strankach, nebo si to procti tady
Do zbytku sveta se podivas pokud budes na core serveru, na oRvR to vypada ze zatim ne, ale veci se meni.

Edited by - Lobos on 27/08/2008 22:29:09
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 28/08/2008 :  11:16:48  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja bych si pral neco jako klasickej PvP server ve WoW. Zadny PvE omezeni, muzes delat cokoliv chces a nic te v tom neomezuje. Dokonce muzes klidne gankovat low levely v STV kdyz se dost nudis, no a co? Tak proste nekdo zavola o pomoc a posle na tebe nejakej high level kdyz se nebude jednat o jednorazovej gank.

Ale chicken system je nejvetsi hovadina pod sluncem, zatim se mi to vubec nelibi.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 28/08/2008 :  11:25:21  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
porad lepsi slepice ... ja bych nekoho kdo chodi na lowlevly promenil na kokota protze to vic vystihuje jeho povahu :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 28/08/2008 :  11:29:58  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

porad lepsi slepice ... ja bych nekoho kdo chodi na lowlevly promenil na kokota protze to vic vystihuje jeho povahu :)

To bys ho neproměnil, leda na to samý, co už je.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 28/08/2008 :  15:23:24  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejde o chozeni na lowlevly. Ja mam proste rad volnost ve svete a to ze se nekde kvuli lvlu zmenim ve slepici mi neprijde zrovna stastne reseni.

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 28/08/2008 :  15:42:09  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
quote:

porad lepsi slepice ... ja bych nekoho kdo chodi na lowlevly promenil na kokota protoze to vic vystihuje jeho povahu :)

Napsal si to perfektně . Nemůže se nic lepšího stát, než že gankery tyhle hra nebude bavit, nebo budou mít s gankem smůlu. Samozřejmě můžou v PvP se stejnýma levelama ukázat jaký že jsou skileři.

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 28/08/2008 :  15:46:52  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Ono by se dalo říci, že v současný době se lidi rozdělí na 4 skupiny:
1) Ti co chtějí chodit dělat PvE i do nižších tierů - CORE servery.

2) Ti co chtějí zabíjet lidi kdekoliv a kdykoliv v rámci svého tieru - OPEN servery.

3) Ti co chtějí změnit mechaniku tak aby mohli dělat volně PVE a přitom v rámci svého tieru mohli dělat volně PVP - WOW

4) Ti co chtějí gankovat lowlevely - hřiště za mateřskou školkou
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:12:50  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Takze pokud to dobre chapu tak na open servery nema smysl chodit, protoze bych se okradl o contend. Jen doufam ze na core serverech toho pvp nebude opravdu malo. Precejen co si pamatuju z bety tak ty lokace urceny k pvp byli uplne natriskany a pvp 100 vs 100 mi prislo zabavny leda prvni dva dny. To je jediny z ceho mam strach. Doufam ze na core serverech tyhle zony nebudou tak narvany a bude moznost si dat obcas nejakej ten duel pripadne nejaky small grp pvp.

Nejspis teda zkusim core server, order, Shadow warrior a mozna jeste warrior priest. Jde tu taky nekdo na core server za order?

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs

Edited by - Mandorallen on 02/09/2008 09:13:46
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:31:39  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Takze pokud to dobre chapu tak na open servery nema smysl chodit, protoze bych se okradl o contend. Jen doufam ze na core serverech toho pvp nebude opravdu malo. Precejen co si pamatuju z bety tak ty lokace urceny k pvp byli uplne natriskany a pvp 100 vs 100 mi prislo zabavny leda prvni dva dny. To je jediny z ceho mam strach. Doufam ze na core serverech tyhle zony nebudou tak narvany a bude moznost si dat obcas nejakej ten duel pripadne nejaky small grp pvp.

Nejspis teda zkusim core server, order, Shadow warrior a mozna jeste warrior priest. Jde tu taky nekdo na core server za order?

ber to tak ze na core zas muzes svojeho t4 shadow warriora vzit a jit s nim zabit draka do T1
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:35:00  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
opakuji dotaz, nejak se tu ztratil,

A) jak je na CORE servrech vyresena pratelska pomoc high levlu v expeni - ono popularni a "skvele" protahovani vsim moznym?

B) muze se tam (na nizsich T) high lvl se zapojit teoreticky i do PQ?
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 02/09/2008 :  09:40:54  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

opakuji dotaz, nejak se tu ztratil,

A) jak je na CORE servrech vyresena pratelska pomoc high levlu v expeni - ono popularni a "skvele" protahovani vsim moznym?

B) muze se tam (na nizsich T) high lvl se zapojit teoreticky i do PQ?

A) High lvl pomahat muze, jen se nesmi flagnout, tzn. vlizt do rvr oblasti, pomahat (healovat) flagnuteho kamose a podobne.

B) Ano muze. Muze delat v podstate cokoliv pokud si nejakym zpusobem neprivodi rvr flag :)
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/09/2008 :  10:11:09  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, pár nás na core jde -viz. seznam guild. Nedostatku pvp se nebojim, kdykoliv můžeš jít scenario, ale poctivejch duelů asi ve WAR moc nezažiješ.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Nogglli Guemaah
New Member

202 Posts

Posted - 02/09/2008 :  10:13:25  Show Profile  Send Nogglli Guemaah an ICQ Message Send Nogglli Guemaah a Private Message  Reply with Quote
Mandorallen: Na openRvR serverech by ses nemel pripravit o content, protoze by tam mel by pro levely danyho Tieru. Akorat jsem nasel v Tier 1 bossika 40lvl Hero, ale ten je ve startovni lokaci, ale to bude bezpecna zona i na openRvR, takze by to snad vadit nemelo.
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 02/09/2008 :  10:27:08  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Hlavne se to bude jeste menit, takze bych zatim nedelal predcasny zavery.

The easiest answer is you flag everyone for RvR all the time and leave the chicken in, but we don't know what actually feels right for what that type of server is going to be. We'll probably end up trying three or four different versions and see what the community thinks.
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 02/09/2008 :  11:11:43  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos
A) High lvl pomahat muze, jen se nesmi flagnout, tzn. vlizt do rvr oblasti, pomahat (healovat) flagnuteho kamose a podobne.

B) Ano muze. Muze delat v podstate cokoliv pokud si nejakym zpusobem neprivodi rvr flag :)

no tak to sou posledni 2 duvodu proc bye bye CORE:)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 02/09/2008 :  11:32:00  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, pár nás na core jde -viz. seznam guild. Nedostatku pvp se nebojim, kdykoliv můžeš jít scenario, ale poctivejch duelů asi ve WAR moc nezažiješ.

Mno je jasny ze ve scenariu zadnej duel asi nepotkas, ale prave na open rvr je sance docela velka pac se muzes mlatit vsude a nikdo se ti nebude schovavat pod flagem
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/09/2008 :  12:39:45  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:

Mno je jasny ze ve scenariu zadnej duel asi nepotkas, ale prave na open rvr je sance docela velka pac se muzes mlatit vsude a nikdo se ti nebude schovavat pod flagem

všude ne, právě jen v tieru tobě odpovídajícímu levelu a to asi hodně lidi ser*** protože by chtěli gankovat ala STV

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 02/09/2008 12:40:10
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 02/09/2008 :  12:47:06  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
O tom to prave vubec neni, oRvR je predevsim o tom, ze nejsi omezenej jen na rvr oblast ktera tvorena casti daneho tieru. Muzes tak fajtit i v oblastech, kde na Core potkavas jen enemy s oranzovym tagem.
Pro me to znamena predevsim vice moznosti jak se vyhnout zergu, ktery rychle omrzi.

Edited by - Lobos on 02/09/2008 12:50:23
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 02/09/2008 :  13:29:59  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Tohle uřčitě vyřeší tak aby ani PvP chtiví hráči na Open serverech nebyli ochuzeni o low tier content. V některých low tierech jsou ukryté high lvl questy atd., takže by to byla velká škoda. Musíme počkat a uvidíme s čím nakonec Mythic přijde.

Ninjagon
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 02/09/2008 :  13:30:00  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Souhlas s Arayou a lobosem. To je prave to co me or core serveru zase odrazuje. To ze se 5k lidi nahrne do 5ti lokaci aby si zahralo pvp a je to jenom cistej zerg ze strany na stranu v zavislosti na tom kde zrovna ubyde 50 hracu a druhe skupince naopak pribude. Bitky 150vs100 apod me ve WHO bavili prvni dva dny a byli duvodem proc uz jsem nikdy vickrat do bety nelognul.

Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/09/2008 :  13:34:42  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Jenže "důležitý" boje se stejně odehrávaj v rvr zónách, takže při boji o keepy apod. třeba na ORvR ubyde pár lidí, ale zerg nezmizí.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 02/09/2008 :  13:36:34  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
No vidíš a mě bitky 100 na 100 baví moc, hlavně když je třeba zabrat keep nebo vyrabovat město - s radostí pomohu
Ale v tieru 4 jsou 3 oddělené válečné fronty a nebude problém obejít zerg a přesto způsobit něpříteli na mnoha jiných místech veliké škody. Kdo chce tak si cestu najde.

Ninjagon
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/09/2008 :  14:25:10  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NINJA

No vidíš a mě bitky 100 na 100 baví moc, hlavně když je třeba zabrat keep nebo vyrabovat město - s radostí pomohu
Ale v tieru 4 jsou 3 oddělené válečné fronty a nebude problém obejít zerg a přesto způsobit něpříteli na mnoha jiných místech veliké škody. Kdo chce tak si cestu najde.

Nechci vidět ty fps
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 02/09/2008 :  14:55:46  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
No 100 vs 100 je mozna dennim chlebem WHO, ale jestli bude vypadat tak jak vypadalo cca pred 4 mesicema v bete, tak me tam nikdo neuvidi. 100 lidi beha z jedne strany na druhou. Casteri stoji vzadu, semtam vybehne par meeleru,prvni z nich sou instantne zabiti casterama, par jich dobehne a udela zmatek, cela skupinka se posune o par metru a vse zalezi jen na tom kolik lidi se vam vrati z ress pointu a kolik se na to vysere. Zadna taktika proste chaos, kterej je mozna chvilku zabava pro healera a ranger, pro meelery to bejval vcelku opruz.

Ja chci mit hodne moznosti mensich boju, takze nejspis open rvr servery budou pro me to pravy. Tyhle megabitky a bitky o hrady jsem si zkusil a neni to zrovna to co by me do WHO tahlo.

Edit: jo a fps pri bitkach 100vs100 jely na kamosovim 2,5 C2Duo, 8800GTS a 2BG RAM naprosto plynule v bete kdy nebyla teda jeste zapnou AA a plno dalsich detailu. Myslim ze to kazdej prumernejsi kompl dneska zvladne. Rozhodne to nebude AoC kde sem hraval siege skoro uplne oholeny.

FFS omylem sem se quotnul misto editu. Ten predchozi post prosim smazte.

Edited by - Mandorallen on 02/09/2008 14:56:31
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/09/2008 :  18:46:47  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

No 100 vs 100 je mozna dennim chlebem WHO, ale jestli bude vypadat tak jak vypadalo cca pred 4 mesicema v bete, tak me tam nikdo neuvidi. 100 lidi beha z jedne strany na druhou. Casteri stoji vzadu, semtam vybehne par meeleru,prvni z nich sou instantne zabiti casterama, par jich dobehne a udela zmatek, cela skupinka se posune o par metru a vse zalezi jen na tom kolik lidi se vam vrati z ress pointu a kolik se na to vysere. Zadna taktika proste chaos, kterej je mozna chvilku zabava pro healera a ranger, pro meelery to bejval vcelku opruz.

Tak teď si právě popsal LOTRo Ettenmors mapu, místo most u Tol Ascarenu.
Přesně takhle totiž vypada PvP v LOTRu hodiny a hodiny a hodiny a jeětě jednou hodiny akce kde dvě grupy stojej proti sobě a občas vyběhne plate kterého mistrelové totálně overhealujou že není šance ho zabít. V tohle chaos raid zergu dojde na kill jednou za 5 min.
Lidi to tam jsou schopný provozovat celý dny a dokonce jsem se setkal s člověkem co to považoval za vrchol zabavnosti PvP co kdy hrál.

Zapoměl jsem dodat že spousta hráču na obou stranách nechce vyběhnout do bitevní vřavy protože by ztratili pracně vyzergované hvězdičky u své postavy. Za ty hvězdičky nic není ale stejňak o ně lidi nechtěj přijít takže radši okamžitě utíkají jakmile dostanou pár ran.

Edited by - Jaffa on 02/09/2008 18:50:21
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 02/09/2008 :  19:44:10  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa
lidi nechtěj přijít takže radši okamžitě utíkají jakmile dostanou pár ran.
nadruhou stranu je to realne, je v tom zabudovany jakoby... symbol starchu ze smrti
Go to Top of Page

Meddy
Moderator

sobota

5760 Posts

Posted - 02/09/2008 :  20:17:46  Show Profile Send Meddy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:

Tak teď si právě popsal LOTRo Ettenmors mapu, místo most u Tol Ascarenu.
Přesně takhle totiž vypada PvP v LOTRu hodiny a hodiny a hodiny a jeětě jednou hodiny akce kde dvě grupy stojej proti sobě a občas vyběhne plate kterého mistrelové totálně overhealujou že není šance ho zabít. V tohle chaos raid zergu dojde na kill jednou za 5 min.
Lidi to tam jsou schopný provozovat celý dny a dokonce jsem se setkal s člověkem co to považoval za vrchol zabavnosti PvP co kdy hrál.

Zapoměl jsem dodat že spousta hráču na obou stranách nechce vyběhnout do bitevní vřavy protože by ztratili pracně vyzergované hvězdičky u své postavy. Za ty hvězdičky nic není ale stejňak o ně lidi nechtěj přijít takže radši okamžitě utíkají jakmile dostanou pár ran.

Pokud je to co jsi popsal tvuj nejdramatictejsi zazitek z PvMP v Lotro tak je mi te docela lito. Nicmene jsi velmi verne popsal freep taktiku zvanou "Uneruv most". Vysvetlivka: Uner je nejzoufalejsi leacher a nejmizernejsi PvMP leader ktery se na nasem serveru vyskytnul.

Ja osobne mam podstatne odlisne zkusenosti z hrani za creepy (rank 7) a ackoliv to zdaleka nepatri mezi nejuzasnejsi zazitky z PvP tak na to ze je to primarne PvE hra to poskytuje moznost slusne zabavy a taktizovani. S dobrym leaderem s zkusenou partickou se tam lze dobre pobavit.

Pokud tedy nekdo nestoji celou dobu u mostu a netaha se za nej (za ten most ehm abychom si rozumeli).

Hraci hrajici monstra se za hvezdicky v drtive vetsine stydi a radeji s nechaji dobrovolne zabit nez aby je meli - duvod? Ten kdo ma prilis mnoho hvezdicekl malo umira a tudiz je to takova marka zbabelce.

Chapu ze zkusenost muze mit kazdy jinou ale takhle to vidim ja.

STS Chvojkovice-Brod
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/09/2008 :  20:43:26  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Meddy

ackoliv to zdaleka nepatri mezi nejuzasnejsi zazitky z PvP tak na to ze je to primarne PvE hra to poskytuje moznost slusne zabavy a taktizovani. S dobrym leaderem s zkusenou partickou se tam lze dobre pobavit.

Tak to každopádně pobavit to dokáže, jen to není koncipováné na nějaké dlouhodobé hraní nebo snad dělaní toho ranku tam.Kdo ví popchopil, dělání r14 ve starém WoWKu byla procházka růžovám sadem jak se říka, oproti rankum tady.

Takže jsem jen upozornil, že to co napsal Mandorallen jsem už někde viděl a to na mostě u Tol Ascarenu ..... a netěšilo by mě pokud by tak měl WHO vypadat.

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 02/09/2008 :  21:48:24  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Ja nevim jak moc se to zmenilo, ale pred par mesicema to v bete bylo tak ze pri braneni hradu stal ve dverich tank, toho vsichni healovali, na srechach stali magove, kteri si vymenovali firebally s tema co byli pod hradbama. Sem tam prorazilo par lidi dovnitr, ti se bud vybili , nebo vybili oni vas. Skill tam nebyl potreba vubec zadnej, bylo to jen vyhenout heal, schovat se, vybehnout heal, bouchnout a zase se schovat. Takhle porad dokola jak dlouho se ti zlibilo. Po par hodinach neuveritelna otrava. Dobry bylo mozna zaskodnicky odchytavat lidi vracejici se z ress pointu. Tam te ale zase po chvilce vychytala vetsi skupinka.

Jedine zabavne pvp bylo kdyz se sesli vyrovnane grp v minihre, nebo kdyz si nahodou nekde nasolo odchytnul 1-2 nepratele se kterymi si mohl fightit. To ti ale vetsinou prekazila nejaka zergskupinka, ktera te zvalcovala cestou za nejakym pvp kvestem. Ja doufam ze se to vsechno ve WHO radikalne zmnenilo, protoze jestli je to tak jak to bylo cca pred tema 4-5 mesicema tak me to asi rychle prestane bavit.

Edited by - Mandorallen on 02/09/2008 21:51:27
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000