Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Předobjednat - poradíte
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 19/09/2008 :  08:33:45  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr
Kua já myslel že to je 12 možností na každou rasu a vona je to jenom jedna? meh

Je jich sice jenom 12, ale ve vysledku se ty tvare kombinuji s tim jak jsi si puvodne vytvoril postavu. Takze treba barva oci a ruzny tetovani se nemeni.

Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 19/09/2008 :  12:24:56  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Potrebujem pomoct :).. mam CE doma ale stale mi hlasi ze moje cislo ne neplatne.. ani sa moc nedivim kedze su tam znaky ktore neviem rospoznat.. ci sa jedna o Z alebo 2 alebo 5 alebo S.. ten font je totalne nahovno :)... preto prosim niekoho s CE aby mi napisal postupnost cisiel a pismen v kode.. P ako pismeno a C ako cislo..

priklad: PPPPPP-CCCCP-PPCP-PCPPP-PPCC-PPPPPC

mam to spravne? :S
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/09/2008 :  12:31:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No taky jsem to na poprvé netrefil, ale moje posloupnost čísel a písmen je jiná než u Tebe.

moje je PPPPP-PCPCP-PPPP-PPPPP-PPCP-CPCPPP.
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 19/09/2008 :  12:41:07  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Njn :) tak to nie je dobre :)..ako som tak pocital tak mam este okolo takych 40 moznosti ako to moze byt :D.. ja ten font nepochopim :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/09/2008 :  13:10:13  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Nemůžeš ten kód fotnout a poslat na email? možná to dáme dokupy.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 19/09/2008 :  13:13:50  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud mozno me o hodinu driv nez na forum, diky

no mmo
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 19/09/2008 :  13:16:30  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno mozno to nakoniec bude treba :)..ale tak som zvedavy..mometnalne som zaspamoval code request asi desiatkou roznych kombinacii :) pockam si co z toho vyleze

EDIT: Hlasim ze jeden z priblizne 30 pokusov sa chytil ..ale nemam sajnu ktory

Edited by - ManiaCCC on 19/09/2008 13:29:52
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 19/09/2008 :  13:29:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC

quote:

Mno mozno to nakoniec bude treba :)..ale tak som zvedavy..mometnalne som zaspamoval code request asi desiatkou roznych kombinacii :) pockam si co z toho vyleze

EDIT: Hlasim ze jeden z priblizne 30 pokusov sa chytil

Taky možnost, snad někomu neukradneš kód

EDIT: gratz

Edited by - spajdr on 19/09/2008 13:30:06
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 19/09/2008 :  14:14:35  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Ked sme uz pri tej CE..da sa ta exkluzivna hlava dat an model uz pocast vytvarania characteru? alebo vzdy musim cez "dye" to spravit?
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 19/09/2008 :  15:17:30  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
pres dye rekl bych ale je to nake zabugovane pac mi uz zmizla

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 26/09/2008 :  08:02:39  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
mam maly problem, jak je to s registraci na webu www.game.co.uk? chce to po me pri registraci postcode, ale PSČ to nebere.

vyřešeno

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)

Edited by - razorek on 26/09/2008 10:45:54
Go to Top of Page

walfischberg
Starting Member

walfischberg

72 Posts

Posted - 02/10/2008 :  04:13:31  Show Profile Send walfischberg a Private Message  Reply with Quote
Omylem mám doma WAR 2x. Jedna krabice je nerozbalená. Cena 800CZk i s poštovným.

Minulost - UO, AC, SW: Galaxies, WoW, Vanguard, Warhammer.
Aktuálně SW: TOR

Jediný rozdíl mezi mnou a bláznem je v tom, že já nejsem blázen.
Go to Top of Page

andrews13
Starting Member

23 Posts

Posted - 04/10/2008 :  20:58:50  Show Profile Send andrews13 a Private Message  Reply with Quote
Mam otazku, je mozne niekde hru kupit elektronicky, tak, ze si ju netreba pred tym, ako dostanem kod na mail stahovat? mate s tym niekto skusenosti? kamaratovi sa nechce cakat na krabicu, rad by si ju rychlo zahral... pozical som mu moje CD-cka, len kod potrebuje svoj

dik za odpoved
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 04/10/2008 :  23:43:21  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andrews13

Mam otazku, je mozne niekde hru kupit elektronicky, tak, ze si ju netreba pred tym, ako dostanem kod na mail stahovat? mate s tym niekto skusenosti? kamaratovi sa nechce cakat na krabicu, rad by si ju rychlo zahral... pozical som mu moje CD-cka, len kod potrebuje svoj

dik za odpoved

direct2drive.co.uk nebo eastore.co.uk nebo nevim
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,16 seconds. on eygor Snitz Forums 2000