Pokud je tu někdo, kdo nemá kartu, nechce platit 18 USD či jiný důvod, přesto však si chce s náma zahrát SWG, můžu mu prodat/koupit pro něj 30 denní kód za 15 dolarů (přepočteno podle aktuálního kurzu na koruny, převod na účet). Občas se daj sehnat aniž by člověk musel platit VAT.
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Mno vážně uvažuju, že bych transfernul Zolťáka do tý vaší galaxie a rozjel tam své pašerácké nebo špionské kšefty, páč ostatní MMO jsou pro mě zatím zklamáním.
Mno vážně uvažuju, že bych transfernul Zolťáka do tý vaší galaxie a rozjel tam své pašerácké nebo špionské kšefty, páč ostatní MMO jsou pro mě zatím zklamáním.
nazdar zoltaku! :) jen pojd :) potrebujem lidi na hoth :)
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Doufám, že se mnou budete mít trpělivost :). Co všechno mi to smázne při transferu s itemama? Někde sem četl, že i spakovanej barak, což by mě celkem štvalo.
Doufám, že se mnou budete mít trpělivost :). Co všechno mi to smázne při transferu s itemama? Někde sem četl, že i spakovanej barak, což by mě celkem štvalo.
zmaze ti to len suroviny a factory crates
od GM viem tiez, ze neodporucaju transferovat ziadne stimy z PvP zakladni, veci biolinkovane na ine postavy a junk na reverzne inzinierstvo uskladneny v RE tooloch, pretoze ti moze transfer failnut
korektne sa nedaju transfernut ani faktorky spakovane do datapadu...po rozpakovani ti sice obsadia loty, ale nebudes ich moct spravovat (akokeby boli cudzie)
inak by sa malo preniest vsetko vratane barakov v datapade a ich obsahu...ak sa ti nieco strati, tak ti to bud nahradia, alebo ta restornu naspat na Eclipse
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Pouzivate TS nebo ventrilo ? Abych vedel jestli je nekdo online abych se pridal ? (nechce se mi zase hrat od zacatku samostatne , transfer postavy na 38 lvl se mi provadet nechce tak zacnu znovu).
VT mame, ale radsej sa zaregistruj na urna.danaketh.com (gildove forum) a pytaj sa tam (:
Zdravim, premyslim o koupi SWG, jen me zajima, kolik to hraje hracu, jestli servery netrpi prazdnotou. Zkousel jsem snad vsechno WoW,Lotro,TR,EQ2 ale nic z toho me ani z poloviny nebavilo jako AO, taky mam hlavne radsi sci-fi nez fantasy, proto bych o SWG premyslel.
Zdravim, premyslim o koupi SWG, jen me zajima, kolik to hraje hracu, jestli servery netrpi prazdnotou. Zkousel jsem snad vsechno WoW,Lotro,TR,EQ2 ale nic z toho me ani z poloviny nebavilo jako AO, taky mam hlavne radsi sci-fi nez fantasy, proto bych o SWG premyslel.
na chimaere je lidi hodne a jeste vic jich prijde, urcite vyzkousej minimalne trial
robiwan> tak sme u tebe v cantine zaridili ten obchod, mame tam naky vendory, s dekoraci nebude hybat jen tak pro info
no cakal som viac ako troch vendorov :) a Majkiho uz stihol spadnut :)
Vím, že je to lehce offtopic, ale zůstal někdo ještě na Eclipse ? Přemýšlel jsem, že bych se na vás zas podíval, ale na transfer prachy nejsou. Tak se ptám, jestli to má vůbec cenu.
Vím, že je to lehce offtopic, ale zůstal někdo ještě na Eclipse ? Přemýšlel jsem, že bych se na vás zas podíval, ale na transfer prachy nejsou. Tak se ptám, jestli to má vůbec cenu.
Jen pro vasi informaci nam vcera spadl v River Campu shuttle a to pro me bylo znameni na prestehovani. Uz nema cenu drzet mesto na pokraji umreni a tento problem by nas pronasledoval kazdy 3 mesice, takze jsem se presunul do sousedniho New Valor Cíty (hl. mesta moji gildy) se vsemi postavami. River camp ted muze v poklidu umrit. Meli jsme rank 5 vice jak rok, coz je za techto podminek, kdy domky padaji po 3 mesicich neaktivity, dost slusna bilance na ciste CZ/SK mesto.