03.07.2009: The Return of the Mandalorians: Following up on the breaking of the Mandalorian blockade, Master Gnost-Dural recounts the rapid rise of the new Mandalore, and the call to arms which brought the Mandalorians into the Great War.
17.07.2009: Video "The Voice of the Old Republic", link na gametrailers.com: Every playable character and every non-playable character in the game will be brought to life by voice actors - resulting in several thousand speaking roles and hundreds of thousands of recorded lines of dialogue!
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
no uvidime jak to bude s tim vydanim, ale 50% v roce 2011 mi prijde zase jen jako mlzeni, aby lidi co nejvic hrali SWG. 5 let by delali hru do pouhych 50%? nesmysl. konec roku 2009 je mnohem realnejsi
no uvidime jak to bude s tim vydanim, ale 50% v roce 2011 mi prijde zase jen jako mlzeni, aby lidi co nejvic hrali SWG. 5 let by delali hru do pouhych 50%? nesmysl. konec roku 2009 je mnohem realnejsi
Já myslel, že to 50% v 2011 se týká poměru herního průmyslu konzole vs pc.. ?
anyway...je to iba blog, ktory sa odvolava na zivy rozhovor s riaditelom EA...vsetky clanky, co som nasiel, sa odvolavaju na tento
takze si pockame niekolko dni na oficialne popretie od LA, EA alebo Bioware alebo niekolko mesiacov / rokov na oficialne oznamenie (:
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Infinity sa tam uz nezmesti, nazvy topicov maju obmedzeny pocet znakov :P
mozes transfernut na Chimaeru, od buduceho roku to bude zadarmo (:
Mno, tak nevím - stylizovat hru do grafiky 3D Clone Wars, rukojeti lightsaberů velké jako paže hráče , provázanost s expanded universe (když pro dané období žádné expanded universe neexistuje), obrovská spousta kladélkáčů s baterkama - doufám, že hra se odehrává až po tom, co Darth Bane stanovil pro Sithy pravidlo dvou, aby Bioware tohle pravidlo pěkně pocuchalo vypuštěním statisíců Shitů (nebo Sithů) do světa... Tak ne, Darth Bane byl "jen" tisíc let před ANH.
Popis je dosť neurčitý, ale zdá sa, že tam nebude vesmír. Prečo sa to volá StarWars, keď to bude celé na zemi? Nechcem súdiť hru, pred tým než o nej vôbec budú nejaké podrobnejšie informácie, ale pokiaľ to bude zas mlátička, len miesto "+5 Sword of Destiny" tam budú baterky, tak to .
to Shamirr: ani SWG nemalo pri launchi vesmir...mozno si to schovavaju pre datadisk (podla FAQs tam maju byt rozlicne planety, takze mozno by to mohlo znamenat, ze ku kazdej sa pripravuje aj vesmirny sektor :)
Clone Wars grafika mi neva, LS tlusté jak moje stehno mi va :) Doufám, že půjde hrát i za roboty :)
Chceme vědět více více více!
quote:Yes, during character selection you will align with the Republic or the Sith Empire. In addition, throughout the game you will also be faced with many decisions which can change your path down the Light or Dark side of the Force.
Já ne, plná města maníků s baterkama sem si užil dost v SWG, období KOTORu mě vůbec neláká. Já jsem imperiál a hotovo. Nějaká Old Republic, bitky kladélkáčů s barevnými baterkami s kladélkáči s červenými baterkami mě vůbec nelákají. Snad jen kdyby tam víc vyzdvihli Mandaloriany a neudělali baterkáče moc overpowered...
Ehm nevim o co vam jde, hra snad neni poradne ani v pre-alpha verzi , soudit uz ted screeny je celkem zbytecny. Ma jeste nekolik let na vylepseni, tak se uvidi mno
NO ja doufal, ze styl bude alespon jako v KOTOR a ne comix, ktereho se pomalu, ale jiste, prejidam. :-( To ze je to v pre-alpha fazi vubec nic neznamena. Pomoci faku mohou udelat predpokladany vzhled hry. Tzn. jaky je jejich cil, vcetne svetel a dalsich technickych vychytavek. Chce to jenom zkuseneho grafika.
Zverejnene assety jsou pekne amatersky (az na koncept art).
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Tohle je pokus o flame? Někomu se líbí, někomu ne. Pokud se ti nelíbí, nevím proč chodíš do SWTOR sekce... Také mám dlouhý seznam her, které mne neoslovili a nechodím jim na fóra šířit osvětu... (pokud se nejedná o bugreporty)
quote:Players who were hoping for an updated version of Pre-NGE Star Wars Galaxies will be disappointed with a quote from BioWare founder Ray Muzyka in IGN’s recent coverage of the announcement. In their interview, Muzyka says that, “It’s not a day-in-the-life of Star Wars”. Instead, he tells them that it’s about being a hero. Obviously, this puts a damper on players who may have been hoping to spend their time strictly as an entertainer or moisture farmer.
no to, ze nebudu robit nic, co by sa podobalo na preNGE, bolo dost jasne...prilis komplikovany nevybalancovany/nevybalancovatelny system, ktory by im WoW masy nepritiahol (Lucas chce peniaze, a tie nedostane z hardcore hry)
hra na hrdinov imo znamena, ze tam bude jedi/sith pre kazdeho...maximalne asi budu hraci musiet robit nejake hrdinskoepicke solo questy, aby sa stali hrdinskymi jediami/sithami (:
Je to tady. A vypadá to… slibně. Není to jako Star Wars Galaxies, není to jako World of Warcraft ani jako jiné MMOG. Je to pravděpodobně první MMO, které hráči poskytne tak propracovaný a smysluplný příběh, kde jeho rozhodnutí budou mít na vývoj jeho postavy opravdový vliv. Slibují nám první skutečně příběhové MMO a navíc ze světa Star Wars! To je ale asi tak všechno, co jsme se dozvěděli. Mluvili o té hře jako by to byl “KOTOR s multiplayerem” a ne jako o MMO. “Budou tu raidy, bude tu RvR” nám nestačí a ani jsme se nedozvěděli, jaká tu budou povolání! Takže to opravdu celé vypadá jako “KOTOR s multiplayerem”. To ale neznamená, že to nebude úspěšná hra. A zástupci SWG už se stihli vyjádřit, že s SWG se určitě nic zlého nestane a updaty budou pokračovat i příští rok a dále. Takže to vypadá, že budu zase jednou platit a hrát dvě MMO najednou!
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Nejsem zadny SW maniak, ale jenom co tak soudim z meho pohledu, tak bych radeji videl SWG 2 PreCU, kde bude mit smysl delat questy a kde hra bude mit neuveritelne kouzlo. Jenom osobni pocit (nehral jsem soucasny SWG). Minimalne craft na stejne ci podobne urovni a realie opravdu takove, jake je zname z non-comix verzi SW sveta. Nedokazu si predstavit, ze muze byt MMO ze SW opravdu seriozni zalezitost, pokud to bude vedeno takto comixove. Zkratka se nejak nemuzu vzit do struggle mezi jedi vs sith. Prijde mi to hrozne smesne v tomto setingu.
Take by hre slusel mature rating, ale o tom si muzu tak akorat nechat zdat. Sam zastavam nazor ze Lucas uz je trosku mimo a mel by to delat nekdo jiny (nejaky nastupce?). Kdyz si vzpomenu na episode 1 a 2, tak se mi chce plakat a az 3ka byla trochu konecne temnejsi a relativne dustojna. Nemam rad tu filozofii zavdecit se vsem a navic, on to nepotrebuje. Komunita je silna, tak proc to delat tak detinske.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Ti starší z komunity už začínají vymírat, tak potřebuje novou krev. Má jisté publikum, ale chce víc a víc, tzn. zaměřit se na děcka. A to nepůjde jinak než přes různé na ně zaměřené produkty (Clone Wars). Jsem docela zapálený do SW, docela i sbírám kvalitní sošky (Kotobukyia, Unleashed), UCS Lego, ale nad některými produkty mi zůstává rozum stát a nechtěl bych je ani zadarmo (např. SW Transformers - zhovadilost nejhoršího zrna).
Bohužel, jak píšeš, těžko u masové hry můžeš čekat, že by si odřízli miliony uživatelů (kteří ve hře stráví nejvíc času) tím, že by nasadili vysoký PG rating (nebo jak se tomu nadává). Sám bych bral, aby byly hardcore servery, kde by byly nastavená jiná pravidla než pro public servery (nemyslím permadeath, ale třeba tvorbu povolání výběrem stromů, opravdu kvalitní a komplexní crafting, prostě pre-nge stav SWG - ale bez bugů).
Další věc je, že to sice má nálepku SW, ale ten svět nikomu není blízký (snad jen milovníkům KOTORu), takže se bojím že spousta lidí hru vyzkouší, ale neznámé prostředí je po měsíci dvou odradí. Sice Bioware jsou známí kvalitními a dlouhými questy, ale hra bude určená široké veřejnosti (včetně amerických fakanů, neschopných přemýšlet) - a tím pádem už slyším, jak je to komplikované, že to nejde udělat a nakonec se bude snižovat laťka až z toho bude rubačka.
A také se hrozím toho ladění grafiky, jsou to sice pre-alfa screeny, ale už to, že udělají baterku velikosti termosky mi zvedá snídani ze žaludku. A prohlášení, že to bude laděné podobně jako 3D Clone Wars je dost nebezpečné. Chci mít reálnou postavu, ne postavu s xichtem jako měsíček citronu nebo očima jako Glum v temnotě. Disproporce zbraní a postav byla jedna z prvních věcí, které mě odradily už i od myšlenky zkusit Wow (spolu s omalovánkovou grafikou) a tady to vypadá na hodně podobnou situaci.
panove klid... bude to bomba a kazdy to vi, bioware dela moc dobry hr na to, aby zahodili takovou prilezitost, dokud to proste nebudu hrat, tak to nebudu soudit a verim jim
panove klid... bude to bomba a kazdy to vi, bioware dela moc dobry hr na to, aby zahodili takovou prilezitost, dokud to proste nebudu hrat, tak to nebudu soudit a verim jim
bacha, aby si nahodou nezjorssskovatel (:
PreCU doba SWG je typicky priklad, jak by to melo vypadat, ovsem zabugovanost ani nebudu zminovat. :-) Bioware je pro me nejlepsi firma jako znam. Jejich portfolio obsahuje vicemene skvely tituly, proto proste nedokazu pochopit proc to tlaci do tohoto stylu. Jak kdyby Clone Wars nastavili novy styl ztvarneni SW sveta. Proc to nevypada jako treba Mass Effect?
Zatim se nebavim o gameplay apod, protoze o ni nic nevime, ale vizualni stranka je prvni vec, kterou ukazali + nejaky info o frakcich. Pokud by tohle nevyslo, tak snad alespon Warhammer 40k MMO udelaji v "realne" grafice a mature rating......Relic snad nepodlehne.
Edit: Tak neni to Relic, ale Vigil Games. Thanks to NOX
Ta vizuální stránka mě k Bioware vůbec nesedí,zvláště po oskarovým ME,ale odsoudit to,když o té hře prakticky nikdo nic neví(včetně vývojářů)na to je brzo.
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
par pitomych screenu a vy uz to odsuzujete, ted prisli zese s tim, ze ten wow-like palac uz ve hre neni, protoze se jim nelibi... ja bych to tolik nehrotil
Pokud to bude mít dobrou grafiku a ne LS jako homokády tak by to mohlo být dobrý. Na Coruscant jsem se chtěl vždycky podívat a jestli tam půjde hrát i za Togruty...hmm. Uvidím jak to BioWare zmakne, sice dělají dobré hry ale jen single, do MMORPG se pouštějí poprve a že to není stejný to se hned přesvědčí až zjistí jak je těžké vybalancovat hru.
- hra ma fungovat na mnozstve konfiguracii, teda nebude to len pre tie najnadupanejsie masiny v case vydania - kustomizovanie postav bude asi minimalne, pretoze nechcu, aby v hre behali skaredi ludia, ktori by kazili dojem (radsej nech nam dojem pokazi stovka takych istych dzedajov...) a dalsie blabla o story - na postave ma byt hned vidiet, ci je to Jedi alebo Sith, pretoze to vraj hraci miluju a ocakavaju - v hre je uz Korriban a pripravuje sa aj mnozstvo inych svetov - hra ma byt Star Warsy (osobne toto slovo zacinam dost neznasat), t.j. spina kombinovana s modernymi technologiami (: - svetelne mece maju byt trosku zmensene ako su na obrazkoch, ale nie velmi, pretoze umyslom je, aby boli "oversized" a kazdy ich hned videl - force ability budu pravdepodobne bez animacii ako vo filmoch - pri grafickom dizajne hry sa inspirovali povodnym animovanym serialom Clone Wars, co bezal na Cartoon Network (dzedajovsky clone trooper armor atd.) - hraci budu mat spolocnikov, ktorych si budu moct ciastocne upravovat - este sa nevie, ci si hraci budu moct upravovat UI - hraci pri zacati hry nemaju vyzerat ako odpad, ale cool, a na konci hry maju vyzerat proste uzasne
no BioWare/neBioWare, som coraz viac sklamany z toho, ako sa ta hra vyvija, a vypada to na komixovu WoWlike rubacku odtrhnutu graficky od realneho sveta s minimalnou upravovatelnostou pocnuc vyzorom postavy konciac UI, a to vsetko v mene toho, ze to hraci vlastne tak chcu
osobne nechapem, ze chcu, aby hraci citili spinu a ostatne atributy ziveho sveta, a pritom im chcu od zaciatku dat blystive oblecenie, aby nevyzerali ako odpadky...trochu si protirecia
definitivne to bude hra s jednoduchym hernym systemom (cert vem tie ich ospevovane storyline dialogy...hraci MMO aj tak obvykle cez ne preklikavaju ako zbesili aby sa dostali k poslednemu tlacitku), skorokomixovym vzhladom, ktore sa bude len tvarit akoze zivy vesmir, pretoze spinave bude len prostredie, ale hraci budu mat od zaciatku cool veci a oblecenie
nepochybne bude mat hra uspech u mladsich hracov zvyknutych na WoW (ktore mne osobne pripada zlozitejsie ako to, co zatial predstavili v SW: TOR), ale podla mna sklame kazdeho, kto hral SWG (bez ohladu ci preCU, CU, aleob NGE)
No, na me to pusobi dojmem, ze vyvijeji hru pro hrace 8+. Podle me se uplne pomatli, to jim nikdo hrat nebude, urcite ne nekolik let. Cekal jsem od toho fakt hodne, ale co zatim ctu, tak se asi neni na co tesit.
Star Wars: The Old Republic - The entire reveal presentation in video
BioWare MMO Star Wars: The Old Republic today, held in San Francisco last week. Watch it after the break.
The movie is nearly 20 minutes long, and contains large sections of talk from BioWare co-founders Ray Muzyka and Greg Zeschuk, as well as talk-throughs on art style and level design from senior developers at the studio.
There are several sections in there from LucasArts president Darrell Rodriguez.
And no: there’s no footage of gameplay. Two trailers were shown at the event - one on the history of the KOTOR franchise, and one showing early gameplay - but both have been edited out. Apparently there’s a movie exclusive deal in place with a US broadcaster, so no such luck for you, we’re afraid.
We were there, if you recall, so you’ll just have to trust us when we say it did look awesome. Read our live blog of the event to see what happened.
Watch the video, innit.
hammie - tak to je hodně staré foto, nevěděl jsem že jsi hrál od začátku.
První screenshot mám ze 14. 2. 2004.. Hrál jsem s jedním amíkem, oba tka, ona byla můj mistr (byla o pár skill boxů předemnou) a já učeň :) Ach ta nostalgie.