Zdarec rad by som si zahral tuto hru warhammera i ked nwm ako by to moj pc zvladol 28000amd athlon 1gb ram gefotrce 6600 256mb takze co mylsite,+ preco stale nieje trial ako na wow wotlku je uz trial pomaly ani nie po mesiaci a tu su ho neni schopdny sprabvit aspon na 7dnii rad by som si to zahral ...ak nahodu je tak ma nejako navedte ..pretoze som nenasel nic
Ahoj..trial zatial nie je.. teda nie v EU. V Amerike uz bezi program kde aktivny hraci mozu dat niekolko trialov svojim kamosom co este hru nehraju. Da sa predpokladat ze nieco podobne bude bezat aj v Europe.. otazka je kedy..
takze klasicky trial download nebude pokad nebudem mat kamosa cosi to kupi?...mno tak to je uzasne a nech sa necuduju mythic zue im to hra len 500k hracov nech si naseru s prepacenim
L2 neni na azijskom trohu platena MMO :)..teda ak dobre viem tak tam pouzivaju iny model pre MMO hry..ale mozem sa mylit :).. kazdopadne. L2 uz davno nema 500k hracov :)
ja som si tiez stiahol z gamershell 11GB refer a friend client ale neni tam ziadny trial key, aj som prihlaseny v game account co som mal este pre DAoC ale tam pise, ze nemam nikoho koho by som pozval