Author |
Topic |
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 17:51:39
|
quote: Originally posted by WereHamster
Je nějaká možnost dát si někoho do ignore?
Nejde. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 18:24:14
|
To sice nejde, ale je tu možnost uživatele uzamknout, takže sbohem Bottenanna. |
|
|
Goodfellas
Starting Member
16 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 18:37:33
|
quote: Originally posted by Isac
To sice nejde, ale je tu možnost uživatele uzamknout, takže sbohem Bottenanna.
salute |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 18:41:45
|
quote: Originally posted by Azkaban
quote: Originally posted by Eagle to je samy HC sem HC tam ale co je na tom HC? :) dyt je to vsechno furt to samy :) UO jsem hral a co je na tom HC? ztrata bezcenneho vybaveni je HC? ve wow umru a oprava me stoji nejaky prachy .. v uo umru a vybava me stoji nejaky prachy ... asi tak stejne .. a pokud je hra postavne an skillech tak me nejeky vybaveni nezajima :) mate HC v hlave ... perma smrt bych povazoval za HC .. tohle opravdu ne :) ale rad si to zkusim zahrat :)
Kdyby jsi ve WoW měl přijít o vybavení co jsi farmil měsíc tak by to teprve bylo HC :o) Opravy nestojí za řeč. To už víc dám za respect z balance na heal 5x do týdne.
ve wow farmis vybaveni mesic ... v darkfallu budes mit toho vybaveni mraky v bance za smesnou castku :) stejny jak ty opravy |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 22:50:54
|
Konec 20-teho a žádná zpráva o betě alias trialu. Tak kde to kurna vázne? Já už chci stahovat clienta. |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 23:05:45
|
Fakt bych si nedělal naděje, že v pátek nahodí link na stažení klienta a otevřou servery - to je myslím hodně naivní představa
Očekávám, že do hry pustí jen pár lidí, a postupně (psali "thousands", ale to bude spíš až někdy v únoru).
Ostatně:
quote: The date of the Darkfall European commercial release has been pushed back to February 25th, 2009. A pre-order will be made available mid-February. The pre-orders will get priority for early access to the game. The pre-orders will also get priority for the game launch if we have to go to a staged release. We’ll go to a staged release only in the case we have more demand than we can handle properly, and until we can upgrade our capacity. The pre-orders are necessary so that we can have some measure of the demand.
Zjevně ani to, že si hru koupíte, nutně neznamená, že 25ho budete hrát. Tipnul bych, že nejbližší šance si Darkfall zkusit bude v té polovině února při zakoupení preorderu...
Ale samozřejmě se můžu mýlit. Na druhou stranu pokud mám pravdu, už se docela těším, jak tady budou lidi kňučet a vyhrožovat |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 20/01/2009 : 23:41:46
|
ja si to poridim rok po vydani ... takze sem v klidu :) me placeny betatesty nebavi :) |
|
|
|
Deesel
ex zedek
145 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 00:11:12
|
quote: Originally posted by Eagle
ja si to poridim rok po vydani ... takze sem v klidu :) me placeny betatesty nebavi :)
To uz tam mozna nikdo nebude...Doufam, ale ze se mylim... |
WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
|
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 00:49:29
|
quote: Originally posted by Deesel
ja si to poridim rok po vydani ... takze sem v klidu :) me placeny betatesty nebavi :)
To uz tam mozna nikdo nebude...Doufam, ale ze se mylim...
Chleba se lame mesic po vydani:) PS: Co se tyce data vydani,tak na me doleha urcita skepse.. |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 07:19:36
|
Tak jsem se tak koukal... http://www.aventurine.gr/jobs.html
Game Programmer: Computer Games Industry
The position requires you to implement gameplay features and system features in Java.
... a začínám mít strach. Co na tom proboha dělají v Javě???? Fujtajxl. |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 07:23:24
|
no treba game server... ono od JRE 1.5 (jestli se nepletu) uz dela java runtime prekompilaci a krome toho, ze zdrojaky jsou mnohdy mnohem prehlednejsi a organizovanejsi nez C/C++ tak multithreadovy synchronizovany aplikace jsou v tom pomerne i vykonny... do grafiky bych se zatim asi nepoustel i kdyz jsem chvili studoval pokusy jako Java3D apod. ale ubytek fps tam vzdycky nejakej bude... |
no mmo
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 08:29:12
|
quote: Originally posted by Octopuss
Tak jsem se tak koukal... http://www.aventurine.gr/jobs.html
Game Programmer: Computer Games Industry
The position requires you to implement gameplay features and system features in Java.
... a začínám mít strach. Co na tom proboha dělají v Javě???? Fujtajxl.
Nedělej ze sebe Rodiera :)
Na serverovou stranu se java docela hodí, ostatně Star Wars Galaxies ji taky údájně používají. |
Edited by - Isac on 21/01/2009 08:30:18 |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 08:47:18
|
No, já mám k Javě brutální antipatii po zkušenosti s pár programama... Je to pomalý, hnusný, žere to výkon jako prase. Jak tohle může být dobrý na serverech je mi záhadou :) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 08:50:02
|
na zrejme nejslavnejsi free mode vsech dob se zatim zapomina, nejde o nic mensiho nez counter-strike. sice ho pozdeji postihlo to v co vetsina techto projektu doufa a byl koupen ale pokud vim zacatky byly zcela nadsenecke, myslim ze o uspechu nelze polemizovat |
lastfm |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 09:15:04
|
quote: Originally posted by Rashaverak
na zrejme nejslavnejsi free mode vsech dob se zatim zapomina, nejde o nic mensiho nez counter-strike. sice ho pozdeji postihlo to v co vetsina techto projektu doufa a byl koupen ale pokud vim zacatky byly zcela nadsenecke, myslim ze o uspechu nelze polemizovat
co je counter-strike? |
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 10:08:47
|
No, já mám k Javě brutální antipatii po zkušenosti s pár programama... Je to pomalý, hnusný, žere to výkon jako prase. Jak tohle může být dobrý na serverech je mi záhadou :)
No jdi se na tu záhadu zeptat do kterýkoliv banky, IBM, HP nebo Oraclu :) |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 11:55:04
|
No, já mám k Javě brutální antipatii po zkušenosti s pár programama... Je to pomalý, hnusný, žere to výkon jako prase. Jak tohle může být dobrý na serverech je mi záhadou :)
Myslím, že v životě tě čeká ještě mnoho záhad.
|
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 12:40:41
|
No já jsem zvědavej na tu diplomacii. Pamatuji z dob L2, když jsme domlouvali ruzne podpory pro clanwary a castle siege. Když někdo před nějakým vchodem do oblasti někoho napadl a za chvilku se tam slezli obě alliance a byl to boj třeba 100na100.
PKček sme se bali, protože co smrt to 4 procenta exp dolu... No a nasledně hon za PK z vidinou pomsty a toho, že něco vydropuje..
Snad to tomu DF vyjde no :o)
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 18:21:55
|
quote: Originally posted by Tibor
Myslím, že v životě tě čeká ještě mnoho záhad.
O tom nepochybuju :) Mám zkušenost jen z pohledu uživatele nocenýho použí(va)t pár konkrétních aplikací. Ale i podle toho si člověk jakejsi obrázek může udělat, no ne? |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 18:52:14
|
O tom nepochybuju :) Mám zkušenost jen z pohledu uživatele nocenýho použí(va)t pár konkrétních aplikací. Ale i podle toho si člověk jakejsi obrázek může udělat, no ne?
Ber to tak, že ne vždy je rychlost serveru prvořadá. Někdy se může hodit stabilita, rychlost vývoje, snadnost implementace změn ... |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 19:32:55
|
quote: Originally posted by Isac Nedělej ze sebe Rodiera :)
Na serverovou stranu se java docela hodí, ostatně Star Wars Galaxies ji taky údájně používají.
Zalezi jestli se mluvi o Jave jako syntaxi(y?;)), nebo Jave jako technologii a pristupu k ni.
V konecnym dusledku je Java na serveru vetsinou zavisla na platforme a ztraci to jeden ze zakladnich kamenu Javy a to nezavislost na platforme.
Coz asi u serveru nejakou dobu nevadi, ale asi bych pak flamoval, jestli to je Java nebo ne;) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Havran
New Member
305 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 20:06:22
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Isac Nedělej ze sebe Rodiera :)
Na serverovou stranu se java docela hodí, ostatně Star Wars Galaxies ji taky údájně používají.
Zalezi jestli se mluvi o Jave jako syntaxi(y?;)), nebo Jave jako technologii a pristupu k ni.
V konecnym dusledku je Java na serveru vetsinou zavisla na platforme a ztraci to jeden ze zakladnich kamenu Javy a to nezavislost na platforme.
Coz asi u serveru nejakou dobu nevadi, ale asi bych pak flamoval, jestli to je Java nebo ne;)
celkem by mne zajimalo jak java na serveru ztraci zavislost na platforme (pokud tu zavislost nevytvorim umyslne pres JNI nebo spolehanim na strukturu filesystemu daneho operacniho systemu). |
|
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 21:20:29
|
A co takové jmelí.
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 21/01/2009 : 21:38:34
|
A teď zase Darkfall :) |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 10:10:22
|
bože můj... |
|
|
Artouche
Starting Member
28 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 15:50:00
|
Ja za sebe muzu rict ze se na DF docela tesim. Od dob kdy jsem odesel od UO jsem se onlajnovkam docela ubranil, ale asi prisel zase muj cas |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 16:09:59
|
Je DF oficialni stranka dole nebo to nejede jenom me ? |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
|
|
Kořka
Average Member
1466 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 16:13:54
|
quote: Originally posted by kajda
Je DF oficialni stranka dole nebo to nejede jenom me ?
Mně jede v pohodě, už sem se zařadil do fronty na client download... |
Arokh Estarioll |
Edited by - Kořka on 22/01/2009 16:14:26 |
|
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 16:24:22
|
isteže.... |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 16:28:41
|
Ze ja sem se ptal. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 16:30:34
|
Já už hraju |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Mark
Starting Member
87 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 16:38:07
|
quote: Originally posted by kajda
Je DF oficialni stranka dole nebo to nejede jenom me ?
Jde,ale nabiha silene pomalu.Evidentne to maj pretizeny:) |
D2:Mark,Max R.I.P. UO,Kel,DP Mark,Max R.I.P W.o.W Maxmilian ,UD Rogue -R.I.P. AoC -TOS 80-R.I.P. Warhammer - WE,Shaman ....
|
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 17:14:43
|
quote: Originally posted by Filda LNL
Já už hraju
ja uz taky ale teda nic moc .. |
|
|
|
Rixi
Starting Member
48 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 17:19:02
|
quote: Originally posted by Filda LNL
Já už hraju
ja uz taky ale teda nic moc ..
to je len vtip nie? uz neviem comu mam verit a comu nie |
|
|
Deesel
ex zedek
145 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 17:21:25
|
Samozrejme, ze je to vtip... |
WoW --- Zedek --- Mage lvl 60 --- off VG ----- Deesel --- Druid lvl 42 --- off WAR --- Deesel --- BW lvl 40 ----- off
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 17:49:36
|
[17:47] <Anonymaggot> Site and Forums are down atm due to an DDOS attack and their ISP is trying to deal with it. Aventurine are working on it. No ETA yet.
na IRC pres 600 lidi..2x vic nez jindy |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 22/01/2009 17:49:57 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 18:16:46
|
quote: Originally posted by Rodier
[17:47] <Anonymaggot> Site and Forums are down atm due to an DDOS attack and their ISP is trying to deal with it. Aventurine are working on it. No ETA yet.
na IRC pres 600 lidi..2x vic nez jindy
Díky, alespoň nějaké info. Není to jednoduché, ustát takovou armádu fanoušků :) |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 18:48:31
|
No tak forum uz zase jede a jak se cekalo tak zadne novinky. Treba neco pekneho napisou. |
|
Edited by - kajda on 22/01/2009 18:52:35 |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 19:36:40
|
|
Troll lepší fanboie. |
|
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 19:40:42
|
premna zamna by kludne nemuseli nic napisat, len nech mi poslu invite do beta... |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 19:57:07
|
quote: Originally posted by Scathain
premna zamna by kludne nemuseli nic napisat, len nech mi poslu invite do beta...
No ja bych radsi informace o tomco se stalo beta me zase tak nevzrusuje. |
|
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 20:13:27
|
quote: Originally posted by Rodier
na IRC pres 600 lidi..2x vic nez jindy
Díky, alespoň nějaké info. Není to jednoduché, ustát takovou armádu fanoušků :)
Bojím se, že těch 600 lidí, pro Řeky opravdu znamená "armáda fanoušků" |
Edited by - Milan on 22/01/2009 20:14:13 |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 20:49:27
|
DDOS, to těžko... Kterej blbec zase tohle vymyslel? Když dají announce, že v den x se pustí (zřejmě) limitovanej trial, a zájem je ze strany víc než 100k lidí, co se v den x tak asi stane? Paranoia forever... |
|
|
Marigold
Senior Member
3590 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 21:28:54
|
Fakt je, že opakované zhroucení primitivního webu příliš nadějí pro stažení klienta, neřkuli fungující servery, nedává.
Myslím, že tuším, proč pořád mluví o tom, jak jsou "zaskočeni" zájemem, a jak bude vydání na fáze a nepustí tam hned všechny |
|
|
Scrat23
Starting Member
85 Posts |
|
Rixi
Starting Member
48 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 21:56:03
|
tak konecne aspon nejake info... |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 22:06:55
|
Epicfall...
|
Troll lepší fanboie. |
|
|
Goodfellas
Starting Member
16 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 22:54:48
|
Tak me vybrali na oba dva maily !!! kdyby mel nekdo zajem o jeden trial piste 265483020 |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 23:10:20
|
bankovni konto! |
|
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 22/01/2009 : 23:15:03
|
y Darkfall News on January 22, 2009 20:36
This is an update about what is happening today:
We have sent out the first wave of invites to clans and individual testers. We will send more waves of invites within a few hours. Invited players will be able to download the Darkfall installer.
We are applying the latest patch, and players will be able to start patching soon, and entering the game.
We are spacing out the invites in order to facilitate the download of the client and patching. We will continue sending out more invites every day until we reach our capacity.
Since this first phase has to do with stress testing the servers, and doing final testing on features, we are not lifting the NDA until this testing is concluded.
We apologize for the problems with the forums and the website today, we have been experiencing denial of service attacks, and we are working to resolve them. |
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Topic |
|