Author |
Topic |
Sidinus
Moderator
368 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 11:26:15
|
Přejdu k mé hlavní a zásadní otázce. Máte tam senát nebo volné císařovo křeslo pro arcizloducha? :) |
Haven and Hearth follower |
Edited by - Sidinus on 27/08/2008 11:28:21 |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 13:25:32
|
no senat se neresil a asi resit nebude :) tady vladne diktatura |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 27/08/2008 : 21:17:59
|
Presne tak, jsme cesi a bez diktatury to nejde. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 15/09/2008 : 01:37:28
|
V sobotu se konala první "párty" u nás ve městě a sešlo se nás docela dost :) http://www.mmoscreens.com/swg
A já už konečně na to mám taky víc času :D
|
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 08/10/2008 : 16:04:55
|
Rozjeli sme guildovní forum na urna.danaketh.com.
Pokud je tu někdo, kdo nemá kartu, nechce platit 18 USD či jiný důvod, přesto však si chce s náma zahrát SWG, můžu mu prodat/koupit pro něj 30 denní kód za 15 dolarů (přepočteno podle aktuálního kurzu na koruny, převod na účet). Občas se daj sehnat aniž by člověk musel platit VAT. |
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera |
Edited by - Dargnon on 08/10/2008 16:05:40 |
|
|
Zoltanus
Starting Member
26 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 16:16:27
|
Mno vážně uvažuju, že bych transfernul Zolťáka do tý vaší galaxie a rozjel tam své pašerácké nebo špionské kšefty, páč ostatní MMO jsou pro mě zatím zklamáním. |
Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg Danargus-orc-shaman-WoW Hrobnik-TR-sapper Zoltak-assassin-AoC Zoltak-pasák squigů-WHO Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 16:38:16
|
quote: Originally posted by Zoltanus
Mno vážně uvažuju, že bych transfernul Zolťáka do tý vaší galaxie a rozjel tam své pašerácké nebo špionské kšefty, páč ostatní MMO jsou pro mě zatím zklamáním.
nazdar zoltaku! :) jen pojd :) potrebujem lidi na hoth :) |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 16/10/2008 : 17:38:10
|
Já chcu taky transfernout, pořád se za to platí? Nechcete to za mě někdo zaplatit? :) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 13:50:45
|
taky zvažuju transfer a zase si na chvíli zahrát.. ani nevím proč. |
jůůz d fóós |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 17/10/2008 : 18:52:58
|
quote: Originally posted by Carmax
Já chcu taky transfernout, pořád se za to platí? Nechcete to za mě někdo zaplatit? :)
zaciatkom buduceho roku SOE spistu free transfery postav s itemami bez obmedzeni (teda vratane surovin a factory crates)
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30779 |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 10:12:09
|
quote: Originally posted by robiwan
quote: Originally posted by Carmax
Já chcu taky transfernout, pořád se za to platí? Nechcete to za mě někdo zaplatit? :)
zaciatkom buduceho roku SOE spistu free transfery postav s itemami bez obmedzeni (teda vratane surovin a factory crates)
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30779
OK, diky |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Zoltanus
Starting Member
26 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 12:58:08
|
Doufám, že se mnou budete mít trpělivost :). Co všechno mi to smázne při transferu s itemama? Někde sem četl, že i spakovanej barak, což by mě celkem štvalo. |
Zoltanus Hrobnik-Rodian-smuggler-swg Danargus-orc-shaman-WoW Hrobnik-TR-sapper Zoltak-assassin-AoC Zoltak-pasák squigů-WHO Sergej Hrobnik -rifleman-Fallen Earth |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 18/10/2008 : 13:07:37
|
Doufám, že se mnou budete mít trpělivost :). Co všechno mi to smázne při transferu s itemama? Někde sem četl, že i spakovanej barak, což by mě celkem štvalo.
zmaze ti to len suroviny a factory crates
od GM viem tiez, ze neodporucaju transferovat ziadne stimy z PvP zakladni, veci biolinkovane na ine postavy a junk na reverzne inzinierstvo uskladneny v RE tooloch, pretoze ti moze transfer failnut
korektne sa nedaju transfernut ani faktorky spakovane do datapadu...po rozpakovani ti sice obsadia loty, ale nebudes ich moct spravovat (akokeby boli cudzie)
inak by sa malo preniest vsetko vratane barakov v datapade a ich obsahu...ak sa ti nieco strati, tak ti to bud nahradia, alebo ta restornu naspat na Eclipse
|
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Zoltanus
Starting Member
26 Posts |
Posted - 19/10/2008 : 17:31:33
|
Dobrá jdu na to :) |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 19/10/2008 : 22:34:16
|
Dobrá jdu na to :)
drzim palce :) |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 22/10/2008 : 20:09:43
|
Tak sme konečně dostali rank 3. A citizenů už je přes 30. |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 28/10/2008 : 11:40:51
|
Pouzivate TS nebo ventrilo ? Abych vedel jestli je nekdo online abych se pridal ? (nechce se mi zase hrat od zacatku samostatne , transfer postavy na 38 lvl se mi provadet nechce tak zacnu znovu). |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 28/10/2008 : 11:55:46
|
VT mame, ale radsej sa zaregistruj na urna.danaketh.com (gildove forum) a pytaj sa tam (: |
|
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 06/11/2008 : 08:27:46
|
Tak zacinem s novym charem a to Borek Stavitel ... dikec |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 07/11/2008 : 23:52:44
|
quote: Originally posted by riddle
Tak zacinem s novym charem a to Borek Stavitel ... dikec
hele :) tebe sem videl v eisley pred par dny :)) vitej na chimaere enni |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 10/11/2008 : 18:29:54
|
Zdravim, premyslim o koupi SWG, jen me zajima, kolik to hraje hracu, jestli servery netrpi prazdnotou. Zkousel jsem snad vsechno WoW,Lotro,TR,EQ2 ale nic z toho me ani z poloviny nebavilo jako AO, taky mam hlavne radsi sci-fi nez fantasy, proto bych o SWG premyslel. |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 10/11/2008 : 20:29:59
|
quote: Originally posted by jerryNBK
Zdravim, premyslim o koupi SWG, jen me zajima, kolik to hraje hracu, jestli servery netrpi prazdnotou. Zkousel jsem snad vsechno WoW,Lotro,TR,EQ2 ale nic z toho me ani z poloviny nebavilo jako AO, taky mam hlavne radsi sci-fi nez fantasy, proto bych o SWG premyslel.
na chimaere je lidi hodne a jeste vic jich prijde, urcite vyzkousej minimalne trial |
|
|
Dargnon
Moderator
441 Posts |
Posted - 14/11/2008 : 00:45:04
|
Tak jsem dneska dal dohromady tenhle pohled z našeho města, na fóru za to Valara dává titul Mayor :) Ano, už jsme metropolis, rank 5.
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 20:43:21
|
robiwan> tak sme u tebe v cantine zaridili ten obchod, mame tam naky vendory, s dekoraci nebude hybat jen tak pro info |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 21:26:41
|
quote: Originally posted by Dromedarr
robiwan> tak sme u tebe v cantine zaridili ten obchod, mame tam naky vendory, s dekoraci nebude hybat jen tak pro info
no cakal som viac ako troch vendorov :) a Majkiho uz stihol spadnut :) |
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 21:30:01
|
quote: Originally posted by robiwan
robiwan> tak sme u tebe v cantine zaridili ten obchod, mame tam naky vendory, s dekoraci nebude hybat jen tak pro info
no cakal som viac ako troch vendorov :) a Majkiho uz stihol spadnut :)
jeste tem nejsou vsichni :))) ja tam treba ty vendory jeste nepresunul |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 15/04/2009 : 09:21:04
|
Vím, že je to lehce offtopic, ale zůstal někdo ještě na Eclipse ? Přemýšlel jsem, že bych se na vás zas podíval, ale na transfer prachy nejsou. Tak se ptám, jestli to má vůbec cenu. |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 16/04/2009 : 15:14:17
|
quote: Originally posted by Dreik
Vím, že je to lehce offtopic, ale zůstal někdo ještě na Eclipse ? Přemýšlel jsem, že bych se na vás zas podíval, ale na transfer prachy nejsou. Tak se ptám, jestli to má vůbec cenu.
asi ne |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 04/06/2009 : 23:46:55
|
budu delat transfer kdo chcete nekdo neco prenest z eclipse tak mate ted moznost |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 10:02:18
|
jeej aj ty sa vraciaaas? |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 12:03:59
|
je volny mesic!!! neposilaji to mailama, tak se lognete kdo muzete :) hlavne na chimaere!! |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 12:23:53
|
je volny mesic!!! neposilaji to mailama, tak se lognete kdo muzete :) hlavne na chimaere!!
ježíši to udělali tu akci asi hodinu po tom co jsem to zacáloval |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 13:04:39
|
ja som si na chimere udelal nove chary nako ma nechceli prestahovat :D
kruci ale zacatky su tezkeeee a to setsakra |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 13:14:14
|
quote: Originally posted by Infik
ja som si na chimere udelal nove chary nako ma nechceli prestahovat :D
kruci ale zacatky su tezkeeee a to setsakra
kontaktuj nas ve hre, hlavne chary: Dragnon, Audool, Drom, Efiss |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 13:21:54
|
Aaakurat to vypli , clovek sa ani v praci nemuze hrat to j e des |
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 21:44:43
|
Na Dromieho agitacku jsem to zkusil, ale chteli po me prachy. Tak to maj smulu vokurky. |
|
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 12:15:09
|
no zaplatil jsem si to a tak jsem si rekl proc zas nezkusit SWG :) |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 12:16:38
|
jinak mam uz noveho nastupce ve swg... :) jmenuje se Adelka, vazi 2.7kg a meri 49cm |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 14:05:10
|
jinak mam uz noveho nastupce ve swg... :) jmenuje se Adelka, vazi 2.7kg a meri 49cm
pedofile .. ale jinak gz ;) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
Edited by - Eagle on 29/06/2009 14:05:31 |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 14:34:53
|
jinak mam uz noveho nastupce ve swg... :) jmenuje se Adelka, vazi 2.7kg a meri 49cm
GZ! |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 15:33:21
|
gratulace! super :) lvl 1 musi trochu poexpit a hned bude vetsi |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 15:45:19
|
to jo, uz zacala expit... :) |
|
|
WanargiMort
Junior Member
831 Posts |
Posted - 29/06/2009 : 17:20:15
|
Gratulace Ennimu !!
Jinak je mesic zdarma tak jsem zkusil lognout na Chimaeru a prekvapilo me kolik lidi je na serveru aktivnich.
Zvazuju transfer na Chimaeru a obcasne hrani behem leta. |
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 30/06/2009 : 01:59:13
|
jj, ja uz jsme na chimare rok a je to tam super :) |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 09:49:38
|
Tak kolik lidi bude a nebo zvazuje ze bude hrat? Cca ted tak nejak hraju na eclipse ale zvazuji o transferu na chimeru... |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 08/07/2009 : 13:22:17
|
Tak kolik lidi bude a nebo zvazuje ze bude hrat? Cca ted tak nejak hraju na eclipse ale zvazuji o transferu na chimeru...
no jestli se ptáš na cz/sk komunitu,tak to žádná sláva není,takový střídavě oblačno + Drom ale ten už má DKP,to je inventář,ten se nepočítá |
|
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 13/07/2009 : 21:30:11
|
Tak kolik lidi bude a nebo zvazuje ze bude hrat? Cca ted tak nejak hraju na eclipse ale zvazuji o transferu na chimeru...
Obcas se tam objevim dokonce i ja, teda posledni dobou pomerne casto, kdyz je cas. |
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 20/10/2009 : 18:37:02
|
Jen pro vasi informaci nam vcera spadl v River Campu shuttle a to pro me bylo znameni na prestehovani. Uz nema cenu drzet mesto na pokraji umreni a tento problem by nas pronasledoval kazdy 3 mesice, takze jsem se presunul do sousedniho New Valor Cíty (hl. mesta moji gildy) se vsemi postavami. River camp ted muze v poklidu umrit. Meli jsme rank 5 vice jak rok, coz je za techto podminek, kdy domky padaji po 3 mesicich neaktivity, dost slusna bilance na ciste CZ/SK mesto. |
|
|
Topic |
|