Author |
Topic |
|
alexxxx
Moderator
918 Posts |
Posted - 02/09/2009 : 21:41:52
|
Tak priznejte se kdo uz pouziva? Zajimaji me zkusenosti, jak chodi jako system a jestli jsou nejake problemy s ovladaci, a programy.
|
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
| |
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 02/09/2009 : 22:30:49
|
Pouzivam asi 2 mesiace a mozno dlhsie(nepamatam si presne). Bezi na nom czabot. Zatial som zaznamenal jediny problem naviazany na system a to, ze obcas ked sa vypne WMP tak nejaka jeho kniznica vytazi cpu na 100% ale da sa vyriesit zabitim procesu a vsetko je ok. Predtym som mal vistu a myslim ze w7 je uzivatelsky lepsi. Zamykanie programov na taskbare je skvela vec :)Ak chces instalovat instaluj. Mam 4 roky stary notebook a W7(64bit) mi don nasiel sam uplne vsetky ovladace. Myslim ze microsoft konecne robi good win :) BTW stiahni si tu zadara verziu do buduceho marca :) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 02/09/2009 : 22:49:53
|
win7 stabilita jako czabot? jasna volba! pokrok vidim v aktualizacich xp :) |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 03/09/2009 : 02:36:56
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Myslim ze microsoft konecne robi good win :)
Neverim! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 03/09/2009 : 10:29:18
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
win7 stabilita jako czabot? jasna volba! pokrok vidim v aktualizacich xp :)
Anpe to Czabot mi hlasi zakazdym reconect, + par disconectov bolo lebo NTL(UPC) v noci obcas daco roby z netom a dropuje conection. + mam doma notorickeho stahovaca co zvlada za 24 hodin okolo 10gb dat. Ak najdete dobry .net hosting kludne nan czabota dam presunut. Alebo mam pisat lonimu nech ti da admina na bebota a pusti ho od neho ako to bolo pred vhabotom? ^^ |
Ubytovanie na orave |
Edited by - BoSS_631 on 03/09/2009 10:34:51 |
|
|
adorexuz
New Member
154 Posts |
Posted - 02/10/2009 : 19:16:20
|
Windows 7 som pouzival par mesiacov (Build 7100 RC) a slape to celkom slusne. Par kolegov z prace pouziva 7600 RTM (release to manufacture) a slape im to este lepsie... XPcko mi prepisalo bootloader takze teraz mam len XP pro, ale akonahle nam Mrkvosoft posle novu sedmicku aj s klucami tak instalujem . |
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 11:51:16
|
Jedu na 7 už několik měsíců a je to paráda. Oproti Vistám jako Mustang vs Trabant Už mám připravenejch pět tisíc :) |
|
|
adorexuz
New Member
154 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 16:48:09
|
quote: Originally posted by Octopuss
Jedu na 7 už několik měsíců a je to paráda. Oproti Vistám jako Mustang vs Trabant Už mám připravenejch pět tisíc :)
jeden z mala systemov za ktore by som bol ochotny dat prachy suhlasim s octom |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 19:01:36
|
Ty ve to uz se ve vas to naivni ocekavani z mmo presunulo i na OS?:-) Mi pripomina dycky kdyz vychazi naka onlinovka, tak "to uz bude bomba", "to vydrzi" atd:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
adorexuz
New Member
154 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 19:25:48
|
quote: Originally posted by tojejedno
Ty ve to uz se ve vas to naivni ocekavani z mmo presunulo i na OS?:-) Mi pripomina dycky kdyz vychazi naka onlinovka, tak "to uz bude bomba", "to vydrzi" atd:)
ocakavanie mozno, ale naive urcite nie. prepisany driver model, prepisany Vista R2 Kernel hovoria sami za seba. To ze to funguje neznamena ze to Microsoft dojekaslal
p.s. Toje nemusis byt az tak negativny, 7cka je naozaj celkom slusny system |
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 20:39:33
|
Ty ve to uz se ve vas to naivni ocekavani z mmo presunulo i na OS?:-) Mi pripomina dycky kdyz vychazi naka onlinovka, tak "to uz bude bomba", "to vydrzi" atd:)
Mluvím pouze na základě osobní zkušenosti :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 09:42:47
|
quote: Originally posted by adorexuz ocakavanie mozno, ale naive urcite nie. prepisany driver model, prepisany Vista R2 Kernel hovoria sami za seba. To ze to funguje neznamena ze to Microsoft dojekaslal
p.s. Toje nemusis byt az tak negativny, 7cka je naozaj celkom slusny system
Novy super 3d engine. Uplne novy pristup ke questum. Uplne novy tamto. Uplne originalni toto:-)
Jinak nevim kde sem se o win7 negativne vyjadril. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 11:53:31
|
quote: Originally posted by adorexuz ocakavanie mozno, ale naive urcite nie. prepisany driver model, prepisany Vista R2 Kernel hovoria sami za seba. To ze to funguje neznamena ze to Microsoft dojekaslal
p.s. Toje nemusis byt az tak negativny, 7cka je naozaj celkom slusny system
Novy super 3d engine. Uplne novy pristup ke questum. Uplne novy tamto. Uplne originalni toto:-)
Jinak nevim kde sem se o win7 negativne vyjadril.
zeby si to naznacil tu?
Ty ve to uz se ve vas to naivni ocekavani z mmo presunulo i na OS?:-) ...
|
Ubytovanie na orave |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 12:33:38
|
quote: Originally posted by BoSS_631 zeby si to naznacil tu?
Kde presne je ta negativni cast o Win 7? |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:24:21
|
vsecko tkvi v tve ironii! ironie neni nikdy pozitivni! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:34:52
|
vsecko tkvi v tve ironii! ironie neni nikdy pozitivni!
Si pis ze je! |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:43:01
|
uved priklad! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:44:59
|
uved priklad!
Mas ho hned tady. Ironie viz vyse pro pobaveni. Humor je pozitivni!
Nehlede na to, ze to neni ironie na Win7 ale na fanboie co kazdyho ctvrt roku podobne vypravi o novych hrach. No dyk je to tam napsany ze. |
|
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:56:42
|
quote: Originally posted by BoSS_631 zeby si to naznacil tu?
Kde presne je ta negativni cast o Win 7?
Ty ve to uz se ve vas to naivni ocekavani z mmo presunulo i na OS?:-) |
Ubytovanie na orave |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 14:29:56
|
quote: Originally posted by BoSS_631 Ty ve to uz se ve vas to naivni ocekavani z mmo presunulo i na OS?:-)
No, to sou naivni Win7, nebo fanboiove co vkladaji do kazdeho noveho mmo (v mem pripade pak vztazeno na OS)?:p Ty asi imperko moc nesledujes, takze to "to uz bude bomba", "to vydrzi" ti moc nerika:p |
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 15:26:23
|
mrdat. |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 15:49:38
|
quote: Originally posted by paja2000
mrdat.
Mas skym?
Nema kdy |
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 16:51:22
|
quote: Originally posted by adorexuz p.s. Toje nemusis byt az tak negativny
Jinak to nejde! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 21/10/2009 : 14:10:34
|
Delivery estimate: 29 Oct 2009 - 9 Nov 2009 Dispatch estimate for these items: 26 Oct 2009 1 "Microsoft Windows 7 Professional, Full Version (PC DVD)" DVD-ROM; #163;153.15
Sold by: Amazon EU S.a.r.L. |
Edited by - Octopuss on 21/10/2009 14:11:34 |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 21/10/2009 : 14:28:48
|
Delivery estimate: 29 Oct 2009 - 9 Nov 2009 Dispatch estimate for these items: 26 Oct 2009 1 "Microsoft Windows 7 Professional, Full Version (PC DVD)" DVD-ROM; #163;153.15
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Ty jo a jsou tam nejaky bonus insystem veci? Jako funkcni internet explorer podporujici standardy a tak?;) A ma to nejakej headstart? |
|
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
|
alexxxx
Moderator
918 Posts |
Posted - 24/11/2009 : 20:22:26
|
V pondeli mi klekly Visty z cista jasna tak jsem presel volnou chuzi na W7. Nesleduji zadny rychly start. Mozna tim , ze C nebylo formatovano, pouze jsem preinstaloval W7. ALe i tak nesleduju zadny slibovany zazrak. Spis mam pocit ze naopak, ze mam pomalejsi start systemu. U Vist a nejsem si jisty pravdepodobne W7 nejde opravit danou instalaci systemu, tak jak tomu bylo u XP. Clovek rekl opravit a XP prehralo vsechny soubory a zachovali aktualni funknost systemu. Tohle u Vist nejde na 100 Procent. Jen existuji dementni programy na ala "zachranu". Takze panove bacha na to. V pravo dole jsou ikonky, ktere chci porad videt. Jenom Centrum akci bych chtel nejak zakazat. Neprisel jsem jak skloubit obe veci najednou. Dale jedna pro me a AO podstatna vec. W7 ma dementni vlastnost ze okno nemuze dat o trosku vyse jak je horni okraj obrazovky. Coz me hodne sere, hraju AO v okne. Jinak vsechny ty nepotrebne graficke kokotiny co vymysleli se daji pekne povypinat. Zrusili stare Start menu, ktere mi taky bude chybet. Novy zpusob ukladani zastupcu na dolni listu se mi libi. Z prvu je asi trosku matouci, ale to se nejak podda. No uvidime co me potka dal s tihme tim systemem. BTW Mikrosoust se zblaznil, nekde jsem cetl ze curaci chcou delat co 3 roky system. |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
|
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 24/11/2009 : 21:28:29
|
Ty nebudeš ideální uživatel pro W7 :)
- opravnou instalaci dělá jen šílenec nebo naprosto zoufalej člověk - přefláknout jeden systém jiným je totální prasárna! styď se! :P - všechny ty grafický kokotiny jsou super a aspoň odlehčej procesoru (taky jsem to doteď nepoužíval, ale u 7 se mi to zalíbilo) - to přilepení k okraji obrazovky imho někde musí jít vypnout - centrum akcí se konfiguruje pro každej program individuálně
dej tomu pár dní :) |
Edited by - Octopuss on 24/11/2009 21:29:50 |
|
|
|
Topic |
|