Author |
Topic |
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 07:42:39
|
Zatím toho moc nemám
Chybí mi možnost v chat oknu změnit tmavost pozadí, že se častokrát text slije s tím co je zrovna za ním.
|
|
| |
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 07:52:57
|
no me zarazilo, ze pri behani pres mys se neda plynule menit smer behu (jedine z klavesnice), na to teda zvyklej nejsem ;-)
a jinak nevim nic, protoze jsem vic nez 10 minut behani po svete nevidel, protoze to bylo volajako zalagovane, obcas me to teleportovalo zpatky a taky jsem nepochopil jak to, ze asi nemam vubec zadnou zbran na startu |
no mmo
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 08:20:05
|
quote: Originally posted by celdric
no me zarazilo, ze pri behani pres mys se neda plynule menit smer behu (jedine z klavesnice), na to teda zvyklej nejsem ;-)
a jinak nevim nic, protoze jsem vic nez 10 minut behani po svete nevidel, protoze to bylo volajako zalagovane, obcas me to teleportovalo zpatky a taky jsem nepochopil jak to, ze asi nemam vubec zadnou zbran na startu
To s tou myší máš pravdu, to pak napiš na beta forum Aion, až se tam půjde lognout |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Lianna
Starting Member
48 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 08:33:07
|
Sice to neni druha strana mince, ale pokud byste vedeli, jak stahnout dolu k portretu buffovaci ikonky, budu moc rada.
Plne souhlasim s pozadim chat okna. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 09:03:06
|
Ještě jedna věc, když třeba priest castí heal a následně chce hned běžet, tak je jako kdyby tak půlsekundová prodleva, musí se počkat na tu animaci při castení až dojede do konce. |
|
|
Gabriel
Moderator
2156 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 09:03:27
|
Jo ta myš je neskutečný pain :-)
Za druhou stranu mince považuji to, že aion chodí graficky skvěle i na mé relativně slabší grafické kartě, takže nemám ten správně alibistický důvod si koupit novou :( |
|
|
Gaunero
Starting Member
44 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 10:55:53
|
tak toto fakt mohly osetrit
|
Edited by - Gaunero on 07/09/2009 11:00:19 |
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 11:11:09
|
Mne dost vadi, ze sa nedaju zalockovat ikony v action baroch, pocul som ale ze v koreii to funguje, tak hadam to implementuju aj v EU.
Po kazdom lognuti si musim ZASE nastavovat pozicie vsetkych okien ... Alebo som lama a nenasiel som na to option. |
MMO traveller |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 11:28:44
|
Zatim jediny zavaznejsi potencionalni nedostatek vidim v tom, ze v Aionu zda se skvele funguji ingame botovaci nastroje. Zapnutim autoattacku postava dojde k cili a zmydli ho. Nasledne existuje abilita na vylootovani vseho z corpsny (tlacitkem na liste). Udelat si bota v nejakem nastroji co umi nahrat klikani mysi tudiz zvladne i cvicena opice, staci klikat na dve ci tri ikonky.
Tohle samo o sobe jeste nemusi byt tak zle, pokud z potvot grinditelnych timto zpusobem nebude padat vubec nic, co by stalo za rec (narozdil od L2, kde prakticky uplne vsechno byly world dropy s mizivou sanci na drop), ale to fakt tezko posoudit po prvnim veceru. |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 11:29:44
|
quote: Originally posted by celdric
quote: Originally posted by spajdr
No vypadá že jenom stačí udělat tohle ohledně pohybu přes myš http://www.aionsource.com/forum/questions-answers/46605-movement-any-way-set.html
jestli to spravne chapu tak zase nepude bezet a panovat levym mysitkem kamerou... grrr no uvidim zkusim vecer
Jo chapes to spravne. Tohle bych ale nepovazoval za nedostatek, jako spis za bug, ktery pravdepodobne brzy odstrani. Neverim tomu, ze kopirovali hromadu veci z wowu jen pro to, aby to nakonec meli blbe :) |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 11:54:37
|
quote: Originally posted by Greydawn
Mne dost vadi, ze sa nedaju zalockovat ikony v action baroch, pocul som ale ze v koreii to funguje, tak hadam to implementuju aj v EU.
Po kazdom lognuti si musim ZASE nastavovat pozicie vsetkych okien ... Alebo som lama a nenasiel som na to option.
Zamknout se daji. Mrkni asi 1cm od prvni ikonu vlevo, na nejspodnejsi action baru :-) Najdes tam mini zamek. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 07/09/2009 11:55:22 |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 11:57:24
|
quote: Originally posted by Rahman
Zatim jediny zavaznejsi potencionalni nedostatek vidim v tom, ze v Aionu zda se skvele funguji ingame botovaci nastroje. Zapnutim autoattacku postava dojde k cili a zmydli ho. Nasledne existuje abilita na vylootovani vseho z corpsny (tlacitkem na liste). Udelat si bota v nejakem nastroji co umi nahrat klikani mysi tudiz zvladne i cvicena opice, staci klikat na dve ci tri ikonky.
Tohle samo o sobe jeste nemusi byt tak zle, pokud z potvot grinditelnych timto zpusobem nebude padat vubec nic, co by stalo za rec (narozdil od L2, kde prakticky uplne vsechno byly world dropy s mizivou sanci na drop), ale to fakt tezko posoudit po prvnim veceru.
Drop rate veci je mnohonasobne vyssi nez v LineAge 2. Takze ano dat se grindit a vydelat mrte penez. Nicmene tohle neni lineage, vsechno je pomerne dobre dostupne. Takze neni duvod kupovat kinahy ci itemy od farmaru. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 07/09/2009 11:59:25 |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 12:11:53
|
quote: Originally posted by Shemiramoth Drop rate veci je mnohonasobne vyssi nez v LineAge 2. Takze ano dat se grindit a vydelat mrte penez. Nicmene tohle neni lineage, vsechno je pomerne dobre dostupne. Takze neni duvod kupovat kinahy ci itemy od farmaru.
Casem urcite budou vzacne nebo tezko ziskatelne veci. Farmari pumpuji do ekonomiky spoustu penez, coz v dusledku zdrazuje vzacnejsi veci. Nicmene farmaru jsou tuny i ve wow a zit se s tim nejak da, takze uvidime. I pres to me ale prekvapuje, ze se ncsoft nepoucil a opet implementoval takove uplne zjevne botovaci nastroje. |
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 12:39:43
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
quote: Originally posted by Greydawn
Po kazdom lognuti si musim ZASE nastavovat pozicie vsetkych okien ... Alebo som lama a nenasiel som na to option.
Zamknout se daji. Mrkni asi 1cm od prvni ikonu vlevo, na nejspodnejsi action baru :-) Najdes tam mini zamek.
Nj, takze som lama, alebo potrebujem lepsie okuliare, na 24" monitore a UI 0.80:1 som ten minizamok nevidel Dik moc |
MMO traveller |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 12:57:29
|
Urcite poresit to ovladani, mam z toho ten nic moc pocit jako bych hral strasne rychlou klikacku, mozna Guild Wars ?
A to jak tam litaj mobove s 0 HP a neda se na ne utocit, to je bug nebo je t nejaka jejich feature ? :D |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 13:02:26
|
Ohledně té myši na to už něco prý píší tady, ale jde se někomu lognout na beta fórum? mě to nebere jméno nebo heslo, přitom open beta access šel v pohodě http://betaboards.aiononline.com/showpost.php?p=203434&postcount=33
Shatteren : o těch mobech s 0 HP slyším prvně, ničeho takového jsem si zatím nevšiml. Nejspíš důsledek lagu nebo kdo ví čeho ještě. |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 13:03:12
|
To je lag. V CBT se to nestavalo. Vcera v OBT ano. Imo to bude OK, az se to trosku ustali. Taky delaji prvni vetsi testy zateze. V CBT byl trosku nizsi napor, i kdyz servery byly take high pop. |
|
Edited by - Shemiramoth on 07/09/2009 13:04:03 |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 14:57:03
|
Kdyz tady neni moc co rict. Neoriginalni prumerna hra pro prumerny lidi. |
MMOs failed. |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 15:21:20
|
quote: Originally posted by Jace
Kdyz tady neni moc co rict. Neoriginalni prumerna hra pro prumerny lidi.
Jo, na tvuj nazor jsem cekal..uz se na nej tesim od WARu.. |
|
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 15:48:41
|
No narozdil od WARu tady neni moc co komentovat. Funguje to a vypada to celkem dobre, takze zadnej ripoff. Ale proste originalitou se to uplne minulo a tohle tady bylo milionkrat predtim. |
MMOs failed. |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 16:23:40
|
No narozdil od WARu tady neni moc co komentovat. Funguje to a vypada to celkem dobre, takze zadnej ripoff. Ale proste originalitou se to uplne minulo a tohle tady bylo milionkrat predtim.
Dalsi dohrane MMO? Grats!
Asi jsem looser, ale po prvnich par levelech nejsem schopen rict nic moc vic, nez ze to silne pripomina Lineage2 a WoW. Coz ale o tom, jak bude hra vypadat na high levelu, nerika vubec nic. |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 16:30:41
|
V CB jsem dal lvl 25 a bylo to porad to samy. Jako whatever, uzijte si to. Technicky je to zvladnuty, ale je to proste silene neoriginalni a nudny. Akorat me bavej lidi, co rikaj, ze maj plny zuby wow a ze se konecne tesej na aion. Z WoW do WoW2. |
MMOs failed. |
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 17:08:57
|
V CB jsem dal lvl 25 a bylo to porad to samy. Jako whatever, uzijte si to. Technicky je to zvladnuty, ale je to proste silene neoriginalni a nudny. Akorat me bavej lidi, co rikaj, ze maj plny zuby wow a ze se konecne tesej na aion. Z WoW do WoW2.
zatim jsem neslysel o tom, ze by aion v oblasti pvp obsahoval scenare/bg instance...tak nevim v cem je to wow 2? |
no mmo
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 18:38:10
|
No narozdil od WARu tady neni moc co komentovat. Funguje to a vypada to celkem dobre, takze zadnej ripoff. Ale proste originalitou se to uplne minulo a tohle tady bylo milionkrat predtim.
Ty jses fakt dobrej
Mne se vcera ptal kamos na prvni dojmy po 10 minutach hrani a ja mu proste nemohl odpovedet, u tyhle MMO nestaci ani 10 min na prvni dojmy |
|
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 20:57:28
|
Sákriš, lidi. Neberte Jacovi jeho představy. Vůbec mu neodpovídejte a on odpadne sám. Vyjádřil názor, vy o něj nestojíte a on nestojí o diskuzi. Ať se těší na Guildwars 2. |
Edited by - Lahvan on 08/09/2009 20:13:07 |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 21:29:50
|
quote: Originally posted by Shatteren
Ty jses fakt dobrej
Mne se vcera ptal kamos na prvni dojmy po 10 minutach hrani a ja mu proste nemohl odpovedet, u tyhle MMO nestaci ani 10 min na prvni dojmy
Takže je to sračka? Když to na tebe nedokázalo udělat dojem? |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 22:04:00
|
Filda LNL: Nejdriv jsem teda nevedel jestli ma cenu reagovat, ale mozna mas pravdu, pro nekoho to je sracka protoze nemas hned od levelu 1 alespon 10 abilit, dobrej armor, kridla atd.... |
|
Edited by - Shatteren on 07/09/2009 22:07:41 |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 22:08:49
|
Lol vy jste jak dementi. Ja jsem akorat rekl, ze je ta hra neoriginalni, a navic v tematu druha strana mince, a hned se zas na me porada hon. A kdyztak ty kecy, co jsem psal o WARu... sami snad vidite, jak ta hra dopadla. Pokud budou mit na vanoce v provozu 2 servery, budou radi.
Me naprosto nezajima content a prostredi, ja resim jen gameplay a technickou stranku hry. Technicka je u aionu dobra, gameplay je klasicka wow klikacka bez napadu, ktery absolutne nesnasim. Takze suck it up. |
MMOs failed. |
Edited by - Jace on 07/09/2009 22:10:09 |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 22:22:14
|
Fuj to je hnuuus :D
|
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 07:26:44
|
Suhlasim, je to ohavne |
MMO traveller |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 11:24:01
|
je to uzasna hra!!!! hlavne ze jsou tam kridla. ale kdyz spadnes do vody tak hra sice bere HP ze se topis nebo co ale plavat tu hru nenaucili |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 12:34:52
|
Za měsíc a půl se tenhle topic teprv pořádně rozjede
Křídla můžete mít ve free MMO 2Moons, sou tam taky boti, takže je to de facto to samý co Aion. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 17:03:55
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
kdyz spadnes do vody tak hra sice bere HP ze se topis nebo co ale plavat tu hru nenaucili
To je nahodou pokrok. V L2 jsi mohl chodit po dne oceanu a nic ti to nedelalo. Jeste tak 2-3 hry a mozna pujde i plavat :) |
|
|
Arach
Junior Member
522 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 18:20:30
|
Lol vy jste jak dementi. Ja jsem akorat rekl, ze je ta hra neoriginalni, a navic v tematu druha strana mince, a hned se zas na me porada hon. A kdyztak ty kecy, co jsem psal o WARu... sami snad vidite, jak ta hra dopadla. Pokud budou mit na vanoce v provozu 2 servery, budou radi.
Me naprosto nezajima content a prostredi, ja resim jen gameplay a technickou stranku hry. Technicka je u aionu dobra, gameplay je klasicka wow klikacka bez napadu, ktery absolutne nesnasim. Takze suck it up.
az na par vyjimek co sou ty sami lidi co vynaseli do nebes darfkall a kazdej kdo se o darkfall malicko oprel byl ukamenovan, ted po par mesicich deti zjistili ze darkfall je naprosta kravina, kterou nezachranil ani drsnak system full loot, neber jim nadseni, vydrzi jim to zase maximalne dva tri mesice ;- ) staci se podivat sem nebo do mortal online topiku |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 18:33:48
|
Vsak ja jim to neberu... ono i sami aion vyvojari rikali, ze jen recykluji. |
MMOs failed. |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 18:56:11
|
Recyklují tak divoce, až jim do lisu spadli některý avataři a teď vypadaj, jak vypadaj. Dementně. Korejsky. |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 19:30:10
|
quote: Originally posted by Lahvan
Sákriš, lidi. Neberte Jacovi jeho představy. Vůbec mu neodpovídejte a on odpadne sám. Vyjádřil nýázor vy o něj nestojíte a on nestojí o diskuzi. Ať se těší na Guildwars 2.
Aion - Pending for release DAoC, SWG, WWIIOL, WoW, AoC, Warhammer, Darkfall - Retired
sranda, clovek sa pozre na tvoj podpis a vidi, ze ty tak-nejak hladas, hladas a hladas... a nenachadzas.
Skoda, ze ma spamovanie v Aion Druhej strane mince obide, korejska grindovacka smrncnuta WOWkom ma neberie. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
Edited by - Wuuduu on 08/09/2009 19:31:20 |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 08/09/2009 : 20:12:45
|
quote: Originally posted by Wuuduu sranda, clovek sa pozre na tvoj podpis a vidi, ze ty tak-nejak hladas, hladas a hladas... a nenachadzas.
Njn, někoho baví hledat a někoho baví smrdět v eve a spammovat CZ/Sk kanál. Každému, co jeho jest.
Ale DAOC a WWIIOL my vydrželo dost dlouho(každý v podstatě 4 roky), ty další epizodky bylo spíš následování kamárádů, co to hráli. Když skončili oni, skončil jsem i já. Aion mě DAOC připomíná nejvíc ze všech her, co jsem hrál. Možná se pletu, možná taky konečně najdu něco, kde zůstanu delší čas. Jestli bylo DAOC taky korejská grindovačka, tak to beru. A je to přesně hra pro mě. Protože grindovat s přáteli je zábava, ať už se grinduje XP, equip nebo RP/AP/honor.
Přemýšlej o tom, až budeš na beltu rattovat nebo po 5464654654 odevzdat Extravaganzu. |
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 07:19:44
|
quote: Přemýšlej o tom, až budeš na beltu rattovat nebo po 5464654654 odevzdat Extravaganzu.
To je nejaky vyraz pre EVE grind ?
|
MMO traveller |
|
|
beldor5
Average Member
1144 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 10:13:19
|
Mno ze by mi zrovna AiOn pripominal DAOC...... ,ale to neresme ,podle meho ti brzo pribude dalsi polozka do signatury.... |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 10:33:12
|
quote: Originally posted by Wuuduu
quote: Originally posted by Lahvan
Sákriš, lidi. Neberte Jacovi jeho představy. Vůbec mu neodpovídejte a on odpadne sám. Vyjádřil nýázor vy o něj nestojíte a on nestojí o diskuzi. Ať se těší na Guildwars 2.
Aion - Pending for release DAoC, SWG, WWIIOL, WoW, AoC, Warhammer, Darkfall - Retired
sranda, clovek sa pozre na tvoj podpis a vidi, ze ty tak-nejak hladas, hladas a hladas... a nenachadzas.
Skoda, ze ma spamovanie v Aion Druhej strane mince obide, korejska grindovacka smrncnuta WOWkom ma neberie.
a to mu tam chybí Lotro jinak,ale nevím proč by člověk neměl prolézt pár mmoček a vyzkoušet,taky jsem koupil klíč ke kdejaké hovadině co kde kdo vydal a plánuju to tak dělat dál |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 10:48:32
|
okrem LOTRO mu tam urcite chyba aj EVE, pretoze ten opis bol dost trefny - t.j. urco to hral.
2Grey: jj, nieco, ako keby napisal: Přemýšlej o tom, až budeš po 5464654654x behat to iste scenarko. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 18:34:50
|
quote: Originally posted by beldor5
Mno ze by mi zrovna AiOn pripominal DAOC...... ,ale to neresme ,podle meho ti brzo pribude dalsi polozka do signatury....
Myšleno z pohledu group pvp - podle všeho je k dispozici dost defenzivního CC (jako v DAOC) a sehraná parta dokáže vymastit zerg i když není afk. Primárně se expuje v grupě na mobech (což je podle čas/xp nejvýhodnější), dungy a bossové zabitelní v 1 partě. Pro mě samá pozitiva.
Možná pouze přibude další položka v mém seznamu, možná tam vydržím rok, možná dva, nebo i déle. Možná si dám pauzu a pak se k Aionu vrátím, jako se to stalo s DAOC.
Ano, chybí mi tam LOTRO (asi 2 měsíce, questovačky pro mě nejsou, bohužel questovačka je skoro každá nová hra) a ano chybí mi tam Eve. Ba dokonce h00d mě pomáhal na cz/sk kanálu radami do začátku. Ale prostě se neujala. Asi jsem nenašel tu správnou partu lidí - paradoxně první válku v eve, co jsem zažil, nám vyhlásili Aphelionci a do 00 se mě nechtělo, tak jsem prostě našel jinou zábavu (DAOC ) |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 19:03:24
|
quote: Originally posted by Wuuduu
okrem LOTRO mu tam urcite chyba aj EVE, pretoze ten opis bol dost trefny - t.j. urco to hral.
2Grey: jj, nieco, ako keby napisal: Přemýšlej o tom, až budeš po 5464654654x behat to iste scenarko.
A v Aionu to bude zabij 5464654654x jednoho moba, abys udělal 1% do levelu |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 09/09/2009 : 21:12:05
|
quote: Originally posted by Filda LNL A v Aionu to bude zabij 5464654654x jednoho moba, abys udělal 1% do levelu
Grind je v každé hře. Ať je maskovaný za to či ono, ať je je malý či velký, je tam. Důležité je, jestli je to zábavné. Mě třeba nebaví pořád questit, dávat dohromady partu na group questy, která se poté okamžitě rozpadá, protože lidé míří za jinými questy - vytrácí se soudržnost a nějaké delší navazování vztahů, například při večeru v nějaké zoně, kde zabíjíš moby se stále stejnými lidmi, si pokecáš, něco o druhých poznáš, oni o tobě a příště máš základ pro partu - u questovačky nemáš čas lidi poznat a oni ani nemají moc motivace k tobě v budoucnu přijít, pokud nejste na stejném stepu stejného questu. V Aionu jsou questy, ale nejlepší z pohledu čas/XP/loot je pobíjení elite mobů v partě. To nemusí bavit všechny, mě to však v moderních MMO chybělo.
Nebaví mě raidovat instance s bambilionem lidí - nejdřív lidi nedorazí včas, pak se čeká na ty, co jsou mezitím na rauchpauze, pak to někomu spadne - šílený prostoje. V 6 lidech se tyhle věci minimalizují, takže dung pro grupu, max dvě je tak akorát. Opět je to můj osobní názor, se kterým se nemusí každý ztotožnit.
Tím bych uzavřel diskuzi o mé herní minulosti, řekl jsem, co od Aionu očekávám (kromě group pvp, které jsem zmínil dříve) - jestli máte pocit, že toto Aion nenabízí, klidně řekněte.
A 30 hodin /played z level 45 na level 50 mi neprijde nijak přehnaný. |
Edited by - Lahvan on 09/09/2009 21:14:32 |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
|
Topic |
|