Author |
Topic |
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 12/08/2009 : 20:08:26
|
ja myslel ze on chodi farmit team killy pocas pauzi na alikoch |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 14:47:14
|
flame.. jen tak.. |
88% BugMasta, 1% Killa, 11% Lama |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 14:56:08
|
quote: Originally posted by B8M
flame.. jen tak..
zaprodanče!!! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 15:41:09
|
quote: Originally posted by paja2000
flame.. jen tak..
OMNI!!
omni smrdi!! |
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 15:42:02
|
quote: Originally posted by tojejedno
Ukradenej napad, v dobe kdy uz to je nuda a jeste nemaji koule na burden!;) http://ipors.sweb.cz//pndebist.JPG
omni smrdi ale tohle vypada dobre no ne? btw koule a burden jsou v dalsim lootu :o) |
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 15:44:56
|
flame.. jen tak..
zaprodanče!!!
jsem v tom nevinne a ty to vis!! btw nezapomen na to, ze neprojdes!! |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 16:38:43
|
quote: Originally posted by B8M jsem v tom nevinne a ty to vis!! btw nezapomen na to, ze neprojdes!!
Nejak prepisujes historii! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
B8M
Junior Member
719 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 17:14:15
|
quote: Originally posted by B8M jsem v tom nevinne a ty to vis!! btw nezapomen na to, ze neprojdes!!
Nejak prepisujes historii!
Tojavzdycky |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Grasme
New Member
243 Posts |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 10:24:48
|
quote: Originally posted by paja2000
Vcera na 42ce, looteri (vy vite kdo) nechali umrit vsechny potencionalni soupere a pak meli ACDC za levno! Historie se opakuje, jen v jinem slozeni!
Tipuju to na pana presidenta a jeho prisluhovace anpeho! |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
|
|
alexxxx
Moderator
918 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 10:39:28
|
Lootilo se za dost bodu a gen spamoval divne seekery, takze to nebylo na objednavku! Ja zdechl, bohuzel. Pak se kajtilo byl to mazec....Spartanu bylo cca 2 teamy, zbytek jsme si sami supportli. Takze podle me to byla hodne teamova prace a dobra prace. Nevidim v tom zadny problem. |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 10:57:44
|
z tripla ktereho jsem tam vedl mi zustal jen drako! rozhodne si za to acdc zaslouzil! :) dik cza! :) |
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 11:44:05
|
lag spawn seekeru .... Lexa down .... lag Sisi tankuje .... lag Paja tankuje ... lag Paja down ... lag Stilg tankuje .. lag Stilg down a Sisi kituje ... nastesti zadnej dalsi lag, stale tankuje a kituje. Manda zazrakem preziva veskere nebezpecenstvi, !bid 350 a win za 332(jó levně, kdysi to nekdo lootl za 132 mam pocit a to prej bylo draho jak svinaaaaaa).
Jakej umysl ? |
Iron Ufan Hammer |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 11:54:14
|
No to je nahoda ze nebyl lag kdyz kitovala Sisi! |
|
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 12:39:42
|
No to je nahoda ze nebyl lag kdyz kitovala Sisi!
pff 3 doktoři tam byli !!!!!! |
Iron Ufan Hammer |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 12:47:04
|
tohle neni flame, tohle je zase debilni napadani lidi... jdete do prdele |
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 12:57:33
|
Předpokládám Anpe že si dělaj prdel. Nesmíš to tak prožívat. Měli ste s Ufem jedny z nejdražších ACDC co kdy byly, takže pochybuju, že by někdo moh něco vážně namítat.
Mimochodem, v hlavičce tohodle topicu je o minbidu na ACDC. A tam se řeší co budekdyž nebude nikdo kdo by na to bidl..a najednou je takovéj zájem. Je vidět, že ty 42 bychom měli dávat častějc. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 13:04:21
|
Anpe neprezivaj to tak :) Vsetci vieme ako sa da zlikvidovat loot konkurencia na raide :) |
Ubytovanie na orave |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 13:44:07
|
quote: Originally posted by Ufi
pff 3 doktoři tam byli !!!!!!
A nebyli s tebou nahodou va ventrilovym kolecku? Ha!? |
|
|
|
petrpets
Moderator
1941 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 13:55:47
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
tohle neni flame, tohle je zase debilni napadani lidi... jdete do prdele
IMHO je to flame nebot je to ve flame...
Ja dostal minulej tejden pojeb za flag v sekci, ve ktere se to bere vazne! Ale je fakt, ze kdyz koukam jak skakalo agro, tak je mi zahadou, ze tam nejlepsi DD solda - drakobijec nefiguruje. Ale tak nikdo nechce umrit no. |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 14:04:00
|
njn to je tak kdyz do ac nestrilis a cekas jen ze ty a dva tvoje dualy co ti assistej pojedou seekery...aby dualove nevyprskli specky do ac a pak ani nereassistli na seekery...
a jingei mel co delat rozmyslet si zda si lootne ci ne, kdyz jsem v jeho teamu pobihal s kilem hpecek asi 10s... nakonec zvitezilo dobro a healnul me! |
|
|
Nesh
Moderator
239 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 14:36:43
|
No tak mýho shada dokonce takticky odstavili už ve fencích, protože věděli že si ho zabezpečuju před seekrama v mechovi!
Jinak ty seekery popoval opravdu divně, debufy měl standardní, dmg jsme neměli zas tak supervysokou a stejně popnul několik vln najednou. |
AO Immobile . Vrimedic . Vricrat... |
Edited by - Nesh on 14/09/2009 14:42:09 |
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 14:44:11
|
quote: Originally posted by Ufi
pff 3 doktoři tam byli !!!!!!
A nebyli s tebou nahodou va ventrilovym kolecku? Ha!?
Kau tam nebyl jenom ten kdo umřeel!! |
Iron Ufan Hammer |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Drizzt
Junior Member
857 Posts |
Posted - 14/09/2009 : 18:02:05
|
njn to je tak kdyz do ac nestrilis a cekas jen ze ty a dva tvoje dualy co ti assistej pojedou seekery...aby dualove nevyprskli specky do ac a pak ani nereassistli na seekery...
a jingei mel co delat rozmyslet si zda si lootne ci ne, kdyz jsem v jeho teamu pobihal s kilem hpecek asi 10s... nakonec zvitezilo dobro a healnul me!
Joo to bylo peklo rozhodovani!, ale trvalo to jen recharge jeden |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 11:50:40
|
quote: Originally posted by Drizzt
a jingei mel co delat rozmyslet si zda si lootne ci ne, kdyz jsem v jeho teamu pobihal s kilem hpecek asi 10s... nakonec zvitezilo dobro a healnul me!
Joo to bylo peklo rozhodovani!, ale trvalo to jen recharge jeden
A jaktoze behem recharge nehealujes?! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 13:34:44
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
A jaktoze behem recharge nehealujes?!
Predsa rozmysla kto mu stoji na ceste k lootu cize kto si heal nezasluzi. |
Ubytovanie na orave |
|
|
Drizzt
Junior Member
857 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 13:44:45
|
Cas v recharge mam vyhrazenej k drbani na zadku |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 13:46:32
|
Cas v recharge mam vyhrazenej k drbani na zadku
dycky jsem mel pocit ze se ma zmenit oznaceni recharge na loottime |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 13:52:09
|
quote: Originally posted by AnpetuWi dycky jsem mel pocit ze se ma zmenit oznaceni recharge na loottime
Di s tim napadanim ze Jingej je starej nolifer a lootwhore uz doprdele, to neni flame!!!1!1!!1!1 |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 14:41:44
|
ani newim esly lootuje, ale vim ze ja na desitce s dockou jo :) pekne si omakam vsechny mrtvolky a mam to pripravene jen na to sebrat to ze zeme :)
|
|
|
Drizzt
Junior Member
857 Posts |
Posted - 15/09/2009 : 16:39:57
|
ani newim esly lootuje, ale vim ze ja na desitce s dockou jo :) pekne si omakam vsechny mrtvolky a mam to pripravene jen na to sebrat to ze zeme :)
Sice jsem ted vstal,takze chvili pockam a tahle veta mi pak bude davat vetsi smysl, ale nejsem si tim teda tak jistej:). Prelozi to nekdo prosim |
|
|
Grasme
New Member
243 Posts |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 10:30:35
|
vcera to prvne nadhodil, takze ted by mel tak ctranct dni trpet a srovnat si v hlave zda ji opravdu chce, tu dobu zkratime jen na sedm, pac octo expansiony zaplatil, no a pak dopremluvi x dalsich a razi se... vsecko ma svuj cas preci :)
...a pak...pak bude uz juen trpet :) |
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 10:38:51
|
vcera to prvne nadhodil, takze ted by mel tak ctranct dni trpet a srovnat si v hlave zda ji opravdu chce, tu dobu zkratime jen na sedm, pac octo expansiony zaplatil, no a pak dopremluvi x dalsich a razi se... vsecko ma svuj cas preci :)
...a pak...pak bude uz juen trpet :)
A do tý doby už bude tak vysoko levlem, že cdr nebude na nic potřebovat.... |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 10:53:12
|
quote: Originally posted by Philty A do tý doby už bude tak vysoko levlem, že cdr nebude na nic potřebovat....
Philty se vyzna:) |
|
|
|
Deimos
New Member
440 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 13:10:59
|
no cdr si mel vyfarmit sam kdyz byl lowbik |
Who is General Failure? and why is he reading my disk? |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 13:42:44
|
to se nekdy stane ze prelevelis, hlavne octo ani nevedel ze je to pistolka jeho snu na 150ti hh |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 09/10/2009 : 13:30:03
|
Vsimate si jak vam nejlepsi flame udelaji ti hrajici a ne ti zli nehrajici co zerou maly deti:-) |
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Topic |
|