Author |
Topic |
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
| |
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 08:26:59
|
Reinstal woken nepomohl? |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 09:30:06
|
To je nejaka blbost, aby ti nepomohl clean reinstall = format = install. Vista jedou uplne v klidu. HW problem se mi nezda.. |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 15:12:00
|
No taky to nechci zrovna hazet na HW, jenze ani na aionsource jsem nevidel nikoho, kdo by mel stejnej problem... |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
celdric
Average Member
1613 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 15:33:42
|
mam vista basic 64bit a behala mi beta naprosto bez problemu...
nerozjelo se ti to ani po clean installu windows bez jakejchkoliv dalsich instalaci podpurnyho softu? (a tim nemyslim drivery grafiky, zvukovky apod.) jeste bych mozna zkusil doinstalit DX9, ktery ve vistach uz standartne nejsou. |
no mmo
|
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 16:36:27
|
quote: Originally posted by celdric
mam vista basic 64bit a behala mi beta naprosto bez problemu...
nerozjelo se ti to ani po clean installu windows bez jakejchkoliv dalsich instalaci podpurnyho softu? (a tim nemyslim drivery grafiky, zvukovky apod.) jeste bych mozna zkusil doinstalit DX9, ktery ve vistach uz standartne nejsou.
s tym DX9 som mal problem aj ja, v zivote by ma nenapadlo, ze musim doinstalovat specialny balik DX9 z novembra 2008, aby mi AION isiel, VISTA 64bit Ultimate ... however, hlasilo mi to chybu, ze chyba nejaka dll kniznica a nie henten blud ako ma Shatteren. |
MMO traveller |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 16:46:27
|
quote: Originally posted by Shatteren
Ahoj, nemel by nekdo zajem ode me koupit ncsoft acc s aion pre-orderem ? Cena dohodou. Ja tu hru proste nerozbeham at delam co delam. Nepomohl ani reinstall win - windows vista jsou proste jed
Byla by skoda, kdyby ten acc propadl...
Pokud ti to píše stále tu stejnou chybu, tak bych ti doporučil si zapnout to logování a ten Fusion log nám sem hodit, třeba z toho budeme moudřejší |
|
|
vlkodlak
Junior Member
556 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 16:47:16
|
Zkoušel někdo preorder z Direct2Drive? Zkoušim to od nich poprve, ale zaboha mi to nechce spolknout... Přitom se svou Mastercard sem platil už nespočetkrat, i přes PayPal a i tuhle možnost sem zkoušel, nejde nic... |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 18:01:55
|
Jo se vsim vsudy, na jinym pc s win vista jsem to rozbehal ale tady proste ne.
Jak se da zapnout ta funkce ? |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Lahvan
Dictator Apprentice
318 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 18:31:50
|
quote: Originally posted by vlkodlak
Zkoušel někdo preorder z Direct2Drive? Zkoušim to od nich poprve, ale zaboha mi to nechce spolknout... Přitom se svou Mastercard sem platil už nespočetkrat, i přes PayPal a i tuhle možnost sem zkoušel, nejde nic...
No nejsem si jist, zda z D2D nemaji US verzi. Opatrně. |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 18:45:01
|
quote: Originally posted by Lahvan
Zkoušel někdo preorder z Direct2Drive? Zkoušim to od nich poprve, ale zaboha mi to nechce spolknout... Přitom se svou Mastercard sem platil už nespočetkrat, i přes PayPal a i tuhle možnost sem zkoušel, nejde nic...
No nejsem si jist, zda z D2D nemaji US verzi. Opatrně.
D2D mají AION v US verzi, kterou sice spolkne EU account, bohužel ale nefunguje. Tak jen doufám že si ten happy end schovávají až na 20.9. |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
Edited by - terawatt on 16/09/2009 18:46:06 |
|
|
Luka
New Member
448 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 20:45:16
|
mame AION (cca 4 lidi) pres D2D. Je pravda, ze to zacalo tahat US verzi ale jde to zmenit na EU. Nevim sice proc tomu tak je, ale kdyz jsme dali stahovat, pote toto prerusili a upravili napr. cestu kam se to ma tahat, tak po te se jiz tahala EU verze. Urcite se to jde vysvetlit lepe, ale z D2D neni problem a jde stahnout i EU verze. |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 16/09/2009 : 21:13:25
|
Klient je společný pro US i EU, není nic vyloženě jako US klient, důležité je akorát přepnout v nastavení NC Launcher a region nastavit Europe. Pokud je Aion vidět jako (US) v seznamu, stačí kliknout úplně dole na Aion, vybrat tam cestu kde už je Aion (US) nainstalován a máte EU verzi :) pak se může dát uninstall (US), hra se ale neodinstaluje, jenom se ztrátí z nabídky Aion (US). Pak sice nebude za Aion (EU) ale pokud se jenom tak přepnete na region America, tak se tam objeví, protože to ukazuje aktuální verzi co zrovna je instalována/nastavena). |
Edited by - spajdr on 16/09/2009 21:14:56 |
|
|
Vardant
Starting Member
23 Posts |
Posted - 17/09/2009 : 00:30:09
|
Já jsem kupoval přes D2D Aion dokonce 2x, jednou proběhlo přes Paypal všechno bez problému, ale podruhé mi to házelo error. Nechtělo to brát ani přímo kreditku a to jsem s ní už taky několikrát platil. Poslal jsem ticket na support a do hodiny se mi ozvali. Jednalo se o náhodné bezpečnostní opatření a kreditka mi v jejich systému bylo okamžitě odblokovaná. |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 17/09/2009 : 07:17:48
|
spajdr> Ano instaluje se buď US nebo EU, záleží kde to koupíš, ale i když přepnu US verzi na EU, tak client pořád hází "Invalid ID or password", zkoušel jsem i tu "subsribe to game" funkci, furt nic Account |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
Edited by - terawatt on 17/09/2009 07:18:08 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 01/10/2009 : 06:04:02
|
na direct2drive.co.uk sel koupit aioneu jen 1x na muj starej ucet.. kamosum na novej to za boha nejde.. kreteni min apsali ze prej musi neco proverit a ze prej uz tojde.. nejde.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Vardant
Starting Member
23 Posts |
Posted - 01/10/2009 : 10:34:17
|
Já kupoval každý Aion samozřejěm na jiný account, jinak to nejde. A po tom prověření mi šlo nakoupit pouze přes kreditku, přes Paypal ne. |
|
|
|
Topic |
|