Author |
Topic |
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 12:06:26
|
You feel the core of your being shift, as the source makes room for a divine presence. 'Brtnik' has reached enlightenment.
gz uz mame zase mpecko, jhuuu
|
|
| |
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
adorexuz
New Member
154 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 16:48:45
|
gz
*edit* ANPE FAIL |
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
Edited by - adorexuz on 08/10/2009 16:07:33 |
|
|
Ufi
Moderator
1358 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 17:48:29
|
quote: Originally posted by adorexuz
gz Anpe
LOL |
Iron Ufan Hammer |
|
|
garbis
New Member
485 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 18:04:01
|
grats |
AO: Lithi, Karinoman, Garbis atd.
|
|
|
alexxxx
Moderator
918 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 18:51:43
|
GZ |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
|
|
Inco
New Member
421 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 20:26:03
|
grats Brtniku |
In other news, icecream no longer a rare commodity in Hell. |
|
|
BoSS_631
Junior Member
902 Posts |
|
KodoBeast
Moderator
1187 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 05:43:37
|
gratz :p ti to trvalo ale ;) |
|
|
Axarath
Moderator
443 Posts |
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 10:10:09
|
Gratuluju.
Btw. Ví vůbec Brtník, že todlencto tady Existuje? |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 06/10/2009 10:44:49 |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:25:09
|
a neni to fuk? :) proste tu ma svuj pomnicek :) u nas co dingame kazdej tejden o nic nejde, ale tohle je brtnikuv main :) musel jsme to sem dat :) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 13:37:41
|
A kolik uz ste smazali 220ek aby bylo misto na nove?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 16:47:51
|
A kdo je Brtnik?! ;p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
charis
Junior Member
550 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 12:15:05
|
gratzzz! :) |
Mamma is playin' |
Edited by - charis on 07/10/2009 12:15:16 |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 12:22:00
|
proste brtnik tripostak, na imperku vystupujici jako svik, jinak smetany kamos a fajn mpecko hh |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 12:51:54
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
proste brtnik tripostak, na imperku vystupujici jako svik, jinak smetany kamos a fajn mpecko hh
Fajn mpcko znam teda jen jedno |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 13:13:38
|
quote: Originally posted by tojejedno Fajn mpcko znam teda jen jedno
Kerý? |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 13:43:43
|
Deka je fajn fajn fajnova! A nikdo mi nevymluvi ze ve fajnovosti ji nikdo nesaha ani po kotniky! |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:14:07
|
jak to dokazes posoudit kdyz ani brtnikovo mp neznas... blbe ses vyspal asi co |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:24:20
|
jak to dokazes posoudit kdyz ani brtnikovo mp neznas... blbe ses vyspal asi co
Ne, posledni dobou se vyspavas blbe ty a porad na mne utocis!:p
Jinak jaky fajnovy MP znam posoudit dokazu, kdyz uz se chces bavit pouze a jen smrtelne vazne:p |
|
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:31:29
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by Philty
quote: Originally posted by tojejedno Fajn mpcko znam teda jen jedno
Kerý?
wolf391
Tirnaz !!!! Vždycky když sem levlil kdysi dávno enga a potřeboval cm, tak byl po ruce. Podle mě vůbec nespal, pač seděl někde v OA pokaždý když sem potřeboval. Tomu říkám oddanost profesi.
BTW Deka se AOčkem jen tak krátce mihnul a to v době kdy byly mpčka v největší krizi, takže těžko soudit jak moc dobrej byl jako mpčko. Každopádně zavedl institut citlivýho, měkosrdcatýho, ale řádně nasíracího mpčka, který si CZA hýčká, v čemž Anpe dodnes zdárně pokračuje a doufám, že zaučí i Brtníka... A mimochodem třeba Nepherr byl tak vždycky prima mpčko třeba, takže jich je Toje mnohem víc. |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:36:21
|
quote: Originally posted by tojejedno
jak to dokazes posoudit kdyz ani brtnikovo mp neznas... blbe ses vyspal asi co
Ne, posledni dobou se vyspavas blbe ty a porad na mne utocis!:p
Jinak jaky fajnovy MP znam posoudit dokazu, kdyz uz se chces bavit pouze a jen smrtelne vazne:p
kdybys to, co jsi napsal vejs, napsal kdekolivek jinde, tak to jen bumpnu, ale popravde mi prijde nefer neco takoveho zde zminovat kdyz se tu pije na ding brtnika... takze minimalne mi to od tebe prijde netaktni... to ze si tim zaroven dobiras aktivni mp wolfa to uz chapu ze asi nebyl zamer |
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:37:32
|
jo a ... to nemluvim o mpecku co si te dalo k svacine |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:37:44
|
Tirnaz !!!! Vždycky když sem levlil kdysi dávno enga a potřeboval cm, tak byl po ruce. Podle mě vůbec nespal, pač seděl někde v OA pokaždý když sem potřeboval. Tomu říkám oddanost profesi.
BTW Deka se AOčkem jen tak krátce mihnul a to v době kdy byly mpčka v největší krizi, takže těžko soudit jak moc dobrej byl jako mpčko. Každopádně zavedl institut citlivýho, měkosrdcatýho, ale řádně nasíracího mpčka, který si CZA hýčká, v čemž Anpe dodnes zdárně pokračuje a doufám, že zaučí i Brtníka... A mimochodem třeba Nepherr byl tak vždycky prima mpčko třeba, takže jich je Toje mnohem víc.
Ja rikam fajnovej, rikam to nadnesene. To jestli neco umel hrat nebo ne mne nezajima. A kdo zna mne a Deku tak to mozna i pochopil, Anpe nas asi nezna:p Ale smrtelne a pouze vazne mam Deku nejradsi. Ten mne dycky jenom uctival a nikdy na mne neutocil! |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:49:15
|
no ted jsi tomu nasadil korunu, deko rekni mu neco sakra uz |
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 14:59:50
|
quote: Originally posted by tojejedno Ale smrtelne a pouze vazne mam Deku nejradsi. Ten mne dycky jenom uctival a nikdy na mne neutocil!
Tak mu dej za mně pusu. |
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 15:03:58
|
quote: Originally posted by tojejedno Ale smrtelne a pouze vazne mam Deku nejradsi. Ten mne dycky jenom uctival a nikdy na mne neutocil!
Tak mu dej za mně pusu.
Bleh |
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 07/10/2009 : 16:35:21
|
mlask taky jednu posilam, ale prckoj deky, jen musi dorust |
|
|
Svik
Starting Member
5 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 05:30:53
|
Diky za gratulace .Na imperku jsem dost dlouho ale je fakt ze driv sem tu tak casto nebyl.JA SE POLEPSIM!!! |
Brtnik |
|
|
|
Topic |
|