Author |
Topic |
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 04/10/2009 : 12:25:35
|
Prodám acc za 700,- Kč
Acc je starej 6 dní, kupovanej za 50 Euro ( 1300+- ) je na něm 23 lvl gladiátor s cca 300 000 Kinah v bance. ( 1M Kinah stojí dnes 39,- Euro ) Telemachus char Asmodian.
Kontakt přes ICQ nejlépe ( 109097733 ) Případně Skype ( Geckon1 )
|
https://www.facebook.com/esqgame |
Edited by - M.C warior on 06/10/2009 16:45:55
|
|
| |
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 17:42:42
|
No ja to teda jeste neprodavam, ale co se tyce grafiky monster a sveta tak tady nic moc. Co se tyce hudby a zvuku tak tady taky zadna hitparada a celkove je to nuda. Kdybych to mel porovnat s WoW nebo L2 tak oboje je lepsi nez tato slatanina, ale jsem zatim 19lvl tak uvidim. Co se me jediny libi je grafika charu. Doufam ze zabijeni dozblbnuti kraliku, houbicek, pavoucku a jine haveti se zmeni v neco lepsiho a ne v to same v jine barve peri atd. Cekal jsem ze z toho vymacknou neco vic nez behani po cestickach posetych mobama. No je to treba jen muj dojem... |
Edited by - Itchyl on 05/10/2009 17:44:06 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 19:04:27
|
quote: Originally posted by Itchyl
No ja to teda jeste neprodavam, ale co se tyce grafiky monster a sveta tak tady nic moc. Co se tyce hudby a zvuku tak tady taky zadna hitparada a celkove je to nuda. Kdybych to mel porovnat s WoW nebo L2 tak oboje je lepsi nez tato slatanina, ale jsem zatim 19lvl tak uvidim. Co se me jediny libi je grafika charu. Doufam ze zabijeni dozblbnuti kraliku, houbicek, pavoucku a jine haveti se zmeni v neco lepsiho a ne v to same v jine barve peri atd. Cekal jsem ze z toho vymacknou neco vic nez behani po cestickach posetych mobama. No je to treba jen muj dojem...
Lepší to nebude, spíš naopak, pokud vynecháš jediný group quest, tak se hezky nagrindíš |
|
|
antarian
Junior Member
897 Posts |
Posted - 05/10/2009 : 19:51:46
|
No zaplatpanbuh ze jsem ten ucet prodal dokud to jeste slo a poridil ty championy :-) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 10:11:27
|
quote: Originally posted by Itchyl
No ja to teda jeste neprodavam, ale co se tyce grafiky monster a sveta tak tady nic moc. Co se tyce hudby a zvuku tak tady taky zadna hitparada a celkove je to nuda. Kdybych to mel porovnat s WoW nebo L2 tak oboje je lepsi nez tato slatanina, ale jsem zatim 19lvl tak uvidim. Co se me jediny libi je grafika charu. Doufam ze zabijeni dozblbnuti kraliku, houbicek, pavoucku a jine haveti se zmeni v neco lepsiho a ne v to same v jine barve peri atd. Cekal jsem ze z toho vymacknou neco vic nez behani po cestickach posetych mobama. No je to treba jen muj dojem...
Imho se to zlepsi: - rifty - pruchody do nepratelskych pve zon jsou pristupne od cca lvl 20 - Abyss, pvp zona je pristupna od levelu 25 - prvni instance zacinaji taky kolem levelu 25/30 (noschana, kampan instanace, FT atd.) |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 17:21:14
|
Vezmu si jich 10. |
MMOs failed. |
|
|
Filda LNL
Junior Member
723 Posts |
Posted - 06/10/2009 : 17:27:57
|
quote: Originally posted by Jace
Vezmu si jich 10.
Abys je rituálně smazal? |
Troll lepší fanboie. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 08/10/2009 : 05:27:12
|
me teda ta grafika prijde v pohode.. zatim nejlepsi ze vsech her kdyz teda nebudu brat AoC a stare SWG. Neprijde mi mazla. a Hudba mi naopak prijde skvela.. dostala i oceneni..
mapy mohli bejt volne to je fakt.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 18/10/2009 : 13:09:55
|
quote: Originally posted by Shatteren
Co vam na te hre nesedlo ?
Tak acc nikdo nekoupil ani za 500, ted uz ho asi nestrelim :)
Leda ho vyměnit za nějakej acc bez playtime jiny hry.. :)
Tzn že můžu odpovědět i na tu otázku a protože už toho bylo o Aionu napsáno hodně, tak si jen přisadím, je to totální korejská lobotomie. |
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
|
Topic |
|