Author |
Topic |
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 23/10/2009 : 20:39:49
|
Zdravím, tak jsem si vcera obnovil subscription, celej den stahoval klenta a ted nemam ani jednu postavu zobrazenou v character select screen, koukam ze spojujou servery, ale nemely by ty postavy byt zobrazeny s tim ze je server offline? co to dela vam?
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/10/2009 : 22:19:11
|
Jo mergujou servery. Kdyz jsou servery dole, tak to zobrazuje jen nejaky chary asi z nejaky cache. Mne to zobrazuje jen 4 z 8. Jaka je v tom logika netusim. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 24/10/2009 : 00:43:44
|
ještě jednu otázečku prosím, mám pár RoK PvP tokenů - prej je někde můžu vyměnit za pětinásobek jakýchsi nových tokenů, je to tak? |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 24/10/2009 : 10:14:57
|
Ne uplne presne. Vymenit je muzes, ale porad za ne budes kupovat jen ROK veci. S tim ze ROK veci jsou 5x levnejsi nez byly. A ty stare ROK itemy si muzes prevest na alta, ty nove ne. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
|
Topic |
|