Author |
Topic |
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 05:08:55
|
http://www.mortalonline.com/news/2nd-stress-test
Dear followers, fans and friends, we are closing in on release and in that respect we need to put our sever under immense stress. Ever wanted to bring done a game server? Now is your chance. So in order to test our cluster server again we are setting up a 2nd stress test tomorrow evening, 9pm GMT+1.
Login will be available for everybody with a registered account. Please do not form large player clusters, the idea is to put ALL server nodes under heavy pressure. Make sure you got the latest client (v.0.12.16.18)
For further details, please check the announcement on the forums, this is where we will keep you updated too. Please keep in mind that the sole purpose of theses tests is to crash the server again and again.
/MO Dev-Team |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 05:11:59
|
AAAAAAA kdo si chce hru zkusit :-)
2nd Stress Test Thursday, Jan 21st, 9pm GMT +1 LOGIN AVAILABLE FOR ALL ACCOUNTS (beta/non-beta) AROUND 8pm GMT +1
klient: http://www.mortalonline.com/downloadbeta Ucet: https://account.mortalonline.com/account/new.php
edit: sakra Elweanyr mne predbehl ;-D
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 21/01/2010 05:12:38 |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 11:02:35
|
Jo je to naprosto uzasne. Login nefunguje, confirmation email nefunguje, znovu poslani hesla nefunguje...prima. Jsem nadsen. Kdyz nedokazou rozchodit zakladni sluzby - confirmation email, reset hesla a stahnuti updatu na toho clienta, tak at jdou nekam. Je videt ze stress test zacina a to jsem jeste nespustil hru. Kazdy amater se sere do delani MMO... |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 13:04:30
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Jo je to naprosto uzasne. Login nefunguje, confirmation email nefunguje, znovu poslani hesla nefunguje...prima. Jsem nadsen. Kdyz nedokazou rozchodit zakladni sluzby - confirmation email, reset hesla a stahnuti updatu na toho clienta, tak at jdou nekam. Je videt ze stress test zacina a to jsem jeste nespustil hru. Kazdy amater se sere do delani MMO...
to je nějakej rerelease Darkfallu ? |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 14:31:45
|
ja bych rekl ze nefunguje = je vypnute.. ceka se na 9 vecer :-DD |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 14:51:48
|
dobre :D |
|
|
Shemiramoth
Moderator
4339 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 15:41:27
|
Ok, takze v 9 vecer pusti emailovy server ..hm, tak to dekuju. V pripade, ze jsou na klientovi nejake updaty, tak je budu stahovat taky v 9 vecer. To je vyborny.
Byva dobrym zvykem u slusnych spolecnosti spustit autentizacni server, aby se daly potahnout updaty (pokud jsou), pred samostatnym spustenim hry/testu/eventu. Ale to je vysada pouze myslicich developeru.
Edit: Slava uz nahodili emailovy server. :) |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
Edited by - Shemiramoth on 21/01/2010 15:49:09 |
|
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 16:46:46
|
quote: Originally posted by Shemiramoth
Ok, takze v 9 vecer pusti emailovy server ..hm, tak to dekuju. V pripade, ze jsou na klientovi nejake updaty, tak je budu stahovat taky v 9 vecer. To je vyborny.
Byva dobrym zvykem u slusnych spolecnosti spustit autentizacni server, aby se daly potahnout updaty (pokud jsou), pred samostatnym spustenim hry/testu/eventu. Ale to je vysada pouze myslicich developeru.
Edit: Slava uz nahodili emailovy server. :)
Relax....ten posledni client je opravdu posledni update hry :D |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 20:09:38
|
Tak uz se jde zalogovat, bohuzel to je asi tak vsechno :) |
Edited by - Mag1cWalker on 21/01/2010 20:25:48 |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 20:49:40
|
Uz jsem i ve hre, je tu tuna bugu, erroru, lagu, a dalsich veci co se daji cekat pri stress testu... Bohuzel i tak musim rict ze to vypada nedodelane na to ze to chtej za chvily vydat, no nevim...
Proste historie se nejspis bude opakovat |
Edited by - Mag1cWalker on 21/01/2010 21:00:15 |
|
|
Zarel
New Member
303 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 22:12:22
|
ach jooo :( No čekat se to dalo |
|
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 22:43:02
|
Já byl docela zklamán už v momentě, kdy jsem se nalogoval během uzavřené bety. Známej má totiž preorder a tak mi dal účet, ať se mohu zabavit a tak to vždy po updatu zase zkouknu, ale můj názor je ten, že ta hra není ani v alfa testu, natož v betě... Pokud si to hoši vývojáři neuvědomí, tak tu podle mě bude další fiasko. A to je veliká škoda, protože jsem se na Mortala dost těšil. |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
|
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 21/01/2010 : 22:48:59
|
No zkusil jsem a grafika sveta a jeho podani je pro me perfektni to sem ani necekal. Ale jinak zatim animace jsou naprosta tragedie to se snad zlepsi boj sem ani nezkousel protoze mi to lagovalo jako prase:) |
|
|
terawatt
Junior Member
916 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 00:09:31
|
|
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
|
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 05:22:22
|
ta hra je vic nez alpha....sakra proc me neslo menit nastaveni v options, mel nekdo taky tenhle problem?
-grafika super -mapa asi bude fakt obrovska, až pridaj vsechny lokace, ted to bylo jen jedno uzemi a bylo tam dost mest, osad a nez jsem to cely prebehl tak to taky trvalo -ruznorodost krajiny se mi taky libila...lesy, palouky, poust, pristavni mesto, doly -pohled z prvni osoby des, jde asi jen o zvyk no :( -pohyby postav katastrofa, pripadal jsem si jak v UT :D (a enginem to nebude ) -architektura pocatecnich lokaci parada -pekny vyber ras a jejich kombinaci -k ostatnimu jsem se nedostal (crafting, housing, apod.)
jsou ve hre vubec nejake questy? npc jsem nasel ale vetsinou jen neco prodavali a nebo blbe cumeli
slovo na zaver...cejtim dalsi FAIL bohuzel to AoC popripade WaR byl v lepsi kondici, než co teď předvedli Star Vault a pokud to opravdu myslí s releasem tak brzo, tak je to cesta opět do pekel |
Edited by - Elweanyr on 22/01/2010 05:48:51 |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 11:35:40
|
quote: Originally posted by Elweanyr
slovo na zaver...cejtim dalsi FAIL bohuzel to AoC popripade WaR byl v lepsi kondici, než co teď předvedli Star Vault a pokud to opravdu myslí s releasem tak brzo, tak je to cesta opět do pekel
Kez bys to nevyslovil |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 19:07:37
|
Jako ten UT3 engine je na té hře cítit dost no, takže to vypadá po grafické stránce dobře. Ale asi se shodneme, že ty animace jsou opravdu děsný... :-) Na tom by fakt jako mohli zapracovat, ale podle mě na to už moc nesáhnout a bojím se FAILu taky. |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
|
|
Trasher
Moderator
376 Posts |
Posted - 22/01/2010 : 21:57:33
|
byl sem jen v bete, kdyz to jelo, jako kazda gameska potrebuje nejaky cas na rozjezd ,bohuzel musim dodat ze na zacatek je zde hoodne prace
ale dneska prisla podivna plechova krabice s mortal online, tak koukam jako tele ,bo zadnej papir zadne vysvetleni cokdeco |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
Edited by - Trasher on 22/01/2010 22:17:57 |
|
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 12:42:42
|
Ono je zapotrebi si uvedomit, ze je to proste pure sandbox. Tedy zadne questy, zadne vodeni za rucicku. Jako UO kdysi - objevite se ve hre.. a o zabavu se starejte sami.
ja zkousel vtom stress testu zabijetl ty srnky a tezit drevo a bylo to fajn :) pri tezbe dreva typek cumi kam seka = craft je naprosto v prdeli .. zadne cumeni kolem jako slo v DFO :-D
Co me se libi, ze je to fakt hodne do UO = hafo potvor se tam da tamnout na vasi pomoc v boji, kone se ziskavaji taky tamovanim zadnym pitomym craftem po stovkach.. Prijde mi, ze hra je na tom uplne stejne jako byl Darkfall v bete. Tzn zacatek bude o neco lepsi nez to co ted vidime, ale urcite to nebude lepsi nez DFO, ne kdyz uz ma DFo za sebou docela dlouhou dobu release, coz je nejcenejsi cas. (+ housing, uz tam sou i nejaci critters, dost se pozmenili pomery v ekonomice, jak rostou skilly..)
Sice nejakou dobu DFO nehraju ale kdyz slysim v jake je ted fazi a porovnam to s fazi na zacatku tak je to o 100% jinde. Myslim ze podobnej vyvoj bude i s MO. Vim ze jsem tu placal ze verim ze MO bude lepsi nez DFO, cimz bych tohle poprel. Ale tak pockejme si za pul roku :) myslim ze dneska je doba takova, ze zadna hra by se nemela srovnavat v dobe vydani..bohuzel.
(ten stress test je fakt vsecko vyple a je to jen na test HW, mluvil jsem den pred zapocetim s jednim typkem co hraje betu a ukazoval mi stream a vypadalo to uplne jinak, jezdil na mape na koni, relativne dost mobu potkaval.. delal tam dost veci..) |
|
Edited by - Rodier on 25/01/2010 12:44:56 |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 13:33:18
|
quote: Originally posted by Rodier
pri tezbe dreva typek cumi kam seka = craft je naprosto v prdeli .. zadne cumeni kolem jako slo v DFO :-D
jediný co je tady v prdeli je tvoje hlava, v Darkfallu musíš při těžení taky koukat na to co těžíš ...
|
|
|
Zarel
New Member
303 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 15:46:29
|
hehe sranda jak tu napadaj Moderator druheho. Ja si to rad přečetl i když je to od Rodiera ^^.
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 16:50:15
|
quote: Originally posted by Shatteren
Spis je sranda, ze na imperiu je moderator kde kdo
Co je na tom srandovního ? Jestli to třeba nebude tím, že většina Imperia jsou privátní guildovní fóra. Nejsem "moderátor Imperia", ale moderátor našeho guildovního fóra, "moderátorem Imperia" je jenom Tibor a Khostri, žlutý hvězdičky u jména. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 17:25:13
|
Asi jo, byla by blbost hazet vsechny do jednoho pytle, ale po tom co predvadel Deimnia v DF sekci s jeho momma narazkama, udivuje me, ze tohle muze nekdo z ostatnich tolerovat. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 25/01/2010 : 17:28:59
|
quote: Originally posted by Shatteren
Asi jo, byla by blbost hazet vsechny do jednoho pytle, ale po tom co predvadel Deimnia v DF sekci s jeho momma narazkama, udivuje me, ze tohle muze nekdo z ostatnich tolerovat.
No já myslim, že to do určitý chvíle bylo celkem vtipný, ale opět stejná situace, Deim je moderátorem pouze nějaké privátní guildovní podsekce. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
|
Zarel
New Member
303 Posts |
Posted - 30/01/2010 : 02:16:21
|
Elweanyr: Dekuji ,, tento posledni prispevek mi nejde ale to je muj problém. Kazdopadně jsem rád že sem přispíváš a i když jsem nad MO zlomil hůl mi to nedá a pročítám si to.
Je to asi jediné MMO tohoto roku co možná oskouším. Budu toho litovat ale vem to čert :) Jen tak dal prosím.....
PS: JJ mám v sobě ohnivou vodu a tak prosím omluvte pravopis. Dlabu vám na_to ^^ |
|
|
Elweanyr
Starting Member
39 Posts |
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 02/02/2010 : 21:30:59
|
nehodil by někdo tento patch (mopatch121618to121719.exe) na iskladku prosím? Ten torent jede strašně pomalu. |
|
|
hvezdosvit
Starting Member
45 Posts |
Posted - 03/02/2010 : 09:53:24
|
Moc se netes, v soucasne dobe nehratelne, nevim co na tom chteji testovat. Aktualni situace ve hre se projevi v kliento treba az po minutach. Uvidime za par dni, pro me je brzy zlomit nad necim tak ocekavanym hul. |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 03/02/2010 : 16:08:00
|
Jak moc funguje ten jejich client ? Já už 3 dni vidim jen tohle ..
|
https://www.facebook.com/esqgame |
Edited by - M.C warior on 03/02/2010 16:08:26 |
|
|
spellshaper
New Member
112 Posts |
Posted - 03/02/2010 : 17:04:20
|
Přes tenhle patcher už to neupdatneš. Musíš mít novou verzi. |
Mundus vult decipi ergo decipiatur. |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 03/02/2010 : 17:33:15
|
Aha, díky, už mam novej, ale touhle rychlostí to budu patchovat tak tejden :) Hoďtě to někdo na rapid prosím :) |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 07:13:25
|
Tak tohle jsem nečekal,tam snad nefunguje vůbec nic,neměla by open beta být už skoro finální produkt?Ale zase musím ocenit odvahu vyvojářů,do tohodle stavu hry pustit lidi,to je fakt mazec. To že nic nefunguje je asi přitažený za vlasy,možná tam nějaký věci fungují,ale v tom lagu čekat 5 min na to jestli jsem si sekeru do ruky vzal a nebo ne,na to nemám,mimo město je lag menší,to jestli sekeru mám v ruce se dozvídám už za snesitelné 3 minuty |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 09:38:09
|
Jojo, ve stavu jakem to je, je to absolutne nehratelne. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 14:31:16
|
je to mazec takhle to prosrat |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 18:39:09
|
Tak tahám 265 MB patch,kterej má z lagama zatočit,tak jsem zvědavej,ale bohužel sosání jede jak když vykonává potřebu a výtvarničí(sere a maluje) |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
Edited by - Yurekk on 04/02/2010 18:41:11 |
|
|
Zarel
New Member
303 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 20:00:59
|
videa nevypadaji ze by se sekala...
|
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 21:11:11
|
Kde jsou ti fanboyove, co mě tu skoro ušlapali, když jsem tu v září predikoval jak to dopadne ? |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 22:01:26
|
quote: Originally posted by Isac
Kde jsou ti fanboyove, co mě tu skoro ušlapali, když jsem tu v září predikoval jak to dopadne ?
Vždycky přijde někdo kdo řekně dopadne to takhle a někdo kdo řekne, že to dopadne opačně ..takže vždycky pak jeden z nich řekně .. já jsem vám to říkal volové .. no u mmo v betě je dost předčasný i tohle prohlášení |
Edited by - M.C warior on 04/02/2010 22:01:47 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 23:01:46
|
Mě sračky děsně přitahujou! musím to vyzkoušet! |
|
|
Jace
Average Member
1183 Posts |
Posted - 04/02/2010 : 23:08:13
|
Ja videl predevcirem nejakej stream od typka hrajiciho MO a to bylo neco neuveritelnyho. Chtel jsem si stahnout tu jejich betu a vyzkouset to sam, ale kdyz jsem to videl na tom streamu, tak jsem prerusil stahovani. |
MMOs failed. |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 05/02/2010 : 06:50:01
|
quote: Originally posted by Zarel
videa nevypadaji ze by se sekala...
Zmáčkneš klávesu X a za 3 minuty máš naprosto plynule požadovaný nástroj v ruce,ta hra se neseká.Když lag dosáhne svého maxima,hra tě hodí do offline režimu,ale nijak to člověku neoznámí jen zmizí NPC postavy,ale když nejseš ve městě tak zmizení npc postav nepoznáš a mobů je ve hře zatím údajně cca 5%. Včerejší patch jsem sice sosnul,ale do hry jsem se nedostal,možná už to je vše ready. |
|
|
|
Topic |
|