Author |
Topic |
|
Darthempty
Starting Member
1 Posts |
Posted - 13/02/2010 : 14:21:03
|
Zdravím MOR do kuli
1. Darthempty, Arcane mage, 80 lvl, rasa: undead. odkaz na armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Darthempty
2.) jsem první a štastný majitel postavy a postavu nehodlám dát . Ano platím si hraní sám jinak to prece nejde ale pokud to za mě nekdo chcete platit :-D kdo by si stěžoval žejo . (fun)
3.) Nesdílím ho s nikým hraju ho pouze já. A tak to má být.
4.) Je mi 18 let a pocházím asi z né moc známe osady města Třebíče
5.) Abych to presneji vysvetlil předevcirem sem transfernul z realmu Ahn Qiraj.. kde jsem chodil raidy s guildou EPIDEMY. s nimi jsem sundal na kolena v icc 25 Lord Marrowgar (25) , Lady Deathwhisper (25), Gunship Battle (25),Deathbringer Saurfang (25) a potom sme se dostali az k Festergutovi, ale toho sme nedali po té uz sem trasnferoval na dt .. bylo to kvuli anglictine ne ze bych byl uplně negramotný v angličtině ale raidy v českém nebo slovenském jazyce mi pujdou rozhodně lépe lepší než když na mě mluví angličan a říká mi kam mam běžet :-D. asi tak .
6.) jak jsem zmínil icc jsem moc neprogressoval protoze sem jeste nedostal sanci být clenem poradné progressovací guildy . jinak toc 10, a toc 25 vsechno sem prosel naxx 25, rank champion of frozen wastes, uldu..voa 25 all bossové. v icc 25 sem zmínil a v 10 jsem zazil myslim jenom marrowgara a deathwhisper a pozdeji festerguta. a byl jsem az u rutface rikam nedostal sem moc šanci zajít dál .
7.) Raidovat bych mohl asi každý den do kolika chci hodin časově nejsem nijak omezený zaleží na mě jestli se ráno vzbudím do práce :-D. Stačí když vím předem co kdy se koná.
8.) Tak jmenuji se Karel, a sem z Třebíče jak sem řekl. Učím se 3tím rokem Kuchařem (na což nejsem moc pyšný páč nemám vazne rád praxe.) Mezi moje zálibi patří hlavně hudba, slečny, kámoši a WOW. Mám rád počitačovou technologii kterou se také trochu zaobírám. Hardwarem spíše. nevím co dál vám tu říct v zivotopise pokud budete chtit cokoli vedet rád zodpovím
9.)Hledám guildu s kvalitním progressem které bych mohl přinést nejake plusy a dál se vyvíjet. Pohodové prostředí a chut raidovat mam jsem clovek co má chut být lepší a lepší a myslím si že vaše společnost také . Myslím že ste to pravé.
10.) Stálost pripojení je neomezená lagy vážně nemam pokud to zrovna není vinou serveru, na měříči tychlosti mi lítá něco kolem 3,5 mb/s. mam vnt, skype, ts, icq no prostě co se dá :-D sluchátká i mikrofon v naprostém pořádku. Mikrofon se važně používat nebojím prošel sem již "pár" raidů kde jsem musel hodně hovořit a jsem na to zvyklý.
11.) Kontakt na icq je 331-394-641 nebo skype Tlustejkarl.
jeste chci rict k mému gearu neni to špica jak rikam nedostal sem vazne sanci moc na progress. Mám velký overcrap nad HITEM což tu urcite CL magů připomene vím o tom a budu se to snazit napravit lepsim nebo jinym gearem na který budu mít štěstí. Děkuju vám za vás čas se čtením přihlašky a pokud budete chtit cokoli vědet rád zodpovím zatím se loučím Darthempty.
|
|
| |
Galad
New Member
107 Posts |
|
Azkaban
Moderator
1990 Posts |
Posted - 14/02/2010 : 03:48:19
|
Muhehe tyhle drama ohledně přihlášek můžu číst pořád. To se neokouká. |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 14/02/2010 : 11:01:42
|
rofl, nejlepsi jsou ulhany deti :D |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 14/02/2010 : 14:45:08
|
No uprimne doufam, ze MDK tohoto hrace nevemou, protoze to jak se projevuje a ty lzi okolo, to je des |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
|
|
Gurrshael
Average Member
1888 Posts |
Posted - 14/02/2010 : 15:11:49
|
quote: Originally posted by Shatteren
No uprimne doufam, ze MDK tohoto hrace nevemou, protoze to jak se projevuje a ty lzi okolo, to je des
Dekujeme, ze myslis na blaho nasi guildy! |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
|
Topic |
|