Vodnik
New Member

153 Posts |
Posted - 17/03/2010 : 21:47:55
|
1) Vodnik, lock, armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=vodnik WoW hraju od bety, tohle je main char založený asi půl roku po startu WoW, první hunter sedí dodnes na schodech v Ironforge na jiném serveru. Aktuálně hraju hlavně v demo buildu, dps je srovnatelné s affli/destro a raid buff se hodí, ale je mi to celkem jedno, klidně respecnu.
2) Real life - věk 41 (njn, žádnej perspektivní mlaďoch nejsem), lokace Praha
3) Předchozí guildy - Dead Can Dance, MDK, Immune (vše do lvl 60 včetně), Turpe Lucrum (TBC, WOTLK). Z MDK jsem kdysi v rámci slučování přešel do Immune, pak v rámci zmatků a opětovného dělení na Immune/MDK po startu TBC šel za RL kamarády do Turpe Lucrum. V Turpe jsem byl tuším asi 3 roky, většinu času jako GM, pak se věci začaly kazit, takže jsem se stáhnul do ústraní a následně guildu před časem radši opustil. Guilda to byla malá a prakticky všichni se znali osobně, o to víc mě to mrzí. Teď máme s pár exTurpe mikro guildu STS Chvojkovice Brod, v podstatě kvůli společnému chatu.
4) Herní zkušenosti preWotLK- když nepočítám lama období v preTBC (pár raidů s Immune v AQ20, AQ40, MC, ale fakt pár) tak naplno jsem začal až v TBC, díky velikosti guildy jsme kromě poctivě odprogressovaného KZ, ZA složili jen polopugy do TK a SSC, dali GL a ML, SWP ani omylem.
5) Herní zkušenosti WotLK - Naxx10, Naxx25, UD10, TC10, TC25, ToGC10 4/5, ICC10 6/12, ICC25 4/12 (to chodím výhradně s pugy tak to podle toho vypadá, na Saurfangovi se pravidelně raid rozpadne).
6) Herní čas - jsem léta zvyklý na raidovací rytmus Čt, Ne, Út 20-24, ale bez problémů se přizpůsobím i jinému
7) Známí v guildě - pár jich bude, otázka je kolik si mě pamatuje. Určitě Rummy, předpokládám že Gurrshael, Sebastian a možná Pucek by si Vodníka mohli z opékacích prasečích akcí u Drewina v hájence vybavit.
8) Hledám hlavně pohodovou partu, s kterou bych třeba odprogressoval i bosse co pugy vidí jen z dálky. A už jsem dlouho neslyšel Arayu tak krásně řvát jako kdysi v MC.
Doufám, že to není moc dlouhý a někdo dočetl až sem :-)
|
|