Author |
Topic |
|
blazex
Starting Member
4 Posts |
Posted - 19/03/2010 : 17:38:09
|
Ahoj dozvedel som sa ze zhanate huntera na doplnenie icc 10 / 25 raidu popripade na iny raid. Blazex-Orc-surival hunter je moja prva postava s ktorou som zacal hrat wow ale potom som ho prestal hrat a hral som dlho paladina teraz sa opet vraciam k hunterovi. Armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Blazex Account je moj odzaciatku , mam este tanka menom Pinquin - prot pala Raidovanie : mozem kazdy den od 17 - 23hod (okrem stredy vtedy dojdem az o 19hod domov zo skoly ) cez vikendy je to neobmedzene. V reale sa volam Miso , mam 20 rokov ,wow hrajem asi tak 8 mesiacov, studujem na Stu strojnicka fakulta. Do guildy k vam chcem preto lebo som sa dozvedel ze zhanate huntera a chcem konecne stale miesto na raid s ludmi co sa dohodnu a pojdu. Ventrilo/teamspeak mam , mikrofon mam tiez ale sem tam je problem lebo momentalne mam compa kvoli netu v obyvacke ked je pustena telka tak je to naprd. Raidy: preraidovane mam ToC10/25 , Ulduar , Naxxramas , OS , EOE , onyxiu , Icc 10/25 4/12 na palatovi mam 7/12 s taktikami nemam problem. Spec mam surival ale uvazujem ze respecnem na MM , skily mam JWC/LW na full. To je vsetko ak este mate nejake otazky tak napiste alebo in game w Blazex/Pinquin . zatial cus
|
|
| |
Nataniel
New Member
334 Posts |
Posted - 19/03/2010 : 17:48:24
|
Pockame, co rekne Pucek, ale ja jsem pro. Hlavne mas Holy offspec u Palata...healujes nekdy taky na raidech? |
|
|
blazex
Starting Member
4 Posts |
Posted - 19/03/2010 : 20:23:09
|
no holy mam off a healujem sem tam gear mam nejak 5100 nic moc ale doberam gear. |
|
|
Galad
New Member
107 Posts |
Posted - 20/03/2010 : 00:00:52
|
Ja jsem pro, alespon na zkusebni dobu ... tim se nic nezkazi :) |
Certovo kolo .... jojo je to jen 200g :)
Me gustaría invitarte a tomar una pescada, pero no puedo, lo de ayer fue un desastre... |
|
|
pucek
Moderator
967 Posts |
Posted - 20/03/2010 : 17:25:03
|
Zajimalo by me scim opravdu chces hrat. 2 chary do raidu nedostanes a kazdy si musi vybrat mezi mainem a twinkem u tebe by to bylo presne co? Huntera sice schanime to je pravda dokonce i holy palata ale na staly uvazek. TZN. scim chces raidovat R25 ? |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
|
|
blazex
Starting Member
4 Posts |
Posted - 21/03/2010 : 09:20:09
|
raidovat chcem za huntera , na icc mam este slaby holy gear aj tak. |
|
|
blazex
Starting Member
4 Posts |
Posted - 22/03/2010 : 21:15:34
|
mohli by ste sa vyjadrit popripade ma skusit na raid , ak ano tak ma kontaktujte in game nech si nerobim zbytocne save |
|
|
pucek
Moderator
967 Posts |
Posted - 23/03/2010 : 09:30:21
|
in game te naberu staci napsat.... mam ted moc prace nestiham editovat vsechny posty... pravdepodobne se vejdes do nedelniho raidu ... icc |
WOW - Undead/Warlock [Drakthul] |
|
|
|
Topic |
|