Author |
Topic |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
| |
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 12/04/2010 : 12:48:22
|
Kde je cistic anpe? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 12/04/2010 : 17:03:15
|
Já bych teda k topicu: "Grats Fengovi k achivementu!!" chtěl říct jen to, že když už chceš Pájo používat anglický slova, tak by sis měl zjistit jak se píšou a nebo spíš použít českej ekvivalent, kterej bys mohl znát.
A taky by ses mohl pochlubit k čemu můžeme Fengovi pogratulovat, což bychom třeba rádi udělali. |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
Posted - 12/04/2010 : 20:46:33
|
quote: Originally posted by Philty
Já bych teda k topicu: "Grats Fengovi k achivementu!!" chtěl říct jen to, že když už chceš Pájo používat anglický slova, tak by sis měl zjistit jak se píšou a nebo spíš použít českej ekvivalent, kterej bys mohl znát.
A taky by ses mohl pochlubit k čemu můžeme Fengovi pogratulovat, což bychom třeba rádi udělali.
To vis, jsem zblnuty z toho WoWka, ktere jsem asi 3dny hral, tam ta czestina nehraje az takovou roli. Nejak to na me zanechalo nasledky. Nebo ze by to bylo on-line hrani obecne, co me tak poznamenalo? ;p
Chlap by mel v zivote zvladnout minimalne 3 veci .... zasadit strom, postavit dum a zplodit syna. Myslim ze Feng ma minimalne 2/3 z vyznamnych cinu hotove. Vsechny tri veci lze delat neoficialne bez pozehnani uradu. Ale spravne chlap si nakonec i ten papir sezene! A Fengovi se o vikendu jeden takove podarilo sehnat!
Takze jeste jednou gratuluji, kamarade, k vyznamnemu cinu! |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
|
|
AnpetuWi
Moderator
1964 Posts |
Posted - 12/04/2010 : 22:30:03
|
kua to to uz probehlo?! GZ! prijed to zapit do phy dokud je cas! :) |
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 13/04/2010 : 00:05:39
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by Philty
A taky by ses mohl pochlubit k čemu můžeme Fengovi pogratulovat, což bychom třeba rádi udělali.
To vis, jsem zblnuty z toho WoWka, ktere jsem asi 3dny hral, tam ta czestina nehraje az takovou roli. Nejak to na me zanechalo nasledky. Nebo ze by to bylo on-line hrani obecne, co me tak poznamenalo? ;p
Chlap by mel v zivote zvladnout minimalne 3 veci .... zasadit strom, postavit dum a zplodit syna. Myslim ze Feng ma minimalne 2/3 z vyznamnych cinu hotove. Vsechny tri veci lze delat neoficialne bez pozehnani uradu. Ale spravne chlap si nakonec i ten papir sezene! A Fengovi se o vikendu jeden takove podarilo sehnat!
Takze jeste jednou gratuluji, kamarade, k vyznamnemu cinu!
No to sem chtěl slyšet. Gratuluju Fengu!!!! To je teda kua krok do života významnej.
Pájo : (BTW píše se to achievement ... od slova achieve . ) |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 13/04/2010 00:08:56 |
|
|
axtheb
Average Member
1543 Posts |
Posted - 13/04/2010 : 10:46:27
|
Tak to gz! |
Tolik her a tak malo casu... :) |
|
|
Johny
Junior Member
681 Posts |
Posted - 13/04/2010 : 21:25:12
|
GZ ze zahrobi Fengu |
Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2
now - HotS
Inc - POE : Awakening |
|
|
Axarath
Moderator
443 Posts |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Axarath
Moderator
443 Posts |
Posted - 16/04/2010 : 10:23:18
|
quote: Originally posted by Axarath
Jojo, díky. Určitě to v Praze zapijem.
Fuj ... v Praze .... proc ne v Brne?
Já měl za to, že většina je z Prahy. V Brně se sejdu samozřejmě taky rád |
Fengsuei Xiberius Menthor |
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
charis
Junior Member
550 Posts |
Posted - 17/04/2010 : 18:21:22
|
Jojo, díky. Určitě to v Praze zapijem.
Fuj ... v Praze .... proc ne v Brne?
Já měl za to, že většina je z Prahy. V Brně se sejdu samozřejmě taky rád
Deal, takze sraz dnes v 11:15 na mesti! ;) Se mnou muzete pocitat!
Brno ma vic nez jedno namesti, trdliku ;p :D |
Mamma is playin' |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 17/04/2010 : 19:50:15
|
quote: Originally posted by charis Brno ma vic nez jedno namesti, trdliku ;p :D
Co to palcas? Nmesti ma jenom mesto ne?:p |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 18/04/2010 : 11:28:58
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by charis Brno ma vic nez jedno namesti, trdliku ;p :D
Co to palcas? Nmesti ma jenom mesto ne?:p
Mesta maji namesti uvnitr. Brno ma namesti vsude kolem :) |