Author |
Topic |
|
shithc
Starting Member
44 Posts |
|
| |
Killerko
Starting Member
90 Posts |
Posted - 13/08/2010 : 11:05:24
|
asi nic moc originalne ale ta pises kazdy tak kazdy: www.ffxiv.cz xD |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 13/08/2010 : 11:41:44
|
me se to blbe pise ff14 by bylo lepsi |
lastfm |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 13/08/2010 : 14:29:53
|
Neni nazev neco jineho nez url? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 13/08/2010 : 17:30:50
|
quote: Originally posted by tojejedno
Neni nazev neco jineho nez url?
Asi jo,ale nám jde o dárek, tak do toho nešťourej
|
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
shithc
Starting Member
44 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 16/08/2010 : 08:21:01
|
sakra to muselo byt tezke vymyslet |
lastfm |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 16/08/2010 : 10:48:49
|
quote: Originally posted by Rashaverak
sakra to muselo byt tezke vymyslet
Jo je fakt. Jen nechápu, že když jsem já napsal ffčtrnáct a kilerko nahradil slovo číslicí 14 a následně z toho vyleze římské číslování na www.FFXIV.cz, což je zase úplně něco jiného, jak to hodnotili ? No asi zřejmě lepší oddíl. Chtěl jsem výhru věnovat na postižené děti v Ugandě. Tak holt nic no, děti budou smutné ale |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 17/08/2010 : 13:52:34
|
quote: Originally posted by shithc
tak to vyhralo FFXIV.CZ odmena je hra na steamu pro Killerka...kdyztak pm a domluvime se na redani...
Je ta doména vůbec volná ? Jsem na to koukal už když to sem Killerko postnul jako návrh, a už byla obsazená
Jinak určitě dobrej nápad, jak dalece se to využije a bude udržovat aktuální už je otázka, spousta lidí je zvyklá na ffpower forum a z FFXI na wikipedii, bez který to prostě moc hrát nešlo, já osobně jsem si s výše zmíněnejma webama bohatě vystačil, nicméně držim palce, jestli to aspoň trochu pomůže sjednotit CZ komunitu, tak to stálo za to
...jo, a měl bys to trochu "vyhypovat", do releasu už by mělo být jen něco málo přes měsíc |
http://soundcloud.com/unvorsum |
Edited by - Murdy on 17/08/2010 13:53:59 |
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 17/08/2010 : 13:59:57
|
quote: Originally posted by TDK
Jo je fakt. Jen nechápu, že když jsem já napsal ffčtrnáct a kilerko nahradil slovo číslicí 14 a následně z toho vyleze římské číslování na www.FFXIV.cz, což je zase úplně něco jiného, jak to hodnotili ? No asi zřejmě lepší oddíl. Chtěl jsem výhru věnovat na postižené děti v Ugandě. Tak holt nic no, děti budou smutné ale
i ty kecko...a to si psal kde ? V tom tvým listu návrhů to nikde nevidím, máš tam jen www.finalfantasyctrnact.cz, takže jsi to měl napsat spíš ve smyslu: "nechápu, že když jsem já napsal ffčtrnáct a kilerko nahradil slovo číslicí 14 a finalfantasy zkratkou FF..." |
http://soundcloud.com/unvorsum |
Edited by - Murdy on 17/08/2010 14:00:47 |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 17/08/2010 : 14:51:54
|
quote: Originally posted by Murdy
quote: Originally posted by TDK
Jo je fakt. Jen nechápu, že když jsem já napsal ffčtrnáct a kilerko nahradil slovo číslicí 14 a následně z toho vyleze římské číslování na www.FFXIV.cz, což je zase úplně něco jiného, jak to hodnotili ? No asi zřejmě lepší oddíl. Chtěl jsem výhru věnovat na postižené děti v Ugandě. Tak holt nic no, děti budou smutné ale
i ty kecko...a to si psal kde ? V tom tvým listu návrhů to nikde nevidím, máš tam jen www.finalfantasyctrnact.cz, takže jsi to měl napsat spíš ve smyslu: "nechápu, že když jsem já napsal ffčtrnáct a kilerko nahradil slovo číslicí 14 a finalfantasy zkratkou FF..."
v konečném důsledku to znamenalo to samé, jako udělat z 14, IXV ne ? A pokud je již obsazená, ještě se bude ta moje hodit tuším Já to beru sportovně, pořád se dělím o druhé až třetí místo a to je taky pěkný úspěch ne ? |
|
Edited by - TDK on 18/08/2010 07:20:08 |
|
|
shithc
Starting Member
44 Posts |
|
shithc
Starting Member
44 Posts |
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 19/08/2010 : 11:09:51
|
quote: Originally posted by shithc
IXV je co jako ?:D
Upgrade-datáč k XIV |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 19/08/2010 : 12:23:44
|
9 + 5 nebo 10 + 4 vysledek je stejny |
lastfm |
|
|
Killerko
Starting Member
90 Posts |
Posted - 24/08/2010 : 21:50:04
|
jeee ja to vyhral to je mile... som bol na dovolenke akurat... tak mrknem na steam co tam je zaujimave |
|
|
shithc
Starting Member
44 Posts |
Posted - 25/08/2010 : 15:20:40
|
quote: Originally posted by Killerko
jeee ja to vyhral to je mile... som bol na dovolenke akurat... tak mrknem na steam co tam je zaujimave
no poravde ti muzu poslat 2 hry co mam koupene ale neodeslane :) Psychonautus Madbals in Bobo:Invasion
|
http://xivpads.com/sig/i/1349938/xivpads.png[/img] |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 26/08/2010 : 08:19:26
|
podobny podvod zavani skoro az kriminalem, ty jsi povinen mu zaplatit hru dle jeho vlastniho vyberu jinak pujdes sedet na pekne dlouho ! |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 26/08/2010 08:19:55 |
|
|
shithc
Starting Member
44 Posts |
Posted - 26/08/2010 : 20:06:51
|
podobny podvod zavani skoro az kriminalem, ty jsi povinen mu zaplatit hru dle jeho vlastniho vyberu jinak pujdes sedet na pekne dlouho !
hh :D hru na steramu dostane, a muze si vybrat , ale jen ze 2 :D zadny podvod :) a ani sem nikdy nenapsal ze hru dle vlastniho vyberu :D |
http://xivpads.com/sig/i/1349938/xivpads.png[/img] |
|
|
Killerko
Starting Member
90 Posts |
Posted - 27/08/2010 : 12:05:17
|
ja som pisal na steam aku verziu tam predavaju toho ffxi ultimate collection.. bo som si chcel dokupit chybajuce datace (tie addon scenarios) ale vraj je to podla toho kde sa fyzicky nachadzas.. cize by som dostal EU verziu a ta mi je naprd kedze bezim na US...
ale psychonauts som si vzdy chcel zahrat takze good aj tak :)) a to druhe mi nic neovori...
|
|
|
|
Topic |
|