Author |
Topic |
|
pajascz
Starting Member
12 Posts |
Posted - 04/10/2010 : 15:07:48
|
ahoj je tu nekdo kdo hraje tuto free verzi EQ2 ja ji zaca la musim rict ze i prez omezeni v postu ras a trid je to skvela hra tak bych rad nasel naky lidi co to taky hraji
|
|
| |
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 04/10/2010 : 16:58:36
|
jestli se ti libi tak dej tech 15 dolaru mesicne a hraj normalni EQ2, EQ2x je k prdu |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 05/10/2010 : 08:41:39
|
presne tak, EQ2x je, ako keby slepy, hluchy eunuch hovoril o tom, aky je ten sex krasny, lebo ho vzrusila soska panenky Marie, ktoru osahaval. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 05/10/2010 : 08:57:27
|
quote: Originally posted by Wuuduu
presne tak, EQ2x je, ako keby slepy, hluchy eunuch hovoril o tom, aky je ten sex krasny, lebo ho vzrusila soska panenky Marie, ktoru osahaval.
a ver tomu ze v tomhle pripade Wuuduu vi o cem mluvi :D |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 05/10/2010 : 11:47:59
|
auu! ta sadla! |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 05:33:30
|
quote: Originally posted by pajascz
ahoj je tu nekdo kdo hraje tuto free verzi EQ2 ja ji zaca la musim rict ze i prez omezeni v postu ras a trid je to skvela hra tak bych rad nasel naky lidi co to taky hraji
Morthai Darkface Wyrdshaper
To su zatial postavy v mid 20s. Nemam na EQ2 velmi cas, ale mozno ma chytis online niekedy :) |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 05:34:40
|
quote: Originally posted by RED EYE
jestli se ti libi tak dej tech 15 dolaru mesicne a hraj normalni EQ2, EQ2x je k prdu
Preco k prdu? :) Ludi je tam dost, jedine co mi vadi je retardacia par ludi na chate. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
Shelaida
New Member
342 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 12:17:42
|
quote: Originally posted by DarkFace Preco k prdu? :) Ludi je tam dost, jedine co mi vadi je retardacia par ludi na chate.
Protože víme o čem je plná hra, tak můžeme posoudit že EQ2x je jen demo |
|
|
Manatar
New Member
125 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 14:21:44
|
Manatar / Priest 10 lvl, zatim plním questíky , rybařím apod. :)
chjo , kéž by mělo Anarchy Online podobnej interface jako EQ2 |
WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
|
Edited by - Manatar on 06/10/2010 14:24:07 |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 19:08:54
|
quote: Originally posted by Shelaida
quote: Originally posted by DarkFace Preco k prdu? :) Ludi je tam dost, jedine co mi vadi je retardacia par ludi na chate.
Protože víme o čem je plná hra, tak můžeme posoudit že EQ2x je jen demo
Tak ta poprosim popis rozdiely :) |
|
|
James
New Member
205 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 19:09:45
|
Volsak (Elusive) - 64 inq
A ještě cca 32 Sk, bohužel teď hraju velmi málo |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 06/10/2010 : 19:34:13
|
Riadne si sa rozbehol, ked som si minule cital forum tak si sa len motkal okolo levelu 20 :) |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 10:15:17
|
quote: Originally posted by DarkFace Tak ta poprosim popis rozdiely :)
Tie rozdiely a osekania su tak brutalne, ze stracat svoj zivot pri EQ2x je velka chyba. Aj kes sedis na WC tak ten cas travis lepsie.
full EQ2 je dobra hra, ale nie EQ2x.
Rozdiely si pozri sam: http://everquest2.com/free_to_play/game_overview
Najhorsie osekanie podla mna: slabe spelly, slabe itemy, maly inv. velmi, velmi malo prachov... nepouzitelne. |
Edited by - Wuuduu on 07/10/2010 10:27:19 |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 10:48:02
|
ono to zas tak priserne tragicky neni, kdyz zaplatis 10 dolacu za silver membership tak muzes pouzivat expert(adept 3) spelly a mit 3 bagly takze na vyzkouseni je EQ2x dobry
kdy zacnou bejt omezeni EQ2x problem je kdyz se ti hra zalibi a budes chtit nejak pravidelne hrat nebo nedejboze raidovat
SOE zahajila prodej ruznejch serepeticek ktery na normalnich serverech nejsou, jako self rezz flasky a bude toho vic a ja si umim predstavit ze raidovaci guildy budou po s vych clenech pozadovat pouzivani techto veci pro dobro guildy, navic na free membership nemuzete pouzivat legendary a fabled equip a v groupovejch instancich na vyssich levelech se bez minimalne legendary opravdu neobejdete o raidu ani nemluve takze by vas stejne cekalo placeni 15 dolaru mesicne aby jste mohli nosit nejakej obstojnej equip
dalsi problem jsou placené classy, v endgame aby mela groupa nebo raid uspech musi mit vyrovnane slozeni a treba vsechni bardi a enchanteri jsou placene classy takze nejakyho sehnat bude problem
tech problemu s EQ2x bude vic ale ted se mi nechce se moc rozepisovat
proto rikam: EQ2x na ozkouseni hry ano a pokud se vam hra libi a chteli byjste ji hrat nejak vic tak prejit na normalni EQ2
v normalnim EQ2 na nizsich levelech je treba malo hracu proto si nizsi levely lepe uzijete v EQ2x, zato jestli sezenete nejakeho hrace na max levelu kterej vam pomuze tak se da v EQ2 vyexpovat na 90 za par dni (tak 2 tydny kdyz to neprehanite :) )
jinak v EQ2 existuje jeste tzv. Recruit a friend kdy existujici subscriber muze pozvat do hry noveho hrace, ten novy hrac dostane 14 dni na vyzkouseni zdarma a pokud si hru zaplati tak ten kdo ho pozval ziskava dalsi bonusy, krome toho pokud tihle dva hrajou spolu v groupe tak oba ziskavaji pomerne slusnej bonus na expu takze se da vylevelit jeste rychleji |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
Edited by - RED EYE on 07/10/2010 10:52:16 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 13:11:17
|
Moc textu;) Eq2x=demo. Pokud vás to chytne, tak stejně musíte jít do placeného. Protože pochybuju, že tam kdy někdy vznikne nějaká high level komunita hráčů, právě proto, že všichni použitelní přeběhnou do eq2 full.
To že můžu používat nějakej spell nebo item je podle mne sekundární (teda kromě toho, že bez toho se taky na high level hrát nedá, ale viz výše). |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 13:37:54
|
quote: Originally posted by Wuuduu
quote: Originally posted by DarkFace Tak ta poprosim popis rozdiely :)
Tie rozdiely a osekania su tak brutalne, ze stracat svoj zivot pri EQ2x je velka chyba. Aj kes sedis na WC tak ten cas travis lepsie.
full EQ2 je dobra hra, ale nie EQ2x.
Rozdiely si pozri sam: http://everquest2.com/free_to_play/game_overview
Najhorsie osekanie podla mna: slabe spelly, slabe itemy, maly inv. velmi, velmi malo prachov... nepouzitelne.
Ved ale nikto netrvdil, ze som Bronze. Som Gold O.o |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 14:15:41
|
a to je naco dobre, hrat Gold EQ2x, ked mozes hrat full EQ2? Tam ma "Gold+" kazdy. |
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 14:33:55
|
No podla for su Live servre na nizsom leveli poloprazdne a vacsina ludi aj tak transferla na EQ2X. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 07/10/2010 : 15:34:21
|
quote: Originally posted by DarkFace
No podla for su Live servre na nizsom leveli poloprazdne a vacsina ludi aj tak transferla na EQ2X.
Vetsina ceho koho kde a odkud oO? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 08/10/2010 : 00:12:49
|
jaka vetsina transferla prosimte ? to bys nam mohl objasnit ? na EQ2flames jsem se docet ze tam preslo par lidi a zalozily tam raid guildu .. ted raidujou zony s 3 groupama a nemuzou ani naplnit raid takze ta vetsina je opravdu maximalni |
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 08/10/2010 : 02:38:44
|
Neviem, no. Vidim asi tak 2 vacsie guildy s vyssimi levelmi, ktore raiduju. Taktiez dost vela ludi, ktorych stretavam hraju aj Live, alebo tam doteraz boli.
Je mozne, ze je to iba moj dojem z hry + EQ2flames. |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 08/10/2010 : 09:35:49
|
aha takze 2 guildy a par lidi kteri si chteji uzit znova dungy na nizsich levelech jsou vetsina :) |
|
|
|
James
New Member
205 Posts |
Posted - 08/10/2010 : 11:20:47
|
Z mého nestranného pohledu to vidím takto. Koupil jsem nějaké SC, upgradnul na Silver čímž jsem vyřešil otravné věci typu 25 questů, pp limit, sloty v batohu, chat apd. Do cca levelu 55 se dalo krásně grupovat. Potom přišlo pár 90tek a vše co jde výš levelovalo kdesi v ústraní mně neznámým způsobem (velmi rychle). Nemám páru jak vypadá hra na 90 levlu v guildě která pravidelně raiduje, ale z mého pohledu teď nemám jediný důvod upgradovat na Gold. Času mám dost málo takže možná i proto. Ale těch pár SC za obchodování přes Brookera, který občas potřebuju jsem se zatím nesetkal s ničím jiným. Klíčová kouzla používám Expert a kdybych chtěl nějaký epic failem kraftit (což může i cvičená opice), využívám guild harvest bednu.
Tím ale nechci nic vyvracet, jen můj pohled "neraidového příležitostného hráče". Zatím snad jediné od 65+ bylo pár hezkýc legendary setů. Pár mmorpg už jsem hrál a nevidím to vůbec tak tragicky jako pár lidí zde, právě naopak. Také se mi vcelku líbí ten SC systém, nad kterým jsem v počátku kroutil hlavou. Pěkný příklad jak z Amíků vytáhnout bonusové prachy. |
EQ2x - Volsak, testovací Inkvizitor UO, AC, EQ, AO ... bejvávalo EQ - Elder Volsakova Volsanda - Beastlady 360+AA's The Exodus
|
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 08/10/2010 : 14:41:39
|
vyexpit sa na 90 dokaze tiez aj ta cvicena opica, staci vediet kde.
A na raidy na vyssich leveloch sa bez tych itemov a bez poriadnych kuzel aj tak moc nepozries. Teda, mozno pozries, ale to bude tak vsetko. Hýler, co poriadne nehýluje a nic nevydrzi - nanic hýler.
A coskoro prides aj na to, ze 20g na level je velmi malo.
A ako vyzera raidovaie na lvl90 v raid guilde? Jednoducho, predstav si 3 instancie a tie tocis kol dokola, nic ine. Pravidelny nastup, presne dany postup a kazdy krok uz X krat zopakovany a nauceny... |
Edited by - Wuuduu on 08/10/2010 14:44:31 |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 09/10/2010 : 17:49:55
|
quote: Originally posted by Wuuduu A ako vyzera raidovaie na lvl90 v raid guilde? Jednoducho, predstav si 3 instancie a tie tocis kol dokola, nic ine. Pravidelny nastup, presne dany postup a kazdy krok uz X krat zopakovany a nauceny...
aha a mame tady i experta pres raidy |
|
|
|
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 09/10/2010 : 20:51:56
|
quote: Originally posted by RED EYE
quote: Originally posted by Wuuduu A ako vyzera raidovaie na lvl90 v raid guilde? Jednoducho, predstav si 3 instancie a tie tocis kol dokola, nic ine. Pravidelny nastup, presne dany postup a kazdy krok uz X krat zopakovany a nauceny...
aha a mame tady i experta pres raidy
Presne ako kazde ine PvE MMO na trhu momentalne. |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 10/10/2010 : 21:02:52
|
quote: Originally posted by RED EYE aha a mame tady i experta pres raidy
Ja som si svoje v EQ2 odraidoval. A moj nazor mi nevyvratis: raidy v EQ2 (a asi aj inych podobnych hrach, neviem, ine som nehral a ani nebudem) su ako spartakiada, ktoru dokazu po troske cvicenia zvladnut aj cvicene opicky... dopredu, spell, dozadu, spell, otocka, dopredu, spell... dopredu, spell... balet. |
|
|
gegoj
Starting Member
8 Posts |
Posted - 25/10/2010 : 10:58:19
|
jen bych si rád upřesnil... EQ2 Extended (Free Adventures) je úplně jiný klient a hra, než EQ2? Nebo je to stejné, ale rozdíl je v počátečním nastavení plateb, kde je nutné pro kvalitnější hraní přejít z "bronzového free" na "gold", nikoliv teda nutně stahovat místo Extended jinou hru? Díky za odpověď |
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 27/10/2010 : 12:56:14
|
Kdyz jsem upgradnul account na GOLD tak stale nemam pristup ke vsem rasam pri tvoreni postavy? To si je musim koupit za station prachy??? To si snad delaji srandu ne? |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 28/10/2010 : 11:45:54
|
quote: Originally posted by Tenebrae
Kdyz jsem upgradnul account na GOLD tak stale nemam pristup ke vsem rasam pri tvoreni postavy? To si je musim koupit za station prachy??? To si snad delaji srandu ne?
Ne srandu-PRDEl si s tebe a ostatních dělají a to už pár let
|
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
arxonn
Starting Member
29 Posts |
Posted - 28/10/2010 : 16:51:23
|
Kdyz jsem upgradnul account na GOLD tak stale nemam pristup ke vsem rasam pri tvoreni postavy? To si je musim koupit za station prachy??? To si snad delaji srandu ne?
je to tam napsané stačí umět číst. |
EQ II: Arxon 90/250 Defiler Jeanete 90/200 Fury Silvanas 80/200 Warlock VG: Arxon 50 Bloodmage (retired)
|
|
|
Tenebrae
New Member
167 Posts |
Posted - 30/10/2010 : 20:18:27
|
Mam dotaz, kdyz tedy mam gold to se mi nejak postupne stahnou vsechny datadisky nebo jak je to? |
|
|
arxonn
Starting Member
29 Posts |
Posted - 31/10/2010 : 01:20:24
|
stahnout se ti vsechny datadisky krom aktualniho Sentinel's Fate, ten si musis bud koupit nebo zaplatit platinum membership. |
EQ II: Arxon 90/250 Defiler Jeanete 90/200 Fury Silvanas 80/200 Warlock VG: Arxon 50 Bloodmage (retired)
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 31/10/2010 : 17:32:07
|
Mam dotaz, kdyz tedy mam gold to se mi nejak postupne stahnou vsechny datadisky nebo jak je to?
u tech novejch streamovanejch klientu se ti zony stahujou podle toho jak do nich lezes tusim, coz je fajn protoze nemusis tahat celejch 14Gb nazacatku ale zase pak kdyz nekam vlezes poprvy tak to loadujes nekolik minut nez se ti natahne i zona
ja osobne davam prednost starymu dobrymu klientovi |
|
|
|
James
New Member
205 Posts |
Posted - 31/10/2010 : 23:31:55
|
Stáhne se ti normálně komplet 14 GB, pokud v době sosání nevlezeš do hry. Potom to funguje tak jak píšeš. Ohledně Sentinels Fate. Kdosi mi říkal, že se vyplatí kupovat jinde než ofiko přes SOE Store (Amazon?). Máte o tom někdo nějaké info? Upgradnul jsem cca před 2 týdny na gold, pokud nebude hra od 60-90 mrtvá, datadisk si koupím, v opačném případě ruším účet. Sólovka mě nebaví a čekat hodiny na skupinu též ne. |
|
|
|
TSP
Starting Member
39 Posts |
Posted - 06/11/2010 : 22:43:31
|
hmm jelikoz nemam v tuhle chvili co hrat ... FF XIV je v soucasnem stavu mega sracka tak premyslim co bych si zahral a co jsem zachytil je EQII
jako vyhodu EXTENDED verze vidim jednoznacne to ze to LIDI HRAJI na LOW LVL klidne si zaplatim placenou verzi ale nechci zazit to same co u LoTRa, ktereho jsem zacal hrat na zacatku tohoto roku a kde jsem vlastne nemel s kym levelovat ... solo only a vetsina velkych questuci raidu na low levelech sla mimo me a az jsem se dostal na lvl 65 tak uz byla zas mnoho lidi znechuceho end gamem a stejne koncili
proto premyslim o EQ2 EXTENDED o to ze to je free mi nejde a spis me stve ze to je tak debilne nastaveno jak rikam klidne budu platit full verzy (pokud me to chytne) ale pokud tam nikdo nebude a end game hraci uz jsou zcela nekde jinde nez ja kterej jako vul bude levelovat aby se dostal na lvl kde ho berou (a pocitam ze bez equipu a zkusenosti ho stejne nevemou) tak to je o hovnu (bez jakehokoli prominuti to je proste nuda)
proto EQ2 EXTENDED a prosim aby mi nekdo vyvratil co potvrdil co pisu (jak rikam bohuztel ted nemam co hrat ... FF XIV bylo zklamani poslednich let po skvelem (subjektivni) HC MMORPG FFXI a nic jineho ted ocividne v blizke dobe nevyjde (max GW2 nebo TERRA ktera je vicemene akce z fantasy her)
diky |
FFXI | THF:75 | retired LoTR | HNT 65 | retired RoM | WAR/SCOUT 60/60 | retired |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 00:07:28
|
quote: Originally posted by TSP
...pokud tam nikdo nebude a end game hraci uz jsou zcela nekde jinde nez ja kterej jako vul bude levelovat aby se dostal na lvl kde ho berou (a pocitam ze bez equipu a zkusenosti ho stejne nevemou) tak to je o hovnu (bez jakehokoli prominuti to je proste nuda)...
Myslim, ze si nasiel hru, co presne sedi na tvoj popis toho, co nechces |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 07/11/2010 : 13:01:15
|
o EQ2X nemůžu komentovat ale myslim že lidi říkaly že tam na low lvl je docela dost hračů
k LOTRO, to je ted taky free to play, minulej tejden jsem nainstaloval na ozkoušení a lidi tam na low lvl bylo spoustu i mimo prime time |
|
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 08/11/2010 : 09:08:42
|
pravda je, ze treba naskocit na lod HNED a zviezt sa s hlavnym prudom, inak o mesiac, dva uz moze byz neskoro. |
|
|
|
Topic |
|