Author |
Topic |
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 09:59:07
|
Hele isacu, zeptej se prosimte v tom svy clanu jak se da restartnout server kdyz prijdes o SotL? :D
Ze bych to zacal pouzivat kdyz me nekdo nahodou sejme :D. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 10:00:55
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Hele isacu, zeptej se prosimte v tom svy clanu jak se da restartnout server kdyz prijdes o SotL? :D
Ze bych to zacal pouzivat kdyz me nekdo nahodou sejme :D.
já to mám nabindovaný na F12, nevim jak ostatní |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 10:58:21
|
tak nakonec to precijen zas restarovali? ja mel par dni prestavku,nevim nic |
www.boiians.cz |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 13:12:37
|
No Isac ne. Prubeh bych videl asi nasledovne. SUN prodaval pres e-bay goldy. Prodal toho vcelku dost a chvili na to jim potopili sotl. Tak frank zmacknul magicke tlacitko F12 servery spadly s 30ti min roll backem. SUN mel po restartu $, SotL a i goldy co predtim prodali.
Klasika :D. Nekde sem dokonce slysel, ze SUN se prejmenuje. Nove jmeno SCUM bude pry vic odpovidat standartu clanu ;) |
Edited by - Mandorallen on 12/01/2011 13:13:05 |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 14:05:04
|
No Isac ne. Prubeh bych videl asi nasledovne. SUN prodaval pres e-bay goldy. Prodal toho vcelku dost a chvili na to jim potopili sotl. Tak frank zmacknul magicke tlacitko F12 servery spadly s 30ti min roll backem. SUN mel po restartu $, SotL a i goldy co predtim prodali.
Klasika :D. Nekde sem dokonce slysel, ze SUN se prejmenuje. Nove jmeno SCUM bude pry vic odpovidat standartu clanu ;)
SUN prodává goldy na eBay ? FOTM trollů z Forumfallu ? jeden měsíc nakupujem, druhej prodáváme, no zkusím navrhnout nové jméno, FOREX
P.S. Tak už se nezlob za to pondělí, vždyť jsem tě ani nenahlásil Maejohlovi za porušení pravidel ... |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 18:47:44
|
quote: Originally posted by Stirius
Standardu vole
lol, a ja to měl predtim spravne, ale pak sem to opravil na spatnou verzi :)
Isac: za co? Za to ze sme vam s keegarem znicili exit? Tak to me klidne nahlas :D. Exity totiz nicit muzeme. Nesmime delat asest dest. krom exitu. Jinak se vubec nezlobim. Jeli jsme na suicide run v expendable gearu, takze mi nevadi ho odevzdat. Jen sme hold udelali chybu v tom ze sme se focusovali na rozbijeni exitu i za cenu, ze do nas porad smazil jeden typek a nestihli sundat portal driv nez se naportil druhej. Takze pak naslednej 2v2 boj zacal s par HP na nasi strane a full hp + fully buffed na strane SUNu. Uz sme tam moc delat nemohli, tak sem hodil jen par healu keegarovi a umrel. Keegar uz pak bohuzel po tom 3km dlouhym chasovani se 3ma sunama v zadech po fizznuzti begone umrel taky. |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 18:54:48
|
myslel jsem spíš
4. Rules of Engagement
podkapitola
4.2 Trash Talk
;]]]
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 12/01/2011 : 22:30:12
|
nebyl zadnej trash tallk, to si asi spatne cetl. |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 14/01/2011 : 17:57:28
|
nebyl zadnej trash tallk, to si asi spatne cetl.
aha, tak to asi jo, měl jsem pocit, že si mi po smrti psal něco o typických SUNech a exploitování, ale možná jsem si to špatně vyložil, třeba to byla pochvala
|
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 21/01/2011 : 17:33:08
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by Dynty
dobra prace,co jinyho bych rekl..dokonce to i vypada ze to tentokrat neresetuji a narodni vlajka povlaje nad agonem cely tyden
čekal jsem nějakou variaci na
quote: Originally posted by Dynty
Tak trochu se ukazuje ze nikdo jiny nez nejvetsi a nejbohatsi guildy ty Sea pevnosti necapne...kdyz jo tak se silenejma ztratama,nebo velkym stestim nebo obojim
tak bych tady rad navazal,podruhy co jsme tu seatower zabrali my (tedy ne nejvetsi a nejbohatsi klan) tak to prozmenu opet resetovali,den pred tim nez mela prijit live ninja zmenili cas na cas kdy maj dost lidi online zas jen ty nejvetsi a nejbohatsi klany (10rano v patek?) popravde receno jsem nasranej,uz si trochu nevim co si o nich myslet |
www.boiians.cz |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 21/01/2011 : 17:56:14
|
včera večer crashnul server a celý se to nějak posralo, myslim že to ani dnes nebylo |
|
|
Dynty
New Member
310 Posts |
Posted - 21/01/2011 : 18:16:45
|
quote: Originally posted by Isac
včera večer crashnul server a celý se to nějak posralo, myslim že to ani dnes nebylo
jojo,mozna ze to ani nebylo a maj tam napevno nastavenou funkci func seatower_on_server_crash () $nahoda = random (1,2) if $nahoda = 1 then $seatower_owner = "SUN" else $seatower_owner = "Agenda" endif endfunc
a dneska padla 2ka.. jen vtipkuju abych prilil do ohne stavajici diskuzi kazdopadne nejen me skazili patecni vecer,takhle domrdat nejvetsi serverovej event x krat po sobe,navic je jednou za 10 dni,totalni fail,nevim co jinyho naspat a nebejt moc sprostej |
www.boiians.cz |
Edited by - Dynty on 21/01/2011 18:17:24 |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 23/01/2011 : 13:10:59
|
Video z naseho eventu trenink group fightu kde sme byli 4vs8 aby si nasi recruiti natrenovali jak bojovat kdyz precisluji enemy ktery maji lepsi gear. Vcelku zazivny fighty :D.
http://www.youtube.com/watch?v=2C8Ox0nhk_w |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Krajec
New Member
370 Posts |
Posted - 27/01/2011 : 13:53:38
|
quote: Overall Skill gain rate has been increased significantly
tak to bude zase 10 novych bugu, co budou mesic opravovat a skilly polezou jeste pomaleji :) |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
|
Topic |
|