Kluc posielaju tak aby ste mohli uz 24 teho hrat. Postovne (ak sa nezmenilo pretoze nemozem najst nikde shipping info a objednavat to teraz este nejdem) ked som kupoval datadisk k WoWu pred 2 rokmi bolo len za 2e. Takze to vyjde podobne ako s D2 + mate peknu krabicu :D
Ultima Online - Kelevar - Elessar (retired) Dark Age of Camelot US - Gareth - Alderienne [eldritch] (retired) World of Warcraft EU- Drak'thul/Horde - Jaskynka [blood elf hunter] (retired)
Kluc posielaju tak aby ste mohli uz 24 teho hrat. Postovne (ak sa nezmenilo pretoze nemozem najst nikde shipping info a objednavat to teraz este nejdem) ked som kupoval datadisk k WoWu pred 2 rokmi bolo len za 2e. Takze to vyjde podobne ako s D2 + mate peknu krabicu :D
fakt velmi dobrá cena a navíc slušný e-shop
ted tam maj slevu na 25liber = 725kc tak sem to koupil sem zvedavej jestli prijde pre-order
mam to koupeny ale penize mi zatim nestrhly a prislo mi jen potvrzeni objednavky tak sem zvedavej ... kupoval to jeste nekdo dalsi dneska?
pro Thundeeer: ty uz mas od nich klic? a strhly ti prachy?
Aha, tak mas asi pravdu Isacu, ja ten detail dole necetl. Mel jsem za to, ze to je pre-order, ale bez headstartu. Tak nejak mi to vyplynulo z vety:"Availability: Pre-order now for delivery on 04 March 2011"
Zvláštní, že mně strhli v přepočtu daného dne přesně 59,90 USD bez další taxy...
A Deime, nejlepší to bylo dřív na D2D, šlo to za USD a 20% sleva. To pak bylo za hubičku.
No VAT jak ja to chapu neni ani tak DPH, ale spis 'clo', ktere platis pri nakupu z jine krajiny nez z EU.
Ty jsi mel za Rift zaplatit 49,90USD, ale d2d ti k tomu pribalil 20% VAT, to znamena, ze jsi zaplatil 59,90USD.
Kdyz bys byl v Americe, mel americkou kartu a bydliste... nebo mozna jen americkou IP?... platil by jsi 49.90USD, ale 'clo/VAT' by jsi neplatil.
A protoze Trion to nehlida, tak je ted mozne si v account manageru primo na jejich webu prepnout region na USA, zaplatit jako American dolary bez VAT (takze 49,90USD) a pak se prepnout zpet na puvodni region "Ceska republika".
Ad. UK a DPH/VAT.
UK je clensky stat Evropske unie a veskere zbozi smerujici do zahranici fakturuje bez DPH. Povinost priznat a zaplatit DPH prechazi na kupujiciho. - takze na nic nezapominaji
Ty vole co ceskej koumak nevymysli a obzvlast deim :). No nic volam na financak at si te trosku proklepnou. Zaroven je upozornim aby si zkontrolovali tvoje danovy priznani za uplynulej rok. Doufam, ze si nezapomnel priznat ty prodeje uctu, goldu a ja nevim ceho. Do patku mas jeste posledni moznost to tam dopsat!
Nechapu na co narazis. Prodej accountu je jednorazova vec. Ty kdyby jsi prodaval pouzitou pracku, tak taky z prijmu odvedes dan? Budes delat danove priznani? Myslim, ze nejaka hranice je cca 56.000Kc.
Jestli se v te americke VAT vyznas lepe, prosim, pouc nas.
Jinak s tim prodejem bez DPH pri vyvozu za hranice clenskych statu EU mam na 100% pravdu.
Viz:
Dodání zboží osvobozené od daně z přidané hodnoty dle ustanovení § 64 (mimo odst. 2) zákona 235/2004 Sb. ze dne 22.4.2004 o dani z přidané hodnoty v platném znění. Povinnost přiznat a zaplatit DPH přechází na kupujícího (2006/112/ES).
Deime sem myslel ze mas i nejakej smysl pro humor podle tech videi co mi posilas a ja se jen divim co je na tom zabavnyho :).
Me by bylo uplne jedno i kdyby si tenhle zkurvenej stat na danich okradl mesicne treba o milion.
Tak se tak hned tak nevytacej
Ok
Me jen zarazi, ze clovek ktery vi o danich asi uplne hovno pise kraviny na forum o PC hrach a navazi se zcela neopravnene do jinych. :)
Az kdyz by jsi podnikal a mel predstavu o tom, kolik dani a poplatku musis jako podnikatel zaplatit, asi by jsi mluvil uplne nejak jinak.
Praxe je takova, ze lidi neplati ani to, co by meli a vsemozne se placeni vyhejbaji. Takze mi rekni, kdo by platil, kdyz nemusi?
Jestli narazis na me, tak si strelil vedle deime :). Ja totiz vim moc dobre jaky dane musi firma platit. Je to bohuzel mimo jine to o co se musim starat. Jinak dane tlati vsichni a kazda koruna kterou tu vydelame nam zdani hned trikrat.
Tak jsem si to chtel vcera na direct2drive poridit, ale ani jednu kreditku mi to nevzalo. Zkousel jsem MC i Visa.
Po vyplneni udaju pro billing mi to napsalo, ze mam kontaktovat support team.
Stalo se to take nekomu?
PS: pouzil jsem promo kod: vatfree
Treba vatfree promokod uz nefrci?:)
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
Nestihl jsem zadny z uvedenych kodu, ale nakonec jsem poridil zberatelskou edici za 31 liber (-20%), navic se takto da poridit az do konce brezna a to s promo kodem "MADNESS" . Chvili mi trvalo nez jsem to zjistil, tak snad tim pomuzu i jinym zde...