Author |
Topic  |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 09/11/2010 : 20:13:28
|
Zdravim, prodam jeden VIP (lifetime account) se vsemi datadisky Je prakticky holej, protoze jsem tomto acc nikdy nehral a pritelkyni hra tolik nezaujala.
Na ucte neni treba platit zadne mesicni poplatky, ale vse je na ucte dostupne. Tento typ accountu uz neni mozne sehnat. A kazdy mesic vam pribude 500 turbine pointu, jako kdyby jste si hru platili mesicnimi poplatky.
50 shared space mezi charaktery, 9 slotu na charaktery a nejake kravinky do zacatku.
Tak pokud by nekdo mel zajem muzete mi napsat na a.taborik@seznam.cz
ps. omlouvam se ze to postuji zde
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
| |
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 05/12/2010 : 13:45:35
|
nabidka trva :-)
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 05/12/2010 : 13:47:24
|
quote: Originally posted by antarian
Presneji jsem ztratil kontakt na puvodniho kupce :-) Tudiz at se mi idealne ozve on :-) Nebo at mi da eventuelne vedet jestli uz nema zajem, at muzu account eventuelne prodam nekomu jinemu :-)
|
|
 |
|
mizrael
New Member

119 Posts |
Posted - 12/06/2011 : 12:53:09
|
Presneji jsem ztratil kontakt na puvodniho kupce :-) Tudiz at se mi idealne ozve on :-) Nebo at mi da eventuelne vedet jestli uz nema zajem, at muzu account eventuelne prodam nekomu jinemu :-)
nabídka stále trva? |
Figi-ten statnej hobit |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|