Author |
Topic |
MikoLee
Starting Member
59 Posts |
Posted - 09/08/2011 : 13:14:47
|
quote: Originally posted by Pertha
:D cele ros bez posledniho bosse, a nebo mas chybu v progressu
Je to mysleno tak, ze RoS neprogressujeme a ciste farmime Bosse s kterými není problém (nejak se nam nedari rekill Dracka), casove to vychazi tak ze se vycisti GB cele a jde se ro RoS, kde so krome Draka a Alzbetky zabije vse a je konec, zadny progress. |
Guild Wars - EvE Online - Vanguard: Saga of Heroes - The Lord of the Rings Online - Age of Conan: Hyborian Adventures - Warhammer Online : Age of Reckoning - Aion: The Tower of Eternity - Rift: Planes of Telara |
|
|
MikoLee
Starting Member
59 Posts |
Posted - 25/08/2011 : 09:28:23
|
S RIFTem jsem skoncil, vedeni guildy jsem predal Aporue. Nekteri hraci DL prechazeji semnou do SW:TOR
http://swtor.dark-legion.cz/ |
Guild Wars - EvE Online - Vanguard: Saga of Heroes - The Lord of the Rings Online - Age of Conan: Hyborian Adventures - Warhammer Online : Age of Reckoning - Aion: The Tower of Eternity - Rift: Planes of Telara |
|
|
Stirius
New Member
416 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 25/08/2011 : 10:30:04
|
quote: Originally posted by MikoLee
S RIFTem jsem skoncil, vedeni guildy jsem predal Aporue. Nekteri hraci DL prechazeji semnou do SW:TOR
http://swtor.dark-legion.cz/
To budete hrat na forech?:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Greydawn
New Member
409 Posts |
Posted - 25/08/2011 : 10:30:36
|
Skor naopak, po poslednom content patchi je tam toho az moc |
MMO traveller |
|
|
MikoLee
Starting Member
59 Posts |
Posted - 25/08/2011 : 10:50:07
|
Porad je co delat, a progress Hammerknellu + PvP Rank 8 zabavi na dlouho. Za par dni zacina beta na SW:TOR a me zustalo par koupenych a nenainstalovanych singleplayer her, které bych nerad vynechal (Zaklinac 2 a Deus Ex 3 – který se spusti zítra). Takze „dohravam“ resty abych pak mohl byt jenom ve svete SW. |
Edited by - MikoLee on 25/08/2011 10:56:36 |
|
|
Furimax
Starting Member
1 Posts |
Posted - 12/10/2011 : 23:41:50
|
Update: Hledame nove cz/sk hrace--http://rift.dark-legion.cz Hrajem na pvp serveru Bloodiron za Defianty. Nejlepe 50 lvl ale berem i nove lidi co chcou se hrou zacit.Hlavni podminka je aktivita,zajem o pve(ne ze by se nehralo pvp,ale hrajem to spis okrajove).Raid se sklada 3 dny v tydnu(streda,nedele, pondeli-19:15-23:00) Progress mame HK 9/11 ROS 5/5 GSB 5/5 GP 4/4 DH 4/4 ROTP 4/4 Kdo neni z naseho serveru muze napsat prihlasku taky.Neni problem transfer-zadarmo.Migrovali jsme na Bloodiron 19.12. Ve hre nas najdete:Furimax,Icikk,Aporue,Kombajnova |
Edited by - Furimax on 20/12/2011 08:40:42 |
|
|
Topic |
|