Author |
Topic |
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 29/01/2012 : 23:06:48
|
Tak sem musel kvůli tomu, že mi zdechla deska přeinstalovat comp, a s novýma W7 furt zápasim, jak rozjet v klidu ao..už mě to mocně sere, furt něco nefunguje ggerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
|
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
|
| |
Octopuss
rumový kanál
2749 Posts |
Posted - 30/01/2012 : 07:18:03
|
A co ti jako nejde? W7 jsou super :) |
|
|
Philty
Average Member
1377 Posts |
Posted - 30/01/2012 : 12:47:31
|
quote: Originally posted by Octopuss
A co ti jako nejde? W7 jsou super :)
Ale je to tím jak sem přenes adresář AOL z XP do W7, tak tam se tam nějak blbě přenesly práva a tím se to všechno posralo. Systém práv ve w7 je přesložitej několikavrstevnej a vždycky když si myslíš, že už si to konečně nastavil, tak tě to zas vyvede z omylu a zas se ti napíše, že se tě do nějakýho souboru nemůže zapisovat, nebo tě to kopne uprostřed akce ze hry.. Kdybych nainstaloval a hrál, tak to bude ok, jenže já nechci přijít vo ty haldy nastavení, co sem si udělal.... Moje noční můra je, že budou muset znovu votevřít všechny bágly kvůli item assistantu, už sem to jednou absolvoval a never more ... |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
Edited by - Philty on 30/01/2012 12:48:34 |
|
|
Teos
New Member
478 Posts |
Posted - 30/01/2012 : 13:40:53
|
quote: Originally posted by Philty
Ale je to tím jak sem přenes adresář AOL z XP do W7, tak tam se tam nějak blbě přenesly práva a tím se to všechno posralo. Systém práv ve w7 je přesložitej několikavrstevnej a vždycky když si myslíš, že už si to konečně nastavil, tak tě to zas vyvede z omylu a zas se ti napíše, že se tě do nějakýho souboru nemůže zapisovat, nebo tě to kopne uprostřed akce ze hry.. Kdybych nainstaloval a hrál, tak to bude ok, jenže já nechci přijít vo ty haldy nastavení, co sem si udělal.... Moje noční můra je, že budou muset znovu votevřít všechny bágly kvůli item assistantu, už sem to jednou absolvoval a never more ...
No zrovna u práv na soubory nevidím u W7 žádný rozdíl. Pokud je to domácí PC, tak nastavím práva pro Everyone na Full access a nechám zdědit pro podadresáře. Když jsem přecházel z XP na W7 tak jsem teda nenastavoval vůbec nic. Samozřejmě pokud si hraješ na rozdíl user/administrator a máš zapnutý uac tak možná nějaký problém je, ale to snad má každý rozumný člověk vypnutý. |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 30/01/2012 : 13:57:45
|
Jaky nastaveni? Jaky item asistanti? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Grasme
New Member
243 Posts |
|
|
Topic |
|
|
|