Author |
Topic  |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 05/10/2012 : 08:33:31
|
We’re also in the final phase of the Engine Update. The New Player Experience featuring all new starter areas, and a Server Migration to faster hardware are all on the way. You can read about our plans for the future in the Oct 1st Monthly Development Update on the official Anarchy Online forums.
Jak dlouho že už jsou v tý finální fázi?  Comming soon už čtu poslední 4 roky :-)
Jen mam strach, aby se pak bylo k čemu vracet...
|
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
|
| |
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 05/10/2012 : 12:51:42
|
Píču a šišky 
Nalítnul jsem jim v posledních pár měsících už několikrát, ale tentokrát to bylo prvotřídní. Už jsem si říkal wow, přece jen - a pak jsem se v druhý větě dočetl, že plánujou nějakou pseudobetu začátkem příštího roku  |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
REndlik
Moderator

488 Posts |
Posted - 06/10/2012 : 15:01:23
|
quote: Originally posted by paja2000
AO uz je bohuzel za horizontem a zadny novy kabat mu nepomuze. Ve hre je poslednich par lidi a to, ze hodi AO do noveho kabatu ty davy novych, ktere by ta hra potrebovala, bohuzel neprilaka.
Ale na druhou stranu je zajimave sledovat jak miniaturni vyvojovy tym se snazi dohnat dobu a jsem zvedavy, jestli se jim to nekdy podari.
No nevim, já si myslim, že grafika odrazuje hodně lidí. Navíc neznam mmorpg ketrý by bylo stylizaczí, náročností a hlavně hratelností a propracovaností aspoň podobný AO. Teda aspoň AO před pár lety lety :-) Teď má stejně všechno instaspawn nebo je to lokace, co tak čtu...
Já ve znovuzrození věřim |
REndlik // Blastoderm // Nailo // Nailox
|
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 08/10/2012 : 15:26:28
|
Zas dneska nikdo nový AO hrát nebude. Prostě ta hra není zrovna noob friendly a v současné době je jiných mmorpg daleko víc než v roce 2001, navíc podstatně přístupnějších nováčkům. Nová grafika by sice mohla pomoct, ale nemyslím si, že je to úplně to nejdůležitější. A obávám se, že plánovaný, již několikátý revamp startup zóny to moc nevylepší. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 09/10/2012 : 13:43:30
|
Přesně tak, na moderní generaci blbečků je to moc složitý. A content taky není... Třeba ještě překvapí, ale těžko. Plánujou server merge, čímž smrt oddálí tak o rok, možná. |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 11/10/2012 : 12:20:30
|
Po engine ich spasi uz len jedina vec, a to novy velky datadisk, ale ten vo vyvoji neni a za rok ho nevytvoria.... skoda |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
alexxxx
Moderator

918 Posts |
Posted - 13/10/2012 : 11:04:57
|
Bych počkal až to reálně vydají a pak to zkusil, jestli to má cenu nebo nikoliv... |
Alexxxxela lvl, Alexxxeladoc lvl, Alexxxelasha lvl |
Edited by - alexxxx on 13/10/2012 11:05:18 |
 |
|
|
Topic  |
|