Author |
Topic |
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 07/01/2011 : 15:41:15
|
Zdravim
Mrzi mne co SOE dela s VG a coze s nim dela? NIC!!! VELKE NIC!!! Nevydava patche, nekomunikuje, nikdo nevi co s VG dal bude. Na offic forech se vyskytli spekulace o tom ze VG budou prideleni developeri po dokonceni DC Universe... Ty ale hned nekdo vyvratil :( Takze co bude dal? VG umre? To by snad byla skoda, uvedomuje si to SOE?
co vy na to?
|
|
| |
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 07/01/2011 : 15:51:26
|
pro SOE je to mrtvy uz ted tech 6 lidi co to hraje provoz nezaplati ... |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 08/01/2011 : 09:10:09
|
Zatim to vypada blede, posledni evropsky server uz je skoro prazdny a ikdyz na americkem telonu jeste preziva 10-20 guild nejsem si jisty kolik toho zbude po spusteni riftu. V eu casech uz na top urovni rajdujem sami bez jakehokoliv contestu ..nuda.
Vetsina lidi to zabali protoze prave nevidi zadne svetlo v podobe postu developera, vypada to ze vg byl zakonzervovavan a jen tam obcas nekdo udela potichu opravu. |
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 01/02/2011 : 09:57:35
|
VG je mrtvy uz davno, ty to nevidis? Ked na serveri beha 10 ludi, asi to nie je ziva hra, co povies. |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 02/02/2011 : 13:06:33
|
Halgar je mrtvy. Na Telonu se jeste da hrat. V guilde je ted na raid pokazde 30+ lidi a pritom max je 24, ale spousta lidi hraje mimo raidy alfu riftu. |
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 22/05/2011 : 15:49:36
|
jdu do toho 45 dni zdarma :) |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 14/08/2011 : 19:39:26
|
to jsem zvedav co pak updatnou za kontent ale dal bych stare boty za to ze to bude pota t4 armor, jelikoz stim behaji gm na sobe uz dva roky. |
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
Posted - 19/11/2011 : 10:03:45
|
VG je super. SOE je banda imbecilů.
Měli by dát VG F2P a začít se o něj trochu starat, jenže by jim to převálcovalo jejich dementní EQII.
Vím že to neni nic co by se tu už určitě nenapsalo 100x, ale je to můj status :)
|
https://www.facebook.com/esqgame |
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 31/01/2012 : 10:35:15
|
Ty jo, to uz je pet let. To to leti:( |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
|
Jaffa
Junior Member
982 Posts |
Posted - 26/03/2012 : 17:51:08
|
Tak Vanguard v létě F2P tutovka a prý spousta nového obsahu. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 27/03/2012 : 13:34:38
|
Hrajete to ještě někdo? Koukám, že jsou dva servery - je aspoň jeden z nich FFA PvP (v popisu serverů o PvP nepíší) nebo jsou oba jen PvE?
Mají nějaký trial nebo zdarma nějakou dobu pro staré accounty? Nic jsem nenašel a rád bych se podíval do hry. Každopádně pokud z toho udělají F2P a bude tam FFA PvP server a pár lidiček tak se nechám zlákat. |
Noe
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/03/2012 : 13:39:43
|
my sme to hrali cca pul roku dozadu. Zadny ffa server uz neni. Only pve... Ale postavil sem si tam konecne barak |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 27/03/2012 : 13:56:03
|
quote: Originally posted by Dorlas
my sme to hrali cca pul roku dozadu. Zadny ffa server uz neni. Only pve... Ale postavil sem si tam konecne barak
hmm škoda, jsme to chtěli s Blackem o víkendu prubnout. Jen na PvE server mě Vanguard nenaláká.
Jinak ta změna hesla u SOE fakt zajímavá, asi 5x mě to vyzvalo, že si musím změnit heslo. Po změně mě vždy přišlo potvrzení na mail o změně hesla ale při logování mě to opět donutilo ke změně ... nakonec mě zablokovali account pro překročený limit změn hesla |
Noe
|
|
|
Dorlas
Moderator
2784 Posts |
Posted - 27/03/2012 : 14:10:17
|
jako dete klidne do toho. Moc lepsich her na trhu neni |
Dorlas TESO CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 27/03/2012 : 22:38:40
|
quote: Originally posted by Dorlas
jako dete klidne do toho. Moc lepsich her na trhu neni
Jenomže tahle gamesa je pořád nedodělaná, stačí se podívat na odfláknutou vodu atd. Konkurovat ostatním nemůže a ani na to nemá. SOE jí odpískalo a je to opravdu záležitost pro pár avangradních jedinců. MMORPG dělají lidi a né mobové a obávám se, že zde je to většinou jen o mobech a těch pár výstředníků to nezachrání. V době L2 po GoD, AION zdarma, Rift polozdarma, TERA beta za 5 éček a ArcheAge na obzoru, je VG opravdu R.I.P. |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 28/03/2012 : 12:43:43
|
ArcheAge je hra do ktere zcela nepoucitelne vkladam veskere sve nadeje ohledne mmorpg her, je to posledni sance na online hru ktera konecne prinese evoluci, ultima online 2 alespon pro mne. Ale kdy bude pro zapadni trh ? 2013 mozna ?
VG RIP neni, kdyby nabizel puvodni ffa pvp server tak by byl naopak zcela jedinecny, takto je to jen jedna z nejlepsich pve her s neprilis rozsahlym end game pve contentem. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 28/03/2012 12:44:21 |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 29/03/2012 : 16:25:23
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ArcheAge je hra do ktere zcela nepoucitelne vkladam veskere sve nadeje ohledne mmorpg her, je to posledni sance na online hru ktera konecne prinese evoluci, ultima online 2 alespon pro mne. Ale kdy bude pro zapadni trh ? 2013 mozna ?
VG RIP neni, kdyby nabizel puvodni ffa pvp server tak by byl naopak zcela jedinecny, takto je to jen jedna z nejlepsich pve her s neprilis rozsahlym end game pve contentem.
Na co ti to je, bez lidí ? Jinak do ArcheAge vkládám stejné naděje, jinak snad už začnu hrát i ten RL |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 29/03/2012 : 16:44:40
|
No ono se tam asi dost lidi prisere az to pustej, ale zalezi kolik a na jak dlouho...osobne se tesim uvidime. |
|
|
ToniTNT
Starting Member
87 Posts |
Posted - 02/04/2013 : 08:26:30
|
Hrajete jeste nekdo ? |
|
|
|
roldy
Starting Member
1 Posts |
Posted - 03/07/2013 : 21:38:25
|
Zdar ja hraju, uz je jednom jeden server, a lidi je tu vcelku dost, v bohem zapomenute pustine se sem tam najde nejakej hrac co harvesti, a v khalu je u riftwaye docela narvano, LFG na dungeony jede nonstop, je to sice f2p, ale bez membershipu se to hrat neda, kdyz by nekdo zacal taky hrat tak by to bylo fajn, lepsi hrat s cechem nebo slovakem. |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 09/07/2013 : 06:41:29
|
A uz maji vyreseny problem s lootem - kdyz lootnes vec z mrtvoly trva radove vteriny nez se neco objevi (neni to pingem na server, overeno)
a taky uz se nestava, ze zabijes moba (ma 0 HP, je sedy = neda se do nej uz bouchat) a on te porad bije a bije a pak teprve umre? Obzvlaste zabavne v grupe mobu.
Kdyz jsme sli ve skupine 2 lidi, lag s lootem byl u obou. Ty 'zive mrtvoly' mel kazdy z nas temer na stridacku. V 'lepsim' pripade jsme meli lag oba.
Testovano na zacatecnickem ostrove, kolem Khalu, ve spiscce mimo spicku - vysledky stejne.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 09/07/2013 : 11:07:09
|
ja jen doufam, ze Everquest NEXT bude spis Vanguard 2 nez Everquest 3...
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
|
Topic |
|