Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Cabal 2
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 27/07/2015 :  19:27:17  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Další korejská diskotéka. Open Beta běží už měsíc, je to ripoff WOW se vším všudy. Hrál jsem do lvl 20, což není běžné... takže mě to asi bavilo

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Edited by - terawatt on 27/07/2015 19:28:45

Demostenes
Junior Member

818 Posts

Posted - 28/07/2015 :  14:53:18  Show Profile  Send Demostenes an ICQ Message Send Demostenes a Private Message  Reply with Quote
Do levelu 20, takze 10 minut? Je dost smutne, ze hratelnost dnesnich MMO se nemeri na roky, ale v lepsim pripade tydny.

Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 28/07/2015 :  16:38:34  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Pár poznatků z této skvěle osvětlené i slušně ozvučené diskotéky, která stejně jako korejská auta dobře funguje, nádherně vypadá a dost nudí.

1. PVE by IMHO tahle prskavka zvládla stejně dobře a možná i lépe než WOW..

2. PVP a takzvaný "combo systém /cry", znamená vlastně jen bubnování do klávesnice, za účelem blikavějších diskosvětel, takže usnout se u toho určitě nedá...

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Edited by - terawatt on 31/07/2015 13:49:48
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 10/08/2015 :  16:04:33  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
Tak poslední update, doplazil jsem se po večerech na lvl 40, abych mohl testnout PVP, existuje totiž jen instancované od max lvl 40.
Původně jsem chtěl nechat prázdnou stránku, jako podrobný popis všech událostí v aréně. Lépe ale to shrnout do věty, že Cabal 2 žádné PVP nemá.

btw je možné že jsem tak blbej, ale odlogovat se mi z té "PVP instance" nepovedlo.

Celkově bych to nazval objektově dezorientovanou adventurou s možností multiplayeru.

Edited by - terawatt on 10/08/2015 16:52:49
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000